Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΟΙ 20…καυτές χυλόπιτες του Hefner

Παρά τις χίλιες και γυναίκες που πέρασαν από το κρεβάτι του Χέφνερ όπως ο ίδιος ισχυρίζεται και παρά το ισχυρότατο εξώφυλλο του playboy, δεν είναι λίγες οι…χυλόπιτες που έφαγε από σεξοβόμβες, είδωλα του σεξ, που κατά καιρούς
αρνήθηκαν την ιλουστρασιόν βιτρίνα του εξωφύλλου του.
Παρακάτω, κάνουν…πασαρέλα 20 από τις γνωστές…χυλοπίτες του.


Paris Hilton

                   
 
Δεν είναι λίγες οι γυμνές φωτογραφίες και τα ροζ βίντεο της  Paris, που δεν αποτελούν πια και καμία τρομερή είδηση. Κι όμως, αρνήθηκε 1 εκατομμύριο δολάρια για να ποζάρει γυμνή στο εξώφυλλο του Playboy. Γιατί; Μάλλον είχε αγοράσει πασατέμπο και δεν χρειαζόταν άλλο χαρτζιλίκι ακόμα.
 
Cheryl Cole

Τραγουδίστρια και μέλος τα κριτικής επιτροπής του X Factor είπε κι εκείνη ένα ηχηρό όχι στο γνωστό περιοδικό. Όχι τώρα φυσικά που έχει τα χρονάκια της και τις καμπύλες τις, αλλά την εποχή που πούλαγε.

Kylie Minogue

Παρά το τρελό ποσό των 4 εκατομμυρίων που της πρόσφερε το
Playboy, εκείνη αρνήθηκε. 

Jennifer Aniston

Δεν της έχει γίνει μια πρόταση αλλά μπόλικες. Παρά τα 4 εκατομμύρια δολάρια και μπόνους από τις πωλήσεις που της προσέφερε ο Hugh Hefner, εκείνη αρνήθηκε, λες και δεν εχει φωτογραφηθεί γυμνή σε άλλα περιοδικά. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Victoria Beckham

Μια χαρά κρατιέται η πάλαι ποτέ Spice Girl. Αρνείται πεισματικά όμως να ποζάρει για το γνωστό περιοδικό. Ότι κι αν της έταξε ο Hugh Hefner δεν κατάφερε να την πείσει να πει το μεγάλο ναι. 

J-Woww

Είναι από τα πιο καυτά και σέξι κορίτσια του MTV της Αμερικής. Πρόσφατα της έγινε πρόταση να ποζάρει γυμνή στο περιοδικό με αντάλλαγμα 400.000 δολάρια. Αρνήθηκε λέγοντας ότι έχει καλύτερα πράγματα να κάνει. Κάπου της πρόσφεραν περισσότερα και τώρα που περνά η μπογιά της, μαζεύει προίκα το κορίτσι. 

Stacy Keibler

Πάντα μέσα στη λίστα του Maxim με τις 100 πιο σέξι γυναίκες. Το Playboy της έχει προτείνει πολλές φορές εξώφυλλο, αλλά εκείνη πεισματικά αρνείται. Ας ελπίζουμε ότι όταν το αποφασίσει δεν θα είναι αργά. 

Lauren Graham

Την εποχή που έπαιζε στο Gilmore Girls δεν υπήρχε άντρας που να μην ήθελε να την απολαύσει γυμνή. Γι’ αυτό άλλωστε την ήθελε και το Playboy.
Έλα όμως που εκείνη δεν ήθελε. Μάλλον πως τώρα πια είναι αργά.

Rihanna
Μετά από πολλές προσφορές που της έκανε ο Hugh Hefner του δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να κάνει ποτέ εξώφυλλο γυμνή για τα λεφτά. Θα το κάνει μετά από δική της απόφαση.
Και γιατί δεν το κάνει τσάμπα τότε να χαρούμε όλοι; 

 






Kate Hudson

Σε αντίθεση με την μητέρα της Goldie Hawn, εκείνη αρνείται συνεχώς να ποζάρει στο εξώφυλλο του Playboy.
Μέχρι να πει το πολυπόθητο ναι, θα μείνουμε με τις υπέροχες σκηνές σεξ που μας χαρίζει κάθε φορά στις ταινίες της

Britney Spears
 Στην εποχή της, θεωρήθηκε σύμβολο του σεξ. Ήταν τότε που είχε όμορφο κορμί, γλυκό προσωπάκι, δεν έπαιρνε ναρκωτικά και δεν είχε κάνει παιδιά. Τότε λοιπόν, της έγινε πρόταση να ποζάρει ολόγυμνη για το εξώφυλλο του Playboy. Το αντίτιμο που της πρόσφεραν άγγιζε τα 2 εκατομμύρια δολάρια.
Είπε ένα μεγάλο όχι γιατί όπως είπε δεν χρειαζόταν έξτρα χρήματα.




Jessica Alba
 Όλοι θυμόμαστε το λαμπερό κορίτσι από το cin city. Αρνήθηκε παταγωδώς την προσφορά που της έκανε το Playboy για γυμνή φωτογράφιση.
Τώρα που έγινε μαμά, έπεσαν λίγο η μετοχές της στο Playboy, αλλά σίγουρα όχι και οι φαν που θα ήθελαν να την δουν γυμνή. 

Katy Perry
Το Playboy πληρώνει όσο όσο για να έχει την πρώτη της γυμνή φωτογράφιση, αλλά εκείνη επιμένει να αρνείται. Αν το κάνει για ν’ ανέβει το κασέ, υπομονή. Δεν θ’ αργήσει να γδυθεί. 

 







Ashley Greene
 Έγινε φίρμα μέσα από την τρέλα του Twilight. Και το Playboy φρόντισε να το εκμεταλλευτεί, ειδικά όταν την έβλεπε να ψοφάει για δημοσιότητα. Προς έκπληξη όλων εκείνη αρνήθηκε. Ίσως επειδή οι θαυμαστές της είναι νεαρής ηλικίας. 








Christina Aguilera
Δεν έχει απορρίψει τις προτάσεις του περιοδικού μία φορά, αλλά μπόλικες. Ποιος θα ξεχάσει όταν φωτογραφήθηκε για το Maxim ντυμένη φυσικά, αλλά μούσκεμα από τα νερά και φαινόντουσαν σχεδόν όλα. 









Lindsay Lohan
Τα  700.000 δολάρια που της πρόσφερε το Playboy, της φάνηκαν μάλλον λίγα. Γιατί μέσα στον ίδιο χρόνο την είδαμε να ποζάρει σχεδόν γυμνή για άλλα περιοδικά. 

Heidi Klum
 
Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί γυναίκες που βγάζουν χρήματα δείχνοντας το σώμα τους, αρνούνται να ποζάρουν γυμνές για το εξώφυλλο του Playboy.
Η Heidi δεν αρνήθηκε ακριβώς την πρόταση, απλά έβαλε όρο η φωτογραφίες να είναι ασπρόμαυρες και ο φωτογράφος γυναίκα. Το περιοδικό όμως αρνήθηκε. 

 



Rachel Weisz
 
Η φωτογράφιση που έκανε για το Esquire τα λέει όλα. Απλά δεν γουστάρει το Playboy. Δεν καταλαβαίνει γιατί πρέπει να ψεκάζουν με χρώμα τα μοντέλα ή να εφαρμόζουν photoshop σε ένα ήδη υπέροχο κορμί. Μπράβο Rachel! 

 





Jennifer Love Hewitt
 Αν και το κασέ της έπεσε, δεν δέχτηκε να μας δείξει Το υπέροχο κορμί της, όταν της το ζήτησε το Playboy.

Sarah Michelle Gellar

την εποχή που πέρναγε η μπογιά της, της είχε γίνει πρόταση να ποζάρει γυμνή για το Playboy. Όπως καταλαβαίνετε, αρνήθηκε και αυτή. Πάρα τις πολύ προχωρημένες τις εμφανίσεις δεν ήθελε να τα πετάξει όλα









…και εφ όσον το βάρος του χρήματος γέρνει πάντα τη ζυγαριά στον κόσμο της σοου μπιζ, οι…χυλοπίτες συνεχίζονται.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών