Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Φίρμες για ακριβά γούστα!18 χιλ. ευρώ εν μέσω κρίσης ζητά η Θεοδωρίδου.




Ζούμε στην Ελλάδα της κρίσης; ΝΑΙ…αλλά όπως φαίνεται όχι για όλους. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν μέτρο στις απαιτήσεις τους. Και μεταξύ μας τώρα. Καλά κάνουν…Όλοι κοστολογούν τον εαυτό τους όσο θεωρούν…

Αλλά το να ζητάς 18.000 ευρώ προκαταβολικά για να εμφανιστείς γα δυο ώρες….ε…αυτό πάει πολύ!
                                             
Πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου. Το κορίτσι δέχτηκε πρόταση απο στελέχη του Καζίνο στη Ρόδο προκειμένου να εμφανιστεί στις 7 Ιουνίου με την μπάντα της. Και μιλάμε τώρα για 14 άτομα ορχήστρα με πρόσθετα έξοδα την μεταφορά στο νησί τη διαμονή όλων και τη σίτιση τους. Μέχρις εδώ καλά.

Οφείλω ωστόσο να μοιραστώ μαζί σας και κάτι άλλο. Τα 18 χιλιάρικα συν ΦΠΑ είναι μόνο η αμοιβή της Νατάσας. Συνολικά το δίωρο extrad-ακι θ΄ακουμπήσει τα 35 χιλιάρικα!
Και κάπου εδώ ξεκινάει ο «καλαματιανός». Η Νατάσα ζήτησε την αμοιβή της…όλη την αμοιβή παρακαλώ προκαταβολικά. Κάποια χρήματα σε μια εβδομάδα και τα λοιπά πριν μπει στο αεροπλάνο για το νησί. Η απαίτηση αυτή βρήκε αντίθετους τους Καζινάδες οι οποίοι πέταξαν την μπάλα στα «μνήματα»…
                                               

Η συμφωνία θεωρείται χαμένη καθώς η απαίτηση της αοιδού κρίθηκε υπερβολική και ανάρμοστη! Λογικό…μιλάμε για πολλά λεφτά!!!



Πηγή   Parapona-Rodou


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών