Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Εμείς οι Βloggers, τα ΜΜΕ και η Τρομοκρατία των Μαζών Βρήκαμε το παρακάτω κείμενο, που αντικατοπτρίζει ξεκάθαρα το τοπίο μέσα στο οποίο μας εγκλωβίζουν τα διάφορα ΜΜΕ με λογής λογής ειδησεογραφία και έντεχνη προπαγάνδα.
Σχολιασμό, ουτε χρειάζεται, ούτε έχει ανάγκη.
Απλά, σας το μεταφέρομε, επισυνάπτοντας το ρητό από προηγούμενη ανάρτηση."Διάβαζε όχι για ν' αντιλέγεις,
να αμφισβητείς, ν' αναιρείς, να διαψεύδεις και
ανασκευάζεις, όχι για να πιστεύεις,
και να τα παίρνεις όλα για αλήθεια,
άλλα για να κρίνεις και να εκτιμάς σωστά την
κατάσταση και να σκέφτεσαι
σαν λογικός άνθρωπος".

Κορέα.

Οι επικυρίαρχοι έχουν στήσει ένα παιχνίδι προπαγάνδας και εκφοβισμού των Μαζών της Δύσης και των φιλικών Καθεστώτων σε αυτούς.

Τα ελεγχόμενα ΜΜΕ της Δύσης τρομοκρατούν τον Πλανητικό Μαζάνθρωπο προβάλλοντας και αναμεταδίδοντας ειδήσεις κι εξελίξεις που μόνο αυτοί γνωρίζουν ή δημιουργούν.

Αυτές είναι οι γνωστές από το παρελθόν επιχειρήσεις ψυχολογικού πολέμου που οι Επικυρίαρχοι διέπραξαν πάμπολες φορές στο παρελθόν μέσω των “όπλων” τους.

1. Κινηματογράφος (θυμάμαι όταν προπαγάνδιζαν μέσα απο την ταινία Hannibal, τ όνομα του ανύπαρκτου  Μπιν Λάντεν στη λίστα καταζητούμενων ως νούμερο 1, ένα χρόνο αργότερα χτυπήθηκαν οι πύργοι)

2. Δελτία Ειδήσεων

3. Ίντερνετ (ειδησεογραφικά Πρακτορεία κι αναμεταδότες ειδήσεων)
  
Αυτοκριτική

Εμείς ως Έλληνες ιστολόγοι κατά πλειοψηφία αναπαράγουμε συνεχώς την προπαγάνδα των Επικυρίαρχων και κάθε μέρα μπλέκουμε πιο βαθιά στα γρανάζια της μηχανής του κιμά κοιτώντας τις αναγνωσιμότητες μας, το «Τράφικ» και κυρίως τα έσοδα διαφημίσεων…

Αυτό λέγεται ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Η αφύπνιση που όλοι επικαλούνται είτε ως Αφυπνιστές είτε ως αφυπνισμένοι δεν πρόκειται να έλθει μέσα από ανθρώπους βαθιά χωμένους στα γρανάζια του χρήματος.

Αυτοί που κάποτε συμβούλευαν και ακόμα συμβουλεύουν τους άλλους να πάψουν να σκέφτονται τα χαρτάκια πλέον οι ίδιοι σκέφτονται μόνο τα χαρτάκια
  
Κορέα

Η ψυχολογία του Μαζάνθρωπου πλέον έχει καταρακωθεί σε τέτοιο βαθμό από την τρομοκρατία των ΜΜΕ των επικυρίαρχων που όλοι περιμένουν έναν Πυρηνικό Πόλεμο και φοβούνται.


ΦΟΒΟΣ, ΤΡΟΜΟΣ, ΠΕΙΝΑ

Θεωρούν σίγουρο και δεδομένο τον πυρηνικό πόλεμο οι δήθεν ψαγμένοι, καθώς αυτό τους είπαν τα ΜΜΕξαπάτησης.
  
Ο στόχος είναι προφανής και παντοτινός για τους Επικυρίαρχους.

Εμείς απλώς τον ξεχάσαμε και δεν τον βλέπουμε τυφλωμένοι απο τα ΜΜΕξαπάτησης.

Η πτώση του καθεστώτος στην Β.Κορέα.

α) Είτε με εισβολή των Δυτικών

β) Είτε απλώς με πραξικόπημα με μια πορτοκαλί επανάσταση κλπ - Το πιθανότερο

Αν πέσω έξω και τελικά γίνει ξεκινήσει ο περιβόητος πυρηνικός πόλεμος στην Κορέα και σ όλο τον Πλανήτη αυτό δεν είναι κακό απαραιτήτως…

Ίσα ίσα Ο πλανήτης θα γλιτώσει από τα βδελύγματα της ερημώσεως. ΕΜΑΣ τους μαζάνθρωπους που ευθύνονται με την Απραξία τους για τις εξελίξεις τόσο σε τοπικό κρατικό επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο.


Όταν η ΝΕΜΕΣΙΣ έρθει θα ναι συνολική.

ΈΧΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗ πρόβατο δεν φταίει μόνο ο βοσκός. ΦΤΑΙΣ κι εσύ άβουλε και δειλέ.


Πηγή 1greek

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου