Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Από τη σοου μπιζ και τον αθλητισμό, στην πολιτική



Μοντέλο πολλαπλής χρήσης

Σε διάγγελμα μέσω του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού δικτύου, ανακοίνωσε ο νέος πρόεδρος της Βενεζουέλας Μαδούρο, την τοποθέτηση
της Αλεξάνδρα Μπετίνες στο υπουργείο πολιτισμού της χώρας.

Η 32χρονη οδοντίατρος Αξεχάνρα, αποδεικνύεται πολλαπλής χρήσης αφού την έχομε δει και ως μοντέλο να φιγουράρει με μόνη αμφίεση το ξίφος του αθλήματος της της ξιφασκίας στο περιοδικό «Ultima Noticias», δηλώνοντας ότι «Τα ρούχα μπορούν να κρύψουν πολλά πράγματα. Όταν είσαι γυμνός, αντίθετα, είσαι ο εαυτός σου»,
Την έχομε δει και στους Ολυμπιακούς αγώνες!
 Η Αλεχάνδρα έχει πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004, του Πεκίνου το 2008 και του Λονδίνου το 2012 ενώ δεν σταμάτησε να ασκεί το επάγγελμα της οδοντιάτρου.



Τα ΜΜΕ της χώρας της, της έδωσαν αξίως τον τίτλο της «Ωραίας του Αθλητισμού», αφού έχει παρελάσει σε πολλές πασαρέλες και έχει πάρει μέρος σε αρκετές διαφημίσεις.

«Αποτελεσματικότητα ή τίποτε! Από σήμερα ανοίγεται μπροστά μου μια νέα πρόκληση και υπόσχoμαι ότι θα υπερασπιστώ την πατρίδα μου με την ίδια αφοσίωση που έδειχνα και ως αθλήτρια»
Δηλώνει στο Tweeter ενθουσιασμένη η Αλεχάνδρα μετά την υπουργοποίηση της στους 60 χιλιάδες και πλέον followers που έχει.

Όταν και η πολιτική κυνηγά την αναγνωρισιμότητα προς άγραν ψήφων λέμε εμείς, εις βάρος της ουσίας και του αποτελέσματος, το θύμα ας το βρούν οι αναγνώστες.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών