Κυριακή 9 Αυγούστου 2020

Συμφωνία με Αίγυπτο για λογαριασμό Τουρκίας κατά απαίτηση Ισραήλ

ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΜΕ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΙΣΡΑΗΛ.

Με νέα στοιχεία και βίντεο, που επαληθεύουν στο ακέραιο τις αναλύσεις που κάνουμε για τα δεδομένα των πολιτικών εξελίξεων στο Αιγαίο μας και στην ευρύτερ περιοχή της Μεσογείου.

Και στο βάθος μια Ελλάδα συρρικνωμένη στα πρό Βενιζέλου σύνορα.
Πονάει. Κι όμως…..
Δεν έκανε ούτε κάνει τίποτα ο ελληνικός λαός πέρα από την παθητική στάση μπροστά στον όλεθρο

Η συμφωνία ήταν κατά παραγγελία της Τουρκίας και κατ απαίτηση του ΚΙΣ και του Ισραήλ.
Οι ιστορικοί σύμμαχοι και αδερφοί λαοί των φυλών του Ισραήλ, ετοιμάζουν την κλειστή τουρκοϊσραηλινή λίμνη της Μεσογείου, με την Κύπρο μέσα σε αυτήν αποκομμένη πλήρως και οριστικά από την Ελλάδα και την Κρήτη με τα Δωδεκάννησα να κείτονται σε τουρκοϊσραηλινά νερά.

Και μια λεπτομέρεια που όλοι κρύβουν επιμελώς, ή αποφεύγουν.
--- Η Αίγυπτος ιστορικά, ήταν πάντα σύμμαχος με την Τουρκία και πάντα θανάσιμος εχθρός της Ελλάδας.
Να θυμηθούμε την ιστορία μας και τους παραδοσιακούς εχθρούς μας και να απαξιώσουμε επιτέλους όλους αυτούς που μας απαξιώνουν.

Όταν οι πολιτικοί σέρνονται από τη μύτη σαν μαϊμούδες και υπογράφουν ότι διαταχθούν από τους εντεταλμένους του νεοταξικού άξονα κατοχής, ψελλίζοντας ότι πέτυχαν μέγα εθνικό άθλο, η Ελλάδα οδηγείται στα κάγκελα και ο λαός στα κρεματόρια των ελίτ της παγκοσμιοποίησης.
Με τους κάθε λογής επαγγελματίες αναλυτές να γλείφουν και να ξερογλείφουν, αποφεύγοντας όπως το φώς οι βρυκόλακες, την πλήρη σφαιρική αλήθεια που κατακαίει τα σπλάχνα της Ελλάδας.

Και φυσικά σαν τελευταίο λουκουμάκι, να πούμε οτι......
Μετά το χτύπημα στη Βυρηττό για το οποίο γράφτηκαν του κόσμου οι αρλούμπες για να μη θιχτεί ο μέγας ένοχος και για το οποίο ΜΟΝΟ ο Τιερύ Μεησάν έγραψε την αλήθεια ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΥΓΝΑ ΩΣ ΕΝΤΟΛΕΑ ΤΗΣ ΕΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ μέσα από το δίκτυο Βολταίρος και θα τη βρείτε

Ε Δ Ω

Το Ισραήλ ισοπεδώνει την ανατολική Βηρυτό με νέο όπλο

                               

Θα ξεσκίσουν μέχρι θανάτου τη Συρία.
Αυτοί που έχουν την υψηλή επικυριαρχία στην επιχείρηση «παγκοσμιοποίηση» φυσικά.
Η ΑΟΖ της Συρίας μπορεί να είναι μικρή, αλλά τους χρειάζεται, μαζί με αυτήν του Λιβάνου.
Κλειδώνουν μέσα σε δικά τους ύδατα την Κύπρο και με το κλειδί του Καστελόριζου που ήδη είναι δοσμένο από τις ελληνόφωνες ηγεσίες, κλειδώνουν τη Μεσόγειο ολόκληρη ως κλειστή θάλασσα του Ισραήλ.

Ο χάρτης μιλά από μόνος του.

Ενώ για την Ελλάδα κατά τους διάφορους Ροζάκηδες και Κοτζιάδες, για την μισελληνική χάραξη εξωτερικής πολιτικής από τα κέντρα που επιβάλλουν το ΕΛΙΑΜΕΠ, είναι σοβινιστικό.

Οι δε γεωπολιτικοί αναλυτές, μας έχουν τρελάνει με την οφελιμότητα της στρατηγικής συμμαχίας με το Ισραήλ.
Θέλοντας να ξεχάσομε ότι πρόκειται για τον αρχαιότερο και μοχθηρότερο εχθρό της Ελλάδας, με την αιώνια επιμένουσα και τακτικά επανερχόμενη με διάφορα προσωπεία προπαγάνδα αποδόμησης πολιτισμού και γλώσσας αλλά πάνω απ όλα, απόσχισης εθνικών εδαφών,
όπως αναλυτικά περιγράφομε σε παλιότερο ιστορικό άρθρο,

ΕΔ Ω.

Και ενώ η Ελλάδα κατακερματίζεται και μοιράζεται στους βάρβαρους της περιοχής,
Οι έλληνες επιβάλλεται να φοράνε μάσκες φίμωτρα και να διχάζονται.

Σε άβουλα αφιόνια του κάθε επαγγελματία απατεώνα που τους τάζει αέρα κοπανιστό μαντρώνοντας τους στην αδράνεια και την υποταγή του πλανητικού φασισμού.

Τάζοντας τους
---Καταπιστεύματα κοπανιστού αέρα
-- Εθνοσυνελεύσεις μέσω κατοχής, περιφρονώντας την ιστορική πεπατημένη.
-- Εξωγήινους που έρχονται να μας σώσουν
-- Καντηλαναύτες που βλέπουν να πραγματώνονται οι γραφές και καλούν το λαό να κοιμηθεί ευτυχισμένος γιατί έρχεται η ώρα της ελληνικής αυτοκρατορίας.
-- Άλλοι τάζουν άμεσες δημοκρατίες και νέο Σύνταγμα...
-- Άλλοι απελευθέρωση της Ελλάδας από αδέκαστους δικαστικούς υπαλλήλους των κατοχικών συμμοριών….
και οι επαγγελματίες σωτήρες δεν έχουν τέλος.

ΔΙΧΑΖΟΥΝ επιπλέον το λαό
Σε μασκομάχους και μασκολάτρες
Έλληνες και ανθέλληνες
Πολιτικά ορθούς και πολιτικά καθήμενους ανάποδα
Ψεκασμένους και αψέκαστους
Βόρειους και Νότιους
Αρχαιολάγνους και νεολάγνους
Μα πάνω απ όλα.........
Σε ηλίθιους και πανηλίθιους.

Και οι απατεώνες πληθύνονται και αυγατίζουν τα κέρδη της μισαλλοδοξίας και τις αποταμιεύσεις των αργυρίων τους
ενώ ο ελληνικός λαός κατακερματίζεται σε χιλιάδες ομάδες αφιονισμένων ηλιθίων
αφήνοντας ελεύθερους τους κοπροσκούληκες των ελίτ του πλανητικού φασισμού, να εξαπλώνουν και να εδραιώνουν την παγκόσμια αυτοκρατορία του σκότους, μέσα από το μηδενισμό και τη συρρίκνωση του ελληνισμού.

Το παρακάτω βίντεο περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια τις αναλύσεις που δίνουμε και αιτιολογεί πλήρως το γιατί οι συμφωνίες με Ιταλία και Αίγυπτο είναι καθαρά εθνοπροδοτικές και καθ υπαγόρευση των μεγάλων δυνάμεων, Αμερικής και Ισραήλ, για λογαριασμό της Τουρκίας.
 


Αποφεύγομε σαν ιστολόγιο τις αναπαραγωγές και τα
copy-past, αλλά δεδομένης της κρισιμότητας των σημερινών εθνομηδενιστικών πεπραγμένων από τους Σκυφτούληδες των Αθηνών, θεωρήσαμε αναγκαία την αναδημοσίευση του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ειλικρινούς άρθρου που βρήκαμε στην επικαιρότητα της Κύρας Αδάμ, το οποίο δίνει όλη τη ζοφερή πραγματικότητα και σε όλα τα επίπεδα, όσο αφορά το νέο ολισθηρό δρόμο που άνοιξε η υπόσχεση συμφωνίας με την Αίγυπτο.
Κατά πολύ μακράν, όλων των μέχρι σήμερα αναλύσεων και κόντρα αναλύσεων των παπαγάλων και των κολαούζων των Σκυφτούληδων του αθηναϊκού ανθελληνικού κράτους.

Της Κύρας Αδάμ

Η πλασματική ελληνο/αιγυπτιακή Συμφωνία οδηγεί σε συρρίκνωση την Ελλάδα και την Κύπρο στην καταστροφή

Η Συμφωνία Ελλάδας/Αιγύπτου

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΟΖ»

μεταξύ των δύο κρατών, όπως δηλώνει και ο επίσημος τίτλος του εγγράφου, δεν συνιστά συμφωνημένη, πλήρη οριοθέτηση της  ΑΟΖ μεταξύ των δύο κρατών. Αποτελεί απλώς ένα έγγραφο ΠΡΟΘΕΣΗΣ των δύο πλευρών για να οριοθετήσουν μελλοντικά την μεταξύ τους ΑΟΖ, σιγουρεύοντας  μόνον « τη μερική θαλάσσια οριοθετική γραμμή μεταξύ των Μερών..».

Ως εκ τούτου, εμφανής πλέον στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν ήταν να «οριοθετήσει πλήρως την ΑΟΖ και να κλείσει την εκκρεμμότητα με την Αίγυπτο, αλλά να σιγουρέψει το ..μέτωπο με την Τουρκία, παραχωρώντας στην Άγκυρα- μέσω της συμφωνίας με την Αίγυπτο- την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ από τον 28ο μεσημβρινό και ανατολικά. Σημειώνεται ακόμα ότι οι συντεταγμένες που αναφέρονται στο ελληνο/αιγυπτιακό έγγραφο δεν ακουμπούν καν τον 28ο μεσημβρινό, αλλα …φρενάρουν στον 27ο μεσημβρινό, ( 027-59-02.00Ε και 027-30-42.47 Ε είναι οι συντεταγμένες), αφήνοντας έτσι και..ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας  μέχρι το 28ο μεσημβρινό, που ορίζει η Τουρκία για την ΥΦ/ΑΟΖ της και ανατολικά.

Έτσι, σύμφωνα με την Πρόθεση Συμφωνίας ΓΙΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ της ΑΟΖ, η Ελλάδα

Αποδίδει στην Τουρκία όλη την ΥΦ/ΑΟΖ στην Αν Μεσόγειο ανατολικά του 28ου μεσημβρινού

Καταργεί την ΑΟΖ του Καστελόριζου και των ανατολικών ακτών της Ρόδου

Παραδίδει την Κύπρο στην Τουρκία διότι, αφήνοντας ελεύθερο τον χώρο από τον 28ο μεσημβρινό και ανατολικά, υποχρεώνεται η Λευκωσία να διαπραγματευθεί μόνη της με την Τουρκία την μεταξύ τους ΑΟΖ, η οποία θα κατασπαραχθεί από την Άγκυρα

Αποδίδει στην Κρήτη ΑΟΖ μόνον 80νμ  έναντι των 200νμ της πλήρους ΑΟΖ, ήτοι η Κρήτη έχει ΑΟΖ μόνον 40% Αυτό ισοδυναμεί με παραχώρηση κυριαρχίας επι της ΑΟΖ 120νμ στην Τουρκία

* Αποδίδει στην Κάρπαθο ΑΟΖ μόνον 40νμ έναντι των 200νμ της πλήρους ΑΟΖ ήτοι η Κάρπαθος έχει ΑΟΖ μόνον 20% .

Αναλυτικότερα

Η απόσταση των ανατολικών ακτών της Κρήτης μέχρι τον 28ο μεσημβρινό, που είναι πλασματικά το ανατολικό άκρο της ελληνο/αιγυπτιακής ΑΟΖ, είναι μόνον 80νμ, ενώ η πλήρης ΑΟΖ της Κρήτης είναι 200νμ. Αυτό αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποδέχεται ως ΑΟΖ της Κρήτης μόνον κάτι λιγότερο από το 40%, (τα 80νμ της συμφωνηθείσας ελληνικής ΑΟΖ αποτελούν το 40% της πλήρους ΑΟΖ των 200νμ σύμφωνα με το Δίκαιο της Θάλασσας.)

Οι ανατολικές ακτές της Καρπάθου απέχουν από τον 28ο μεσημβρινό μόνον 40νμ ενώ η πλήρης ΑΟΖ της Καρπάθου είναι 200νμ όπως ορίζει το Δίκαιο της Θάλασσας. Αυτό αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη δέχθηκε στην Κάρπαθο ΑΟΖ κάτι λιγότερο από το 20%

ΟΙ ανατολικές ακτές της Ρόδου και ολόκληρο το Καστελόριζο έχουν ΑΟΖ  0% διότι ο 28ος μεσημβρινός-πλασματικό ανατολικό όριο της Συμφωνίας ΑΟΖ Ελλάδας/Αιγύπτου- περνά 15 νμ ανατολικά πάνω από τη Ρόδο, επομένως το σύμπλεγμα των νήσων Καστελόριζου έχουν ΑΟΖ  Ο%.

Τα στοιχεία αυτά, με βάση τις επίσημες συντεταγμένες της διμερούς Συμφωνίας, τεκμαίρουν ότι η ελληνική κυβέρνηση απεμπόλησε χωρίς την έγκριση των Ελλήνων πολιτών τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα επι της ΑΟΖ ,υπερ της  Τουρκίας και τούτο διότι η τουρκική δηλωμένη ΑΟΖ στον ΟΗΕ  είναι ο 28ος μεσημβρινός  και ανατολικά.

Με την εκκωφαντική ελληνική παραχώρηση στην Τουρκία της ΥΦ/ΑΟΖ ανατολικά του 28ου μεσημβρινού, η Αθήνα υποχρεώνει πλέον την Κύπρο να οριοθετήσει μόνη της την ΥΦ/ΑΟΖ με την Τουρκία. Δηλαδή να κατασπαραχθεί η Κύπρος από τον Ερντογάν και η δίκαιη λύση το Κυπριακού να μπει σε φέρετρο.

Για την ακρίβεια , η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχε ήδη ενημερώσει εμμέσως τη Λευκωσία  γα την εξέλιξη αυτή μέσω του Αλ Διακόπουλου, Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού , ό οποίος διαχώρισε πλήρως τις τουρκικές προκλήσεις απέναντι στην Ελλάδα και την Κύπρο, η οποία , όπως είπε, είναι άλλο ανεξάρτητο κράτος και δεν αντιμετωπίζει τουρκικές προκλήσεις για πρώτη φορά…

Το επίσημο έγγραφο της Συμφωνίας Ελλάδας/ Αιγύπτου ΔΕΝ είναι επίσημη Συμφωνία Οριοθέτησης της μεταξύ τους ΑΟΖ, αλλα διμερής συμφωνία ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ της ΑΟΖ .

Αυτό τεκμαίρεται από το κείμενο της Συμφωνίας που αναφέρεται μόνον σε «μερική θαλάσσια οριοθετική γραμμή μεταξύ των δύο Μερών « , και όχι στο σύνολο της οριοθετημένης ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών, γεγονός που απαιτεί κατάθεση πλήρων συντεταγμένων.

Όμως το Δίκαιο της Θάλασσας δεν προβλέπει τμηματική οριοθέτηση ΑΟΖ και ως εκ τούτο ο ΟΗΕ είναι πολύ πιθανόν να μην καταχωρήσει στον πίνακα οριοθετήσεων των ΑΟΖ την επιμέρους ημιτελή συμφωνία Ελλάδας –Αιγύπτου, αλλα να την λάβει απλώς υπόψη του ως ΝΟΙ ( NOTICE of Intention),  δηλαδή ως ενημέρωση της πρόθεσης Ελλάδας Αιγύπτου για να οριοθετήσουν την μεταξύ τους ΑΟΖ.

Σε μια τέτοια περίπτωση  η τμηματική οριοθέτηση της ΑΟΖ είναι δυνατόν να αποδειχθεί ένα πελώριο φιάσκο- ενδεχομένως και με την αποδοχή του Ερντογάν- ο οποίος όμως έχει κατοχυρώσει με ελληνική άδεια την τουρκική υφαλοκρηπίδα ανατολικά του 28ου μεσημβρινού. Με αμφίβολο αντάλλαγμα, να δώσει στην κυβέρνηση Μητσοτάκη τον πολύτιμο χρόνο που έχει ανάγκη  για να μην αντιμετωπίσει τώρα τις επώδυνες λύσεις που απεργάζεται η Άγκυρα.

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, οι λύκοι έδειξαν τα δόντια τους, δικαιώνοντας πλήρως τις ανησυχίες μας και την αδιάσπαστη ιστορική γραμμή που δένει τις σχέσεις των κρατών και των ηγεμόνων τους διαχρονικά.
ΣΗΜΕΡΑ 26 Φεβραουαρίου 2021 η ειδησεογραφία μας δίνει αυτή την είδηση.




Αλλά θα τα πούμε λεπτομερώς σε χωριστό άρθρο.





Πρόλογος, προσθήκες, ταξινόμηση κειμένων

Βυζαντινός Αντίλαλος


Πηγή άρθρου της Κύρας Αδάμ

militaire.gr


 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών