Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Στα 86 του, ο Χιου Χέφνερ του Playboy κομπορρημονεί για τα κουνελάκια της ζωής του!

 «Εχω πάει με πάνω από χίλιες γυναίκες, χωρίς όμως να απατήσω τις συζύγους μου»
 
Ο Χιου Χέφνερ συμπληρώνοντας σε λίγες μέρες τα 86, είναι ο γηραιότερος εν ενεργεία εκδότης στον περιοδικό Τύπο ( τον Δεκέμβριο του 1953, κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του «Πλεϊμπόι»), έχοντας τη μεγαλύτερη συλλογή προσωπικών ημερολογίων (2.643 τόμους) που περιέχουν φωτογραφίες από κάθε στιγμή της πολυτάραχης ζωής του.
Όπως αναφέρει στο αφιέρωμα του «Εσκουάιρ», στα μεσοδιαστήματα των γάμων
του πέρασαν πολλές γυναίκες από το κρεβάτι του.
Στην ερώτηση Πόσες; Του δημοσιογράφου, απαντά  
«Πώς είναι δυνατόν να θυμάμαι; Σίγουρα πάνω από χίλιες. Οχι όμως όταν ήμουν παντρεμένος. Ποτέ δεν απάτησα τις συζύγους μου. Ομως ώσπου να εμφανιστεί η επόμενη έπρεπε να διατηρώ τη μηχανή ζεστή».
Βέβαια, εδώ δεν μπορούμε να μη θυμηθούμε ότι συνήθως, πίσω από μεγάλες κουβέντες και κομπορρημονίες των αντρών, αλλά και των γυναικών, όταν μιλάνε για κατακτήσεις, υπάρχει το ψέμα και η υπερβολή, πόσο μάλλον όταν το μάρκετινγκ το επιβάλει στους επαγγελματίες.


Θυμάται τα σχολικά του χρόνια, τότε που για ένα…καπρίτσιο, έδωσε στροφή στη ζωή του και πάτησε τα πρώτα σκαλοπάτια που θα τον οδηγούσαν στη δημιουργία του λάιφ στάιλ και του κολοσού “Playboy”.
Θυμάται εκείνη την καστανόχρωμη καλλονή στο σχολείο του που τον απέρριψε για έναν κολλητό του και από τότε αποφάσισε να ντύνεται καλύτερα, να αποκτά τα πιο όμορφα και καινούργια αντικείμενα και να κάνει έναν τρόπο ζωής για τον οποίο τότε ο όρος δεν είχε ακόμη επινοηθεί. Ο Χέφνερ ανακάλυψε το λάιφσταϊλ και τη συλλογή εμπειριών. Και μέσα απ αυτό, ήρθε η επιτυχία και η εδραίωση τελικά του κόσμου των κουνελακιών και του πρώτου στις προτιμήσεις αντρικού περιοδικού, του Playboy.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών