Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Τα σενάρια της «νέας δραχμής» και η πασαρέλα!


Αυτές τις μέρες έδωσε στη δημοσιότητα τα χαρτονομίσματα της “νέας δραχμής” το protagon, δημιουργήματα του σχεδιαστή Παύλου Βατικιώτη, που απ ότι λέει, τα σχεδίασε με προσωπική του πρωτοβουλία.
Το θέμα είναι, ότι ήδη έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας θύελλες συζητήσεων, αλλά στην ουσία για να αποτυπώνονται από σιγά σιγά στον εγκέφαλο και να γίνει πιο ομαλή η υποδοχή των όταν αυτά θα μας τα πλασάρουν αν χρειαστεί να φύγομε από το ευρώ και να πάμε σε ένα σύστημα κατ αυτούς
μιας «νέας δραχμής» που θα είναι δεμένη μέσα στο ευρωσύστημα.
Γιατί το λέμε αυτό ; Γιατί ότι πλασάρουν αυτοί, είναι πάντα για δικό τους σκοπό και πάντα μέσα στα πλαίσια των «έξωθεν εντολών», πάντα για περισσότερη υποδούλωση.

Ο δε Έλληνας, όταν μπορέσει να απελευθερωθεί από την κατοχή που έχει υποβληθεί από τους διεθνείς δυνάστες και τους εντός των τειχών δούρειους ίππους τους σταβλάρχες και σφουγκοκολάριους, όταν θα αποφασίσει να λαδώσει τα κρατικά νομισματοκοπεία για να αποκτήσει ξανά δικό του νόμισμα και δικό του οικονομικό οπλοστάσιο, θα βγάλει τη δική του δραχμή ή όπως αλλιώς θα ονομάσει το δικό του νόμισμα, που καμιά προώθηση και προπαγάνδα διαφήμισης δεν θα έχει βέβαια από Ευρωπαϊκά ή άλλα κέντρα του καθεστώτος συστήματος.
Ότι μας προωθούν επομένως οι δυνάμεις κατοχής, μην το εκλαμβάνομε ποτέ πέρα από ένα ακόμα σκαλοπάτι για την άβυσσο.
Θα δούμε πολλά σενάρια να αναπτύσσονται μπροστά μας από τους ψηφοσυλλέκτες πολιτικούς μας όταν έρθει η ώρα. Από νέες δραχμές, μέχρι ευροδραχμές, ακόμα και για λύση του δολαρίου θα ακούσομε όπως έχομε γράψει σε προηγούμενοάρθρο.
Τα χαρτονομίσματα, όπως δόθηκαν στη δημοσιότητα και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, είναι τα παρακάτω.

                                                             Βυζαντινός Αντίλαλος
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών