Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Βίντεο.Αυτά παθαίνουν όσοι μισέλληνες τολμούν να πατήσουν τιμημένα χώματα

Αυτά που θα δείτε στο βίντεο παθαίνουν όσα αποβράσματα της πολιτικής ζωής, μίσθαρνα όργανα του διεθνούς εβραιοσιονισμού ξεπουλώντας την Ελλάδα και την ιστορία της, σπρώχνοντας τους Έλληνες στα σαπωνοποία της διεθνούς ομερτάς των δουλεμπόρων και της ομογενοποίησης των λαών, ξεβραστούν από το κύμα του Αιγαίου, ή από την αρωστημένη τους υπεροψία στην Κρήτη.

Το βίντεο και τα γεγονότα είναι παλιά, αλλά ενδεικτικά της Κρητικής φιλοξενίας σε προδότες ή εχθρούς της πατρίδας.
Απλά η αρωστημένη υπεροψία  της κ. Ρεπούση γνωστής ανθέλληνος ή μάλλον μισέλληνος, την οδήγησε την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2012, να κάνει παρουσίαση βιβλίου της στα Χανιά, στο Τεχνικό Επιμελητήριο, σίγουρη για τη φρουρά των…πολυπολιτισμένων του τόπου, αλλά έπεσε έξω όπως και ο κ.Βενιζέλος προ ημερών, που έφυγε σαν βρεγμένη γάτα.

 Μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανάμεσα τους ο κ.Παντελής Καπαρουδάκης, αλλά και άλλοι Χανιώτες πολίτες που είχαν πληροφορηθεί το γεγονός ήταν εκεί και την υποδέχτηκαν όπως της άξιζε.
Μερικές από τις εκφράσεις που ειπώθηκαν ενώπιον της, αφού τραγούδησαν τον Εθνικό Ύμνο.
-Στην πατρίδα του Ελ.Βενιζέλου δεν θα κάνεις παραπάνω από 24 ώρες!
-Είστε ανεπιθύμητη στα Χανιά !
-Αποχαιρετούμε τη θυγατέρα του Σώρρος!

Ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου, είπε ότι η αντίθετη άποψη, αποτελεί στοιχείο δημοκρατικότητας. Δεν ξέρω αν γλύτωσε το μικρόφωνο το βραχυκύκλωμα.


Και τώρα, ήρθε κορδιστός και λυγιστός, ο στρατάρχης του 4ου ΡΑΙΧ Σόιμπλε, να επιθεωρήσει τους σταυλάρχες του εδώ στην αρχαία γη, που έπρεπε να σκουπίζει τα παπούτσια του με χλωριωμένο πανί για να πατήσει τα χώματα των προγόνων μας στα οποία οι προκάτοχοι του εκτέλεσαν ομαδικά χιλιάδες πατριώτες.
Και οι εδώ χαφιέδες του, του επιφύλαξαν υποδοχή αυτοκράτορα.
Οι Έλληνες πολίτες που είναι στημένοι στο απόσπασμα αγκαλιά με όλους τους απογόνους τους, θα του εκδηλώσουν τα αισθήματα τους, ή 
θα μείνουν αγκυλωμένοι στην έλλειψη εντολών από τα κόμματα και τα συνδικάτα ;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών