Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Σε βίντεο Γεωργιάδης.Τα νοσοκομεία δεν κλείνουν, αλλάζουν χαρακτήρα.

Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης για το κλείσιμο έξι νοσοκομείων, την αναδιάρθρωση του ΕΟΠΥΥ και την επίσκεψη Σόιμπλε (Vid)
ΑΥΤΟΣ θεωρεί καλό το κλείσιμο των 6 νοσοκομείων και τη μετατροπή του σε κέντρα υγείας. Οι άλλοι τι άποψη έχουν, δεν τον ενδιαφέρει.
Πάλι καλά που δεν τα μετατρέπει σε κέντρα πλειστηριασμών οργάνων.

Αναγόρευσε και το στρατάρχη του Δ’ RAIX Σόιμπλε σε μέγα υπουργό της χώρας,  ως όφειλε εκ της θέσεως του. Μην την αναλύσομε εδώ.
Τη δε σαπίλα των κομμάτων, τις ρεμούλες τους στα ταμεία, το χρηματιστήριο και τις μίζες, όοοολα τα φόρτωσε στις πλάτες του Έλληνα πολίτη και…καθάρισε την κόπρο του Αυγεία.
Άδωνις είναι, ότι θέλει λέει, ότι θέλει κάνει. Και τώρα, συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις για την ενοχοποίηση του αρνιού που άγεται σιδηροδέσμιο προς σφαγή. Πρέπει να το πιστέψει και το ίδιο πως αυτό πρέπει να πληρώσει τα κλεμμένα όλης της πολιτικής ομερτάς και να αποδεχτεί τη μοίρα που του επιφύλαξαν οι διεθνείς τρομοκράτες και οι ντόπιοι δήμιοί του.


Μακέτα απο το νέο χαρακτήρα των νοσοκομείων

"Δεν κλείνουν νοσοκομεία αλλά αλλάζουν χαρακτήρα". Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
"Δεν θα είναι γενικές κλινικές, θα είναι κέντρα υγείας εξυπηρετώντας χιλιάδες κόσμο κάθε ημέρα" ανέφερε.
Συμπλήρωσε ότι τόσο οι γιατροί στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, και στο Αττικό Νοσοκομείο, όσο και ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχουν ζητήσει να αλλάξει ο χαρακτήρας ορισμένων νοσοκομείων, "καθώς σε ορισμένα νοσοκομεία υπάρχει χαμηλή πληρότητα και δεν υπάρχουν απαραίτητες υποδομές τη στιγμή που σε άλλα δεν υπάρχει προσωπικό".
"Πάμε να πάρουμε το πλεονάζον προσωπικό για να το πάμε στο Νικαίας και στο Αττικόν", σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Μιλώντας για την επίσκεψη Σόιμπλε, είπε:
Ούτε κι η Ντόλυ δεν κρατήθηκε μόλις άκουσε τα νεα

"Δεν μας φταίει ο Σόιμπλε ότι στον ΕΟΠΥΥ δεν έχουν ηλεκτρονικά συστήματα, δε μας φταίει ο Σόιμπλε για τα παράνομα επιδόματα τυφλότητας, δε μας φταίει ο Σόιμπλε που μπαίναμε με πλαστά πτυχία στο δημόσιο και για χιλιάδες άλλα".
"Στην Αμερική οι νόμοι εφαρμόζονται, δεν κάθονται να κλαίγονται όταν χρεοκοπεί το Ντιτρόιτ και η Καλιφόρνια, αλλά δουλεύουν παραπάνω", πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.
Όπως επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε την επενδυτική τράπεζα με 450 εκατ. ευρώ για αρχή.
"H Αμερική έχει διαφορετική πολιτική με εκτύπωση χρήματος. Είναι προφανές ότι η Ευρώπη πρέπει να δώσει χρήματα για ανάπτυξη, είναι προφανές όμως ότι πρέπει να διορθώσουμε και τις διαρθρωτικές μας αδυναμίες", σημείωσε.

Χαρακτηριστικός είναι ο διαπληκτισμός του Άδωνη με τη δημοσιογράφο, στην αρχή του βίντεο.
Παρακολουθήστε το βίντεο και θαυμάστε Έλληνα πολιτικό.


(Με πληροφορίες από ΣΚΑΙ)

Πηγή  news247




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών