Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

«Σαμαράς, η μεγαλύτερη απάτη της μεταπολίτευσης»

Προσωπική επίθεση εναντίον του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης  με άρθρο του στην ιστοσελίδα iefimerida.gr. 
Ο πρώην βουλευτής και υπουργός  αποκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά ως την «μεγαλύτερη απάτη της Μεταπολίτευσης» και συνεχίζοντας τόνισε πως «να τον χαίρονται όσοι τον στηρίζουν και τον υποστηρίζουν».

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Ραγκούσης  αναφέρει: «Όταν σε μια χώρα θεωρείται απόλυση η μη ανανέωση σύμβασης – η οποία μάλιστα συνήφθη εκτός κάθε διαδικασίας διαφάνειας και αξιοκρατίας- τότε αυτή η χώρα είναι η «νέα» Ελλάδα του κ. Σαμαρά.
Η πολιτική ηγεσία της σημερινής κυβέρνησης διαφημίζει ως μεγάλη μεταρρύθμιση του πολυνομοσχεδίου την «απόλυση» συμβασιούχων τους οποίους στήριζε λυσσαλέα ακόμα και σε καταλήψεις, ως αξιωματική αντιπολίτευση! Όχι πριν 20 χρόνια, όχι πριν 5 χρόνια, αλλά τον Μάρτιο του 2011.

Από τον Δεκέμβριο του 2009- πολύ πριν το μνημόνιο και την τρόικα- και παρά τη λυσσαλέα αντίδραση της ΝΔ και του ενιαίου Συνασπισμού, είχαμε νομοθετήσει με τον 3812 την υπαγωγή όλων των συμβάσεων στο ΑΣΕΠ καθώς και την κατάργηση της «προσαύξησης της μοριοδότησης» που είχε εφευρεθεί για να οδηγεί σε βέβαιη μονιμοποίηση χιλιάδες συμβασιούχους στο δημόσιο και στους δήμους. Έτσι καταστήσαμε την αξιοκρατία κανόνα, διασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες στο δικαίωμα για εργασία για όλους τους νέους και τις νέες.

Η ηγεσία της ΝΔ κερδοσκοπούσε πολιτικά εμπαίζοντας τους συμβασιούχους, εμποδίζοντας με κάθε τρόπο την εφαρμογή του νόμου, ενώ εμείς έντιμα και καθαρά λέγαμε από τότε μόνον την αλήθεια. Το σημαντικότερο: ο κ. Σαμαράς μαζί με την αναξιόπιστη και φαύλη ηγετική του ομάδα όλα αυτά τα έπραξε μέσα στην καρδιά της κρίσης, της χρεοκοπίας και του μνημονίου. Πρόκειται αναμφίβολα για την μεγαλύτερη πολιτική απάτη της μεταπολίτευσης. Να τον χαίρονται όσοι τον στηρίζουν και τον υποστηρίζουν».


                                                                       Πηγή iapopsi



Από κει και πέρα, λέμε εμείς σαν ιστολόγιο, ας κρίνει ο κάθε αναγνώστης τις δυο αυτές πλευρές του ίδιου νομίσματος.
Από τα stage και την ειγαγωγή των ΜΚΟ σαν νταβατζήδες των εργαζομένων ακόμα και σε δημόσιες ή δημοτικές επιχειρήσεις από τη μία

Και στην ολοκληρωτική καταστροφή των εργασιακών δικαιωμάτων και την προσάραξη των διεθνών δουλέμπορων με τις γαλέρες τους στα Ελληνικά λιμάνια από την άλλη, με τα μαστίγια και τους μισθούς πείνας, που αναγκάζουν τους νέους είτε στην μετανάστευση, είτε να παραμείνουν μια ζωή μαγκούφηδες και δούλοι.
Και τα σαΐνια οι πολιτικοί πατέρες του έθνους, να σφαγιάζονται για το ποιός εκτελεί κατά δημοκρατικότερο τρόπο, τις εντολές των διεθνών νταβατζήδων που τους εξουσιάζουν, σφαγιάζοντας ένα ολόκληρο λαό κι ένα έθνος.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών