Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Προεκλογική έξοδος στις αγορές. Γιατί έκρυβαν τη σύνδεση με το Βρετανικό δίκαιο.


Σύμφωνα με το ΕΘΝΟΣ, εντολή σε διεθνείς τράπεζες για επικείμενη έκδοση 5ετούς ομολόγου σε ευρώ έδωσε σήμερα η Ελληνική Δημοκρατία, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης το υπουργείο Οικονομικών.
Η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει αύριο στο Λονδίνο όπου οι δύο ανάδοχες τράπεζες η J P Morgan και η Deutsche Bank θα ανακοινώσουν το άνοιγμα του βιβλίου των προσφορών (book bulding). Η διάρκεια που θα έχει η όλη διαδικασία θα εξαρτηθεί από την προσέλευση των επενδυτών.
Μερικοί εξ των ξένων αναλυτών που ασχολούνται με την κρίση χρέους της Ευρωζώνης, ενώ θωρούν καλή κίνηση την έξοδο στις αγορές αναρωτήθηκαν εάν στο τέλος αποδειχθεί παγίδα…

 Τη σημασία της εξόδους της Ελλάδας στις αγορές ανέλυσε ο χρηματιστηριακός αναλυτής Παναγιώτης Παναγιώτου, στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Χωρίς Αναισθητικό».
Ο κ. Παναγιώτου αναφέρθηκε στο τι κρύβεται πίσω από την έκδοση του ελληνικού ομολόγου και αποκαλύπτει πτυχές που αξίζουν να διερευνηθούν περισσότερο όπως γιατί το νέο ομόλογο είναι συνδεδεμένο με τα ομόλογα του ΤΧΣ και γιατί έκρυβαν τη σύνδεση των μολόγων με το βρετανικό δίκαιο.


                         

Με Αγγλικό δίκαιο και επιτόκιο “Τιτανικού” η μέγιστη επικοινωνιακή απάτη της συμμορίας Στουρνάρα.
Οι “επενδυτές” που θα προλάβουν, δένουν την χωρα χειροπόδαρα, οπως ακριβως το ΔΝΤ.
…Το ΔΝΤ που θα αποπληρωθεί απο αυτο το φιάσκο και θα φύγει με ελαφρά πηδηματάκια χωρις να πληρώσει για τα εγκλήματα του. Ωστε να μην πουν οι λαοί της Ευρώπης “δανείζουμε την Ελλάδα για να πληρωθεί το ΔΝΤ”! 
Και με τα εγχώρια λαμόγια να κομπορημονούν προεκλογικά, παιανίζοντας την εορταστική επάνοδο στις αγορές.
Σε πλήρη και αγαστή συνεργασία της διεθνούς με την εγχώρια μαφία, για τη στήριξη των κυβερνητικών ανδρεικέλων προ των ευρωεκλογών.


Και για να προσγειώσομε περισσότερο τις ιαχές και τους παιάνες των κυβερνητικών ανδεικέλων, περί ηρωικής εξόδου στις αγορές, να καταγράψουμε τι αναφέρει η Wall Street Journal για μαζική ταυτόχρονη έξοδο κάποιων «ισχυρών» .
Η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές μαζί με 
Πακιστάν, Σρι Λάνκα, Ζάμπια, Παπούα, Μπαγκλαντές και Μπουτάν, Ν. Γουινέα αναφέρει η Wall Street Journal
Το Πακιστάν επέστρεψε στις αγορές μετά από 7 χρόνια και άντλησε 2 δισ. δολ. με 10ετές ομόλογο.

Παρέα με όλους αυτούς μας έβαλες κύριε Σαχλαμαρά και μας το παίζεις πολέμαρχος της εξόδου του Μεσολογγίου ???
και προκειμένου βέβαια να μας φέρεις εδώ την επίσημη αγαπημένη Καγκέλω Μέγαιρα ως μέγα μάγιστρο ευεργέτη του έθνους ???
Αιδώς αργείοι !!!!


ΥΓ.
Την…κυβέρνηση του βουνού, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, την κρατάνε κρυμένη προς το παρόν στα ορεινά «μιτάτα», κρατώντας την εφεδρία για την περίπτωση που «τσινίσει» ο Ελληνικός λαός.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών