Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Φωτιές ανάβει πάλι ο Σφακιανάκης με τις δηλώσεις του


Όταν πεις τα πράγματα με το όνομα τους σ αυτή τη χώρα των δήθεν και των «συνταγματικών τόξων» των νονών, βρίσκεσαι με την ταμπέλα του φασίστα.
Άσχετα με το ποια είναι η Χ.Α., ο Σφακιανάκης ήρθε άλλη μια φορά να μιλήσει ανοιχτά για το σύστημα που την δημιούργησε και την ανέδειξε για τις δικές του ανάγκες.


Με νέες δηλώσεις-φωτιά έκανε την επανεμφάνιση του ο Νότης Σφακιανάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Derti».
Όταν ο τραγουδιστής ρωτήθηκε για την αποχώρηση της Δέσποινας Βανδή για την προγραμματισμένη τους εμφάνιση στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», τον περασμένο Δεκέμβριο, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, ο Νότης τόνισε πως ο ίδιος είχε ανέκαθεν τα πιστεύω του και δεν καθόριζε τις συνεργασίες του με βάση τα πολιτικά του φρονήματα.


Στη συνέχεια της συνέντευξής του προχώρησε και σε νέες δηλώσεις για τη Χρυσή Αυγή και εναντιώθηκε στους κυβερνώντες:
 «Δε μας καταδυναστεύει καμία Χρυσή Αυγή και κανένα κόκκινο τριαντάφυλλο. Η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που είναι, καλώς ή κακώς, γιατί διαμορφώθηκε από αυτούς που κυβερνούν. Αν δεν ήταν αυτοί δεν θα είχε ανάγκη ο λαός από καμία Χρυσή Αυγή. Αισθάνονται ότι είναι το αποκούμπι τους»……
«Το σημερινό καθεστώς είναι φασιστικό. Πρέπει να γίνει επανάσταση για να πέσει. Ο ελληνικός λαός οφείλει να διώξει αυτούς που καταστρέφουν την πατρίδα του.
Φασισμός η Χρυσή Αυγή; Αγγελούδια είναι μπροστά σε αυτούς. Μπροστά στους φασίστες που κυβερνούν», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό derti. Συνέχισε λέγοντας ότι πρέπει να γίνει μια επανάσταση:. «Γιατί δεν διώχνουμε τους υπαλλήλους που στείλαμε εκεί για να μας κυβερνούν; Οι εκλογές πρέπει να γίνονται όταν το επιθυμεί ο λαός. Ο τελευταίος κριτής είναι ο λαός, εμείς κρίνουμε.
Το σημερινό καθεστώς είναι φασιστικό. Πρέπει να γίνει επανάσταση για να πέσει. Κάνεις εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια. Όταν σου πουλάνε την πατρίδα, κάνεις επανάσταση. Δεν την κάνουμε γιατί είμαστε δειλοί, δεν έχουμε το σθένος και το θάρρος. Αλλά σε αυτό έχουν συμβάλλει πολλοί παράγοντες όπως η εκκλησία που μας έκανε μαζοχιστές. Τι σημαίνει γύρνα να φας χαστούκι κι από το άλλο μάγουλο;».






Πηγή: gossip




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών