Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Η σταθερότητα των αποσταθεροποιητών και ο αριστερός αντίποδας


Και ενώ το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται στην Ουκρανία, με το δυτικό φασιστικό αμοραλισμό πλήρως ξεδοντιασμένο στη διεθνή κοινή γνώμη αλλά και στη συνείδηση της πλειοψηφίας του ουκρανικού λαού, σαν θηρίο της κολάσεως
σε επιθανάτιους σπασμούς το επιτελείο Ομπάμα, εξακολουθεί στον αδιάλλακτο τρομοκρατικό εθνοδιαλυτικό επεκτατισμό, με τη συνεπικουρία του σιωνιστικού σωβινισμού και του νεκραναστημένου ναζιστικού εκτρώματος του πλανήτη, το 4ο Ραιχ της ανατολικογερμανίδας καγκελάριου.
Με την τυχοδιωκτική λογική του διεθνούς πιστολέρο, ρόλο και νοοτροπία βαθιά χαραγμένα στο μερικάνικο DNA, προσπαθεί μέσα από το βιασμό ακόμα και των λέξεων, των εννοιών, να ονομάσει σταθερότητα και νομιμότητα, το νόμο του φαρ ουέστ, μοναδική κληρονομιά της ιστορίας του, μέσα στην οποία γαλουχήθηκε.

 Σταθερότητα αποκαλεί τη δική του με τη βία, απροκάλυπτη φασιστική αποσταθεροποίηση κυβερνήσεων νόμιμα εκλεγμένων, όπου, όποτε και όπως αυτός αποφασίσει.
Κατηγορώντας ως αποσταθεροποιητή, όποιον τολμήσει να επαναφέρει την ιστορική αλλά και νόμιμη τάξη, αλλά και τη θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας των ιθαγενών πολιτών.
Με αυτό τον τρόπο επιβλήθηκαν οι πρόγονοι τους στους ιθαγενείς λαούς της νέας ηπείρου κατασφάζοντας τους στο όνομα της προόδου των λογής λήσταρχων που ορέχτηκαν τη γη τους, ψάχνοντας τον πλούτο σαν τυχοδιώκτες βάρβαρα αποβράσματα των χωρών τους.
Εξαφανίζοντας αρχαίους πολιτισμούς και κατασφάζοντας ότι επι γης τους αντιπροσώπευε.
Αυτή η λογική, η ίδια λογική έρχεται να εφαρμοστεί και σήμερα στην φασιστική επεκτατική πολιτική του λαοκτόνου ιμπεριαλισμού τους.
Και ξεδιάντροπα, το ονομάζουν σταθερότητα, νομιμότητα, επιδεικνύοντας πολιτισμό δήθεν, μέσα από την βαρβαρότητα του οργουελιανού κόσμου που ευαγγελίζονται μαζί με τα σιωνιστικά κοράκια τα αφεντικά τους.


Που μετά την επικράτηση τους πάνω στη νέα πόρνη Βαβυλώνα, τη χρησιμοποιούν ως αεροπλανοφόρο για την παγκόσμια επικράτηση τους, στο βασίλειο του Δαυίδ που ευαγγελίζονται. Πρόκειται για τον πιο λαοκτόνο, μηδενιστικό φασιστικό και ρατσιστικό σωβινισμό που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.
Μέσα από μια λυσσαλέα παγκόσμια προπαγάνδα της υποκρισίας και του ψεύδους, της αλλοτρίωσης συνειδήσεων και της εξαγοράς κυβερνήσεων, με δήθεν αντιφασιστικές, αντιρατσιστικες κραυγές, με το ψεύδος του δήθεν ανθρωπιστικού μανδύα και της διεθνιστικής υποκρισίας του UNITY IN DIVERSITY.Στον στυγνό αυτοκρατορικό διεθνισμό τους.
Όταν όλη αυτή την ουτοπία, την κομίζει ο μεγαλύτερος φασίστας, ρατσιστής και μισάνθρωπος εθνικιστής του πλανήτη, εις βάρος κάθε λαού θύματος.
Πάνω σ αυτή, τη δική τους σταθερότητα, επιμένουν να αλληθωρίσει ολόκληρη η ανθρωπότητα.


Με μια αριστερά, θλιβερό ουραγό στα συνθήματα και τα καθρεφτάκια τους, κάτω από την επίφαση του εκσυγχρονισμού και μιας δήθεν αριστερής προοδευτικότητας, να αποκαθηλώνει με ιδιαίτερο οίστρο κάθε έννοια πατρίδας, συνόρων, ιστορίας αλλά και εθνικών αρετών, στήνοντας μεσούρανα όλα τα συνθήματα της νέας τάξης, στραγγαλισμένη στα επιδοτούμενα από τα ιδρύματα Σόρος ιδεολογήματα του πολυπολιτισμού, της ουτοπίας του τίποτα και των ίσων αποστάσεων ανάμεσα στο θύμα και το θύτη.
Πουλώντας αριστερισμό και δημοκρατία, αλλά και μια ουτοπική Ευρώπη των λαών. Σα να λέμε, ΝΑΤΟ της ειρήνης.
Ονομάζοντας δημοκρατικό διάλογο, το φίμωμα κάθε αριστερής έκφρασης στους κόλπους της και τη σωτηρίας της χώρας, εφικτή μόνο μέσα από την ευρωπαική προοπτική.
Τόσο ηλίθιο ιθαγενή ψηφοφόρο θέλουν. Αλλά και τόσο απύθμενος είναι ο εναγκαλισμός τους στο άρμα της διεθνούς σταθερότητας και νομιμότητας των διεθνών πιστολέρο που αναφέραμε πιο πάνω και των επιταγών των διεθνιστικών αγορών τους και του επεκτατικού αμοραλιστικού διεθνισμού τους.
Με τις ευρωπαικές κυβερνήσεις λοιπόν πιστά σκυλιά του αμερικάνικου πιστολερισμού και μια αριστερά αλωμένη και ανύπαρκτη, το φασιστικό τέρας του λαοκτόνου επεκτατισμού, συνεχίζει να βρυχάται απλώνοντας το δηλητηριώδη οχετό του στους λαούς, με επίκεντρο στις μέρες τον ουκρανικό λαό. Ονομάζοντας παράνομα τα λαικά δημοψηφίσματα και αρνούμενοι κάθε ιδέα νέου δημοψηφίσματος στην Ουκρανία, επιμένουν λυσσωδώς  στη δική τους…σταθερότητα.


Την ώρα που ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν καλεί την ουκρανική κυβέρνηση να προχωρήσει σε διάλογο με τους ρωσόφιλους και όχι να στέλνει Ενοπλες Δυνάμεις αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «μόνο μέσω του διαλόγου και σύμφωνα με τις δημοκρατικές διαδικασίες, και όχι χρησιμοποιώντας τις ένοπλες δυνάμεις, τα τανκς και την αεροπορία», μπορεί να βρεθεί λύση,
Έρχεται το ευαγές ίδρυμα του πιστολερισμού, δια του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, να αναγγείλει κάτω από την προβιά του σταθεροποιητή, ότι
«Αυτό που έχω πει επανειλημμένα είναι ότι κάθε φορά που η Ρωσία λαμβάνει τέτοιου είδους μέτρα που έχουν σχεδιαστεί για να αποσταθεροποιήσουν την Ουκρανία και συνεχίζει να παραβιάζει την κυριαρχία της χώρας, θα υπάρξουν συνέπειες».
Τι λέγαμε παραπάνω για την σταθερότητα των αποσταθεροποιητών ;
Όταν απροκάλυπτα χρησιμοποίησε ο διεθνής φασισμός τα εξαδέλφια του νεοναζί της χώρας για τη δική του αποσταθεροποίηση, που την κατοχύρωσε ως σταθερότητα, ονομάζοντας αποσταθεροποίηση την όποια επιλογή του ντόπιου ιθαγενούς πληθυσμού. Αρνούμενος μετά βδελυγμίας, κάθε ιδέα δημοψηφίσματος και χρησιμοποιώντας απροκάλυπτα, τους διεθνείς επαγγελματίες δολοφόνους ιδιωτικών σφαγείων, όπως αυτά της BLACKWATER.

Έτσι έμαθαν μια ζωή, έτσι το λαλούν στη χώρα του πολιτισμού των πιστολέρο.
Όπως έτσι έμαθαν, έτσι το λαλούν οι κυβερνήσεις της Ευρώπης με το σκυλάκι τους την αριστερά να σέρνονται ουραγοί στον αμερικανοσιωνισμό και το 4ο Ραιχ.

Εις υγείες των ευγενών και των αριστερών διεθνιστών τους.




Βυζαντινός Αντίλαλος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών