Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014

Βόμβα Μπαλτάκου. Ιδρύει κόμμα δεξιά της ΝΔ


Ανοιχτό το ενδεχόμενο ίδρυσης ενός νέου πολιτικού φορέα, αφήνει με συνέντευξη του στη Real News ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, θεωρώντας ως ημερομηνία σταθμό τις ευρωεκλογές.
Σε κάθε περίπτωση βέβαια, η λεζάντα μας τα λέει όλα.
«Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της ΝΔ προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημαίνει τον δικό μου αποκλεισμό από μία τέτοια ΝΔ, τότε θα τα σκεφτώ όλα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Κ. Μπαλτάκος. Ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης επαναλαμβάνει ότι «ένστολοι και εκκλησία είναι πυλώνες του έθνους» και θεωρεί λάθος ενδεχόμενη κεντρώα στροφή της ΝΔ. «Το πρόβλημα δεν είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα να μετατραπεί σε κεντρώο, δηλαδή η ΝΔ να γίνει νέο ΚΟΔΗΣΟ. Πρέπει να επανενωθεί η Δεξιά. Η ισχύς εν τη ενώσει». Μάλιστα, κάνει λόγο λοιπόν για επανένωση της Δεξιάς, συγκεντρώνοντας τα νούμερα του 2012.
Εν συνεχεία, ο Παναγιώτης Μπαλτάκος αποκαλύπτει πως τον προσέγγισε κόμμα της Δεξιάς το οποίο του ζήτησε να κατέβει ως υποψήφιος ευρωβουλευτής κι εκείνος αρνήθηκε. «Είμαι Ν.Δ.», αναφέρει και αποκαλύπτει ότι πολλοί του τηλεφώνησαν. «Και υπουργοί και βουλευτές. Δεν θα αναφέρω ονόματα. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Κυριαζίδης το είπε και δημόσια». Όπως είπε του τηλεφώνησαν και ένστολοι λέγοντας του «είμαστε μαζί σου, μπες μπροστά», παρακινώντας τον να κάνει κόμμα.
«Πρέπει να επανενωθεί η Δεξιά» επαναλαμβάνει και αναφέρει πως η ΝΔ , η Χρυσή Αυγή και οι ΑΝΕΛ φτάνουν το 46%. «Αν ενωθούμε θα κυβερνάμε για 50 χρόνια, Αλλιώς θα κυβερνά η Αριστερά». Στην ερώτηση αν επιμένει στη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή ακόμα και τώρα που κατηγορείται ως εγκληματική οργάνωση απαντά: «Όχι με αυτούς. Θέλω τους 500.000 ψηφοφόρους της Χ.Α. που δεν είναι ναζί».
«Έπαιξα ένα επικίνδυνο αλλά αναγκαίο για την παράταξη και τη χώρα ρόλο και πλήρωσα το κόστος» αναφέρει προσθέτοντας ότι έμαθε πολλά μυστικά τους. Ένα από αυτά είναι ότι «οι χρυσαυγίτες είναι παγανιστές και ειδωλολάτρες.
Μιλώντας μαζί τους έμαθα ότι άρχισαν να επισκέπτονται και να διανυκτερεύουν με τις ημέρες σε μοναστήρια και του Αγίου Όρους. Όχι βέβαια γιατί ξαφνικά ανακάλυψαν την ορθοδοξία αλλά για να ακυρώσουν τη δική μας στρατηγική ταύτισης με την Εκκλησία. Όταν το είπα στο Μαξίμου έμειναν άναυδοι». «Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με τη Χρυσή Αυγή. Ήταν και άλλοι. Ο καθένας είχε το ρόλο του», αναφέρει ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης.


Πηγή iapopsi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου