Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ της "Ευρώπης των λαών" και η υποτέλεια


Σαν να μη μας έφταναν οι κορώνες φίμωσης της άποψης Λαφαζάνη περί ανάγκης εξόδου από την ΕΕ, που ονομάστηκε…δημοκρατική διαδικασία, ή οι δηλώσεις υποταγής στην ευρωπαική προοπτική «αριστερού» όπως επιμένει να ονομάζεται κόμματος,
Ήρθε σαν κερασάκι στην τούρτα η υπόθεση της υποψήφιας μουσουλμάνας στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ Σαμπιχά Σουλειμάν, να μας δείξει εκτός των άλλων, τη δουλοπρεπή εξάρτηση του, από την τουρκική πολιτική, μέσω του προξενείου της Θράκης και τις απαιτήσεις του.
Αλλά και η όλοένα αυξανόμενη προσπάθεια της Κουμουνδούρου, να μας πείσει στον φιλότιμο αγώνα της στη στήριξη του καταρέοντος κυβερνητικού συνασπισμού
Η Σαμπιχά Σουλειμάν ρομά μουσουλμάνα, με εσωκομματικές υποθέτομε διαδικασίες και μετά από αποδοχή, βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, στα πλαίσια της εκπροσώπισης των μειονοτήτων.
Άσχετα βέβαια με τις ματέπειτα υποκριτικές δηλώσεις, ότι δεν υφίσταται ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη.
Τότε, πως την απέσυραν ? Από πού ?
Η «άτυχη» υποψήφια όμως, παλιότερα σε συνέδριο του ΟΗΕ στη Γενεύη το Νοέμβριο του 2012, είχε μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας πάνω στα μειονοτικά ζητήματα της Θράκης, όπως θα δούμε στη συνέχεια.
Με αποτέλεσμα αυτό, να εξοργίσει ως φαίνεται το τουρκικό προξενείο της Θράκης και να ζητήσει την κεφαλή της επι πίνακι, με την αντικατάσταση της με δικής το επιλογής υποψήφιο.(Να μας θέτει η τουρκική πολιτική εν ολίγοις το ποιόν θα επιλέγει το κάθε κόμμα ως υποψήφιο).
Και ω του θαύματος, ο ΣΥΡΙΖΑ της Ευρώπης των λαών και του ΝΑΤΟ της Ειρήνης, έβαλε όλα τα θεσμικά του όργανα να κουρδίσουν πάνω στις τουρκικές παρτιτούρες, διαγράφοντας την υποψήφια τους μουσουλμάνα.
Μένει να δούμε, ποιόν θα επιλέξουν στη θέση της, προκειμένου να γελάσομε περισσότερο, ή να κλάψομε.


Όμως παρακολουθήστε όλο το χρονικό της υπόθεσης, προκειμένου να καταλάβετε, το ποιος είναι ποιος, μέσα από τις δηλώσεις και τα έργα ενός εκάστου.

Γενεύη (27 & 28 Νοεμβρίου 2012), 5ο συνέδριο του ΟΗΕ για τις μειονότητες.


Ακούστηκε η συγκλονιστική μαρτυρία μίας Μουσουλμάνας Ρομά από τη Θράκη. Πρόκειται για τη Σαμπιχά Σουλεϊμάν, πρόεδρο του συλλόγου Γυναικών Δροσερού Ξάνθης «η Ελπίδα».
Διαβάστε την ομηλία της και κρίνετε μόνοι σας, κατά πόσο και ποια εθνικά συμφέροντα εξυπηρετούν οι αλήθειες της.

«Ζητώ συγνώμη που δεν μπορώ να μιλήσω απ’ ευθείας σε κάποια από τις γλώσσες που χρησιμοποιούνται στο συνέδριο αλλά δεν τις έμαθα ποτέ. 

Η μητρική μου γλώσσα είναι ρομάνι, η γλώσσα των Τσιγγάνων. Πάρα ταύτα επειδή είμαι μουσουλμάνα της Θράκης υποχρεώθηκα να πάω σε σχολείο όπου διδάχθηκα μια τρίτη γλώσσα, τα τούρκικα. Αυτό κάνουν κάθε χρόνο εκατοντάδες έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι Ρομά με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε σήμερα μειονότητα εντός  της μειονότητας.

Το ίδιο συναίσθημα της μειονότητας μέσα στη μειονότητα το αισθανόμαστε σε κάθε βήμα μας μέσα στην κοινωνία. Οι μουσουλμάνοι τουρκικής καταγωγής προσπαθούν να μας επιβάλλουν εκτός από τη γλώσσα τους και την ταυτότητά τους. 

Ξοδεύουν πολλά λεφτά  για να χτίσουν τζαμιά μέσα στους οικισμούς μας. Μας λένε ότι οι Τσιγγάνοι πεθαίνουν νέοι επειδή δεν είναι καλοί Τούρκοι και πιστοί μουσουλμάνοι. Εμείς, όμως ξέρουμε ότι αυτό που χρειαζόμαστε είναι περισσότερα σχολεία και νοσοκομεία όχι τζαμιά που άλλωστε η Θράκη έχει πολλά.

Εδώ και χρόνια επιμένουν να φτιάξουν σωματεία και να τα ονομάσουν «τουρκικά». Στη συνέχεια προσπαθούν να μας γράψουν σε αυτά τα σωματεία για να μας υποχρεώσουν κι εμάς να πούμε ότι είμαστε Τούρκοι.

Πριν μερικά χρόνια το ελληνικό κράτος όρισε να πηγαίνουμε υποχρεωτικά σε νηπιαγωγεία. Οι τουρκικής καταγωγής Μουσουλμάνοι έφτιαξαν δικά τους νηπιαγωγεία όπου διδάσκονται μόνον τουρκικά. Μας πιέζουν να γραφτούμε σε αυτά τα νηπιαγωγεία. 

Θέλουμε να έχουμε καλή εκπαίδευση στη γλώσσα του κράτους που ζούμε. Το κράτος δεν κάνει αρκετά. Θέλουμε περισσότερα δημόσια σχολεία. Θέλουμε να μας προστατεύει επειδή είμαστε μουσουλμάνες γυναίκες με δικαιώματα που παραβιάζονται διαρκώς από ανθρώπους που νομίζουν ότι είναι δικαίωμά τους να φέρονται άσχημα στις γυναίκες τους. Περιμένουμε την πραγματική βοήθεια από το ελληνικό κράτος. 

Η Διακήρυξη του ΟΗΕ για τις μειονότητες λέει ότι πρέπει να γίνεται σεβαστή η ιδιαίτερη ταυτότητα και ο πολιτισμός μας. Αυτό δεν ισχύει μόνον για το κράτος στο οποίο ζούμε αλλά και για τους μειονοτικούς συμπολίτες μας. Οι τελευταίοι προσπαθούν να μας επιβάλλουν την τουρκική ταυτότητα αντί της δικής μας ταυτότητας των Ρομά. Δεν θέλουμε να αλλάξουμε τη δική μας ταυτότητα με μία άλλη. Θέλουμε να μας αφήσουν ήσυχους και να μην παίζουν πολιτικά παιχνίδια εις βάρος μας».

Πηγή tvxs


Προ των εκλογών του Μαίου, η Σαμπιχά Σουλεϊμάν βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τη νομαρχιακή εκπροσώπιση.
Και εδώ αρχίζουν τα…ευτράπελα.

Επιχείρηση σπίλωσης της Σαμπιχά από γνωστό υπερασπιστή του τουρκικού προξενείου στη Θράκη!
Λάσπη στην ακτιβίστρια Ρομά Σαμπιχά Σουλεϊμάν από το δημοσιογράφο της Θράκης Γιάννη Σιδηρόπουλο, πρώην διαφημιστή του Σωκράτη Ξυνίδη του ΠΑΣΟΚ και αυτόκλητο υπερασπιστή της πολιτικής του τουρκικού προξενείου:http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/lathos-sto-eyropsifodeltio-toy-syriza-kai-i-%C2%ABeksotiki%C2%BB-antilipsi-gia-ti-thraki
…και λίγα λόγια για το ποιόν του εν λόγω δημοσιογράφου:http://maxitisthrakis.blogspot.gr/2012/10/blog-post_2082.html


Η τοπική οργάνωση Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ αντιτάχθηκε στην υποψηφιότητα και ο Ξανθιώτης βουλευτής του κόμματος κ.Χουσεϊν Ζεϊμπέκ δήλωσε ότι «χωρίς να υπάρχει κάτι προσωπικό με την κα Σουλεϊμάν, απλά θεωρούμε ότι δεν ταιριάζει με το κόμμα μας», ενώ πρόσθεσε πως “πολιτικά ανήκει στον ακροδεξιό χώρο, είχε σχέση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τον Τέρενς Κουΐκ και όλους αυτούς και δεν ήταν ποτέ στον δικό μας χώρο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτή την εξέλιξη ακόμη όμως από αυτά που έμαθα υπήρξε μία λανθασμένη πληροφόρηση που οδήγησε σε λάθος εκτίμηση. Η ουσία είναι ότι τελικά δεν θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.»
Πιο λάβρος εναντίον της κ.Σουλειμάν εμφανίζεται το αυτοδιοικητικό στέλεχος και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, κ. Χασάν Μαλκότς: “Προσωπικά πιστεύω δεν θα έπρεπε καν να τεθεί τέτοιο ζήτημα και απορώ μάλιστα πως φτάσαμε καν να τεθεί και να το συζητάμε… Ρώτησα για τον θέμα μάλιστα, όταν άκουσα γι’ αυτό, τον βουλευτή μας, Αιχάν Καραγιουσούφ, ο οποίος μου είπε ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεν ξέρω ποιος έκανε μία τέτοια διαρροή κι αν ήταν μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ ή έξω από αυτόν όμως, αν και δεν γνωρίζω την κυρία προσωπικά, τέτοια στοιχεία δεν τα δεχόμαστε ούτε στην δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ και του Νίκου Ανταμπούφη, όπου δεν θέλουμε τέτοιες “μεταγραφές”».
 
σε...τρυφερές στιγμές με τη μαμα Τουρκία
Ο Χασάν Μαλκότς έχει επανειλημμένα καταγγελθεί ως ακραίο στοιχείο και “μπράβος” του τουρκικού προξενείου σε βάρος των μειονοτικών μουσουλμάνων ελλήνων πολιτών της Θράκης ενώ έχει και ο ίδιος προκαλέσει σάλο δηλώνοντας στο «Πρώτο Θέμα», πως έχει τη συγκατάθεση του κ. Τσίπρα να δηλώνει πως «είμαι Τούρκος και πως θα αγωνιστώ για την αναγνώριση της τουρκικής ταυτότητας της μειονότητας. Εγώ την κάλυψη την έχω. Άλλωστε, παρών σε κάθε μου ομιλία είναι ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Συνασπισμού κ. Νίκος Καλιαμπάκας» (http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:eAq7FphgWFcJ:www.newstime.gr/%3Fi%3Dnt.el.article%26id%3D16119H

Ανάλογο ακραίο μειονοτικό στοιχείο, ταγός φιλοτουρκικής προπαγάνδας μέχρι τραμπουκισμού, είναι και ο έτερος κατήγορος της κα Σαμπιχά, ο κ. Χουσεϊν Ζεϊμπέκ που αναφέραμε πιο πάνω, ο οποίος πότε καλεί σε αντάρτικο τους μειονοτικούς για να μην αναγνωριστούν οι διορισμένοι από την ελληνική πολιτεία σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάννης μουφτήδες (http://www.newsbomb.gr/ethnika/story/342376/anthelliniko-ntelirio-sti-thraki-apo-pseytomoyftides-kai-treis-voyleytes) και πότε καλεί τους μειονοτικούς μαθητές “να πάρουν απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών” δήθεν για προοδευτικούς λόγους, στην πραγματικότητα όμως για να αμφισβητήσουν την αρμοδιότητα του υπουργείου παιδείας σε τέτοια θέματα και να περάσουν αυτά στη δικαιοδοσία των ψευτομουφτήδων που τα ίδια ακραία μειονοτικά φιλοτουρκικά στοιχεία έχουν διορίσει (http://tourkikanea.gr/2014/01/zeybek-9/).

Μέχρι που έρχεται η είδηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του xanthipress.gr την Μεγάλη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε κλειστή έκτακτη σύσκεψη της Περιφερειακής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ξάνθη, με το Γραμματέα του κόμματος Δημήτρη Βίτσα. Στη σύσκεψη τους διαβεβαίωσε ότι η περίπτωση Σαμπιχά έχει αποκλειστεί για το ΣΥΡΙΖΑ και ότι η στελέχωση του ψηφοδελτίου με μειονοτικό από την περιοχή, συνεχίζεται βάσει των εισηγήσεων των οργανώσεων ενώ το ευρωψηφοδέλτιο ανακοινώνεται την Τρίτη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση έχει ανακοινωθεί επισήμως και στην ίδια τη Σαμπιχά Σουλεϊμάνογλου.

Από πότε εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ χαράσετε πολιτική υπαγορευόμενη από παράγοντες του τουρκικού προξενείου ?
Να θεωρήσομε ότι απλά δεν είναι αποτέλεσμα υπαγόρευσης, αλλά  αποτελεί πολιτική επιλογή του κόμματος η στήριξη των τουρκικών ανθελληνικών πολιτικών στα θέματα της Θράκης ?
 Είναι αλήθεια οι δηλώσεις του μουσουλμάνου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χασάν Μαλκότς, όπως αυτές αναγράφονται πιο πάνω και ότι για αυτές έχει τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου του κ.Τσίπρα ???
Καταργείτε κύριοι της «αριστεράς της προόδου» τη συνθήκη της Λωζάνης και αναγνωρίζετε ως τουρκική την μουσουλμανική μειονότητα ???
Ας μας εξηγήσετε τουλάχιστον, για ποιους κομίζετε την αριστερα και την πρόοδο. Για την Ελλάδα πάντως, όχι ως φαίνεται.
Από πού συνάγεται το συμπέρασμα ότι η εν λόγω κυρία είναι…ακροδεξιά και μέλος μάλιστα των ΑΝΕΛ ???
Η αναφορά του κ. Τέρενς Κουίκ στο όνομα της σε κοινοβουλευτική επερώτηση του ?
Ή η ομηλία της στο συνέδριο του ΟΗΕ όπου τόλμησε να μιλήσει για τις πειθαναγκάσεις που υφίστανται οι ρομά από το τουρκικό προξενείο και αυτομάτως της κολλήσατε την ταμπέλα του ακροδεξιού ?
Τι το ακροδεξιό στο θεό σας, είχε αυτή η ομηλία ?
Εμέσως, πλην σαφώς, χαρακτηρίζετε και τους ΑΝΕΛ ως κόμμα ακροδεξιό κύριοι της Κουμουνδούρου ;
Γιατί όταν λέτε ότι σχετίζεται με την ακροδεξιά επειδή την ενέφερε ο κ. Κουίκ σε επερώτηση του, σαφέστατα τους ΑΝΕΛ υπονοείτε…ακροδεξιά.

ΑΚΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ????? ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ! ΣΤΙΣ…ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ !!!

Αν αυτή είναι η δημοκρατική σας προοπτική κύριοι συνασπιζόμενοι των χιλίων απόψεων για την άγρα ψήφων,
Το να ονομάζετε ακροδεξιό και φασίστα κάθε αντίπαλο ιδεολογικά στρατόπεδο, να χαιρόσαστε τη δημοκρατία που κομίζετε. Αυτά, είναι χαρακτηριστικές τακτικές, των πλέον ολοκληρωτικών καθεστώτων της ιστορίας. Κάποτε η αντίθετη άποψη, χαρακτηρίστηκε «παρακμιακή» και κυνηγήθηκε, άλλοτε ονομάστηκε «κομουνιστικός δάκτυλος» και εξαφανίστηκε.
Ποιο από τα δυο ζηλέψατε σαν πρακτική ? ή μήπως και τα δυο ?
Ο αγώνας σας να περισώσετε την καταρέουσα κυβέρνηση, είναι εμφανής. Το μόνο που μένει προεκλογικά να μας πείτε, είναι «ψηφίστε Σαμαρά. Εμείς δεν αναλαμβάνουμε κυβέρνηση εν μέσω κατοχής.» (δικαιολογίες, θα βρεθούν φυσικά αρκετές).


Η όλη υπόθεση άλλωστε, μυρίζει και λίγο Μπαλτάκος Gate για να μην πούμε οτι βρωμάει, με την επιμονή στη Ρεπούσια εξομοίωση των ΑΝΕΛ με την ακροδεξιά και τη ΧΑ.

Μήπως, εκεί στο Σύριζα πρέπει να ξεμπερδέψουν λίγο τα πράγματα εντός κι εκτός των τάξεών τους και να δουν ποιοι είναι πραγματικά ακροδεξιοί και ποιοι (στη Θράκη αλλά και στην Κουμουνδούρου) είναι πράκτορες ξένων συμφερόντων;
Επειδή όλα αυτά βέβαια διεξάγονται εντός του πολιτικού φορέα που θέλει να εμφανίζεται ως η νέα δύναμη εθνικής και κοινωνικής σωτηρίας της χώρας και του λαού μας από το μνημονιακό καθεστώς και την εθνοκάπηλη όσο και ξενόδουλη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Συγχαρητήρια κυρίες και κύριοι του Σύριζα στη Θράκη και στην Κουμουνδούρου που μέχρι να κάνετε το «ξεκαθάρισμα» και με την έως τώρα στάση σας, παρέχετε:
α) στο μέσο πολίτη πειστήρια επικινδυνότητας και αναξιοπιστίας για τους εαυτούς σας και
β) στην κυβέρνηση και στην ακροδεξιά επιχειρήματα (και ψήφους) εναντίον ΣΑΣ…

Πηγή seisaxthia



Κάνετε ότι φιλότιμες προσπάθειες περνάνε από το χέρι σας, ή αγωνίζεσθε με νύχια και με δόντια, προκειμένου να στηρίξετε από την προδιαγεγραμένη πτώση της, την κακουργηματική κυβέρνηση των ανδρεικέλων.
Εκτός αν θα πρέπει να ψάχνομε τα ανδρείκελα, σε ευρύτερη κλίμακα.

Η δε περίπτωση των Τούρκων που φιλοξενούν τα ευαγή μας ελληνικά κόμματα με το πρόσχημα της συμμετοχής της μουσουλμανικής μειονότητας στα ψηφοδέλτια και εισέρχονται μετά βαίων και κλάδων στη Βουλή των Ελλήνων, να ξεκαθαρίσομε ένα πράγμα. Που φυσικά τα φιλοξενούντα κόμματα, το γνωρίζουν πολύ καλλίτερα από εμάς το πόπολο.
Κανένας από αυτούς δεν έχει το παραμικρό κομματικό ιδεολογικό έρεισμα, προκειμένου να ειχωρήσει στο ένα κόμμα, ή στο άλλο.
Από κοινού όλοι τους και απροκάλυπτα, με τη σύμφωνη γνώμη μάλιστα των ηγεσιών των κομμάτων κατά ομολογία  Μαλκότς, αγωνίζονται εντός βουλής(Ελληνικής παρακαλώ), για την προώθηση της πολιτικής της γείτονος
επωφθαλμιούσης την Θράκη, Τουρκίας. Εναντίον φυσικά των Ελληνικών συμφερόντων και της ακεραιότητας της χώρας.
Αυτό κύριοι, πως λέγεται σε απλά, χωριάτικα Ελληνικά ????
Μήπως εθνική προδοσία και υπονομευση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, αλλά και κατάργηση διεθνών συμφωνιών εις βάρος της χώρας ????
Μήπως η παρακμή και ο νεοραγιαδισμός έχουν ξεπεράσει προ πολλού το κόκκινο στην λεγόμενη πολιτική σκηνή του τόπου ???
Η Ελληνική βουλή κατοικείται από Έλληνες εκπροσώπους του ιθαγενή λαού, ή από πράκτορες ξένων συνφερόντων ???







Ταξινόμηση κειμένων keritisriver
Πρόλογος, επίλογος και παρατηρήσεις, Βυζαντινός Αντίλαλος








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών