Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Νέο χτύπημα Ρεπούση με στοιχεία που ακολουθούν τα ίχνη Μπαλτάκ Γκαίητ.


Νέο χτύπημα από την κ. Ρεπούση, αυτή τη φορά από περιοδεία της εν όψει των εκλογών στον Πειραιά, βρίσκοντας νέο τρόπο να χτυπήσει το ιστορικό φιλότιμο ενός λαού, αλλά πετυχαίνοντας διπλό στόχο στην εκλογική της μάχη, παραλληλίζοντας αυτή τη φορά τους Ανεξάρτητους Έλληνες με «ακροδεξιά
ρεύματα» ίδια με τη σχολή Μπαλτάκου και Χ.Α. στα πρόσωπα παραδοσιακά ντυμένων κρητικών που παλιότερα ατύχησαν να την επικρίνουν σε μια επίσκεψη της στην Κρήτη.
Οι απώτεροι στόχοι παρόμοιων προσπαθειών, ας γίνουν κριθούν από την κοινή λογική και τα δικά σας συμπεράσματα.


«Υπάρχουν οριζόντια ρεύματα ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και στη Χρυσή Αυγή. Και η υπόθεση Μπαλτάκου το αποδεικνύει», δήλωσε η... βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς, Μαρία Ρεπούση κάνοντας τη Δευτέρα περιοδεία στην εκλογική της περιφέρεια στον Πειραιά, όπου αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με τον κ. Μπαλτάκο και το βίντεο του υπόδικου Ηλία Κασιδιάρη.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ όμως προέβη και σε μία ακόμη σοβαρότερη κατηγορία. «Τέτοια ρεύματα», είπε, «υπάρχουν και στους Ανεξάρτητους Έλληνες». Και αποκάλυψε επιθέσεις εναντίον της.

«Με απείλησαν ακροδεξιοί», κατήγγειλε και ανέφερε: «Ήταν στα Χανιά, στην παρουσίαση του βιβλίου μου για τα Μαρασλειακά, και υπέστην επίθεση από ομάδα μαυροντυμένων που δεν ξεχώριζες αν είναι Ανεξάρτητοι Έλληνες ή Χρυσή Αυγή. Μπήκαν μέσα στην αίθουσα, έβριζαν και με απειλούσαν ότι δεν θα φύγω ζωντανή από το νησί τους. Επικεφαλής τους ήταν ο τοπικός υποψήφιος του κ. Καμμένου», ανέφερε, σύμφωνα με το «Βηματοδότη».

Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα "μαυροντυμένων", ύποπτων Κρητών χρυσαυγιτών, κατά τα πρότυπα της κ.Ρεπούση...
Γέρων χρυσαυγίτης στη μαδάρα
χρυσαυγιτάκι νέο με χρυσαυγίτες εύζωνες να ακολουθούν.
χρυσαυγίτες μαυροφορεμέμοι, σε φασιστικό παραδοσιακό χορό
και ένα πλήθος μαυροφορεμένων χρυσαυγιτών πηγαίνοντας σε...χρυσαυγίτικο γάμο
ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗ "ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ" ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ, ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΑΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗς ΛΑΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΑΙΜΑΤΗΡΩΝ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΙΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ.
Η ΚΡΗΤΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

-Χρησιμοποιεί η γνωστή εθνομηδενίστρια την υπόθεση Μπαλτάκου με γλοιώδη υποκρισία, χρόνια και ζαμάνια στενή συνεργάτιδα και συνυπογράφουσα των μνημονίων, μητέρα της υβριστικής για τον καμένο ελληνισμό «αυθόρμητης προσέλευσης» και των ιστορικών ανθελληνικών κατά καιρούς κραυγών της.
Στοχεύοντας όμως εξώφθαλμα τα βέλη της, στην ίδια διαδρομή με αυτά της υπόθεσης Μπαλτάκου.(τυχαίο άραγε?)

Στην άγρια παρακρατική προβοκάτσια σπείλωσης και ταπείνωσης, κάθε δημοκρατικής άποψης, προκειμένου να αναστήσουν τη ΔΗΜΑΡοποιημενη τους νέα κεντροδεξιά παράταξη και να μας εμφανιστούν με νέο χιτώνιο, απαλαγμένο απο μνημόνια και προδοσίες.
Χωρίς να θυμούνται, πως ο λύκος οτι κυλότα και να φορέσει, το αίμα απο τους κυνόδοντες, δεν θα μπορέσει ποτέ να το κρύψει.
Και βρήκε να κατηγορήσει κρητικούς ελεύθερα σκεπτόμενους ανθρώπους, που ξέχασαν να βάλουν το φράκο και το παπιγιόν προκειμένου να την υποδεχτούν στα Χανιά, αλλά πήγαν με το παραδοσιακό μαύρο πουκάμισο και το μαύρο κρητικό μαντήλι, μια φορεσιά που τιμητικά φοράνε εις ένδειξη πένθους, οι Κρήτες απο το 1453 μετά την Άλωση και την επιστροφή των Κρητών αγωνιστών που άφησαν το μετερίζι τους στην Πόλη τελευταίοι όλων, με τα Οθωμανικά στίφη να σφάζουν οτι έβρισκαν μπροστά τους, αλλά αδυνατώντας να πλησιάσουν στο κρητικό φυλάκιο, πέφτοντας νεκροί κατά εκατοντάδες γύρω του.(Μαρτυρίες, απο τα "Απομνημονεύματα Φραντζή")

Το δε μαύρο μαντήλι με τα κρόσια, αντιπροσωπεύει το στέμμα της βασιλεύουσας, φορεμένο ανάποδα εις ένδειξη πένθους.

κκ. εκπρόσωποι του αμερικανοσιωνιστικού αυτοκρατορικού επεκτατικού διεθνιστικού μοντέλου και της υποκουλτούρας των απρόσωπων και χωρίς παράδοση και ιστορία άβουλων υποτακτικών αριθμών και όχι ανθρώπων με "ψηλα το κούτελο", όπως μας έμαθε ο καπετά Μιχάλης και οι οπλαρχηγοί της ιστορίας μας.
Αυτά τα λίγα, για να μην προσβάλει μνήμες και να μην υποτιμά τη νοημοσύνη ενός λαού που έμαθε να ζει ελεύθερος, προσβάλοντας τόσο βάναυσα την τιμή και την ιστορία του νησιού που είχε το θράσος να επισκεφθεί και να παρομοιάσει τους «μαυροπουκαμισάδες» κρητικούς, με τις πυώδεις φουσκάλες των συνεργατών της στην κυβερνητική ομερτά και του παρακράτους που έθρεψε αυτήν και την παράταξη της.

Στους ισχυρισμούς της απάντησε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Χανιά Παντελής Καπαρουδάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, με την πιο κάτω ανάρτηση.

«"κυρία" Ρεπούση ψεύδεσαι και πάλι, ως είθισται ...
ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑ και ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ότι δεν θα φύγεις ζωντανή από το νησί...άλλωστε αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από το βίντεο που κυκλοφορεί από τότε.
Γιατί όμως βγάζεις στον αέρα ΤΩΡΑ ένα θέμα που έχει αρκετά παλιώσει;
Μήπως αυτό εντάσσεται σε κάποιο σχέδιο ποινικοποίησης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων;
ΥΓ. Είναι μεγάλη μου τιμή να ενοχλώ λόγω και έργω την υπ’ αριθμόν ένα, πρέσβειρα της ανθελληνικής προπαγάνδας όπως εσένα..»

Το επίμαχο βίντεο με την υποδοχή της κ.Ρεπούση στο Τεχνικό Επιμελητήριο Χανίων, το οποίο είχαμε σε παλιότερο μας δημοσίευμα,

θα το βρήτε ΕΔΩ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών