Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Στα μουλωχτά βραβεύτηκε τελικά ο γερμανοναζί από τη «διανόηση»






Τελικά δεν κράτησε πολύ η χαρά της κοινωνίας της Κρήτης, αφού αυτοί οι πανεπιστημιακοί που έχουν πιστά ενταχθεί στις τάξεις του νεοναζισμού και του ολοκληρωτισμού της σκέψης, πιστά όργανα της εθνοαποδόμησης και της εθελοδουλείας, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια λαικό αίσθημα και την
ίδια την πατρίδα, έκαναν την τελετή βράβευσης του ινδάλματος τους εν κρυπτώ και κεκλεισμένων των θυρών.
Η ντροπή και το αίσχος, θα τους ακολουθεί.
Στο ζήτημα της ματαίωσης από το λαό της Κρήτης, είχαμε αναφερθεί σε προχθεσινό μας δημοσίευμα, ΕΔΩ.
Το θέμα είναι ότι όπως αναφέρουν οι πηγές, συνεννοήθηκαν για την επιτυχή έκβαση του ανουσιουργήματος τους, το συντονιστικό της κατάληψης του πανεπιστημίου, δηλαδή φοιτητές.
Εδώ, αναδεικνύεται το μέγα και αιώνιο πρόβλημα της ελληνικής παιδείας, τον κομματισμό στην εκπαίδευση, όπως το είχαμε στηλιτεύσει σε παλιότερο άρθρο μας που θα βρείτε
ΕΔΩ,


Ένα θέμα που δημιουργήθηκε από τα ίδια τα κόμματα, προκειμένου να διατηρούν και μέσα στη νεολαία της μάθησης, τον κομματικό τους παροπιδισμό και την αλλοτρίωση των συνειδήσεων.
Από τη μία τους στέλνουν τον εισαγγελέα, από την άλλη τους ζητάνε βοήθεια όταν χρειάζονται να ικανοποιήσουν τις άρρωστες ορέξεις των.
Απλά, ευχόμαστε αυτό το κομμάτι της είδησης, να μην ισχύει για τους όποιους φοιτητές. Δεν μπορούμε να πιστέψομε ότι δέχτηκαν να γίνουν συνεργοί σε καθαρά αντεθνικές πρακτικές των «διανοούμενων» δασκάλων τους, για ένα βαθμό, ή ακόμα χειρότερα επειδή συμφώνησε το…κόμμα.
Δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι οποιοδήποτε κόμμα, μικρό ή μεγάλο, εξισώνεται με καθαρά αντεθνική ατζέντα, οδηγώντας μάλιστα παιδιά, φοιτητές σε  τέτοιες λογικές.

Όσο για τους περίφημους καθηγητάδες της ψευτοδιανόησης και των υποτελών συνειδήσεων, να τη χαίρονται τέτοια βράβευση στα κρυφά και μέσω κλειστών κονκλαβίων.
Να χαίρονται ιδιαίτερα και το ναζιστικό τοτέμ τους. Απλά, κύλισε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι που λέει και ο λαός μας, που αυτοί έδειξαν ξεκάθαρα ότι τον φτύνουν κατάμουτρα.
Ελέω ανυπαρξίας ελληνικής κυβέρνησης και δημοκρατίας, αυτά τα διανοούμενα ορκ, εξακολουθούν να διδάσκουν.
Δυστυχώς για την παιδεία, δυστυχώς για την Ελλάδα.

Εν κρυπτώ και κάτω από συνθήκες απόλυτης μυστικοπάθειας, το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης το μεσημέρι της Πέμπτης αναγόρευσε τελικά τον Γερμανό καθηγητή και συγγραφέα, Heinz Richter, υλοποιώντας την απόφαση του που αναβλήθηκε όπως αποδείχθηκε προσωρινά την Τετάρτη λόγωτης αντίδρασης πολιτών του Ρεθύμνου.

Όπως μεταδίδει το GOODNET, oι καθηγητές του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης που εισηγήθηκαν την αναγόρευση του κ. Ρίχτερ ως επίτιμου διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης αρνήθηκαν να ακούσουν την κοινή γνώμη του Ρεθύμνου και αποδεικνύοντας ότι ουδεμία σχέση έχουν με την κοινωνία της πόλης που τους φιλοξενεί φρόντισαν ακόμα και να έρθουν σε συνεννόηση με το συντονιστικό της κατάληψης του ιδρύματος, δηλαδή τους φοιτητές, ενέργεια που στο παρελθόν δεν έχει επαναληφθεί ουδέποτε για άλλα πολύ σοβαρότερα ζητήματα λειτουργίας του Πανεπιστημίου.
Με στόχο την ολοκλήρωση της τιμής του κ. Ρίχτερ, επιθυμία προφανώς ολίγων πανεπιστημιακών, 

δεν έγινε ούτε δημοσιοποίηση της τελετής, γνωρίζοντας ότι αυτό θα ενέγειρε αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία, δεν ενημερώθηκαν οι καθηγητές του συνόλου του ιδρύματος και παρουσία λίγων καθηγητών του τμήματος, αλλά και κάποιων φοιτητών, η τελετή αναγόρευσης πραγματοποιήθηκε.

Το έργο του κ. Ρίχτερ και τα γραφόμενα του στο βιβλίο του με ελληνικό τίτλο «Η Μάχη της Κρήτης» που κυκλοφόρησε το 2011 έχουν προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις στην κρητική κοινωνία, που θεωρεί ότι αποδίδει τις θηριωδίες κατά την γερμανική κατοχή στην πλευρά των κρητικών.






Πηγή
haniotika-nea 


Πρόλογος  Βυζαντινός Αντίλαλος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών