Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Ο τυχοδιωκτικός αμοραλισμός των γνωστών Σκυφτούληδων και οι ανησυχίες της Λαγκάρντ


«Με απείλησαν μέσω Facebook!» μυξοκλαίει η ξερακιανή παρθένα της Ευρώπης Λαγκάρντα στον υφυπουργό δικαιοσύνης της αποικίας, Χ. Αθανασίου.
Στην επιστολή της η πρόεδρος του ΔΝΤ, αφού ευχαρίστησε τον υπουργό
Δικαιοσύνης για την υποτακτικότητα του, απαντά ότι «οι απειλές για τις οποίες έκανα λόγο αναφέρονται σε διάφορα απειλητικά σχόλια που δημοσιεύονται εδώ και δύο χρόνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».
 Όπως διευκρινίζει η ίδια εξαιτίας των…. διαδικτυακών σχολίων…χρειάστηκε να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας της.
Σε υπουργό δικαιοσύνης απευθύνθηκε η αφυδατωμένη, λέτε να μας περιμένουν τίποτα έκτακτα μέτρα ελέγχου και ποινικοποίησης των διαδικτυακών μας συνομιλιών ;
Στον οργουελιανό κόσμο που μας ετοιμάζουν να ζήσομε, όλα είναι πιθανά και αναμενόμενα.

Ήρθε και ο Πάνος, ο γνωστός μεγαλοπαπαγάλος των μηντιακών φεουδαρχών που έγινε υπουργός στη χώρα του τίποτα, να κάνει τη βαρυσήμαντη δήλωση που μας άφησε άναυδους.
Μιλώντας στον Real Fm 97,8 για τις παραλήψεις στη ρύθμιση των 100 δόσεων(που τις καταργεί ως ανεπίτρεπτες απ ότι μαθαίνομε η λαομίσητη τρόικα), είπε το απίθανο να ακουστεί από κυβερνητικά χείλη.
«Απαραίτητη η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ» !!!
Δεν κράτησε όμως πολύ η χαρά που νοιώσαμε, ανάκατη με μια γερή δόση απορίας.
Αμέσως έσπευσε να μας λύσει την απορία και να εξανεμίσει το ίχνος χαράς που νοιώσαμε, συνεχίζοντας το ποιηματάκι που του έδωσαν προκειμένου να μας δώσουν ένα ακόμη φτύσιμο κοντά στα τόσα άλλα.
«Θεωρώ απαραίτητο η κυβέρνηση να βγει και να ανακοινώσει ότι από του χρόνου, ο φόρος αυτός θα καταργηθεί και θα αντικατασταθεί με έναν νέο φόρο, δικαιότερο που θα έχει μεγαλύτερη αποδοχή από τον κόσμο.»

Πες μας τα έτσι βρε Πάνο μας, να καταλάβομε εκ νέου το μέγεθος της αναλγησίας και της δουλικότητας σας στη συνεχή και απρόσκοπτη εκτέλεση των συμβολαίων θανάτου που εκτελείτε σαν γνήσιοι επαγγελματίες οικονομικοί δολοφόνοι κατά του λαού που λέτε γελοιωδώς ότι εκπροσωπείτε.
Αυτή η τακτική σας, είναι από παλιά γνωστή. Καθημερινά βγάζετε νέους φόρους εναντίον της ιδιοκτησίας που τους καταργείτε μετονομάζοντας τους σε νέους.
Γεγονός είναι πάντως,  ότι τους καταργείτε, εκεί τουλάχιστον, είσαστε…τίμιοι.
Άσχετα αν πριν καταργήσετε τον ένα, έχετε έτοιμο τον κλώνο του και με άλλο μάλιστα όνομα(δόξα το Θεό, η ελληνική γλώσσα είναι πλούσια), προκειμένου να ντοπάρετε το πόπολο, συνεχίζοντας απρόσκοπτα τη σφαγή του.
Το μόνο που σας κρατά όρθιους ακόμα, είναι ότι αυτό το πόπολο εξακολουθεί παρά το βούρδουλα να παραμένει μια ήρεμη δύναμη, άσχετα αν κοχλάζει ή όχι. Εσείς, το χαβά σας στα συμβόλαια θανάτου του.
Να εύχεστε και να προσεύχεστε καθημερινά στο τοτέμ της Μέρκελας που προσκυνάτε, αυτή η ήρεμη δύναμη, να μην έρθει η μέρα που θα γίνει καταιγίδα και τυφώνας, που θα σας παρασύρει όλους μαζί στον καιάδα της λήθης και ανυπαρξίας. Παρέα με την Αδράστεια και τις Ερινύες, πέρα από τον Αχέροντα.


«Φιλοδώρημα των 80 ευρώ οι επικουρικές συντάξεις σε τέσσερα χρόνια», όπως ανάφερε στο Mega μιναρέ της ενημέρωσης ο Γενικός Διευθυντής του Ταμείου Πρόνοιας, Νίκος Καλάκος.
Την εκτίμηση αυτή επιβεβαίωσε και ο υφυπουργός Εργασίας, Β. Κεγκέρογλου, ο οποίος είπε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα με τις κύριες συντάξεις(λέτε ;), όμως, το ύψος των επικουρικών ρυθμίζεται πλέον αυτομάτως, με βάση τις αναλογιστικές μελέτες.
Όπως ανέφερε τα κουρέματα που ήδη έχουν ψηφιστεί είναι από 12,5% έως 47% από το 2011 έως σήμερα, ενώ το μέγεθος του νέου κουρέματος θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των αναλογιστικών μελετών που πλέον βάσει νόμου, με τον πέλεκυ του μηδενικού ελλείμματος, κόβουν όσο χρειάζεται για να διατηρηθούν ισοσκελισμένα τα μεγέθη των επικουρικών ταμείων.
Είναι απαραίτητο να θυμίσομε εδώ, το ΦΕΚ της δουλοποίησης που είχε υπογραφεί από τις αρχές των μνημονίων για τις συντάξεις και είχαμε βγάλει με άρθρο μας απο το 2013, επισημαίνοντας τη διάθεση της κυβέρνησης των Σκυφτούληδων να εξαφανίσουν τον Έλληνα συνταξιούχο από τα έξοδα του κράτους των τραπεζιτών.
Το δημοσίευμα και το ΦΕΚ ολόκληρο, θα το βρείτε ΕΔΩ.
Η γνωστή παρθενόπη άλλοτε μέλος κι αυτή της «μαχόμενης δημοσιογραφίας», γνωστή για τα φαιδρά της παραληρήματα κ. Βούλτεψη, έδωσε πάλι το παρόν με νέο παραλήρημα κατοχικής παράνοιας.
(Κατά τύχη όλοι οι μαγαλοπαπαγάλοι και οι εργατοπατέρες του συνδικαλισμού, καταλήγουν κοντά στη σύνταξη, να θυτεύουν βουλευτές και υπουργοί στη χώρα της ακμάζουσας δημοκρατίας.)
Απευθυνόμενη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, σε συνέντευξη της στον άλλο μιναρέ της ενημέρωσης στον ΑΝΤ1,
Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως
«στη χούντα δεν μπορούσαμε ούτε να κάνουμε πορείες, ούτε απεργίες».
Ένα ένα όμως, γιατί είπε πολλά αυτή τη φορά. Ήταν πλήρως φορτισμένη η μπαταρία σήμερα.
Σχετικά με τις αλλαγές που έγιναν στη ρύθμιση με τις 100 δόσεις, επισήμανε ότι, όποιος δεν κάνει τίποτα, δεν κάνει λάθη. «Είμαι η τελευταία που θα κρίνω με βάση ένα λάθος οποιονδήποτε. Όταν έχεις να κάνεις διακόσια διαφορετικά πράγματα και συγχρόνως διαπραγματεύεσαι για την έξοδο από το μνημόνιο, θα γίνουν και κάποια λάθη
Προσέχετε τα τονισμένα, εκεί σπάει το κύμα των παραληρημάτων.

Σχετικά με το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας εμφανίστηκε βεβαία ότι «όταν έρθει η ώρα θα βρεθούν οι 180 και περισσότεροι βουλευτές και πως θα προχωρήσει η κυβέρνηση και θα συνεχίσει το έργο της».
Τα τσεκάρετε τα τονισμένα ; Εδώ μίλησε για διασφαλισμένη συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ
Την ίδια βεβαιότητα εκφράζει και ο Σαχλαμαράς πρόεδρος της, παρά τις τρακατρούκες που ρίχνουν ποτε ποτε για να κρατάνε τα προσχήματα.
Όταν η κοινή λογική αλλά η απλή αριθμητική λένε ότι με τίποτα στον κόσμο η Σαμαροβενιζελική συμμορία δεν μαζεύει τους 180, αυτή η απόλυτη βεβαιότητα, σκοτώνει.

Πιο πάνω, το βούρδουλα της τρόικα και την προσταγή της να ξεχάσουν τις 100 δόσεις, τα ονομάζει…λάθη. Λάθη ήταν και τα μνημόνια θα μας πουν κάποτε. Λάθος και η κατοχή της χώρας και το στήσιμο του λαού στο απόσπασμα. ΛΑΘΗ.

Το πιο ακραίο και επικίνδυνο παρακρουσιακό παραλήρημα, το αφήσαμε για το τέλος.
«στη χούντα δεν μπορούσαμε ούτε να κάνουμε πορείες, ούτε απεργίες».
«Ο λαός δεν είναι χρεοκοπημένος, περνάει δυσκολίες αλλά θα έρθει σε καλό δρόμο»
Εδώ, χάνεται η λογική και ηχούν τα τύμπανα του παραλογισμού, αλλά ίσως και των μεγάλων συνειδησιακών εξομολογήσεων.
Με νοσταλγία θυμήθηκε τη χούντα, τότε που όλα ήταν «ήρεμα» και κυλούσαν «όμορφα κι ωραία», χωρίς πορείες και περιττές σπατάλες του κρατικού κορβανά και χωρίς τον «κίνδυνο διασάλευσης της εννόμου τάξεως» ;

Ή μήπως εδώ μίλησε ο…άλλος της εαυτός ; Θέλοντας να πει, εμμέσως πλην σαφώς, ότι ούτε στη χούντα δεν γινόταν πορείες, πώς έχετε την απαίτηση εσείς κ. Τσίπρα εν μέσω κατοχής να αφήνεται αχαλίνωτη η νεολαία σε πορείες και έκτροπα, προς διασάλευση της εννόμου των τραπεζιτών δημοσίας τάξεως ;
Για ποιόν λαό μίλησε ; Γιατί τον ελληνικό όχι μόνο τον έχουν χρεοκοπήσει για δέκα γενιές, αλλά αν τους ακολουθήσει στο δρόμο που του δείχνουν, θα είναι τόσο καλός, όση και η ανυπαρξία της κολάσεως.
Ο Θεός είναι μεγάλος, ας τους βοηθήσει όλους αυτούς τους χαλικούτηδες που παίζουν το ρόλο πρωθυπουργευόντων, να ανανήψουν μια ώρα αρχίτερα, ώστε να ξεκουμπιστούν από αυτή τη γη και τις ζωές των κατοίκων της, που τόσο πολύ μίσησαν και ποδοπάτησαν στον σχιζοφρενή τυχοδιωκτικό αμοραλισμό τους.




Με πληροφορίες απο τον ημερήσιο τύπο


Βυζαντινός Αντίλαλος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών