Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Οι τοκογλύφοι των τραπεζών, οι Σκυφτούληδες και τα ΜΜΕ


Όταν οι καλοί μας σύμμαχοι και συνεταίροι βγάζουν τη μάσκα και αφήνουν σε κοινή θέα τους κυνόδοντες του κτήνους και το φραγκοφονιά τοκογλύφο που κρύβουν μέσα τους, οι Σκυφτούληδες των Αθηνών επιμένουν ότι θέλουν να μας σώσουν θυσιάζοντας μας ως λαό στα τραπεζικά σφαγεία, ενώ οι μιναρέδες της ενημέρωσης υπηρετώντας πιστά το εβραικό τοκογλυφικό κεφάλαιο,
αναδεικνύουν την κιτρινίλα του τύπου σε αρετή, στη χώρα της κατοχικής μπόχας και των αδίστακτων τυχοδιωκτικών ανδρεικέλων.
 Χαρακτηριστικό παράδειγμα η καταγγελίες του ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ Νότη Μαριά προς τον εκπρόσωπο των διεθνών τοκογλύφων της Ευρώπης Ντράγκι και η αρθρογραφία του ντόπιου τύπου πάνω στο θέμα.

Παραθέτομε τις καταγγελίες του Μαριά και τον τρόπο που τα ΝΕΑ αναφέρθηκαν στο γεγονός, γλύφοντας τον Ντράγκι και την πολιτική εξουθένωσης της χώρας εν καιρώ ανάγκης, φροντίζοντας να αφήσουν το αναγνωστικό κοινό που επιμένει να ενημερώνεται από τα ΜΜΕ των εργολάβων, την εντύπωση του καλού καγαθού συνεταίρου που βοηθά ιδροκοπώντας θα έλεγε κανείς τη χώρα μας.

Καταγγέλοντας την κερδοσκοπική πολιτική του Ντράγκι και της παρέας του εις βάρος του φτωχοποιημένου Ελληνικού λαού μια και η ΕΚΤ  «πουλώντας αέρα κοπανιστό» θα κερδίσει μέσα σε οκτώ χρόνια  22 δις ευρώ σε βάρος της πατρίδας μας και
«σύμφωνα με την Έκθεση της ΕΚΤ για το 2013 η ΕΚΤ εφαρμόζοντας το Πρόγραμμα για τις Αγορές Τίτλων (SMP) αγόρασε με σημαντική έκπτωση κρατικά ομόλογα της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και της Ιρλανδίας ύψους 219,5 δις ευρώ.
Πλην όμως κάθε φορά η ΕΚΤ απαιτεί και επιτυγχάνει την εξόφλησή των ομολόγων αυτών στην ονομαστική τους αξία κερδοσκοπώντας έτσι ασύστολα»…….:
«Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Ελλάδας  καθώς η ΕΚΤ αγόρασε κατά τη διάρκεια της κρίσης ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου με έκπτωση τουλάχιστον 40% καταβάλλοντας 35 δις ευρώ και απαιτεί να εξοφληθεί στην ονομαστική αξία των ομολόγων αυτών σε 57 δις ευρώ.
Δηλαδή η ΕΚΤ θέλει να βγάλει κέρδος 22 δις ευρώ  σε βάρος του φτωχοποιημένου Ελληνικού λαού.
Για φέτος η ελληνική κυβέρνηση με τις εντολές της τρόικας, δηλαδή και της ΕΚΤ επέβαλλε δυσβάστακτους φόρους στους έλληνες για να πληρώσει στην ΕΚΤ στην ονομαστική τους αξία ομόλογα ύψους 10 δις ευρώ, ενώ η ίδια η ΕΚΤ κ. Ντράγκι τα αγόρασε πληρώνοντας μόνο 6 δις ευρώ.
Αυτό όμως είναι καθαρή κερδοσκοπία».
«Και μη μου πείτε κ. Ντράγκι», επισήμανε στον Πρόεδρο της ΕΚΤ ο Νότης Μαριάς, « ότι η ΕΚΤ επιστρέφει δήθεν τα κέρδη στην Ελλάδα διότι:


1. Η όποια επιστροφή αφορά μόνο μικρό μέρος των κερδών και όχι όλα τα κέρδη.
2. Τα εν λόγω επιστρεφόμενα κέρδη πηγαίνουν αποκλειστικά για την εξόφληση του χρέους, άρα επιστρέφουν πίσω στους δανειστές. 
3. Η όποια ενδεχομένη επιστροφή μέρους των κερδών γίνεται υπό την προϋπόθεση εφαρμογής των διαφόρων σκληρών μνημονιακών μέτρων.
4. Για να πληρωθούν στην ονομαστική τους αξία τα κερδοσκοπικά ομόλογα της ΕΚΤ η Ελλάδα δανείζεται κάθε φορά τα αντίστοιχα ποσά από τον ΕFSF και έτσι διαιωνίζεται η παρουσία της τρόικας και των μνημονίων.
5. Μέχρι στιγμής για το 2014 η ΕΚΤ δεν έχει επιστρέψει κέρδη 1,7 δις ευρώ δημιουργώντας χρηματοδοτικό  κενό για την Ελλάδα».
 
Η ενημέρωση, όπως εθεάθη να κυκλοφορεί μετά τη θητεία της
στους μιναρέδες των εργολάβων
Αναφερόμενη στο γεγονός, η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, σημειώνει:
Απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή των ΑΝΕΛ Νότη Μαριά, ο πρόεδρος της ΕΚΤ ανέφερε ότι τα κέρδη της ΕΚΤ από τα ελληνικά ομόλογα επιστρέφονται μέσω των κεντρικών τραπεζών των κρατών-μελών στην Ελλάδα. Η ΕΚΤ χορηγεί περισσότερη ρευστότητα στο τραπεζικό σύστημα ώστε να υπάρξει δανεισμός στα νοικοκυριά και στις επιχειρήσεις, προσφέροντας στις εμπορικές τράπεζες νέα, μακροπρόθεσμα δάνεια και αγοράζοντας τιτλοποιημένο ιδιωτικό χρέος, το οποίο δεν βαρύνει πλέον τα χαρτοφυλάκιά τους.

Στα πλαίσια δελτίου τύπου του γραφείου του Ντράγκι.


Με λίγα λόγια: Μακριά από ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ.
Σε ποιους τα λέει αυτά ο τραπεζίτης. Δίνει λέει ένα μέρος στις τράπεζες τζάμπα για να δώσουν με τοκογλυφικά δάνεια στα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις.
Μετατρέποντας όλους τους Έλληνες σε οφειλέτες οι ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ Της ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, έχοντας πιστά όργανα τους Σκυφτούληδες και τους μιναρέδες της ενημέρωσης, με απόλυτο απώτερο στόχο, την ιδιοκτησία του μικρομεσαίου και την πρώτη κατοικία, που ήδη άρχισαν να γίνονται ώριμα φρούτα έτοιμα να γεμίσουν την αδηφαγία των ερπετοειδών της διεθνούς τραπεζικής ομερτάς(λέγε με εβραίο), οδηγώντας τις κοινωνίες στην απάνθρωπη οργουελιανή κόλαση που τους ετοιμάζουν.

Σε  προηγούμενο άρθρο μας, είδαμε και την απόλυτη συνεργασία των γνωστών Σκυφτούληδων, οι οποίοι ανερυθρίαστα νομοθετούν υπερ των τραπεζών και εις βάρος των φτωχοποιημένων ιθαγενών που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν , εκτελώντας αδίστακτα τα συμβόλαια θανάτου των εντολοδοτών τους.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών