Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Μήνας λαϊκής στάσης πληρωμών ο Απρίλιος !

Μήνας στάσης πληρωμών από το λαό ο φετινός Απρίλιος, μήνας που όλοι μας πρέπει να συσπειρωθούμε σε μια γενικότερη άρνηση στους επίδοξους καταπατητές και εκπορνευτές της ίδιας μας της ζωής και της αξιοπρέπειας.
Είναι ώρα να πούμε το μεγάλο ΟΧΙ, μέσα από μια ειρηνική βουβή επανάσταση, σταματώντας κάθε είδους πληρωμή προς το δημόσιο.
ΌΧΙ αποσπασματικά και μεμονωμένα, αλλά μαζικά, από το σύνολο των Ελλήνων πολιτών, ώστε τα ποσοστά άρνησης πληρωμών να φτάσουν σε επίπεδο ικανό να συνταράξει τα θεμέλια του σάπιου συστήματος που μας οδηγεί στο

Έκρηξη βόμβας απέναντι από το Ηρώδειο!Τι λέει ο ξένος τύπος.


…Και της τρομοκρατίας το ανάγνωσμα, συνεχίζεται…
Κι εσύ λαέ βασανισμένε, μην ξεχνάς…να κοιμηθείς! Αν δεν είσαι από τους ποδοσφαιρόπλκηκτους, όσους δεν έχομε εγκλωβίσει στα στοιχήματα, αν δεν σε κοίμησε ακόμα η τηλεοπτική μας προπαγάνδα, αν δεν καταφέραμε να σε εντάξομε στα πολύχρωμα κομματικά μαντριά μας, πάρε λίγη τρομοκρατία σε δόσεις, για να κάτσεις ήσυχος στον καναπέ όσο εμείς σε σώζομε !

Μέσω Associated Press κυκλοφόρησε η είδηση της έκρηξης βόμβας έξω

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Αβοκάντο, Μάνγκο, Παπάγια...Τα εξωτικά φρούτα, αποκτούν Ελληνικό όνομα.


Τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, όπως και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, εντείνεται το ενδιαφέρον για την καλλιέργεια εξωτικών, υποτροπικών και τροπικών φρούτων.
Η πειραματική καλλιέργεια των τροπικών και υποτροπικών καρποφόρων δένδρων ξεκίνησε πειραματικά στη χώρα μας στις αρχές του 1970 από το Ινστιτούτο Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων. Σήμερα αυτά τα καρποφόρα δένδρα διδάσκονται στο τμήμα Φυτικής Παραγωγής της Σχολής Τεχνολογίας

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Νέες ανακλήσεις προιόντων απο τον ΕΦΕΤ. Δεν έχει τέλος ο κατήφορος!


Και τα διατροφικά σκάνδαλα, δεν έχουν τέλος σε μια εποχή που βαλλόμαστε απο παντού, οι επιτήδιοι της αγοράς βρίσκουν ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν και να αποδείξουν για μια ακόμα φορά, πόσο σέβονται τον πελάτη και την προσφερόμενη ποιότητα των προιόντων τους, που τόσο επίμονα κόπτονται γι αυτά.


Σε νέα ανάκληση προϊόντων γνωστών εταιρειών της Ελληνικής αγοράς

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Μαϊμού, προαποφασισμένο και σχεδιασμένο το ΟΧΙ της Κυπριακής βουλής!


Ζούμε τις τελευταίες μέρες τον παραλογισμό της επίθεσης των αρπακτικών στην Κυπριακή οικονομία, μια επίθεση που έχει άμεσο αντίκτυπο στα Ελληνικά δρώμενα μιας και εντάσεται στα ίδια πολεμικά σενάρια αφου Ελλάδα και Κύπρος, αποτελούν κοινό στόχο των μεγάλων της ενεργειακής αγοράς και αποτελούμε και οι δύο παράπλευρες απώλειες της αντιπαράθεσης δολαρίου-ευρώ, Αμερικής-Γερμανίας με παράλληλο παίχτη τη Ρωσία.
Με μια πολιτική ομερτά που τηρεί σιγήν ιχθύος, μιας και μέσα στο περίφημο τραπεζικό σύστημα που βρίσκεται στη μέση του κυκλώνα, έχει ενταφιασμένα

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Το δίλλημα της Κύπρου: Ισλανδία ή Ελλάδα;


Τι θα κάνουν οι Κύπριοι; Θα υποθηκεύσουν οι ίδιοι το μέλλον τους σε μία αυταρχική κλεπτοκρατία; Ή θα μπούν σε μια διαδικασία όπου  θα απορρίπτουν την ΕΕ και το ΔΝΤ και θα πάρουν τα χρήματα της Ρωσίας ;

Στην πραγματικότητα, υπάρχει μια πολύ καλύτερη επιλογή: η επιλογή που προσφέρεται από άλλο αραιοκατοικημένο νησί στις παρυφές της Ευρώπης,

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η ΝΥΦΗ, ΤΑ ΠΡΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ…



Το παρακάτω κείμενο ανάλυση της άφρωνης ηγεμονικής πολιτικής της Γερμανίας από το Βήμα, θέτομε στην κρίση και το σκεπτικό των αναγνωστών μας, δεδομένης της πολεμικής εως τελικής επικράτησης των Αμερικανικών και γενικότερα σιωνιστικών συμφερόντων και της ευρωπαϊκής προοπτικής των ισχυρών, στην περιοχή του οικοπέδου Ελλάς για

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥ ΔΡΑΣΗΣ








Φέτος συμπληρώνονται 3 χρόνια ενεργού παρουσίας και δράσης της 
Που ήδη έχει να παρουσιάσει ένα πλούσιο έργο, σε σχέση με το λίγο χρόνο που δραστηριοποιείται στο χώρο, ειδικά αν λάβομε υπ όψη την παντελή έλλειψη κρατικών χρηματοδοτήσεων και συμμετοχής σε επιδοτούμενα προγράμματα, στηριζόμενη αποκλειστικά στο φιλότιμο και την φιλοπατρία ντόπιων χορηγών.


ΤΟ ΕΡΓΟ
ΤΗΣ  ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ -ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΨΩΜΕΝΟΥ
Εκδηλώσεις, Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, Συνέδρια,  Σεμινάρια, Εκδόσεις,
Εκπαιδευτικά και Ερευνητικά προγράμματα
 
ΕΤΟΣ 2010

Έξυπνο ρολόι με Firefox OS μέσα στο 2013 από την Κίνα


Η Shanda, μέσω της εταιρείας hardweare Guoke, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μέσα στο 2013 ενός έξυπνου gadget Mambook Smart ρολογιού.
Σχεδιαστική φιλοσοφία που πηγάζει από το επερχόμενο «iWatch" ευφυή

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ! Ομηλία Καζάκη στα Χανιά


Ο Δ. Καζάκης στα Χανιά


Με θέμα «Η Ελλάδα στη δίνη της κρίσης. Υπάρχει λύση!», θα είναι η ομιλία του Δημήτρη Καζάκη την Παρασκευή

Βροντερό ΟΧΙ στο κούρεμα από την Κύπρο


Με τον κίνδυνο διάσπασης του ΔΗΣΥ όπως διαφάνηκε πριν την ψηφοφορία και τους πολίτες της Κύπρου εξεγερμένους να έχουν περικυκλώσει τη βουλή,
Απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για το κούρεμα από την ολομέλεια της Βουλής, με 36 ψήφους κατά και 19 αποχές.
Όλα τα κόμματα, ακόμη και ο ΔΗΣΥ, εξέφρασαν την έντονη απογοήτευση τους για την αντιμετώπιση που έτυχε η Κύπρος από τους Ευρωπαίους εταίρους μας ενώ σε αρκετά σημεία τοποθετήθηκαν έντονα εναντίον της πολιτικής

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η Αγροτική οικονομία, ξεπουλημένος πλούτος στο βωμό της παγκοσμιοποίησης


  Οι Έλληνες αγρότες, στον καιάδα της παγκοσμιοποίησης

 Γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο για την υπονόμευση μέχρι τελικού μηδενισμού της αγροτικής παραγωγής που ήταν η ραχοκοκαλιά της εθνικής μας οικονομίας, μέσα από την απαξίωση, την υπονόμευση των ήδη κακοστημένων αγροτικών συνεταιρισμών και ενώσεων μέχρι το τελικό κλείσιμο τους και την παράδοση του αγροτικού προϊόντος στα ιδιωτικά συμφέροντα και τις αθρόες εισαγωγές από τριτοκοσμικές χώρες προϊόντων χαμηλής ποιότητας και τιμής, με αποτέλεσμα το Ελληνικό εγχώριο προϊόν

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Διατροφικά σκάνδαλα, βόμβες στην τροφική αλυσίδα!

Τέλος εποχής στην τροφική αλυσίδα; Μετά το κρέας αλόγου, τι;

Υπό μορφή αλυσιδωτών εκρήξεων έρχονται το τελευταίο χρονικό διάστημα τα κρούσματα της εισόδου του κρέατος αλόγου και στην Ελληνική αγορά τροφίμων.
Με τον ΕΦΕΤ να βρίσκεται συνεχώς επι ποδός πολέμου στην προσπάθεια του να διαφυλάξει την Ελληνική κατανάλωση από τα προιόντα κρέατος αλόγου, που εισάγονται στην Ελλάδα από ημεδαπές και αλλοδαπές επιχειρήσεις είτε σαν πρώτη ύλη παρασκευής έτοιμων “γευστικών προτάσεων”, είτε για απ ευθείας

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

«Πόλεμος» στην Ιερισσό – Παιδιά όμηροι κρατικής τρομοκρατίας έναντι της σιωπής των γονιών


Όταν το επίσημο κράτος των δημοκρατικών ευαισθησιών δείχνει τα δόντια του, το Αποπηγάδι και η Ιερισσός αποτελούν την απαρχή και το είδος του κατήφορου της κρεαταγοράς που μας οδηγεί εκτελώντας “διαταγές ανωτέρων”.
Επειδή τα γεγονότα τρέχουν, τα παραθέτομε με σκοπό να επανέλθομε για μια πιο ψύχραιμη ματιά και τοποθέτηση των γεγονότων, μέσα στον πολιτικό και κοινωνικό χάρτη των χρόνων της κατοχής.

Σκηνικό πολέμου στην πόλη της Ιερισού καταγγέλλει ο πρώην δήμαρχος

Τα μεταλλεία της Χαλκιδικής και η ιστορία τους


Τα μεταλλεία Κασσάνδρας βρίσκονται στην ΒΑ Χαλκιδική, σε μία ευρύτερη περιοχή συνολικής έκτασης 200 Km2 μεταξύ Ολυμπιάδας, Στανού, Μ. Παναγίας και Ιερισσού. Τα μεταλλεία Κασσάνδρας περιλαμβάνουν τα κοιτάσματα θειούχων βασικών και πολύτιμων μετάλλων Ολυμπιάδας, Μαντέμ Λάκκος, Μαύρες Πέτρες, τα κοιτάσματα μαγγανίου - χρυσού της Πιάβιτσας και Βαρβάρας και το κοίτασμα χαλκού - χρυσού των Σκουριών, Μ. Παναγίας. Τα μεταλλεία μεταβιβάστηκαν πολλές φορές από εταιρεία σε εταιρεία (Μεταλλεία Κασσάνδρας, ΑΕΕΧΠ &

Δουλοπρεπείς προδότες, ψυχροί δολοφόνοι των Ελλήνων, μέσα από ένα σύστημα που μας οδηγεί στο θάνατο


Το παρακάτω κείμενο καταγράφει ανάγλυφα όλη την πραγματικότητα που βιώνει σήμερα ολόκληρος ο Ελληνισμός μέσα από την προσπάθεια των διεθνών νταβατζήδων ενός ευαγγελιζόμενου οικονομικού ολοκληρωτικού συστήματος να μετατρέψει την Ελλάδα σε θερμοκήπιο παραγωγικών αναγκών και τον Έλληνα των παραγωγικών ηλικιών σε δούλο άνευ αντικειμενικής αξίας. Σε ένα σύστημα που θα έκανε να ωχριούν και οι πιο στυγνοί δουλέμποροι της ιστορίας.
Το μεταφέρομε όπως το βρήκαμε στο cocktailnews, αφού στο συγκεκριμένο κείμενο, κάθε συν ή πλην, είναι περιτό.

Συγκλονιστικές αποδείξεις ότι το "σύστημα" θέλει να πεθάνουμε!!!

Δεν θα κρυφτώ. Σήμερα θα τα πω ως έχουν. Και όποιος θέλει ας ακούσει...

Στους τρόπους της πειθώ υπάρχει το "καρότο" και υπάρχει και το"μαστίγιο"...

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Φέρτε μας δούλους για να... «επενδύσουμε»!


Όσο οδηγούμαστε στην τρύπα του χωνιού, τόσο πληθαίνουν οι κραυγές των σαρκοβόρων θηρίων γύρω μας. Οι ψυχροί δολοφόνοι του Ελληνικού λαού με τις ευλογίες πασών των κομμάτων, στήνουν τα μυδράλια έτοιμα για την εκτέλεση στο άκουσμα της εντολής “πυρ!” από το μεγάλο αδερφό.
Και οι πουλημένοι πολιτικοί, τσατσάδες και συνέταιροι στο έγκλημα, στρώνουν από νωρίς το χαλί του δουλεμπορίου, να συνηθίσομε στην υφή του πριν οδηγηθούμε δια της βίας στα κολαστήρια που μας ετοίμασαν.
Από τη μια οι EΟΖ(Ειδικές Οικονομικές Ζώνες) με τα ειδικά εργασιακά(δουλεμπορικά) καθεστώτα
Από την άλλη οι προτάσεις των υπευθύνων του ΙΚΑ για συντάξεις των 300 ευρώ
Από παραδίπλα το δουλεμπόριο που άρχισαν χρόνια τώρα οι δήμοι με τις

ΣΤΟ ΡΑΣΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΑΣ!

Κήρυγμα «φωτιά» του παπά-Ανδρέα κατά του ΔΝΤ και της Ε.Ε.


Πύρινο κήρυγμα εναντίον της τρόικας για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Ελλάδα εκφώνησε το πρωί της Κυριακής στο Αϊ Γιώργη ο παπα-Ανδρέας, στο μνημόσυνο του Νταρολευτέρη. 
Ο παπά-Ανδρέας  Κεφαλογιάννης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά  του ΔΝΤ και της Ε.Ε. καλώντας το λαό να αντισταθεί απέναντι σε αυτούς, που όπως είπε, «πίνουν το αίμα του λαού με φόρους και χαράτσια».
Τόνισε μεταξύ άλλων ότι «κάποιοι πρέπει να απολογηθούν και να τιμωρηθούν για την τεράστια φτώχεια, την ατελείωτη εξαθλίωση, τα 2 εκατομμύρια άνεργους, τους χιλιάδες άστεγους, τις χιλιάδες των πολιτών που περιμένουν στα συσσίτια και για τις 3.500 αυτοκτονίες σε όλη τη χώρα.»

Ολόκληρο το κήρυγμα έχει ως εξής:

«Αγαπητοί εν Χριστώ Αδελφοί,
Στους κατοχικούς καιρούς που ζούμε, οφείλουμε να μη μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά να αντιστεκόμαστε κάθε ώρα, κάθε μέρα, κάθε στιγμή. O εχθρός

ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ!!!

Απ άκρη σ άκρη, από την Κρήτη μέχρι τη Χαλκιδική, το ράσο δίνει το παρόν και πάλι για την απελευθέρωση της πατρίδας από τη σκλαβιά και την κατοχή που της έχουν επιβάλλει οι διεθνείς νταβατζήδες των αγορών και οι ντόπιοι λακέδες τους, νομιμοποιούμενοι κάτω από ψευτοεκλογικές διαδικασίες και νόμους εκτρώματα που οδηγούν στους θανάτους της ανέχειας του πετρελαίου και στο δουλεμπόριο αλυσοδεμένο ένα ολόκληρο λαό.
Παράλληλα με τον παπα Αντρέα στην Κρήτη, κι άλλος ρασοφόρος σήκωσε το λάβαρο στις Σκουριές της Χαλκιδικής, θυμίζοντας σε όλους εμάς τους αμετανόητους πληκτρομανείς φιλόσοφους και κυνηγούς των like και των κλικ, ότι ο κατακτητής, θέλει πόλεμο κι όχι κουβέντα!

 
ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ στον π. Χριστόδουλο που δεν διστάζει να μπει μπροστάρης στον δίκαιο αγώνα των κατοίκων της Χαλκιδικής ενάντια στις "επενδύσεις" των εβραιοτοκογλύφων και των εγχώριων παλλακίδων τους!!! Θέλει κουράγιο, θάρρος και πάνω απ' όλα ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΨΥΧΗ  για να το κάνει κάποιος αυτό! Να είστε προετοιμασμένος, Γέροντα, για χυδαία και λυσσασμένη επίθεση εναντίον σας από τα αντίχριστα παπαγαλάκια, με αφορμή την αντρίκεια στάση σας!

Αναλυτικά, η συνέντευξή του στην "Κυριακάτικη Δημοκρατία":

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ












Όταν τα λάβαρα της επανάστασης δεν έχουν δικιά τους πατρίδα, εμείς ό λαός και η Ελλάδα σαν χώρα, νοιώθουμε εν μέσω σφύρας και άκμονος.

Ο λόγος, για την παντιέρα που σήκωσε ο δήμαρχος της Αλεξανδρούπολης με τις δηλώσεις του στον Καναδό πρέσβη που ήρθε να εγγυηθεί την σωστή λειτουργία της EL DORADO(όνομα και πράγμα) στα ορυχεία χρυσού της Χαλκιδικής.
Από τη μία έχομε τις πρόσφατες δηλώσεις που μας δείχνουν ένα αληθινό