Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ληγμένα τρόφιμα, γενόσημα και τα μυαλά στα κάγκελα


Από 1 Σεπτέμβρη, δίνει το δικαίωμα το σούπερ ελληνικό κράτος στα καταστήματα τροφίμων λιανικής και s/m, να διαθέτουν τα ληγμένα σε ράφια, με μειωμένες τιμές, για την κάλυψη των αναγκών-εδώ γελάμε και κλαίμε με  μαύρο δάκρυ-των φτωχοποιημένων από το υπερκράτος της κοινωνικής δικαιοσύνης και ασφάλειας, πολιτών.
Μα…αυτοί, τα έβρισκαν μέχρι τώρα τώρα, ανάμεσα στα σκουπίδια των s/m και στις χωματερές. Εκεί κατάφερε η καταστροφική πολιτική τους να στείλει τον Έλληνα πολίτη. Και έχουν το απύθμενο θράσος να του πουν ότι τώρα πρέπει να περάσει από ταμείο γι αυτά τα σκουπίδια που τον ανάγκασαν να αναζητά για την επιβίωση του, με κίνδυνο να πεθάνει από δηλητηρίαση ;

Ίδια πολιτική με τα υποκατάστατα φαρμάκων, τα γνωστά γενόσημα. Προϊόντα και φάρμακα αρρωστημένων εγκεφάλων, προοριζόμενα για ζώα και όχι για ανθρώπους.
Που από τη μια λύσσαξαν να μας πείσουν ότι τα γενόσημα δεν έχουν καμία διαφορά με τα γνήσια φάρμακα, πέρα από τη διαφορά τιμής αφού παράγονται σε χώρες φτηνού κόστους παραγωγής και αν πεθαίνουμε αυτούς τι τους νοιάζει…φάρμακα μας παρείχαν αφού οι νομοθεσίες τους ονομάζουν φάρμακα τα φαρμάκια και τα νεροζούμια. Όποιοι έχουν λεφτά, έχουν το δικαίωμα να αγοράσουν και φάρμακα με δικά τους έξοδα.

Γενικά όμως, όλοι είναι από τώρα και στο εξής, αναλώσιμα είδη για τη νέα εποχή των ελεύθερων ανθρώπων.
Και από την άλλη όσοι γλυτώνουν από τα γενόσημα, εφευρέθηκε νέος τρόπος εξόντωσης. Τα ληγμένα. Γιατί να τα πετάει το σύστημα στις χωματερές δημιουργώντας κόστος μεταφοράς και καταστροφής ;
Έχομε δημιουργήσει χιλιάδες ζώα πεινασμένα, στα οποία μπορούμε να τα…προωθήσουμε και μάλιστα με χρηματικό αντάλλαγμα. 

Ε, αυτό, μόνο Εβραίος θα μπορούσε να το σκαρφιστεί. Να σε φτωχοποιήσει κλέβοντας σου με φόρους τα εισοδήματα σου και να έρθει μετά να σου πουλήσει φτηνά τα σκουπίδια του αντί να τα πετάξει και να δημιουργήσει νέο κόστος.
Εικόνες ντροπής και αίσχους σε μια χώρα όπου οι πολιτικοί ξέχασαν να αυτοκτονήσουν
Στην ουρανομήκη βέβαια αναλγησία τους, ήρθαν τα ίδια τα s/m και τα ΙΝΚΑ να δώσουν απάντηση, με την άρνηση τους στην εφαρμογή του μέτρου των ληγμένων.
Χαρακτηριστική είναι η απάντηση του προέδρου του ΙΝΚΑ Χανίων Απόστολου Αλεξάκη.
«Ό καλύτερος των υπουργών, δεν μου κάνει ούτε στη θέση βοηθού αποθηκάριου».
Όπως δήλωσε μάλιστα, τα στοκ των αποθηκών των
s/m ΙΝΚΑ, ποτέ δεν ξεπερνούν τις ανάγκες κατανάλωσης μίας εβδομάδας. Για ποια ληγμένα λοιπόν μιλάμε ; Κι αν υπήρχαν, ποιος θα πάρει την ευθύνη να τα διαθέσει στην ανθρώπινη κατανάλωση;
Ο κ. Κατσαρός πρωην πρόεδρος του ΕΦΕΤ, σε ανακοίνωση του επισημαίνει την αδυναμία των ελεγκτικών μηχανισμών στον εντοπισμό πανελαδικά των επικίνδυνων ληγμένων που μπορεί να βρίσκονται στα ράφια.
Ενώ σημειώνει τον κίνδυνο, αυτά να μεταφερθούν στο βωμό του κέρδους, σε μαγαζιά μαζικής εστίασης, με θύματα τους πελάτες που θα τα πληρώνουν με την εντύπωση ότι τρώνε φρέσκα και υγιεινά τρόφιμα στην ταβερνούλα της επιλογής τους.
Και προτείνει το μέτρο που εφαρμόζεται σε πολλές χώρες του εξωτερικού.
Να βγαίνουν τα τρόφιμα λίγες μέρες ΠΡΙΝ ΛΗΞΟΥΝ στα ράφια με μειωμένες τιμές, προκειμένου να λιγοστέψουν οι επιστροφές, αλλά και να επωφεληθεί ο αδύναμος καταναλωτής, αγοράζοντας ασφαλές προιόν πριν τη λήξη του σε μειωμένη τιμή.

Δεν σκέφτηκε ο κ. Κατσαρός, ότι εδώ στο ελλαδιστάν, οι ιθαγενείς είναι προγραμμένοι και όσα εφαρμόζονται σε άλλες χώρες, εδώ μας τα κάνουν εισαγωγή οι διεφθαρμένοι και ξεπουλημένοι πολιτικοί σε δική τους παραφρασμένη βερσιόν.
Και εκτός αυτού, καμιά εταιρεία ή s/m δεν θα έβγαζε ποτέ τα προϊόντα μια βδομάδα πριν λήξουν με μειωμένες τιμές, γιατί αυτό θα έριχνε στα αζήτητα τα ανάλογα προϊόντα στα ράφια, με την κάθετη μετατόπιση της ζήτησης στα ράφια με τα προϊόντα που λήγουν σε λίγες μέρες.
Μας τροφοδοτούν λοιπόν οι ξενόδουλοι πολιτικοί που καταπατούν και βιάζουν ασύστολα τη βουλή και τη δημοκρατία, πετώντας στα σκουπίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, με μέτρα και σενάρια που μόνο σε ζώα θα μπορούσαν να απευθυνθούν, δουλεύοντας μας ασύστολα γνωρίζοντας ότι τα μέτρα που προτείνουν για εφαρμογή, δεν θα μπορούσαν ούτως ή άλλως να γίνουν αποδεκτά από την ίδια την αγορά.
Κατά τα άλλα, μιλάγαμε στο παρελθόν για σκάνδαλα στην τροφική αλυσίδα, με την χρήση του αλογίσιου κρέατος από γνωστές εταιρείες στα αλλαντικά και τα προϊόντα κρέατος που παράγουν.

Τη στιγμή που το επίσημο κράτος δια των υπουργών του, σου πετάει στα μούτρα από τη μια γενόσημα φάρμακα και από την άλλη ληγμένα τρόφιμα με την αυθάδη απαίτηση να τα πληρώσεις κι από πάνω, ποδοπατώντας βάναυσα κάθε ίχνος ανθρώπινης αξιοπρέπειας  που έχει απομείνει στα θύματα που το ίδιο δημιούργησε.

Με την αυθάδεια και το θράσος χιλίων πιθήκων, να εμφανίζεται και με την κοινωνική μάσκα των καθεστωτικών ανδρικέλων, πουλώντας ανθρωπιά και...συμπόνια στα θύματα του, υπό τη μορφή των...κοινωνικών συσσιτίων  που παρόμοια του, βίωσε ο τόπος μόνο σε περιόδους πολεμικής κατοχής.

Και εδώ, αντί να αυτοκτονούν τα ρεμάλια που οδήγησαν στην εξαθλίωση ένα ολόκληρο λαό, αυτοκτονούν τα θύματα των βρυκολάκων της πολιτικής.

Και τα θύματα αυτά, χάσκουν σαν ηλίθια και το κοιτάζουν στα μάτια, περιμένοντας στωικά το τέλος.

Και το τέλος των ηλιθίων, πάντα έρχεται νομοτελειακά.
Το τέλος των γενναίων και πολιτικά ώριμων όμως πολιτών, είναι πολύ δύσκολο να πετύχουν τα κάθε λογής κοράκια και το γνωρίζουν πολύ καλά, γι αυτό πράττουν δεόντως από πριν.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών