Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Τάβγαλε όλα η Miley για το νέο videoclip

Η μόλις 20 ετών Miley, είτε έχει τα guts είτε το παίζει συνεχίζει να προκαλεί.
Στο video του "Wrecking Ball", νέο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ "BANGERZ", η Miley Cyrus δεν μένει με τα εσώρουχα, όπως στο προηγούμενο
"We Can't Stop". Ανοίγεται όλο και πιο πολύ στους θαυμαστές της, μένει εντελώς γυμνή, σπάει, σπαράζει η καρδιά της μιλώντας για τον έρωτα και τελικά βάζει τα κλάματα. Το video έχει σκηνοθετήσει ο διάσημος φωτογράφος μόδας Terry Richardson, γνωστός για τα editorials χωρίς όρια στα πιο fashion λαμπερά περιοδικά. 
H Miley Cyrus έγινε γνωστή από το ρόλο της ως "Hannah Montana" στο "Disney Channel". Στην μουσική βιομηχανία μπήκε με τα τραγούδια "The Climb" και "Party in the U.S.A". Το "BANGERZ" είναι το τέταρτο άλμπουμ της και σίγουρα μια κραυγή αποχώρησης από εκείνη την παιδική εικόνα της. "Νιώθω ότι μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Πλέον ξέρω ποια είμαι και μπορώ να εκφραστώ μέσω της μουσικής μου" δήλωσε η Miley για το νέο άλμπουμ της.






Σε μια συνέντευξή της στο MTV, η κόρη του διάσημου country τραγουδιστή Billy Ray Cyrus συνέκρινε τον εαυτό της με την Madonna και την Britney Spears. Εκείνες είχαν ξεσηκώσει αντίστοιχες συζητήσεις και φρύδια όταν φιλήθηκαν με πάθος στα 2003 VMAs. Μπορεί η πρόκληση να είναι ένας τρόπος έκφρασης, μπορεί να είναι και μέρος μιας εικόνας.

Miley Cyrus - Wrecking Ball







Πηγή  cosmo





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών