Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Π. Καμένος. «Ο πρωθυπουργός χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη»

Με μία εξαιρετικά σκληρή δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, σχολίασε ο Πάνος Καμμένος την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη!

«Τα ψέματα του κ. Σαμαρά τα έχει αντιληφθεί όλος ο ελληνικός λαός, με τις σημερινές του δηλώσεις, μπροστά στην πραγματικότητα της ελληνικής οικογένειας, είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο πρωθυπουργός χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής του κόμματος.

Το παραπάνω άρθρο καταγράψαμε, όπως το βρήκαμε στην iapopsi

Και νάταν μόνο ο πρωθυπουργός…εδώ μας παίζουν μπαλάκι τόσο, που κοντεύομε να γίνομε…τάκα τάκα(που τα θυμηθήκαμε πάλι ε ;)

Ας κάνομε όμως μια περιληπτική επισκόπηση στις πιο καραμπινάτες ατάκες του πρωθυπουργού.

"Κανείς δεν αμφισβητεί την επιτυχία της χώρας μας"
…Θεός φυλάξει…ποιος κακοπροαίρετος θάναι αυτός ;
Ο κ. Σαμαράς απέκλεισε το ενδεχόμενο να ληφθούν νέα μέτρα, τα οποία δεν αντέχουν οι πολίτες και τόνισε ότι η Ελλάδα τήρησε τις δεσμεύσεις της και τώρα είναι η ώρα να κάνουν και οι δανειστές μας το ίδιο.
…ετοιμαστείτε για τα χειρότερα. Την αναγγελία, την ακούσατε. Και οι…δανειστές, από αύριο θα παίζουν μπουνιές κάνοντας ουρές στα ταμεία για καταθέσεις.
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να αναλογιστούν, που ήταν η χώρα πέρσι και πού είναι φέτος. Και πρόσθεσε ότι η χώρα μας αποτελεί όαση σταθερότητας στα Βαλκάνια, κάτι που δεν ίσχυε πέρσι.
Εδώ, δεν μπορούμε να μην του το αναγνωρίσομε. Χρωστάγαμε 320 δις, χρωστάμε 360 δις. Αυτό, ΕΙΝΑΙ ανάπτυξη αν το αναλογιστούν οι πολίτες.
Όσο για την…όαση, δεν ξέρομε αν είναι σταθερότητας, αλλά βλακείας και οπισθοδρόμησης, σίγουρα είναι για να μην πούμε τίποτα άλλο.
Ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα- εφόσον δούμε πόσο είναι- θα διατεθεί για την ανακούφιση χαμηλοσυνταξιούχων, ένστολων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων.
Δήλωσε πως ο στόχος του είναι ο ενιαίος φόρος για τις επιχειρήσεις με συντελεστή 15%. Επέμεινε στο ότι θα επιτευχθεί το πρωτογενές πλεόνασμα και αυτό θα είναι το πρώτο βήμα για την έξοδο από το Μνημόνιο.

Μας πήρε χαμπάρι κι ο Λούκυ απο δίπλα
και πλάκωσε με τη Ντόλυ του 
Την αγάπη του στο ΣΕΒ, δεν την αμφισβητούμε και την πρόθεση του να τους απαλλάξει όσο μπορεί από τη φορολογία. Οι βιοτέχνες, ας κρατάνε μικρό καλάθι μπας και μαζέψουν κανένα ψίχουλο. Όσο για το…πλεόνασμα και την…έξοδο από το μνημόνιο, αυτά μας τα λέει από τότε που τον ξέρομε.
Με μια εθνική παραγωγική μηχανή πεταμένη στη χωματερή της παγκοσμιοποιημένης αγοράς, μας έμεινε ο έρμος ο τουρισμός. Ζήτω λοιπόν οι βραχιολάκηδες άφραγκοι που πλημυρίζουν όντως τα αεροδρόμια και τα λιμάνια, βάζοντας μέσα τα ξενοδοχεία και δημιουργώντας μηδενικό τζίρο στην υπόλοιπη αγορά, πολλαπλασιάζοντας τα λουκέτα.(Έτσι είναι η ανάπτυξη, μην αδημονείτε αχάριστοι και βιαστικοί πολίτες)
 « Όλοι οι διεθνείς οργανισμοί συμφωνούν ότι το 2014 θα είναι έτος ανάκαμψης για την Ελλάδα. Όλοι το βλέπουν εκτός από κάποιους δικούς μας μέσα στην Ελλάδα».
Τι να πεις βρε Αντώνη…όλη η αχαριστία και η καταστροφολογία, εδώ στην Ελλάδα έπεσε. Γράσα στα μάτια έχουν οι Έλληνες και δεν βλέπουν τη λάμψη που έρχεται από το 2014; Και μας χωρίζουν μόνο 4 μήνες από την Εδέμ της ανάπτυξης.
ΆΘΛΟΣ ! (μεγάλε ! προχώρα ! σε θέλει όλη η χώρα !) αααααααχχχχχχ !!!!!! Παναίτσα μου ούτε ο γνωστός τηλεπωλητής τις ώρες που πούλαγε τις αυθεντίες του δεν έλεγε τόσα ψέματα !
Με το δίκιο του το makeleio γράφει στον τίτλο του
«ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΔΕΘ!»

Μπουκώσαμε…φτάνει με τα διαμάντια Σαμαρά, άστον μόνο του να τα τελειώσει τα υπόλοιπα και να τον ακούν τα…τσιράκια του.

Ας πιάσομε κανένα άλλο λουλούδι του πολιτικού βούρκου για συνέχεια…


Για μια Ελλάδα που κέρδισε το στοίχημα, έκανε λόγο η Όλγα Κεφαλογιάννη σε δηλώσεις της κατά την παρουσία της στη ΔΕΘ. Η υπουργός Τουρισμού επεσήμανε ότι ο ελληνικό τουρισμός διανύει μια εξαιρετική χρονιά ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι το επόμενο έτος θα είναι καλύτερο για τη χώρα.
Κερδίσαμε το…στοίχημα λέει ? Άρα θα τρώμε με χρυσά κουτάλια από αύριο.
Τα κερδισμένα μην ξεχάσει να μοιράσει στο λαό που δουλεύει.
Η εξαιρετική χρονιά ήταν αυτή με τους άφραγκους τουρίστες των βραχιολακιών ?
Η δε επόμενη χρονιά θα έχει περισσότερα βραχιολάκια ;
Θα μας τρελάνουν πάλι στους τζίρους ! Πρέπει από τώρα να τρέξομε να εφοδιαστούμε εμπόρευμα και να εξασφαλίσομε προσωπικό εξειδικευμένο στους άφραγκους !

Και η Ελλάδα…ταξιδεύει…
με το ομώνυμο άσμα.
Προτιμότερο δεν είναι από το να βάζαμε τα μπλα μπλα του Σαμαρά στη ΔΕΘ;
Κάνομε ΚΑΙ οικονομία στα ψυχοφάρμακα, ΚΑΙ μας τα λέει καλύτερα το τραγούδι.
Δείτε το, είναι ότι πρέπει για την Ελλάδα του σήμερα




                                                               Καλή σας νύχτα






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών