Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιρατσιστικό νόμο οργουελιανής έμπνευσης επιχειρεί να περάσει στην Ε.Ε. ΜΚΟΑντιρατσιστικό νόμο τέρας, που ελέγχει την ελευθερία του λόγου και ποινικοποιεί την αντίθετη άποψη, προσπάθησε να περάσει ΜΚΟ ισραηλινής προελεύσεως στο ευρωκοινοβούλιο.

Στα χνάρια του γνωστού ήδη στην Ελλάδα "αντιρατσιστικού" νόμου που έφεραν οι σκυφτούληδες των Αθηνών, υποτασσόμενοι "τοις κείνων ρήμασι", (ποιών;  μα αυτών που προσπάθησαν να το περάσουν και στην Ε.Ε.) προκειμένου να ελέγξουν πλήρως το νου και τη σκέψη και να ποινικοποιήσουν την μη αγάπη στους βιαστές μας.
Και στην Ευρώπη, ευτυχώς βρέθηκαν βουλευτές να αντιταχθούν στις επιδιώξεις των αρωστημένων εγκεφάλων και να ματαιώσουν την ψήφιση του εκτρώματος, εδώ στην Ελλάδα η ίδια η πολιτική ομερτά που καταπατεί το Σύνταγμα και μας εξαθλιώνει συνειδητά, είναι ο φορέας του τερατουργήματος.
Και οχι μόνο αυτό. 

Στην Ελλάδα, κάποια άρθρα του νόμου όπως θα δείτε παρακάτω, που αφορούν την παιδεία και την εκπαίδευση στο διαφορετικό(έτσι το λένε για να περάσουν το είδος του διαφορετικού που αυτοί εννοούν μαζί με το κοινά αποδεκτό της ενδοκοινωνικής διαφορετικότητας που είναι αυτονόητο και δεν χρειάζεται ποτέ νόμο), ισχύουν εδώ και αρκετά χρόνια, ελέω σκυφτούληδων και εθνικών αποδομητών που ανέλαβαν απο νωρίς να αποδομίσουν την εκπαίδευση στο όνομα ενός πολυπολιτισμού, των πλέον ακραιφνών ρατσιστών του πλανήτη, των σιονιστών αφεντάδων τους.
Φτάνει λοιπόν ο καιρός, που θα μας κυβερνούν ΜΚΟ αντί για εκλεγμένα δημοκρατικά κόμματα.

Γι αυτό έχουν λυσσάξει να μας εισαγάγουν το μοντέλο των "Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων" που αν τον πεις σε κάποιο παππού, θα σου πει πως ονομάζουν έτσι τις...τρομοκρατικές οργανώσεις

Τρομοκρατικές βέβαια είναι και οι κανονικές, αφού στην πλειοψηφία τους παίρνουν κονδύλια και επιδοτήσεις απο αυτά που ένας σύλλογος για τον πολιτισμό και την παράδοση δεν μπορεί να πάρει, και τα διακινούν μέσω του νέου είδους εταιρειών που εφήυραν, τις περίφημες και αόρατες of sore.
 Οραματιζόμενοι ένα εννιαίο κόσμο χωρίς σύνορα, με μια πατρίδα τη γη, χωρίς ρευστό χρήμα αλλά με ηλεκτρονικές συναλλαγές και τον έλεγχο του γνωστού τσιπακιού, με μια θρησκεία, χωρίς παράδοση, ιστορία και εθνικές ιδιαιτερότητες που χαρακτηρίζουν τους λαούς απο τη γέννεση του κόσμου.
Να θυμηθούμε τα περίφημα ντοκιμαντέρ απροκάλυπτης προπαγάνδας "ZEIDGEIST", 

τα συνθήματα των αριστερών παπαγάλων τους που ασπάστηκαν το διεθνισμό πουλώντας "αντιφα" και "αντιρα" ; 
Το "UNITY IN DIVERSITY" που λανσάρουν ακόμα και πάνω στο παγκόσμιο νόμισμα; 
Τα συνθήματα των περίφημων ANONYMUS για τη νέα εποχή του ελεύθερου ανθρώπου, μακριά απο τις διεφθαρμένες δήθεν κυβερνήσεις ;
Τους ανατριχιαστικούς λόγους του ΓΑΠ στα διεθνή forum για την ανάγκη της άμεσης κατάργησης των εθνικών κρατών προκειμένου να επιτευχθεί το συντομότερο μια παγκόσμια "δημοκρατικά εκλεγμένη" παγκόσμια κυβέρνηση ;
Τις συμμετοχές του πατριάρχη της ορθοδοξίας σε σιονιστικά forum για την εγκαθίδρυση μιας κοινά αποδεκτής "πανθρησκείας" ;

"ΟΤΑΝ Η ΣΥΜΦΟΡΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ,
ΛΟΓΑΡΙΑΖΕ ΤΗΝ ΓΙΑ ΠΟΡΝΗ"

                                       Οδ.Ελύτης-Σηματολόγιο

                                                              -//-

Μια ΜΚΟ της ΕΕ πρότεινε ένα νόμο που θέτει την ελευθερία του λόγου εκτός νόμου, ζητώντας να δοθεί εντολή σε όλα τα σχολεία και τα μέσα ενημέρωσης να υποστηρίζουν την «ανοχή» και την «διαφορετικότητα». Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, δημόσια ή ιδιωτικά, θα πρέπει να αφιερώνουν υποχρεωτικά ένα ορισμένο χρόνο από το πρόγραμμά τους για να υποστηρίζουν την «πολυμορφία» και την «ανοχή». Όλα τα σχολεία, από το νηπιαγωγείο έως την τριτοβάθμια εκπαίδευση απαιτείται να ταΐζουν τους μαθητές με μια ισχυρή δόση «διαφορετικότητας» και «ανοχής».

Η νομοθεσία εισάγει ασαφείς κυρώσεις σε όσους αντιτάσσονται στην «ανοχή» και την «διαφορετικότητα».


Η συγκεκριμένη ΜΚΟ (European Council On Tolerance and Reconciliation) είναι το πνευματικό τέκνο του πρώην σοσιαλιστή προέδρου της Πολωνίας Αλεξάντερ Κβασνιέφσκι και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου Moshe Kantor(φωτο). Ο νόμος γράφτηκε από πέντε «μελετητές», δύο εκ των οποίων δεν είναι καν από χώρες της ΕΕ!  Ο ένας είναι από το Ισραήλ και ο άλλος από την Ελβετία.

Ευτυχώς ένας μεγάλος αριθμός των ευρωβουλευτών που κυμαίνονται από  σοσιαλιστές έως δεξιούς αντιτάχθηκαν στην προσπάθεια να τεθεί εκτός νόμου η ελευθερία του λόγου .

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του British National Party :

Είδαμε τι έγινε σήμερα το πρωί, στην συνεδρίαση της επιτροπής της ΕΕ για τις Πολιτικές Ελευθερίες, την Δικαιοσύνη και τις Εσωτερικές Υποθέσεις στις Βρυξέλλες.

Όπως έχουμε τονίσει ξεκάθαρα, οι ξένοι απατεώνες σχεδιάζουν να εισάγουν κάθε είδους οργουελιανό εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει την κατάρρευση της πολυπολιτισμικότητας που βιώνουν σήμερα όλες οι ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Αυτό το κουτί της Πανδώρας της καταπίεσης θα ανοίξει πάνω από τα κεφάλια των αυτοχθόνων λαών της Ευρώπης με κάθε λογής φασιστικούς περιορισμούς, από την αναγκαστική πλύση εγκεφάλου στα παιδιά και τις υποχρεωτικές ποσοστώσεις προπαγάνδας στα μέσα ενημέρωσης, έως τα γκουλάγκ για τους «εγκληματίες σκέψης».

Στο  βίντεο παρακάτω, που έρχεται από την καρδιά του ευρω-φεντεραλιστικού κτήνους, βλέπουμε τους δύσμοιρους υποστηρικτές αυτού του παραπλανητικού και διαβολικού σχεδίου να εκτίθενται από πατριώτες ευρωβουλευτές .

Στο νόμο έκτρωμα μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

Τμήμα 7. Ποινικές Κυρώσεις

(α) Οι ακόλουθες πράξεις θα πρέπει να θεωρούνται ποινικά αδικήματα που τιμωρούνται ως εγκλήματα :

(i) Τα εγκλήματα μίσους, όπως ορίζονται στο τμήμα 1 (γ).

(ii) Η υποκίνηση σε βία εναντίον μιας ομάδας, όπως ορίζεται στο άρθρο 1 (α).

(iii) Λόγος μίσους κατά συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων, όπως ορίζονται στο άρθρο 1 (β).

(iv) Έκδηλα έγκριση ολοκληρωτικής ιδεολογίας, ξενοφοβίας και αντισημιτισμού.

(v) Δημόσια έγκριση ή άρνηση του Ολοκαυτώματος.

(vi) Δημόσια έγκριση ή άρνηση κάθε άλλης πράξης γενοκτονίας η ύπαρξη της οποίας έχει καθοριστεί από διεθνές ποινικό δικαστήριο.


Επεξηγηματική σημείωση:

Η υπο-ενότητα ορίζει πράξεις που τιμωρούνται ως εγκλήματα. Η υποπαράγραφος (vi) δεν επηρεάζει τις δημόσιες (ή ιδιωτικές), συζητήσεις και διαφορές απόψεων ως προς το εάν άλλες πράξεις - που δεν καλύπτονται από αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων - και το ποσό είναι ή αδυνατούν να ανέλθουν σε γενοκτονία.

(β) Ανήλικοι που καταδικάζονται για τη διάπραξη εγκλημάτων που αναφέρονται στην παράγραφο (α) θα πρέπει να υποβάλλονται σε ένα πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει σχεδιαστεί για να ενσταλάξει μέσα τους μια κουλτούρα ανοχής.

(γ) τα εγκλήματα που αναφέρονται στην παράγραφο (α) δεν θα θεωρούνται πολιτικά αδικήματα για τους σκοπούς της έκδοσης.

(δ)

(ε) Τα θύματα των εγκλημάτων που αναφέρονται στην παράγραφο (α) θα έχουν νομική υπόσταση για να φέρουν μια υπόθεση εναντίον των δραστών, καθώς και το δικαίωμα προσφυγής.

(στ) Δωρεάν νομική βοήθεια θα προσφέρεται στα θύματα των εγκλημάτων που αναφέρονται στην παράγραφο (α), ασχέτως να πληρούν τις προϋποθέσεις για να χαρακτηριστούν ενδεείς.

Το “team” των «μελετητών» που συνέταξε το νομοσχέδιο είναι:

Καθηγητής Yoram Dinstein (Ομότιμος Καθηγητής του Διεθνούς Δικαίου και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, Ισραήλ) (πρόεδρος;),
 Δρ Ugo Gensio (συνταξιούχος δικαστής, ιταλικό ακυρωτικό δικαστήριο), 
καθ. Rein Mullerson (Πρύτανης του Πανεπιστημίου Nord, στο Ταλίν, Εσθονία), καθ. Daniel Thürer (Ομότιμος Καθηγητής Διεθνούς και Ευρωπαϊκού Δικαίου, Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, Ελβετία) και 
καθηγητής Rȕdiger Wolfrum (Διευθυντής, Ινστιτούτου Max Planck για το Συγκριτικό Δημόσιο Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο, Heidelberg, Γερμανία).

Το σχετικό βίντεο, αναρτήθηκε στο youtube στις 17 Σεπτεμβρίου 2013


Πηγή redskywarning

           topconservativenews

Πρόλογος-Φωτογραφικό υλικό keritisriverΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου