Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Οι ANONYMOUS, οι PANGOSMIOUS και τα EPONYMUS θύματα

Η σύγχρονη ιστορία γράφεται από τα ΜΜΕ με πηγή πληροφόρησης και ιδεολογικής κατεύθυνσης των μαζών, τη διεθνή προπαγάνδα.

Από καιρό θέλαμε να γράψουμε ένα άρθρο σχετικά με την αυθεντικότητα και το ρόλο των περίφημων ANONYMOUS των τόσο πολύ προβεβλημένων μέσα απο τα ντόπια και διεθνή ΜΜΕ, που ακόμα και τα κόμματα της αντιπολίτευσης θα ζήλευαν, πόσο μάλλον η "ΑΛΗΘΕΙΑ" των πραγμάτων και της ιστορίας, που τόσο επιμελώς
αποκρύπτεται και αποσιωπάται απο τους εν γένει ντόπιους και διεθνείς ποδηγέτες - της λογικής μας, προκειμένου να μας πείσουν για τη δική τους, την ελαίω θεού(τους) αλήθεια.
Για το σκοπό αυτό, αναδημοσιεύομε ένα πολύ καλό και αναλυτικό άρθρο που βρήκαμε στο Νέα Αποκαλύψεις για το θέμα αυτό, δίνοντας όλη τη διάσταση της προπαγάνδας του ψεύδους που επιχειρείται απο τα κέντρα του σκοτεινού παρασκηνίου και της διαστρεύλωσης της αλήθειας. 


Είναι τοις πάσι γνωστό πια, ότι η δολοφονία-σφραγίδα του Αμερικανού στελέχους της CIA στην Ελλάδα το 1975 από τη  17ΝΟΕ δήθεν ,   ήταν τελικά επίτευγμα μυστικών υπηρεσιών ελεγχόμενων από Σιωνιστές καθώς ο Γουέλς θεωρούνταν διπλός πράκτορας κάτι που δεν έπρεπε να ξέρουμε εμείς μέχρι σήμερα.
Με αυτή τη δολοφονία η 17ΝΟΕ «φυτεύτηκε» σκόπιμα στο υποσυνείδητό μας από την προπαγάνδα των ΜΜΕ ως δήθεν «αριστερή» οργάνωση και τα συμβόλαια θανάτου που εκτελούσε για λογαριασμό ξένων πολυεθνικών λάμβαναν παραπλανητικά πολιτικό περιεχόμενο καθώς οι επαγγελματίες δολοφόνοι συνόδευαν κάθε εκτέλεση με μία αόριστη «αριστερή» προκήρυξη γεμάτη μπουρδολογήματα που προσπαθούσε να αποπροσανατολίσει τον κοσμάκη από τους πραγματικούς εντολείς, τα κίνητρα και τους χρηματοδότες αυτών των δολοφονιών.
Το ότι ο Γουέλς εκτελέσθηκε από πράκτορες και ότι έναν σύνδεσμο της 17ΝΟΕ και του ΕΛΑ που ζούσε στην Ελλάδα τον έσωσε και τον φυγάδευσε η MOSSAD (!)  … δεν τα ακούσαμε στις ειδήσεις, ούτε έγιναν πρωτοσέλιδα γιατί απλά θα μας προσγείωναν γρήγορα στην πεζή πραγματικότητα και θα παύαμε να κοιτάμε «αριστερά» κι εντός Ελλάδας για τους πραγματικούς ενόχους.
Θα γελούσαμε πολύ διαβάζοντας άρθρο στα ΝΕΑ που θα προσπαθούσε να μας πείσει ότι οι καθυστερημένοι της 17ΝΟΕ είχαν άνθρωπο στην Αμερικανική Πρεσβεία (γελάστε!)  και όχι το αντίστροφο που είναι και το αυτονόητο, δηλαδή η Πρεσβεία να έχει δικό της άνθρωπο που συνέστησε την οργάνωση παρίστανε τον αριστερό τρομοκράτη.

 
Έτσι εξηγείται γιατί τα τρομοκρατικά χτυπήματα δεν είχαν ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με το κοινό αίσθημα για απόδοση δικαιοσύνης. Οι περισσότερες δολοφονίες αφορούσαν ανθρώπους σε θέσεις-κλειδιά και όχι πραγματικά διεφθαρμένους καπιταλιστές που ευθύνονταν για τη δυστυχία της λαϊκής τάξης.
Έτσι εξηγείται πολύ εύκολα επίσης γιατί σε μία τόσο μικρή χώρα η αστυνομία ποτέ δεν «ακούμπησε» πραγματικά τις πάνοπλες και πάμπλουτες τρομοκρατικές οργανώσεις για ολόκληρες δεκαετίες και όλες οι συλλήψεις αφορούσαν συνήθως «τρομοκράτες», νεαρής ηλικίας, με χαμηλό δείκτη μόρφωσης και νοημοσύνης και μηδενική επιχειρησιακή ικανότητα. 
Κι αυτές οι ειδήσεις για τη σύνδεση 17 ΝΟΕ με τη CIA και τη MOSSAD ,  αποσιωπήθηκαν και δεν πήραν διαστάσεις γιατί δεν βόλευαν το σύστημα.
Ομοίως δεν προβλήθηκε καθόλου η σχέση του δολοφόνου της Τουλούζης με τις Μυστικές Υπηρεσίες του Ισραήλ και της Γαλλίας. Υποχρεωθήκαμε να γνωρίζουμε ότι επρόκειτο για στέλεχος της Αλ Κάιντα αποκλειστικά που αυθόρμητα απέκτησε ολόκληρο οπλοστάσιο και αποφάσισε να επιτεθεί σε αθώους ανθρώπους αντί στους πραγματικούς ενόχους.
Για άλλη μία φορά δηλαδή βλέπουμε την αναντιστοιχία του χτυπήματος με το κοινό αίσθημα περί δικαιοσύνης . Ακόμα και οι μουσουλμάνοι έμειναν εμβρόντητοι από τις άσκοπες αυτές δολοφονίες που μόνο σκοπό είχαν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα ώστε οι Σιωνιστές να μπουν σε ειδικό πρόγραμμα προστασίας με έξοδα του Γαλλικού κράτους.
Χρειαζόταν δηλαδή μία ΚΑΛΗ αφορμή για να αναγκάσουν τους Γάλλους να επωμισθούν έξοδα που μπορεί να αφορούν ακόμα και την συμμετοχή των Γάλλων στρατιωτών στην υπεράσπιση του Ισραήλ από το ΙΡΑΝ. Ο νεκρός της Τουλούζης δεν θα μας πει ποτέ ποιος του προμήθευσε τα όπλα , ποιος τον πλήρωσε να πραγματοποιήσει αυτό το προβοκατόρικο χτύπημα και ποιος του υποσχέθηκε ότι δεν θα συλληφθεί για ότι κάνει.
Αντιθέτως για τους δήθεν «αντιστασιακούς» Anonymous … γίνονται συνεχείς αναφορές και πολύωρα αφιερώματα στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ του συστήματος μέσα από τα οποία δημιουργούν στον κόσμο μία ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΗ αντίληψη για τη συγκεκριμένη ομάδας χάκερ.

 Προκειμένου οι Anonymous να «φυτευθούν» στη συνείδησή μας ως «αντιστασιακοί» και δήθεν ενάντια στο σύστημα,  το ίδιο το σύστημα φρόντισε σε παγκόσμιο επίπεδο να διαφημίσει τα δήθεν χτυπήματά τους σε διάσημες ιστοσελίδες όπως της CIA κλπ .
Και βέβαια δεν προκάλεσαν καμία απολύτως ζημία απλά δεν επιτρεπόταν η πρόσβαση λόγω φόρτου στο διαδίκτυο που η ίδια προβολή της «δράσης» ενέτεινε.
Όμως το σύστημα ήταν υπερβολικά γενναιόδωρο στο να τους διαφημίσει.
Κι αφού μας «έπεισαν», με το μυαλό τους πάντα (!),  ότι πρόκειται για νέους που «αντιστέκονται» και χτυπούν το σύστημα και όχι για πράκτορες,  ήρθε ελληνικό τηλεοπτικό κανάλι να μας δείξει ότι οι «δίκαιοι» ANONYMOUS … πρωτοστάτησαν στις δήθεν «αυθόρμητες» επαναστάσεις στην Τυνησία, την Αίγυπτο, τη Λιβύη και τώρα στη Συρία! 
«Επαναστάσεις» που όλοι ξέρουν ΠΟΙΟΙ τις χρηματοδότησαν και τι ήθελαν να πετύχουν μέσα από τους εμφυλίους που προκάλεσαν με προβοκάτσιες και δολοφονίες αμάχων από ξένους πράκτορες και που τα ΜΜΕ τις απέδιδαν στους καθεστωτικούς.
Ο συνειρμός που ήθελαν να προκαλέσουν στους άσχετους τηλεθεατές ήταν πολύ συγκεκριμένος: 
Οι «αποτελεσματικοί» , «αγανακτισμένοι» , “δίκαιοι» , «αυθόρμητοι» και «ηρωικοί» ANONYMOUS  που επιτέθηκαν στην ιστοσελίδα της CIA … (άρα μην πάει το μυαλό σας ότι είναι πράκτορες υπηρεσιών! (γελάστε τώρα!) ) … συντάχθηκαν με τους «δίκαιους» αγώνες των «αυθόρμητων εξεγερμένων» των Αραβικών χωρών που εντελώς ξαφνικά σταμάτησαν να μισούν τα γεράκια του ΝΑΤΟ και του Ισραήλ και ικέτευαν τους Σιωνιστές  να βομβαρδίσουν τους «κακούς» ηγέτες όπως ο Καντάφι ,ο Ασάντ κλπ.

Όταν οι Έλληνες Χάκερ κατέβαζαν εκατοντάδες σελίδες στα Σκόπια και έβαζαν στη θέση τους την Ελληνική Σημαία… τότε δεν ακούγαμε τίποτα από τα ΜΜΕ των νταβατζήδων.
Και όταν συνέλαβαν κάποιους ως χάκερ για επίθεση στη σελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης …δεν μπορούμε να ξέρουμε αν όντως οι ίδιοι είχαν κάνει αυτό το «χτύπημα» ή έγινε από το σύστημα προκειμένου να βρεθεί μια καλή αφορμή για να συλληφθούν και να σταματήσουν να ενοχλούν με τον ειλικρινή τους πατριωτισμό τις γειτονικές χώρες-προτεκτοράτα των Σιωνιστών.
Άλλωστε προκειμένου να εκφοβισθούν διάφοροι έλληνες blogger , το σύστημα δεν δίστασε να κατασκευάσει πλαστά στοιχεία που θα επέτρεπαν την παραβίαση οικογενειακού ασύλου και την εισβολή στα σπίτια των ενοχλητικών δημοσιογράφων.
Όπως και με την περίπτωση του Indymedia που χρηματοδοτούσαν σιωνιστές χρηματιστές , έτσι και με τους ANONYMOUS και τους «αυθόρμητους εξεγερμένους» που επίσης χρηματοδοτούνται από την Παγκόσμια Τραπεζική Μαφία … παρατηρούμε ότι ξεκινούν από  διαφορετικές αφετηρίες αλλά τελικά καταλήγουν να εξυπηρετούν το ίδιο ακριβώς σχέδιο και φυσικά ΟΥΔΕΠΟΤΕ πλήττουν τα συμφέροντα των Σιωνιστών ,αντίθετα τα εξυπηρετούν προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Επαναστάσεις» , «εξεγέρσεις» …δήθεν αυθόρμητες κι ασύνδετες σε όλον τον πλανήτη και τελικά … ολοένα περισσότερες χώρες γίνονται με το ζόρι μέλη του ΝΑΤΟ και φιλοξενούν ξένες στρατιωτικές βάσεις, ολοένα εξαφανίζονται οι ΚΡΑΤΙΚΕΣ Κεντρικές Τράπεζες και τη θέση τους παίρνουν με τη βία , ιδιωτικές που τελούν υπό τη διοίκηση της BIS και ολοένα μεγάλες κρατικές εταιρίες άντλησης πετρελαίου και άλλων φυσικών πόρων περνούν με το ζόρι στα χέρια ελάχιστων πολυεθνικών πίσω από τις οποίες βρίσκονται Τεράστια Τραπεζικά Ιδρύματα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Παντού επιτέθηκαν οι ANONYMOUS αλλά όχι στο Ισραήλ. Παντού «ήρθε» η Αραβική Άνοιξη σε μουσουλμανικά κράτη  … αλλά στην πολύπαθη Γάζα που βομβαρδίζονται σχολεία και καίγονται ζωντανά μικρά παιδιά … δεν ακούστηκε ούτε ένα σύνθημα. Ούτε φυσικά το ΝΑΤΟ σκέφθηκε ποτέ να βοηθήσει τους Παλαιστίνιους της Γάζας όπως τους «καταπιεσμένους» Λίβυους και Σύριους.
 Ούτε ο Σαρκοζί βομβάρδισε το Ισραήλ όπως έκανε στη Λιβύη , ούτε έστειλαν τους μισθοφόρους της Λεγεώνας των Ξένων να υπερασπιστούν τους άμαχους Παλαιστίνιους. 

Ξαφνικά το Indymedia κάνει λόγο για το ΝΟΣΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΠΕΡΙΑΛΙΑΣΜΟΥ για να μετριάσει τις αντιδράσεις των αναρχικών στις ξεκάθαρα ιμπεριαλιστικές τακτικές των τοκογλύφων που χρηματοδοτούν το Indymedia.
Ο Ιμπεριαλισμός δεν είναι πλέον και τόσο κακός όσο οι τυχόν αντισημίτες .
Αυτό είναι το μήνυμα προς τους ανεγκέφαλους πλαστικούς "αναρχικούς":
«Μην ασχολείστε με την Τρόικα, μην ασχολείστε με τον Παπαδήμο, μην ασχολείστε με τους χουντικούς νόμους που περνάνε στα κρυφά …αλλά ασχοληθείτε με όσους κρατούν μία Ελληνική Σημαία.»
Αυτοί είναι εχθροί του Indymedia, της αναρχίας, των ΙΩΝ και των πρακτόρων των ξένων υπηρεσιών.  Αυτές είναι οι εντολές του συστήματος φυσικά.


Δεν μπορεί να πιστεύεις ότι η Ελλάδα σου ανήκει την ίδια στιγμή που οι προδότες στην κυβέρνηση την χαρίζουν ή την ξεπουλάνε στα ξένα αφεντικά τους για να κρατηθούν στην εξουσία.  Αλίμονο σε αναρχικό που θα γράψει σύνθημα με σπρέι σε εβραϊκή ΣΥΝΑΓΩΓΗ !
Μπορεί να βανδαλίσει , να κλέψει και να κατουρήσει σε Ορθόδοξη Εκκλησία αλλά δεν πρέπει να περάσει ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΞΩ από μία ΣΥΝΑΓΩΓΗ.
Γιατί άραγε αυτή η διάκριση σε δύο θρησκείες που κατα τύχη έχουν λυσσάξει τα κέντρα νεοταξικού διαφωτισμού να πείσουν οτι είναι αδερφές, ενώ έχουν μεταξύ τους την ίδια σχέση που έχει και ο φάντης μπαστούνι με το ρετσινόλαδο με τον ιουδαϊσμό να δίνει ρέστα για την εξαφάνιση του χριστιανισμού και ειδικά της ορθοδοξίας?
Χρησιμοποιώντας βέβαια το ανάλογο χρήμα, την προπαγάνδα και τους πάντα απαραίτητους αχυράθρωπους σε θέσεις κλειδιά.

 
Κατά μία τρομερή σύμπτωση …ΟΥΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ,  ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ τόλμησαν ποτέ έστω να προφέρουν το επίθετο των Rothschild ή να ασχοληθούν με τις δεκάδες Κεντρικές Τράπεζες που ελέγχουν οι ίδιοι Τραπεζίτες εδώ και 2 αιώνες.
Γιατί άραγε ο Χίτλερ βρέθηκε να πολεμάει ακόμα και στη Σαχάρα και έξω από τη Μόσχα αλλά δεν διανοήθηκε ποτέ να επιτεθεί σε ιδιοκτησίες των Rothschild στην Ελβετία ή τη Γερμανία αφού είχαν την έδρα τους στη Φρανκφούρτη ;   


Ο Σιωνισμός και το Ισραήλ ήταν εφευρέσεις των Rothschild αλλά ο Χίτλερ έκανε σαν να μην γνώριζε τίποτα για αυτούς που είχαν υπό το έλεγχό τους τις οικονομίες των πιο ισχυρών κρατών του κόσμου.
Φαίνεται να επικέντρωσε την κακία του σε ανήμπορους και φτωχούς Πολωνοεβραίους και Ρώσους αντί στους πανίσχυρους εφευρέτες του Σιωνισμού.
Ενώ στο City του Λονδίνου χτυπούσε η καρδιά των μεγαλύτερων Τραπεζών του κόσμου … οι βομβαρδισμοί του Χίτλερ δεν φαίνεται να πλήγωσαν ή να αναστάτωσαν ιδιαίτερα τους παγκόσμιους τοκογλύφους. Αυτοί απεναντίας φαίνεται ότι πλούτισαν και ισχυροποιήθηκαν από τη δράση του διαβολικού Χίτλερ.
Μέχρι και ο «ειρηνοποιός» ΟΗΕ… σε οικόπεδο δωρεά των «φιλανθρώπων» Rockefeller χτίσθηκε και μερικά χρόνια μετά διέταζε το ΝΑΤΟ να εισβάλει και να βομβαρδίζει χώρες, να ανατρέπει κυβερνήσεις, να χαράσσει νέα σύνορα και να δημιουργεί νέα έθνη εκ του μηδενός.
Όταν σε κάποια χώρα χωρίς πετρέλαια όπως η Ρουάντα σφάχτηκαν  εκατοντάδες χιλιάδες άμαχοι σε διάστημα λίγων ημερών … ο ΟΗΕ δεν θεώρησε ότι υπήρχε λόγος να αναμιχθεί και να προστατεύσει τους άοπλους.
Ούτε φωτοβολίδα δεν έπεσε στη Ρουάντα από μέρους των «ειρηνευτικών» δυνάμεων, ενώ στο ΙΡΑΚ με εντολή του ΟΗΕ  βομβάρδιζαν επί μήνες όλοι οι στρατοί του κόσμου.
Και στην Ελλάδα … μόλις πρόσφατα ακούστηκε το επίθετο των Rothschild στην Ελληνική Βουλή και μάθαμε ότι η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΑΔΑΣ» είναι ιδιωτική και μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΝΟΜΟ (!)  να ξέρουμε ΠΟΙΟΙ είναι οι μέτοχοί της που αποφασίζουν για εμάς.
Νόμο που διατήρησαν και προστάτευσαν ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις που πέρασαν από αυτόν τον τόπο.
Κατά έναν περίεργο τρόπο σε όλους τους «αυθόρμητους» επαναστάτες  δεν κάνει εντύπωση ότι όλα τα ΜΜΕ, όλο το Hollywood και όλο το Παγκόσμιο Τραπεζικό Σύστημα τυγχάνει να ελέγχεται από τους χειρότερους ρατσιστές και οπαδούς του Σιωνισμού.
Ούτε κανένας τους πρόσεξε ότι 13 στους 14 από τους «εφευρέτες» της Ατομικής Βόμβας που έπεσε στους άμαχους κατοίκους της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι … επίσης τυγχάνει να είναι ρατσιστές Σιωνιστές. 

Επομένως … ΠΡΟΣΟΧΗ!
Όλες αυτές οι πολυδιαφημισμένες «αυθόρμητες» οργανώσεις δήθεν αντισυστημικών … δεν είναι παρά ακόμα μία έξυπνη και έγκαιρη κίνηση του συστήματος ώστε να ελέγχει τις «επαναστάσεις»

Και φυσικά αναφερόμαστε ΣΕ ΟΛΕΣ τις δήθεν επαναστατικές-πατριωτικές οργανώσεις, εισαγόμενους και ντόπιους μάγους και σωτήρες που φυτεύει το matrix της νεοταξικής εθνοδιαλυτικής κακουργίας μέσα στις υπο καθ υπόταξη χώρες, προκειμένου να ελέγχει και να καθοδηγεί στο δρόμο το δικό της τα δυσαρεστημένα και εν δυνάμει επαναστατικά πλήθη.
ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ  ακόμα σκεφτούμε να πραγματοποιήσουμε μια επανάσταση, το σύστημα μας έχει φτιάξει τη δική του και μας τη δίνει να παίξομε.
Με αυτόν τον τρόπο το σύστημα γνωρίζει ,παρακολουθεί και καθοδηγεί τους τυχόν ενδιαφερόμενους για αντισυστημική δράση δημιουργώντας ένα σημείο συνάντησης , ενώ ταυτόχρονα οι μάζες εφησυχάζουν στον καναπέ πιστεύοντας ότι εκεί έξω …υπάρχουν αρκετοί και ικανοί που χτυπούν τους κακούς και το σύστημα.
'Η τρέχουν σε επαναστάσεις πλαστικές, με γιαλαντζί καλοπληρωμένους ηγέτες.

"Ανώνυμους" καταϊδρωμένη...επαναστάτρια
Άλλωστε Hollywood και θρησκείες έχουν πείσει τον κόσμο ότι οι κακοί πάντα χάνουν και πάνε φυλακή ή συναντούν τη θεία Νέμεση ενώ οι καλοί κερδίζουν πάντα ή στη χειρότερη περίπτωση αν χάσουν θα είναι αυτοί που θα πάνε στον παράδεισο.
Και φυσικά συμβαίνει πάντα το αντίθετο. Με αυτόν τον τρόπο, με αυτή τη στρεβλή αντίληψη … οι μάζες ποτίζονται με ισχυρές δόσεις ελπίδας ώστε να παραμείνουν αδρανείς,  υπνωτίζονται με το συναίσθημα της νίκης που τους υπόσχονται ότι θα έρθει , έτσι κι αλλιώς (!), χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα και δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτά που συμβαίνουν δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με αυτά που νομίζουν ότι γίνονται.
Για αυτό και ΠΡΙΝ καν οργανωθούν οι αντιστεκόμενοι πολίτες … τα ΜΜΕ τους βάφτισαν μ’ ένα ήπιο , χαλαρό και χωρίς πολλή οργή επίθετο … (βλέπε «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ»)  ενώ πρόθυμα οι νταβατζήδες της ενημέρωσης έσπευσαν να μας ενημερώσουν και ποιοι θα είναι οι ηγέτες του κινήματος (!) … παρουσιάζοντας  ανθρώπους ενός κόμματος εξουσίας ως εκπροσώπους (!) των «Αγανακτισμένων»  στους οποίους απλόχερα έδωσαν και δημόσιο βήμα για να μας καθοδηγούν , εννοείται προς την κατεύθυνση που βολεύει το σύστημα.
Προσοχή λοιπόν στις διάσημες «επαναστατικές» οργανώσεις διότι είναι εφευρέσεις του συστήματος που δίνουν πλήρη αναφορά για τα μέλη τους και τους εν δυνάμει χάκερ ή αναρχικούς ή ρατσιστές… στις ξένες υπηρεσίες που τις δημιούργησαν.
Εν δυνάμει μπαχαλάκηδες κι αναρχικοί έχουν μπει ήδη σε μαύρες λίστες που το Indymedia δίνει σε ξένες υπηρεσίες.
Όταν το σύστημα απαιτήσει  «αριστερόστροφη» εκτροπή και μπάχαλο  ,κατά τη θητεία μίας «δεξιάς» διακυβέρνησης, τότε έρχονται εντολές για δράση, με το απαραίτητο ιδεολογικό περιτύλιγμα . 
Και για κάθε έγκλημα … είναι παιχνιδάκι να γράψει κανείς ένα εξυπνακίστικο» κείμενο που θα δικαιολογεί την πυρπόληση μίας ανεπιθύμητης Ελληνικής επιχείρησης ή απλά την εξέγερση κατά της συγκεκριμένης κυβέρνησης.
Πάντως ο Σιωνισμός, η παντοδύναμη , μυστικοπαθής λέσχη Bilderberg , οι μεγαλοτραπεζίτες και οι κερδοσκόποι δεν βρίσκονται ποτέ στο κάδρο των αναρχικών.
Μόνο κάτι μικρομάγαζα στην Πατησίων εκφράζουν το «ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΑΚΟ» προς εξολόθρευση!


Αν η δράση κάποιου «επαναστατικού» στοιχείου δεν υπακούει στις άνωθεν εντολές του αναρχικού χώρου τότε τα στοιχεία του και αποδείξεις για παράνομη δράση βρίσκονται ξαφνικά στα χέρια της δικαιοσύνης και ο «ανυπάκουος» αναρχικός μπλέκει με το νόμο .
Του φορτώνονται έτσι όλες οι αμαρτίες που θέλουν να ξεφορτωθούν οι πραγματικοί ένοχοι και εντολείς του. Παρόμοια φαινόμενα έχουμε και στην άλλη ιδεολογική άκρη  όπου εφόσον το σύστημα απαιτήσει «ρατσιστικό» χτύπημα δίνονται εντολές να χτυπηθούν μουσουλμανικοί ή εβραϊκοί στόχοι ώστε να δημιουργηθεί το κλίμα που βολεύει τη συγκεκριμένη στιγμή.
Πληρωμένοι πράκτορες ή άμυαλοι κι ανυποψίαστοι νεαροί που λειτουργούν ως μαριονέτες του συστήματος διατηρούνται σε ετοιμότητα μέσω συνεχούς και στοχευμένης προπαγάνδας ώστε ανά πάσα στιγμή να μας διοχετεύσουν την απαραίτητη δόση τρόμου αναλόγως την περίσταση και να προκαλέσουν το κατάλληλο πολιτικό κόστος ώστε σιγά-σιγά το εκλογικό σώμα να αρχίσει να γέρνει στο άλλο κόμμα εξουσίας.
Ανεξαρτήτου κόμματος στην κυβέρνηση … το σύστημα προχωράει την ατζέντα του χωρίς καθυστέρηση.
Από τον Β’ΠΠ σταθερά ιδιωτικοποιείται δημόσια περιουσία,
σταθερά αυξάνονται τα μέτρα αστυνόμευσης και παρακολούθησης, σταθερά ανεβαίνει το Δημόσιο Χρέος και λεηλατούνται οι ιδιωτικές αποταμιεύσεις,
σταθερά αυξάνονται οι φόροι και η διαφθορά και
σταθερά όλα τα κόμματα παραδίδουν εξουσίες που πηγάζουν από τον λαό σε άγνωστες , ξένες και επικίνδυνες επιτροπές της Ε.Ε ή άλλων Παγκόσμιων κι Ανεξέλεγκτων Οργανισμών που διορίζονται από άγνωστα κέντρα και όχι από εμάς.
Αόρατα χέρια τοποθετούν στην εξουσία συγκεκριμένους ανθρώπους , με συγκεκριμένη καταγωγή , συγκεκριμένη μόρφωση και συγκεκριμένες διασυνδέσεις.
Το σύστημα προετοιμάζει από μωρά τους ηγέτες του αύριο, τους μορφώνει σε ειδικά σχολεία, τους σπουδάζει και μας τους παρουσιάζει ως σωτήρες.

  Ότι παίζει στα μεγάλα ΜΜΕ … δεν παίζει ποτέ για το καλό μας.
Πολιτικοί και Δημοσιογράφοι αδειάζουν τον κρατικό κορβανά κάθε φορά που εμείς οι υπόλοιποι τον γεμίζουμε με αίμα και ιδρώτα.
Εμείς που πληρώνουμε και αυτοί που πληρώνονται και πλουτίζουν… είμαστε αντίπαλα στρατόπεδα . Πολιτικοί και Δημοσιογράφοι έχουν ΚΟΙΝΑ συμφέροντα που είναι αντίθετα με τα δικά μας.
Εμείς παράγουμε δύσκολα …αυτοί θησαυρίζουν εύκολα.
Εμείς μόνο δίνουμε …αυτοί μόνο παίρνουν .
Κι αυτό ίσχυε πάντα.
Απλά στην εποχή μας καθημερινά γίνεται ολοένα πιο δύσκολο να απαλλαχθούμε από την τυραννία τους και την απάνθρωπη και αρρωστημένη απληστία τους για πλούτη και εξουσία με κάθε κόστος.
Ας σταματήσουμε να ελπίζουμε σε πεφωτισμένους πολιτικούς και θρησκευτικούς ηγέτες κι ας αναλάβουμε μόνοι μας να καθοδηγήσουμε τον εαυτό μας στην ελευθερία.
Αυτός που δεν προσπαθεί να ελευθερωθεί μόνος του και ψάχνει έναν «ηγέτη» για να του δείξει το δρόμο για την ελευθερία … είναι χαμένος από χέρι.
Και δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα από αυτόν της γνώσης και της αντίληψης της όψης και της κόψης του εχθρού μας.
Αν η ανθρωπότητα υποφέρει εδώ και χιλιετίες από τη βαρβαρότητα και την εκμετάλλευση αρρωστημένων ηγετών είναι γιατί αυτοί φρόντισαν οι μάζες να παραμείνουν αμόρφωτες και στο σκοτάδι αγνοώντας όχι μόνο την όψη του εχθρού τους αλλά ακόμα και το όνομά του.
Από τη στιγμή που οι εχθροί μας αποκτήσουν όνομα και πρόσωπο τότε όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα.

Γι αυτό, όσοι ζείτε ακόμα στο νιρβάνα μιας επανάστασης, μιας ανατροπής για μια σωτηρία, ξυπνάτε !!!
Κανείς απολύτως δεν θα σας την ετοιμάσει ούτε πρόκειται να σας την προσφέρει έτοιμη σε ιλουστρασιόν περιτύλιγμα.

Άν κάποιος σας προτείνει δίσκο κεράσματος τέτοιο, να ξέρετε οτι ως κέρασμα μέσα στο δίσκο, είναι το κώνειο.




                                             Πηγή άρθρου HeLLeNiCReVeNgE
Φωτογραφικό υλικό keritis 
Πρόλογος σχολιασμοί προσθήκες
και ταξινόμηση κειμένων
Βυζαντινός Αντίλαλος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών