Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Λίστα Λαγκάρντ, υπόθεση Μπαξεβάνη και κροτίδες, με φόντο τα νέα μέτρα.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ, γράφει ο Γ. Τράγκας πριν από λίγο στο f/b(δείτε το εδώ), σχετικά με τη θέση και άποψη που πήρε ο Κ. Μπαξεβάνης σήμερα για τη λίστα που δημοσιοποίησε στο hot doc πάνω στο θέμα της εγκυρότητας της.
Και γεγονός είναι ένα. Την εγκυρότητα της κάθε λίστας, την καθορίζει σε ένα μεγάλο βαθμό, η ταυτότητα και οι προθέσεις της πηγής προέλευσης.
Τώρα μας λένε οτι τα ονόματα μπορεί να είναι άσχετα, οτι μπορεί να είναι κατασκευασμένη και δόθηκε για να εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς. Δηλαδή με λίγα λόγια, χρησιμοποιήθηκε ως μέσο και οχι για να υπηρετηθεί καμία αλήθεια.
Ο κάθε απλός πολίτης έχει μπροστά του την απειλή της νέας λαίλαπας των μέτρων που είναι
έτοιμα προς ψήφιση, οι κυβερνώντες την πρεμούρα να τα περάσουν χωρίς να ανοίξει μύτη με κάποιο ξαφνικό ξέσπασμα οργής του ψεκασμένου και χιλιοδιασπασμένου εντέχνως πόπολου, και κατά διαβολική σύμπτωση, ταυτόχρονα σαν απο μηχανης θεός έρχονται αποκαλύψεις ονομάτων φοροφυγάδων και λίστες να πετάνε στον αέρα σαν παιδικά αεροπλανάνια. Και η προσοχή του κόσμου να απαγκιστρώνεται απο τη δική του συμφορά, στρεφόμενη στη λύση
αλλότριων κάλπικων σταυρολέξων.


                                                           
Από την αρχή δείξαμε την απαιτούμενη όπως αποδείχτηκε επιφυλακτικότητα, σχολιάζοντας προηγούμενη ανάρτηση  στην αρχή της, με παρόμοιο θέμα.

Το ζήτημα όμως της περίφημης λίστας της ντροπής, αναλύομε διεξοδικά στο νεότερο άρθρο μας που θα βρείτε
ΕΔΩ.
  http://keritisriver.blogspot.com/2013/01/blog-post_17.html
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών