Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Το κείμενο Ντροπή και μια Εξέγερση που μπορεί να Μην είναι δική μας.


 

Τό παρακάτω έγγραφο δημοσίευσαν τα Επίκαιρα, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα η πρόθεση των Γερμανών, να αναλάβουν οι δανειστές της χώρας τη διαχείρηση των εξόδων και των εσόδων του κράτους.
Απο την είσπραξη φόρων, μέχρι την πληρωμή μισθών και συντάξεων, χωρίς καμία παρέμβαση του Ελληνικού κράτους. Θέμα, που είχε στο παρελθόν απασχολήσει το ιστολόγιο με
σχετικό άρθρο

κλικ για πληρες μεγεθος

 Και το μόνο γενικό συμπέρασμα και φόβος ταυτόχρονα, είναι να έχομε το νου μας και την απαραίτητη προσοχή γιατί, η εξέγερση που όλα δείχνουν οτι έρχεται, μπορεί να μην είναι δική μας.
Δείτε πάνω σ αυτό, σχετικό άρθρο
του οποίου βέβαια οι φόβοι και οι επιφυλάξεις ενισχύονται με τις επαναλαμβανόμενες επιβεβαιώσεις των δανειστών και της τρόικας για το σχέδιο τους να μετατρέψουν την Ελλάδα σε προτεκτοράτο οικονομικό παράδεισο των πολυεθνικών κεφαλαίων.
του Στάθη απο τα Επίκαιρα
Και αυτό που αβίαστα πια αρχίζει να διαφαίνεται μέσα απο τις πιέσεις και τους εξευτελισμούς που επιβάλουν οι ξένοι δανειστές και η τρόικα στην Ελλάδα μέσω των πολιτικών υπαλλήλων τους εδώ, είναι να μας πείσουν σαν λαό, το πόσο ανίκανο και σαθρό πολιτικό κατεστημένο μας κυβερνά. Και μας περνάνε πλαγίως αλλά εντέχνως, με μικρές επαναλαμβανόμενες δόσεις, τον ξεσηκωμό και την επανάσταση.
Για να απαλλαγούμε από ένα προδοτικό πολιτικό σύστημα και να αναλάβουν οι ίδιοι ωμά και ψυχρά, μια διακυβέρνηση ποτισμένη στο αίμα, για μια εκ του ασφαλούς και με την ησυχία τους, λεηλασία των προικιών και αρπαγή των ιματίων της νύφης. Και τη μετατροπή της στη συνέχεια σε διεθνή οίκο ανοχής, με το λαό της πειθαναγκασμένη εταίρα στις ορέξεις των πλουσίων αφεντικών με τις στενές τσέπες.
Γι αυτό, Αν και Οταν έρθει ο ξεσηκωμός, πρέπει να φροντίσομε να είναι Δικός μας. Και να μας βρει Ενωμένους, χωρίς ταμπέλες και μικροιδεατισμούς που θα μας οδηγήσουν στο οριστικό Χάος. Να μην γράψει γι αυτόν η ιστορία, "Ο τελευταίος αγών ήταν δοσμένος".










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών