Τρίτη, 12 Αυγούστου 2014

Έτοιμο το «αντιρατσιστικό», εκτός το σύμφωνο συμβίωσης


Σε συμφωνία κατέληξαν οι κυβερνητικοί εταίροι(λες και διαφωνούσαν, αφού πειθήνια εκτελούν έξωθεν εντολές) της κατεχόμενης Ελλάδας, προκειμένου να μπει τέλος σε ένα θέμα που ετοίμαζαν εδώ και 1,5 χρόνο.

Το νομοσχέδιο αναμένεται να ψηφιστεί στις 26 με 27 Αυγούστου από το Γ’ θερινό τμήμα της Βουλής.
- «Παγώνει» για την ώρα το θέμα του Συμφώνου Συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια, παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει καταδικαστεί μία φορά από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και αναμένεται νέα καταδίκη μετά την προσφυγή άλλων 162 ζευγαριών.
Τόση είναι η οργανωμένη πίεση από πλευράς των ντόπιων και ξένων επαγγελματιών ανθρωπιστών, επιδοτούμενων από τις ΜΚΟ των αρπακτικών της παγκοσμιοποίησης, που έσυραν τη χώρα σε μια καταδίκη και εκρεμούν άλλες 162 !!! προσφυγές, προκειμένου να αναγνωρίσει και να νομιμοποιήσει με νομοσχέδιο, τη συμβίωση των ομοφιλόφιλων, ανάγοντας σε «οικογένεια», τη συμβίωση τους. Με ότι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον παραδοσιακό θεσμό των κοινωνιών, την φυσική οικογένεια.

Ποια οικογένεια, θα μας πει ο προοδευτικούλης της αλοτρίοσης, βλέποντας την κρίση θεσμών που περνάει στις μέρες μας.
Όταν πάσχει το κεφάλι, δεν το κόβεις προκειμένου στη θέση του να βάλεις ένα φίδι, αλλά δημιουργείς προυποθέσεις στήριξης της οικογένειας μέσα στο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον ενός υγιούς και ανεξάρτητου κράτους.
Το ζήτημα είναι, πού είδε κανείς το ανεξάρτητο κράτος.
Στο ζήτημα όμως των ομοφιλόφιλων και των κατοχυρωμένων δικαιωμάτων περί των οποίων γίνεται στον καιρό μας πολύς λόγος, έχομε αναφερθεί πολλές φορές. Ένα χαρακτηριστικό άρθρο, θα βρείτε  ΕΔΩ

http://keritisriver.blogspot.gr/2013/12/H-mythologia-ton-dikaiomaton-se-mia-omofylofili-koinonia-parakmiakis-isopedosis.html

- Όπως αναφέρουν "Τα Νέα", το νομοσχέδιο θα τιμωρεί αυστηρά την άρνηση του Ολοκαυτώματος, θα προβλέπει μέχρι τρία χρόνια φυλάκιση για ρατσιστικές επιθέσεις, ενώ θα υπάρχει ποινική προστασία για τους ομοφυλόφιλους ως θύματα ρατσιστικής βίας.

Αυτό από μόνο του, μας κάνει να νοιώσομε κατά πόσο αυτή είναι ανεξάρτητη, ή βρισκόμενη σε μια στυγνή κατοχή, υποκύπτει δουλικά σε ότι απαιτηθεί από τους οικονομικούς κατακτητές του υπερρατσιστικού σιωνισμού.
Ποινικοποιούμε την άρνηση του Ολοκαυτώματος ενός άλλου λαού, που μας υποχρεώνει μάλιστα να το αναγράφομε με Ο κεφαλαίο, όταν φοβόμαστε να μιλήσομε για τα τόσα ολοκαυτώματα που υπέστη ο ελληνικός λαός στη νεότερη ιστορία του.
Τη γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού,
Τα τόσα ολοκαυτώματα που υπέστη η χώρα από τη ναζιστική θηριωδία, με εκτελέσεις αμάχων και ολοκαυτώματα ολόκληρων πόλεων και χωριών.
Το ολοκαύτωμα του Κρητικού λαού με τις χιλιάδες των εκτελέσεων αμάχων και των συρόμενων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του ναζιστικού σωβινιστικού ρατσισμού.
Και επι πλέον να φοβόμαστε στο φόβο των ιουδαίων, να απαιτήσομε πολεμικές αποζημιώσεις από το θύτη, ο οποίος όμως απαιτεί μέχρι κεραίας και με απαιχθές επιτόκιο τα δικά μας χρέη προς αυτόν και τις τράπεζες του.
Αν για τις σκέψεις μας αυτές θεωρηθούμε ρατσιστές από μερίδα «αντιρατσιστών», θα τους ρωτήσομε ευθέως να μας πουν αν οι απαιτήσεις των άλλων, των ουσιαστικών πλέον ηγετών της αποικίας όπως κατάντησαν την Ελλάδα, δεν είναι ρατσιστικές. Και τι είδους ρατσισμό περιέχουν αυτές οι δια νόμου απαιτήσεις υποτέλειας που μας επιβάλουν.

Τα υπόλοιπα του νομοσχεδίου, δεν χρειάζονται σχολιασμό. Σας τα παραθέτομε, όπως τα βρήκαμε στον ημερήσιο τύπο.

Το θέμα θα φέρει στη Βουλή με ξεχωριστή τροπολογία το ΠΑΣΟΚ, με την οποία θα προωθούνται οι απαιτούμενες τροποποιήσεις του Οικογενειακού Δικαίου.
Το νομοσχέδιο επικεντρώνεται σε τρία πεδία προκειμένου η χώρα να εναρμονιστεί, έστω και με καθυστέρηση με τις σχετικές κοινοτικές οδηγίες:
  1. Εισάγονται νέες ρυθμίσεις με κορυφαία τη νομική προστασία των ομοφυλόφιλων ως θύματα ρατσιστικής βίας. Είναι μια ρύθμιση που ζητούσε επίμονα το ΠΑΣΟΚ και έχουν παρασχεθεί διαβεβαιώσεις ότι θα περιλαμβάνεται   στο τελικό κείμενο που θα φτάσει στη Βουλή. Σύμφωνα με τα «Νέα» κατά τις ίδιες πληροφορίες στο τελικό κείμενο του νόμου θα προβλέπεται ρητά «η ποινική προστασία του σεξουαλικού προσανατολισμού και της ταυτότητας φύλλου προσώπου λη ομάδων προσώπων από την εις βάρος τους μετακίνηση βίας ή μίσους».
  2. Δεν προωθείται  ένα αυτοτελές σχέδιο που θα αντιμετώπιζε τις εκδηλώσεις ρατσισμού ως ιδιώνυμο αλλά τροποποιούνται και ενισχύονται υφιστάμενες διατάξεις , ιδίως του νόμου 927/1979. Με αυτό τον τρόπο από πλευράς ΝΔ μπορούν να  συνεχίσουν να ισχυρίζονται πως το υφιστάμενο πλαίσιο αντιμετώπιζε επαρκώς τις ρατσιστικές επιθέσεις και το μόνο που χρειάζονταν ήταν η συμπλήρωση του.
  3. Με το σχέδιο προβλέπεται ρητά η αυστηρότερη ποινική μεταχείριση για τους αρνητές του Ολοκαυτώματος (όπως είχε διαβεβαιώσει την εβραϊκή κοινότητα εντός και εκτός συνόρων ο πρωθυπουργός), ενώ φαίνεται πως τα δυο κυβερνητικά κόμματα ξεπερνούν το σκόπελο για τις γενοκτονίες καθώς ορίζεται ότι η παραβατική συμπεριφορά των αρνητών του ναζισμού και όσων αρνούνται το Ολοκαύτωμα ή τις γενοκτονίες θα πρέπει να συνδέονται με την υποκίνηση βίας ή μίσους. Με λίγα λόγια δε θα αρκεί για την ποινική μεταχείριση η αμφισβήτηση από τη στιγμή που θα περιορίζεται στο πλαίσιο έκφρασης προσωπικής άποψης.
Σε αυτήν την περίπτωση πέραν της νομικής ευθύνης, τα πρόστιμα αυξάνονται σε 10.000 έως 100.000 ενώ προβλέπεται αποκλεισμός από επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις, δημόσιους διαγωνισμούς κλπ.
Σύμφωνα πάντα με τα «Νεα» στο επίμαχο νομοσχέδιο αναμένεται να προστεθούν δυο ακόμα αλλαγές που επιδιώκει το ΠΑΣΟΚ :
  1. Πρόβλεψη αυξημένου πλαισίου ποινής και την επιβολή παρεπόμενης αποστέρησης πολιτικών δικαιωμάτων για όλα τα αδικήματα του Ποινικού Κώδικα, όταν διαπιστώνεται ρατσιστικό κίνητρο.(Υπό ποιες πρυποθέσεις θα διαπιστώνεται αυτό και ποιος θα το κρίνει? Αν κοιτάξεις στραβά τον προστατευόμενο του κρατους, δεν θα θεωρηθεί αδίκημα ?)
  2. Την απαλλαγή των θυμάτων από την καταβολή παράβολων μήνυσης και πολιτικής αγωγής  για όλα τα αδικήματα που τελούνται με ρατσιστικό κίνητρο.Βυζαντινός Αντίλαλος

Με πληροφορίες από "Τα Νέα"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου