Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Οι μαϊμουδιές των υποκριτών, και η επικάλυψη μιας γενοκτονίας


Οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν ότι επανεφοδίασαν το Ισραήλ με πολεμοφόδια, μερικές ώρες μετά την έντονη καταδίκη της Ουάσινγκτον για την επίθεση εναντίον σχολείου του ΟΗΕ στη Γάζα.
Ο ισραηλινός στρατός είχε ζητήσει επανεφοδιασμό στις 20 Ιουλίου προκειμένου

να αντιμετωπίσει τη μείωση των αποθεμάτων του, ανακοίνωσε το Πεντάγωνο. Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας ενέκρινε την πώληση τρεις ημέρες αργότερα.
«Οι ΗΠΑ έχουν δεσμευτεί να εγγυώνται την ασφάλεια του Ισραήλ και είναι καθοριστικό για τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ να παρέχεται βοήθεια στο Ισραήλ για να αναπτύσσει και να διατηρεί ισχυρή ικανότητα αυτοάμυνας», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου Τζον Κέρμπι. «Η συγκεκριμένη πώληση αμυντικού εξοπλισμού συνάδει με τους στόχους αυτούς», συμπλήρωσε.
Μέρος των πολεμοφοδίων προέρχεται από αποθέματα που είχε αποθηκεύσει ο αμερικανικός στρατός στο ισραηλινό έδαφος για να τα χρησιμοποιήσει ο ισραηλινός στρατός σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και η αξία τους ανέρχεται σε περίπου ένα δισεκατομμύριο δολάρια (746 εκατομμύρια ευρώ).
Ο Κέρμπι υπογράμμισε όταν τα πολεμοφόδια αυτά ήταν αποθηκευμένα εκεί «εδώ και χρόνια, αρκετά πριν από τη σημερινή κρίση».
«Η απόφαση να παραδοθούν πολεμοφόδια από το απόθεμα αυτό ήταν αμιγώς υπουργική και δεν χρειαζόταν την έγκριση του Λευκού Οίκου», πρόσθεσε.
Ωστόσο ο εκπρόσωπος δεν διευκρίνισε εάν ο Λευκός Οίκος ενεπλάκη στην απόφαση για την πώληση του άλλου μέρους των πολεμοφοδίων που παραδόθηκε στο Ισραήλ.

Αυτοί που δεν διστάζουν να διαλύσουν έθνη και να εξοντώσουν λαούς και κυβερνήσεις στο όνομα της «Διεθνούς νομιμότητας», όπως στη Γιουγκοσλαβία, κατηγορώντας για εγκλήματα πολέμου τους εκεί κυβερνώντες, που έσφαξαν στην κυριολεξία με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο τον Καντάφι, που με το νόμο του πιστολέρο επιβάλουν το νόμο του φαρ ουέστ στον πλανήτη μοιράζοντας Νόμπελ ειρήνης στους δικούς τους χασάπηδες…
Όχι μόνο κοιτάζουν ψηλά σφυρίζοντας σε μια γενοκτονία και σε ένα λουτρό αίματος αμάχων αλλά και στοχευμένα μικρών αθώων ψυχών με χτυπήματα των ισραηλινλών κτηνών σε σχολεία, νοσοκομεία και παιδικούς σταθμούς
Αλλά ξεδιάντροπα εξοπλίζουν και υπηρετούν το κτήνος στα μισάνθρωπα σωβινιστικά του εγκλήματα.
Εγκληματα όχι απλά πολέμου, αλλά τα πιο στυγερά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που βίωσε η ιστορία.
Εγλήματα στα οποία δεν διανοήθηκε να προχωρήσει ούτε και αυτή η ναζιστική θηριωδία την οποία κατά κόρον επικαλείται η ισραηλινή κτηνωδία και υποκρισία για το ολοκαύτωμα του εβραϊκού λαού το ’40.
Ακόμη και στις εκτελέσεις αμάχων, όπως τις έζησε στο πετσί του ο ελληνικός λαός και ιδιαίτερα εμείς οι Κρήτες με τα τόσα ολοκαυτώματα που υποστήκαμε από τα ναζιστικά γουρούνια, όπου υπήρχαν παιδιά, ή δυο αδέρφια στη γραμμή των εκτελέσεων, αυτά εξαιρούνταν πάντα από τον επικεφαλής του αποσπάσματος.
Αυτοί που εμπορεύτηκαν το δικό τους ολοκαύτωμα, όπως αποδεικνύουν σήμερα περίτρανα, στοχευμένα επιδιώκουν το ξεκλήρισμα της νέας γενιάς, των βρεφών και των νηπίων στο ολοκαύτωμα που επιχειρούν κατά του παλαιστινιακού λαού.
Και εκεί που ανατριχιάζει ο νους του ανθρώπου, στο «άλλο ο λαός, άλλο η εξουσία», είναι το μοναδικό στον κόσμο φαινόμενο, να βλέπεις ολόκληρο το λαό του Ισραήλ, να πανηγυρίζει και να απολαμβάνει σαν θέαμα στο Κολοσαίο, τις επιθέσεις των «αθανάτων» του, κατά αμάχων και κατοικημένων περιοχών της Παλαιστίνης.

Την ώρα που σύσσωμη η διεθνής κοινότητα, έχει πάει για…βρούβες.

Το ισραηλινό συμβούλιο ασφαλείας που συνεδρίαζε επί πέντε ώρες χθες αποφάσισε ομόφωνα τη συνέχιση των επιθέσεων εναντίον των "στόχων τρομοκρατών" της Χαμάς και τη συνέχιση των επιχειρήσεων για την "εξουδετέρωση" των υπογείων σηράγγων που έχει κατασκευάσει το παλαιστινιακό κίνημα μεταξύ της Λωρίδας της Γάζας και του ισραηλινού εδάφους, μετέδωσε το ισραηλινό ραδιόφωνο.
Νέα έκτακτη συνεδρίαση του ισραηλινού συμβουλίου ασφαλείας, στο οποίο μετέχουν οκτώ υπουργοί, θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα. Σύμφωνα πάντα με το ισραηλινό ραδιόφωνο, στρατηγός αρμόδιος για τον τομέα της Γάζας εξήγησε ότι η καταστροφή των υπογείων σηράγγων είναι "θέμα ημερών".

Ενώ ο πολύς Νετανιάχου δηλώνει ευθαρσώς.
«Θα καταστρέψουμε τα τούνελ με ή χωρίς εκεχειρία»
Απόλυτα αποφασισμένο είναι το Ισραήλ, ανεξάρτητα από τις προσπάθειες που γίνονται προκειμένου να υπάρξει εκεχειρία, να καταστρέψει πλήρως τα τούνελ που έχει κατασκευάσει η Χαμάς κάτω από τα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας, όπως ξεκαθάρισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέναζμιν Νετανιάχου.
Για ποια εκεχειρία μιλάμε όμως ;
Το Ισραήλ πληροφόρησε τα Ηνωμένα Εθνη ότι η ισχύς της εκεχειρίας στη Γάζα έληξε, όπως μετέδωσαν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα αξιωματούχους της ισραηλινής κυβέρνησης λίγες μόλις ώρες μετά την εφαρμογή της.
Το Ισραήλ κατηγόρησε τη Χαμάς για την παραβίαση της εκεχειρίας που επιτεύχθηκε με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ και του ΟΗΕ, χωρίς περισσότερες διευκρινίσεις(περιττά πράγματα ούτως ή άλλως), ενώ τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ένοπλοι άνοιξαν πυρ κατά ισραηλινών στρατιωτών στην περιοχή της Ράφα. Σύμφωνα με τον Guardian, έριξαν οκτώ ρουκέτες, βάφοντας με αίμα την εκεχειρία.
Τόσο πολύ αίμα, που κατά τους ίδιους τους ισραηλινούς,
Ένας ισραηλινός στρατιώτης πιθανότατα αιχμαλωτίστηκε από παλαιστίνιους μαχητές κατά τη διάρκεια μιας μάχης στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας σήμερα, όπως δήλωσε ένας εκπρόσωπος των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων.
«(Ισραηλινές) δυνάμεις οι οποίες επιχειρούσαν για την καταστροφή μιας υπόγειας στοάς δέχθηκαν επίθεση. Κατά τις πρώτες ενδείξεις, ένας στρατιώτης απήχθη από τρομοκράτες κατά τη διάρκεια της επιχείρησης», δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Πίτερ Λέρνερ μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Και όλα αυτά ενώ, για πρώτη φορά από την έναρξη της ισραηλινής επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας, και οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει τη νύκτα για την εφαρμογή της ανθρωπιστικής εκεχειρίας για 72 ώρες, η οποία θα συνοδευτεί από την έναρξη διαπραγματεύσεων στο Κάιρο.

Συνεχίζει τις επιστρατεύσεις το Ισραήλ
"Άλλοι 16.000 έφεδροι κλήθηκαν από το στρατό σε επιστράτευση. Οι προσκλήσεις αυτές επιτρέπουν την ανανέωση των χερσαίων δυνάμεων καθώς οι νέοι έφεδροι θα αντικαταστήσουν αυτούς που ήδη πολεμούν στη Γάζα, ενώ αυξάνουν συνολικά τον αριθμό των εφέδρων σε 86.000", όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού.

Την ίδια ώρα ο αριθμός των Παλαιστινίων που σκοτώθηκαν στους χθεσινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας αυξήθηκε σε 119, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στη Γάζα Ασραφ αλ-Κούντρα. "Ο απολογισμός των νεκρών από τις επιθέσεις στο σχολείο του ΟΗΕ και σε αγορά της συνοικίας Σετζάγια αυξήθηκαν. Είκοσι άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση το σχολείο Αμπου Χουσέιν στη Τζαμπαλίγια και 20 σκοτώθηκαν στην αγορά στη Σετζάγια", τόνισε ο παλαιστίνιος εκπρόσωπος.


Όλο αυτό θυμίζει τίποτα από την τουρκική συμπεριφορά απέναντι στους διεθνείς οργανισμούς και την αδιαφορία απέναντι στις όποιες αποφάσεις ;
Εδώ βέβαια δεν έχομε να κάνομε με την οθωμανική Τουρκία, αλλά με το μεγάλο αφεντικό του πλανήτη και τον «επιούσιο» λαό του, που απολαμβάνει ως «άρτον και θέαμα» από τα μπαλκόνια του την επιτελούμενη από τα στρατά του και ελέω Δαυίδ, γενοκτονία ενός λαού, που αν μη τι άλλο, εκδιώκεται από τη δική του γη σφαγιαζόμενος, στο όνομα της δημιουργίας του κράτους του Ισραήλ.
Ενός κράτους θεμελιωμένου πάνω στον απεχθέστερο ρατσιστικό σωβινισμό που βίωσε η ανθρωπότητα.
Με κύριο χαρακτηριστικό, την καθαρότητα της φυλής, με το σφαγιασμό όλων των άλλων.
Με τους "ανθρώπους του πνεύματος" αυτού του λαού, να καλούν κατά κόρον το στρατό και την κυβέρνηση των ερπετοειδών, στις πιο απεχθείς πράξεις βίας και μίσους κατά του ανθρώπινου γένους.
Ζητώντας υστερικά να βιαστούν τα θηλυκά των οικογενειών των μαχόμενων ανταρτών και να σφαγιασθούν όλες οι έγκυες παλαιστίνιες.
Κράτος και έθνος ανθρώπων, ή ερπετοειδών ;; δικαίως αναρωτιέται ο κοινός νους.

Ενός κράτους του σιωνιστικού σκοταδισμού των παγκόσμιων επικυρίαρχων του χρήματος, με τις χιλιάδες ΜΚΟ «ανθρωπιστικών» οργανώσεων, μέσα από τις οποίες προάγουν τον κίβδηλο αντιφασισμό και αντιρατσισμό, προκειμένου να ντοπάρουν τους χρήσιμους ηλίθιους και να περιθωριοποιήσουν τον πραγματικό αντιφασισμό και αντιρατσισμό που αποτελούν ιδιότητες όλων των ελεύθερα σκεπτόμενων λαών. Που πρέπει όμως να κατηγορηθούν ως φασίστες και ρατσιστές από τους χρήσιμους ηλίθιους των επιδοτούμενων ταγμάτων τους εφόδου ανά τον πλανήτη, που τα ζούμε στο πετσί μας ιδιαίτερα εμείς οι Έλληνες, μέσα από τα ιδεολογήματα των δήθεν αριστερών ή αναρχικών εθνομηδενιστών και του διεθνισμού των «πολιτών του κόσμου».





Από άρθρα που βρήκαμε στα tanea
Και στο   news247
Παρατηρήσεις επίλογος Βυζαντινός Αντίλαλος 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών