Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ανακοίνωση του ΕΠΑΜ για την υπογραφή του τρίτου «συμβολαίου θανάτου»

Σήμερα Κυριακή εκτελείται το τρίτο κατά σειρά συμβόλαιο θανάτου που συνέταξαν οι διεθνείς οικονομικοί δολοφόνοι και καλούνται οι εγχώριοι λακέδες τους, με την επίφαση μιας δήθεν δημοκρατικής κυβέρνησης, να εκτελέσουν.
Κάτω από την πυκνή ομίχλη των καπνογόνων της ενημέρωσης από τα κανάλια των διαπλεκόμενων ντόπιων ολιγαρχών και των έμμισθων παπαγάλων τους, μέσα από τους ανερυθρίαστους θεατρινισμούς των μπαρουτοκαπνισμένων υπερασπιστών των… «κόκκινων γραμμών» και την ξετσίπωτη στήριξη δια της απραξίας και συναίνεσης, του λοιπού «Συνταγματικού τόξου» των πολιτικάντηδων της διαφθοράς και της υποτέλειας.
Από την κεντρική γραμματεία του ΕΠΑΜ εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση, που επισυνάπτομε παρακάτω.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ψηφίζεται αύριο(σήμερα) Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 το νέο πολυνομοσχέδιο - εντολή της τρόικα. Μετά από επτά μήνες δήθεν διαπραγμάτευσης και σθεναρής στάσης, ψηφίζεται από τη συμμορία των προθύμων στο ελληνικό κοινοβούλιο με τη γνωστή διαδικασία του κατεπείγοντος, το προοίμιο του νέου, τρίτου στη σειρά μνημονίου. Έτσι, από την Κυριακή το βράδυ και αφού έχουν προηγηθεί οι θεατρινισμοί των δήθεν διαφωνιών, από όλους αυτούς  που έχουν δώσει γη και ύδωρ στον κατακτητή, προκειμένου η χώρα να καταστεί χώρος ειδικής οικονομικής εκμετάλλευσης από τους ξένους δανειστές και τους εγχώριους ολιγάρχες, το τρίτο πακέτο κοινωνικής και οικονομικής απορρύθμισης της χώρας θα είναι πλέον νόμος του νεοαποικιακού μορφώματος που κάποιοι εξακολουθούν να το αποκαλούν «Ελληνικό Κράτος».

Το ζήτημα όμως δεν είναι τι κάνουν οι δωσίλογοι της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου. Αυτούς ο ελληνικός λαός τους γνωρίζει πολύ καλά και αισθάνεται ολοένα και πιο επώδυνα τις βαθιές πληγές που ανοίγουν στο σώμα της πατρίδας οι άφρονες πράξεις της προδοσίας τους. Το ζήτημα είναι τι κάνουν όλοι αυτοί που τους νομιμοποιούν με την παρουσία τους στο υποτιθέμενο κοινοβούλιο. Πρόκειται για τα κόμματα της δήθεν δημοκρατικής, υποτίθεται «αντιμνημονιακής» αντιπολίτευσης. Αντί να παραιτηθούν και να προστρέξουν να οργανώσουν την αντίσταση και την αντεπίθεση του λαού, με τη δημιουργία συνθηκών βαθιάς πολιτικής κρίσης και την εξάπλωση παλλαϊκής Γενικής Πολιτικής Απεργίας διαρκείας που θα οδηγήσει το καθεστώς σε κατάρρευση, παραμένουν στο κοινοβούλιο νομιμοποιώντας το καθεστώς κατοχής και την προδοσία των δωσιλόγων της συγκυβέρνησης.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο, συνεπές στις διακηρύξεις του, δηλώνει ότι δεν θα σταματήσει τον αγώνα της ενημέρωσης και της οργάνωσης του λαού για τη μεγάλη αντεπίθεση και την Ανατροπή. Καλούμε κάθε ελληνίδα και κάθε έλληνα δημοκράτη και πατριώτη να απομονώσει όλους αυτούς που με τις πράξεις, αλλά και τις παραλήψεις τους, σπέρνουν τη σύγχυση και την απογοήτευση στο κοινωνικό σώμα, καθώς και αυτούς που με «τουφεκιές στον αέρα» προσπαθούν να παραπλανήσουν και να δημιουργήσουν τα άλλοθι της δικής τους προδοσίας.

Εμπρός Όλοι στον Αγώνα
          για την Ελλάδα της Ελευθερίας
                   για την Ελλάδα της Δημοκρατίας
                             για την Ελλάδα της προκοπής και της δημιουργίας
                                      για την Ελλάδα της Ευημερίας

Αθήνα 29 Μαρτίου 2014

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.Πα.Μ.



Το ΕΠΑΜ Χανίων κάτω από το γενικό τίτλο 
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
έδωσε στη δημοσιότητα την παρακάτω ανακοίνωση

1) Ότι ξεπουλιέται πάει κατευθείαν στους δανειστές.
2) Θα πουλάμε για χρόνια υπέρ των δανειστών
3) Δεν μένει τίποτα έξω . Γενικό ξεπούλημα Ο.Τ.Α, ΔΕΗ. Αποθεματικά να ρευστοποιούνται όπως έχει γίνει ο ΟΠΑΠ. Όπως Δημόσιοι Οργανισμοί που έχουν δικαιώματα εκμετάλλευσης π.χ ορυκτός πλούτος πετρέλαιο φυσικό αέριο, χρυσός, ουράνιο. ΄Oπως καταλαβαίνετε εκποιούν και τα δικαιώματά μας σε αυτά . Άρα πάει και ο ορυκτός πλούτος της χώρας.
4) Ότι πληρώνουμε για ΔΕΗ ΟΤΕ ΕΥΔΑΠ ΕΝΟΙΚΙΑ όλα αυτά ανήκουν στους τοκογλύφους.
5) Όταν γίνεται μια απαλλοτρίωση πηγαίνει στον αγοραστή και εμείς ο λαός πληρώνουμε την δαπάνη της απαλλοτρίωσης. Κι αυτοί δεν πληρώνουν κανένα φόρο και ας έχουν έσοδα. Και αν προκύψει κάποια αποζημίωση για οποιονδήποτε λόγο αυτά πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε.
6) Όλα αυτά θα αποφασίζονται μέσα στη βουλή με νόμο, ώστε αυτές να μην είναι ανακλητές στο μέλλον και μάλιστα θα μπορούν να παρίστανται σαν παρατηρητές των δανειστών ώστε να παρακολουθούν και μετά να δίνουν αναφορά στα αφεντικά τους (ΕΕ,ΕΚΤ,ΔΝΤ).
Και το πιο ωραίο είναι ότι όλοι δεσμεύονται με εχεμύθεια ,δηλ. ο λαός να μην μαθαίνει τίποτε για το τι κάνουν με την δημόσια περιουσία μας εκεί μέσα.
7) Θα αποφασίζουν μόνοι τους να εκδίδουν ομόλογα , να δανείζονται με εγγύηση του  ελληνικού δημοσίου δηλ. δεν θα μας δανείζουν μόνο με τοκογλυφικά επιτόκια  και υποθήκες δικές μας, αλλά θα δανείζονται και οι ίδιοι με εγγύηση ΕΜΑΣ.
Δηλ. το ταμείο μπορεί να δανείζεται από τρίτους με εγγυήσεις ΕΜΑΣ. 
8) Επίσης με τα λεφτά αυτά θα μπορούν να αγοράζουν από την ελεύθερη αγορά ομόλογα του ελληνικού δημοσίου σε σκοτωμένες τιμές .Δηλ. θα επαναγοράζουν οι ίδιοι το χρέος μας αφού το ελαχιστοποιήσουν στην ουσία με δανεικά δικά μας. 
9) Έτσι το ελληνικό κράτος δεν αγοράζει προς όφελός του μέρος από το χρέος του σε καλή τιμή ( αυτό έκανε η κυβέρνηση του Ισημερινού στο δικό της χρέος )και αυτό ακόμα θέλουν να το καλύψουν , να μας κόψουν κάθε διέξοδο  και μάλιστα με εγγυήσεις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ. Οπότε εμείς θα πρέπει να είμαστε υπόλογοι και για τα νέα τους δανεικά.
10) Αν δουν ότι δεν πουλιέται ή δεν αξιοποιείται κάποιο περιουσιακό στοιχείο , τότε το διαλύουν ή το χρεοκοπούν (βλ. Ο.Σ.Ε.Κ.Α)
11) Εκποιείται ακόμα και η περιουσία της τοπικής αυτοδιοίκησης π.χ. τα δημαρχεία οι δημοτικοί σταθμοί, δημοτικές επιχειρήσεις
12) Θα αξιοποιήσουν οι δανειστές τους αρχαιολογικούς μας χώρους , φυσικά πάρκα κ.α
Μπορεί ένα αρχαίο μνημείο να μην πουληθεί π.χ η ακρόπολη αλλά το εισιτήριο εισόδου καθώς και η είσοδος σε θέατρο π.χ Ηρώδου Αττικού  πηγαίνουν κατευθείαν στους δανειστές.
13) Εν ονόματι των δανειστών καμιά σημασία δεν έχουν οι πολεοδομικές διατάξεις και γενικά παραμερίζονται όλοι οι νόμοι του ελληνικού κράτους για να βολευτούν αυτοί.
Και ύστερα μας μιλάνε ότι δεν έχουμε παραβίαση εθνικής κυριαρχίας.
14) Ο επενδυτής θέλει να κάνει μια επένδυση. Ωραία ως εδώ θα πείτε. Αλλά για ότι αποφάσεις πάρει , για ότι έξοδα χρειαστεί και ότι  υποδομές τυχόν θέλει μαντέψτε .ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ .
15) Γνωρίζετε ότι αυτό που συζητάνε και το έχουνε υπογράψει κιόλας από την 29 Ιουλίου 2013 με τους Γερμανούς είναι το πέρασμα της χώρας σε άλλα χέρια; Οχι μόνο της δημόσιας περιουσίας με τη μεταφορά της κυριότητας στον ΕΜΣ αλλά και της ιδιωτικής περιουσίας , που είναι υπερχρεωμένη στις τράπεζες και στις εφορίες μαζί και η εδαφική επικράτεια της χώρας «αυτό είναι διαρθρωτική μεταρρύθμιση».

                                           ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
16) Γνωρίζετε ότι έρχεται μια εθνική τραγωδία , με   υπογραφές που έχουνε βάλει ;Πως;
Με τον ακρωτηριασμό της χώρας και την μετατροπή της από χώρα σε χώρο τοποθέτησης κεφαλαίων . Δηλαδή ο λαός δεν θα υφίστανται ως νομική προσωπικότητα και θα διαμελιστεί σε πληθυσμιακές οντότητες ανά περιφέρεια και δήμο. Μην ξεχνάμε ότι έχει όλο αυτό ήδη προετοιμαστεί με τον Καλλικράτη.
                                            ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; 
17) Γνωρίζετε ότι με την υπογραφή ΤΑΠ δηλ. του αγωγού από το Αζερμπαϊτζάν-Τουρκία-Ελλάδα-Αλβανία παρέδωσαν στην κοινοπραξία την κυριότητα και τον έλεγχο της Μακεδονίας και της Θράκης;
Είναι τυχαίο που η κυβέρνηση δεν έθεσε καν θέμα πληρωμής τελών διέλευσης του αγωγού ,όπως γίνεται σε όλα τα κυρίαρχα κράτη όταν ο αγωγός διασχίζει την επικράτειά τους ;Η  εκχώρηση αυτή θα συνοδευτεί ακόμα και με πόλεμο προκειμένου να κατοχυρωθεί ως γκρίζα ζώνη (θυμήσου Ίμια).
18) Γνωρίζετε ότι πωλούν τα αεροδρόμια Σαντορίνης Ρόδου Κω Σάμου Μυτιλήνης Μυκόνου Σκιάθου και προαιρετικά τα αεροδρόμια Λήμνου Χίου Καρπάθου και νέας Αγχιάλου και όλα αυτά μαζί θα γίνουν ένα ελκυστικό πακέτο για τα αρπακτικά μέσω ΤΑΙΠΕΔ ; Φυσικά όλα αυτά είναι υπογεγραμμένα από τους προδότες αλλά οι  Έλληνες δεν πρέπει να γνωρίζουν τίποτα.
                                               
19) Γνωρίζετε ότι οι προδότες έδωσαν με την υπογραφή τους το δικαίωμα στη ΕΕ να διαθέσουν το ελληνικό στρατηγείο ευρωπαϊκών δυνάμεων που βρίσκεται στη Λάρισα ώστε να γίνει το στρατηγείο των ευρωπαϊκών δυνάμεων; Τι σημαίνει αυτό;
-Επικεφαλής διοικητής θα είναι Γάλλος στρατηγός
-Υποδιοικητής θα είναι Σουηδός
Τώρα το κόστος όλων αυτών θα το πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ
-Η στελέχωση των μονάδων θα είναι πλειοψηφία 160 από τα 230 από την αποψίλωση των ελληνικών δυνάμεων .
-Οι επικοινωνίες μαζί  με τις μονάδες θα αναπτύσσονται  στην κεντρική αφρικανική δημοκρατία .Αυτό όμως προϋποθέτει κατασκευή κλωβού επικοινωνιών (αυτό ανατέθηκε σε ιταλική εταιρία ,ούτε αυτό δεν μας επέτρεψαν )  και η μεταφορά τους , καθώς και η μεταφορά ελληνικού προσωπικού θα γίνεται αναγκαία από μεταγωγικό (όχι ελληνικό αλλά ξένο.)

20) Γνωρίζετε ότι έχουν ψηφίσει ότι θα υπάρχει ένας μισθός χωρίς επιδόματα και χωρίς κάθε είδους προσαύξηση όπως προβλέπεται στη παράγραφο Ι Α 11 του Ν. 4093/2012 φεκ.Α222/12-11-2012 . Δηλαδή πέραν της μηνιαίας τακτικής προσαύξησης λόγω προϋπηρεσίας ,καμιά άλλη προσαύξηση δεν περιλαμβάνεται στο καθορισμένο κατώτατο μισθό και ημερομίσθιο, ώσπου η ανεργία να πέσει κάτω από το 10%. 
21) Γνωρίζετε ότι από την 1/1/2015  είναι εγγυημένη μόνο η βασική σύνταξη 360 ευρώ .Νέα μείωση στον κατώτατο μισθό από 1/1/2017, αύξηση ορίων ηλικίας ανά τριετία από 1/1/2021.
                             ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; 
22) Γνωρίζετε ότι στις 2 Μαρτίου 2012 υπέγραψαν την συνθήκη σταθερότητας ή δημοσιονομικής συνθήκης ;Τι σημαίνει ; Ότι αυτή η συνθήκη τροποποίησης  αλλάζει τη συνθήκη της Λισαβόνας . Δηλ. αφαιρούνται από τα κράτη μέλη και τα τελευταία δικαιώματα στην σύνταξη του εθνικού προϋπολογισμού τους , καθώς και στην εποπτεία της συνολικής οικονομικής πολιτικής τους, τα οποία μεταφέρονται στα κεντρικά όργανα της ευρωζώνης και της ΕΕ. Άρα για την πατρίδα μας δεν μπαίνει καν θέμα επικύρωσης με δημοκρατική νομιμοποίηση από την βουλή . 

                                 ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; 
23) Γνωρίζετε ότι οι εκλογές που έγιναν και βγήκαν οι προδότες , ήταν υπό το καθεστώς ελέγχου και χειραγώγησης των αποτελεσμάτων από μια ιδιωτική εταιρία , η οποία μάλιστα έχει το προηγούμενο να τα εξαγγέλλει αυτή δημοσίως , δεν παρέχουν κανενός είδους ασφάλειας ,καθαρότητα αλλά και για την γνησιότητα τους ; 
24) «Ξέρετε βέβαια» , ότι είναι για το καλό μας το ισχυρό ευρώ και η ευρωπαϊκή ενοποίηση .Γνωρίζετε όμως ότι η συντήρησή τους από τους ευρωκράτες ενισχύει τους κερδοσκόπους και οδηγεί τους λαούς της Ευρώπης σε μια δίνη λιτότητας ανεργίας και ανέχειας χωρίς τέλος ;Αυτό είναι το καλό μας . 
25) Γνωρίζετε ότι ήδη έχουν αρχίσει να πουλάνε βραχονησίδες-νησιά οι προδότες;
Δηλ.οι βραχονησίδες για το ελληνικό κράτος είναι  άχρηστες ,αλλά για τους ιδιώτες είναι χρήσιμες. Γνωρίζετε όμως, ότι όταν μια βραχονησίδα ή ένα νησί δεν έχει εμπορική ή οικονομική δραστηριότητα δεν διαθέτει υφαλοκρηπίδα;  Έτσι στην Τουρκία δίνεται το δικαίωμα και για άλλες γκρίζες ζώνες.
                                            ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
26) Γνωρίζετε ότι οι προδότες έχουν υπογράψει να δημιουργηθούν στην χώρα μας ειδικές οικονομικές ζώνες (Ε.Ο.Ζ); Δηλαδή ,μια περιοχή ή μια ολόκληρη περιφέρεια  όπου οι οικονομικοί όροι και το εργασιακό καθεστώς και ο τρόπος διοίκησης δεν έχει σχέση με τα ισχύοντα σε πανεθνικό επίπεδο .Πρόκειται δηλ. για κράτος εν κράτει και από οικονομικής –διοικητικής και εργασιακής σκοπιάς (π.χ θα δουλεύουμε για ψίχουλα και το εργασιακό καθεστώς, μεσαίωνας). 
27) Γνωρίζετε ότι ο προδότης Σαμαράς έχει δηλώσει ότι : το πρόβλημα από εδώ και στο εξής δεν είναι το ένα ή το άλλο μέτρο , το πρόβλημα είναι το ακριβώς αντίθετο , τι θα μπορούσε να συμβεί αν δεν περάσουν οι συμφωνίες ; Θα οδηγηθούμε σαν χώρα στο χάος , και θα είναι οδυνηρό για ολόκληρο τον ελληνικό λαό μια τέτοια εξέλιξη και από οικονομικής και από πολιτικής άποψης .Δηλαδή  μας απειλεί , ή θα κάνετε ότι σας λέμε ή θα σας οδηγήσουμε στο οικονομικό και πολιτικό χάος .Αυτή είναι η δημοκρατία  τους.
                                      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
28) Γνωρίζετε ότι : ξεπουλάνε τους δήμους μας και τις περιφέρειες  για να σωθούν οι αντίστοιχοι της Γερμανίας ; Δηλαδή επειδή οι γερμανικοί δήμοι και οι νομαρχίες τους έχουν χρεοκοπήσει , και αν το χρέος τους μπει στο γενικό χρέος της Γερμανίας τότε κι αυτοί θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν την σφαγή που γίνεται σε εμάς και στο νότο. Γενικά όποτε οι δικοί μας υπέγραψαν ώστε να μπουν τα δικά μας εγγύηση για να πάρουν λεφτά για να  σωθούν αυτοί και έτσι να χαθούμε εμείς .Μήπως και για αυτό έγινε ο Καλλικράτης;
29) Γνωρίζετε ότι στις 12 Δεκεμβρίου εγκρίθηκε με πράξη νομοθετικού περιεχομένου ή καλύτερα τροποποιήθηκε .Τι σημαίνει αυτό;
-Ο Υπουργός ,όποιος κι αν είναι , θα έχει το δικαίωμα της υπογραφής . Όσο για τη βουλή θα υπάρχει μόνο μια απλή ενημέρωση.  Δηλαδή ο υπουργός οικονομικών θα έχει το ελεύθερο της υπογραφής χωρίς να ρωτήσει κανέναν ,οπότε αν χρειαστεί μια αλλαγή για τυχόν λάθη που έγιναν ή για περισσότερη διευκρίνιση από ασάφειες και όλα αυτά ισχύουν αφού θα τα έχει υπογράψει ,υπόψιν  ότι   η πρώτη δανειακή σύμβαση δεν έχει πάει ακόμη στην βουλή, ούτε καν για ενημέρωση δεν πέρασε. 
30) Στην ίδια σύμβαση έχουν υπογράψει ότι οι δανειστές μπορούν να προσφύγουν κατά της Ελλάδας σε δικαστήρια της ΕΕ  και μάλιστα όχι με το ελληνικό  δίκαιο αλλά με το αγγλικό δίκαιο . 
                                                ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
31) Στην ίδια σύμβαση λέει ότι το δικαιούχο κράτος μέλος ,η τράπεζα της Ελλάδος και Τ.Χ.Σ.
παραιτούνται με την παρούσα, αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους ή τα περιουσιακά τους στοιχεία. 
                                            
32) Στην ίδια σύμβαση οι προδότες έχουν υπογράψει ότι το αγγλικό δίκαιο ως εφαρμοστέο δίκαιο αποτελεί έγκυρη επιλογή εφαρμοστέου δικαίου που δεσμεύει το δικαιούχο κράτος. Δηλ. το δικαιούχο κράτος μέλος και η Τράπεζα της Ελλάδας έχουν υπαχθεί νομικά , αποτελεσματικά και αμετάκλητα στην αποκλειστική αρμοδιότητα των δικαστηρίων του μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου και κάθε απόφαση των δικαστηρίων αυτών θα είναι αμετάκλητη και εκτελεστή στο δικαιούχο κράτος .
-Ούτε το δικαιούχο κράτος –μέλος ούτε η ΤτΕ ούτε κανένα  από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται λόγω εθνικής κυριαρχίας σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με την σύμβαση τροποποίησης άρα : η Ελλάδα απέναντι στους δανειστές δεν μπορεί να σταθεί ως κράτος αλλά ως μόρφωμα.
-Τέλος για την προδοτική τροποποίηση της σύμβασης ,τι μας λέει το νομικό συμβούλιο του κράτους; ότι το κοινοβούλιο δεν απαιτείται να κυρώσει την παρούσα σύμβαση τροποποίησης προκειμένου  αυτή να είναι αποτελεσματική και δεσμευτική. 
                        ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ;
33) Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ειδικής επιτροπής του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για την οικονομική και πιστωτική κρίση Βολφ Κλίντς , στην Ελλάδα θα αποσταλεί «ύπατος αρμοστής « ή κομισάριος οικονομικών  ( ήδη υπάρχουν οι τοποτηρητές ) με εξουσίες ανάλογες με τους παλιούς αντιβασιλείς των βρετανικών αποικιών ή του γερμανικού προτεκτοράτου .Σκοπός είναι από τους τοποτηρητές να εξασφαλίζεται ότι οι Έλληνες θα τηρήσουν κατά γράμμα τους όρους του σχεδίου διάσωσης . Αυτοί όλοι μαζί οι Ευρωπαίοι (Γερμανοί ) δηλ. επίτροποι θα αποφασίζουν τι θα πρέπει να κάνει η Ελλάδα , ερήμην των Ελλήνων. Αυτό άλλωστε προβλέπεται και από τη συνθήκη της Λισαβόνας την  οποία την υπέγραψαν το 2007 η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ.
           
                                  
34) Επίσης στις συμφωνίες που έχουν υπογράψει, το κεντρικό ζητούμενο ,  το κλειδί του σχεδίου, είναι να περάσει ολόκληρη η δημοσιονομική διαχείριση της χώρας και κατά συνέπεια ολόκληρη η χώρα στον απόλυτο έλεγχο της επιτροπείας δίχως να υπάρξουν σοβαρές αντιστάσεις ή αντιδράσεις. 
35) Γνωρίζετε τι είχε πει 15/2/2010 ο Μάρσαλ Άουερμπακ από τη γνωστή διεθνώς εταιρία επενδυτικών συμβούλων Capital Ric ότι: Αφού η Ελλάδα συμφώνησε με το Γιούρογκρουπ .Η Ελλάδα υπέγραψε την εθνική αυτοκτονία της.
                                             
36) Γνωρίζετε ότι αυτό που γίνεται σήμερα στην πατρίδα μας , βάση της ιστορίας έγινε και στα 1893 επί Χαριλάου Τρικούπη με το περίφημο « δυστυχώς επτωχεύσαμε»;  Διαπραγματευόταν με τους Γύπες της Ευρώπης .Αυτό που  ζητούσαν όμως  έχει σημασία. Ζητούσαν ως απαράβατο όρο ότι «ήθελαν τον έλεγχο της διοίκησης της χώρας της διαχείρισης των δημοσιονομικών ή ανάμειξης με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και στην κυριαρχία ή την ανεξαρτησία της Ελλάδας».
Επιστολή του Τρικούπη προς όλους αυτούς 12/2/1894 .Η απάντηση του ήταν όχι.
Οι σημερινοί προδότες να μας πουν αν όλα αυτά που τότε αρνήθηκε γιατί τώρα ισχύουν. 
                                             ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;
37) Γνωρίζετε ένα ιστορικό γεγονός της δεκαετίας του ‘80 ;
Ο πρόεδρος του Περού, Πέρεζ είχε  τα ίδια προβλήματα όπως εμείς στην χώρα του μιλώντας λοιπόν στην Γενική Συνέλευση του Ο.Η.Ε τον Σεπτέμβριο του 1985 είπε: «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια δραματική επιλογή ή το χρέος ή την δημοκρατία» .
Δηλαδή ο Πέρεζ μετά από αυτό τους ανακοίνωσε ότι προκειμένου να διασώσει την χώρα του , την δημοκρατία και την κυριαρχία της θα προχωρήσει σε μονομερή παύση πληρωμών , δηλαδή σε άρνηση πληρωμής του χρέους .






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών