Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Οι λεονταρισμοί της Δύσης και το «παράνομο» δημοψήφισμα της Κριμαίας


Εδώ έχουμε χάσει τα αυγά και τα πασχάλια…
Ο πλανητικός ιμπεριαλισμός έχει κυριολεκτικά ισοπεδώσει κάθε έννοια, έχει αναστρέψει το περιεχόμενο των λέξεων…
Το δικό του πραξικόπημα στο Κίεβο το ονόμασε «επανάσταση», την κατάλυση των αστικών κοινοβουλευτικών διαδικασιών και την πραξικοπηματική

εγκαθίδρυση στην εξουσία των ανδρεικέλων του, όλα αυτά τα ονόμασε «νομιμότητα»!!!

«Παρανομία» και κατάλυση της «νομιμότητας» είναι το δημοψήφισμα στην Κριμαία: Μια δημοκρατική λειτουργία του «κυρίαρχου λαού»…
 

Για τους νεοταξίτες κροκόδειλους που χύνουν άφθονα δάκρια για τα «δημοκρατικά δικαιώματα» των λαών, το 95% του λαού της Κριμαίας είναι «παράνομο», δεν χωράει στα δικά τους καλούπια της «νομιμότητας»!!!
Έτσι σύσσωμο το ιμπεριαλιστικό σκυλολόι της Δύσης καταγγέλλει σαν «παράνομο» το δημοψήφισμα στην Κριμαία. Πετάει στα σκουπίδια της Βούληση και τη δημοκρατική Απόφαση του λαού της Κριμαίας. Ο λαός της Κριμαίας είναι ΕΚΤΟΣ «νομιμότητας»: 
Της «νομιμότητας» των πραξικοπηματιών του Κιέβου…
 


Ουρλιάζουν, διατεταγμένα και ενορχηστρωμένα τα φερέφωνα της νεοταξικής κακουργίας για την Κριμαία, ακριβώς γιατί εκεί ο λαός έχει κινητοποιηθεί ΣΥΣΣΩΜΟΣ ενάντια στην «επανάσταση» του Κιέβου: 
Την «επανάσταση» (ωμό αντεπαναστατικό πραξικόπημα) των ληστών και δημίων της ανθρωπότητας. 

Εδώ επαναβεβαιώνεται το μάθημα της Ιστορίας: Όταν οι λαοί κινητοποιούνται εναντίον της πλανητικής, ιμπεριαλιστικής κακουργίας και των ανδρεικέλων τους, ΓΙΝΟΝΤΑΙ, αυτομάτως, «παράνομοι», «εχθροί» του «Διεθνούς Δικαίου»: 
του «Δικαίου» της ΥΠΟΤΑΓΗΣ τους… 

Και είναι ακριβώς αυτή η ενεργητική Βούληση και Απόφαση του λαού της Κριμαίας, αυτό το95%, που προκαλεί τα πανικόβλητα ουρλιαχτά των ηγεμόνων της ΕΕ και ΗΠΑ.
Και είναι αυτή η λαϊκή παλίρροια που γκρεμίζει, επίσης, και το μύθο της «επανάστασης» στην Ουκρανία (μύθο που έθρεψαν και πολλοί «αριστεροί»). Διότι καμία γνήσια Επανάσταση δεν περιορίζεται σε «ένα πεζοδρόμιο», σε μία πόλη, στο Κίεβο.
 


Οι Επαναστάσεις είναι τυφώνες που διαπερνούν όλη την επικράτεια μιας χώρας, ιδιαίτερα τα πιο ανεπτυγμένα βιομηχανικά διαμερίσματά της, εκεί που υπάρχει και ισχυρό εργατικό στοιχείο. 
Είναι σχήμα οξύμωρο, μέγιστη ιστορική ΑΝΤΙΦΑΣΗ, να μιλάει κανείς για λαϊκή επανάσταση στην Ουκρανία, όταν το πιο ανεπτυγμένο κομμάτι της, σχεδόν το σύνολο της Ουκρανίας, ήταν ΕΧΘΡΙΚΟ στην …επανάσταση!!!

ΟΤΑΝ το 95% της Κριμαίας εκδηλώνει ανοικτά και ενεργητικά την απόρριψη αυτής της «επανάστασης»…
Στο Κίεβο δεν έγινε καμία «ουκρανική επανάσταση». Μια οργανωμένη ιμπεριαλιστική αντεπανάσταση υλοποιήθηκε και ανέβασε πραξικοπηματικά τα ανδρείκελά της, ΚΟΝΤΡΑ και ΕΝΑΝΤΙΑ στον ουκρανικό λαό στο ΣΥΝΟΛΟ του.

Γι αυτό ο λαός της Κριμαίας και των γύρω περιοχών συσπειρώνεται και κινητοποιείται τόσο αποφασιστικά και ΜΑΖΙΚΑ εναντίον της Αντεπανάστασης των πραξικοπηματιών στο Κίεβο…
Γι αυτό δεν βλέπει κανένα άλλο δρόμο σωτηρίας από τα νύχια των αρπακτικών της Δύσης, έξω από αυτόν της Ρωσίας.. 

Και είναι να γελά κανείς με τους λεονταρισμούς, των ληστών και δημίων της ανθρωπότητας, εναντίον της Ρωσίας.
Λεονταρισμοί για το θεαθήναι, για να καλύψουν την ήττα τους στην Ουκρανία: Το πραξικόπημα που έκαναν και τους βγήκε μπούμερανγκ…

Συνηθισμένοι να συμπεριφέρονται, οι ιμπεριαλιστές γκάνγκστερ με τη στραταρχική αυθάδεια του ανίκητου, δεν μπορούν να χωνέψουν το στραπατσάρισμά τους από τον Πούτιν.

Τώρα απειλούν, σαν υστερικές ύαινες, τη Ρωσία με «κυρώσεις», ενώ γνωρίζουν ότι αυτές οι απειλές είναι λόγια του αέρα. Λόγια για να καταναλώνουν τα πολιτικά και δημοσιογραφικά τους ανδρείκελα στις χώρες τους…
  


Είναι σε τέτοια η κρίση κατάρρευσης του πλανητικού ιμπεριαλισμού (Νέα Τάξη), που οποιαδήποτε απόπειρα και οποιοδήποτε μέτρο εναντίον της Ρωσίας ΘΑ επιταχύνει τη δική τους κατάρρευση.

Θα πυροδοτήσει και τις δικές του οξύτατες διαιρέσεις…
Και ταυτόχρονα θα ανοίξει τον Ασκό του Αιόλου των λαϊκών κινημάτων:
 Άλλη ΜΕΓΙΣΤΗ απειλή για τους διεθνείς κακούργους και τα ετοιμόρροπα καθεστώτα της ΕΕ…

Η Ρωσία αυτήν την εποχή αποτελεί το ισχυρό «αντίπαλο δέος» και τον καταλύτη κατάρρευσης της Νέας Τάξης, καταλύτη που δυνητικά οδηγεί στην πυροδότηση και των εκρηκτικών αποθεμάτων της λαϊκής οργής…

Το φασιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία θα φέρει σε ακόμα δυσμενέστερη θέση τον ΥΠΕΡ-εθνικό ιμπεριαλισμό και θα ισχυροποιήσει περεταίρω τη Ρωσία.
Αυτό το γνωρίζει, πλέον, ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός (παρά τις απειλητικές του κραυγές) και θα επιχειρήσει την ήττα στην Ουκρανία να την αξιοποιήσει για να δώσει μια ανάσα στα αδιέξοδά του σε ΒΑΡΟΣ της ΕΕ.

Επισημαίνει ο Τιερί Μεϊσάν: «Η Ουάσινγκτον θέλει να μετατρέψει την ήττα της στην Ουκρανία σε μια νίκη για την οικονομία της». 
Διαβάστε το άρθρο του εδώ:
http://www.voltairenet.org/article182769.html


Αλλά και αν δεχτούμε ότι η Δύση θα προβεί σε κάποιες κυρώσεις, αυτές εκτός από τα προβλήματα που θα γεννήσουν στην ίδια θα ωθήσουν και τη Ρωσία σε μια ισχυροποίηση της ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ της. 


Πηγή resalto


Ο Ομπάμα απειλεί τη Μόσχα ότι λόγω του δημοψηφίσματος στην Κριμαία θα αντιμετωπίσει κυρώσεις και διεθνή απομόνωση τις επόμενες μέρες που θα πλήξει την οικονομία της Ρωσίας.

Τα “Αμερικανάκια” θύμωσαν με τους Ρώσους γιατί οι κάτοικοι της Κριμαίας σε ποσοστό πάνω από 95% ψήφισαν υπέρ την απόσχισης τους από την Ουκρανία και την ένωση τους με την Ρωσία.

Δεν μπορούν... 
να το δεχτούν πως είναι δυνατόν να γίνονται τέτοιες κινήσεις με εκλογές και όχι με τις δικές τους “δημοκρατικές” μεθόδους όπως έκαναν οι ίδιοι με τους Ευρωπαίους συμμάχους τους στην Γιουγκοσλαβία δηλ. με …. βομβαρδισμούς!

Α! να χαθείτε υποκριτές Γιάνκηδες που θα μιλήσετε για έννομη τάξη όταν εδώ και χρόνια είστε οι παγκόσμιοι δυνάστες των λαών.
Τολμάτε και μιλάτε εσείς που με τα μισθοφορικά “μαστουρωμένα” τσογλάνια σας έχετε “μακελέψει” χιλιάδες άοπλους ανθρώπους καθώς και με τους πράκτορες σας (που πολλές φορές γίνονται και ελεύθεροι σκοπευτές) έχετε ρίξει δεκάδες εκλεγμένες και νόμιμες κυβερνήσεις σε όλη την υφήλιο!
 


Μακάρι αυτή η κρίση να είναι η αρχή του τέλους της αιματοβαμμένης δυναστείας σας για να πάψουν και οι Αμερικάνικες οικογένειες να χάνουν τα παιδιά τους σε πολέμους για τα “ιδανικά της πατρίδας τους” …στο Βιετνάμ, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν κ.α!



Πηγή: prevenios





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών