Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αντιρατσιστικό νόμο οργουελιανής έμπνευσης επιχειρεί να περάσει στην Ε.Ε. ΜΚΟ



Αντιρατσιστικό νόμο τέρας, που ελέγχει την ελευθερία του λόγου και ποινικοποιεί την αντίθετη άποψη, προσπάθησε να περάσει ΜΚΟ ισραηλινής προελεύσεως στο ευρωκοινοβούλιο.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Εικαστικά με « Κρήνες Φαντάσματα » στο XANIaRT

Συμμετέχοντας στις δράσεις του προγράμματος «ΧΑΝΙaRT 2013 – Εικαστικές Διαδρομές στο Νομό Χανίων»
η Περιφέρεια Κρήτης,
η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων,
η 28η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

300 Rise of an Empire.Το trailer των 12 εκκατομ.θεάσεων(Βίντεο)


Στη συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας «300» προχώρησε η Warner Bros, με την κινηματογραφική εκδοχή της ναυμαχίας της Σαλαμίνας και την καταστροφή του Ξέρξη από τους Έλληνες υπο τις διαταγές του Θεμιστοκλή.

Η δημοσιογραφία των κανιβάλων(Βίντεο)
















Όταν για μια στάλα ενημέρωσης ο δύσμοιρος τηλεθεατής καταδέχεται να πάρει στα χέρια του το ξεχασμένο τηλεκοντρόλ και αναγκάζεται να τρέχει στην ανεύρεση ψυχοφάρμακου μπροστά στην απείρου κάλλους ενημέρωση που

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Αδειάζει Σαμαρά και ΣΙΑ στενός συνεργάτης της Μέρκελ

"Τρίτο δάνειο σημαίνει και τρίτο μνημόνιο" υπενθυμίζει ο Νόρμπερτ Μπάρτλε

Πριν κατακαθίσει ο κουρνιαχτός των ισχυρισμών Σαμαρά και των παπαγάλων του ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα αλλά και με νωπά τα κοκορέματα του φοβερού Άδωνις ότι τα μνημόνια οδεύουν στο τέλος τους, έρχεται από τη Γερμανία ο 

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

«Αντόνιο Ταμπούκι: Πίζα-Χανιά» στις εικαστικές διαδρομές του XANIaRT

Γιορτάζοντας τα 70 χρόνια από τη γέννηση του ιταλού συγγραφέα και διανοητή Αντόνιο Ταμπούκι (1943-2012) και συμμετέχοντας στις δράσεις του προγράμματος «ΧΑΝΙaRT 2013 – Εικαστικές Διαδρομές στο Νομό Χανίων»
η Περιφέρεια Κρήτης,

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΗ ΚΥΡ ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΞΕΝΟΣ στη βυζαντινή Κρήτη


Ο Όσιος Ιωάννης, ο επονομαζόμενος Ξένος ή Αι-Κυρ Γιάννης, όπως μαθαίνουμε από την διαθήκη του, γεννήθηκε στο χωριό Μακρά Σίβα της Επαρχίας Πυριωτίσσης της Μεσαράς, το 970, δέκα χρόνια μετά την απελευθέρωση της Κρήτης από τους Σαρακινούς.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ιερό πόλεμο κύρηξε ο Άνθιμος στη Ρεπούση(Βίντεο)



Άνθιμος σε Ρεπούση: «Στο τέλος θα μας πείτε να ρίξουμε την Ακρόπολη για να βλέπουμε το Φάληρο»

Να εξομολογήσει την βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρία Ρεπούση προσφέρθηκε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, με αφορμή τη τοποθέτησή της για τη διδασκαλία των θρησκευτικών, των Αρχαίων Ελληνικών και των Λατινικών.

« Έλλην, Αλεξανδρινός Ποιητής» Εικαστικά, για τα 150 χρόνια Καβάφη

Γιορτάζοντας τα 150 χρόνια από τη γέννηση (και 80 χρόνια από το θάνατο) του ποιητή Κωνσταντίνου Π. Καβάφη (1863-1933) και συμμετέχοντας στις δράσεις του προγράμματος «ΧΑΝΙaRT 2013 – Εικαστικές Διαδρομές στο Νομό Χανίων»

Προκλητικές δηλώσεις αναξιόπιστων πολιτικών υπαλλήλων της τρόικας

Γραμμή έχει πάρει απ ότι φαίνεται όλο το κυβερνητικό στρατόπεδο, να μας αποβλακώσει εντελώς με τις απανωτές τους δηλώσεις προσπαθώντας να μας χαϊδέψουν τα αυτιά αλλά και να κοιμίσουν την αγανάκτηση του κόσμου, πριν την νέα λαίλαπα μέτρων, κατασχέσεων, ξεπουλημάτων και γενικότερης αποδόμισης της χώρας και του έθνους, που όλα δείχνουν να έρχονται μετά την επίσκεψη της τρόικας και μέχρι το τέλος του έτους.

Να παραδώσει τα χημικά ο Άσαντ, προκαλεί ο Κέρυ

Να παραδώσει το πλήρες χημικό του οπλοστάσιο στη διεθνή κοινότητα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, καλεί τον Μπασάρ αλ Άσαντ ο Τζον Κέρυ, τονίζοντας πως εφόσον πράξει κάτι τέτοιο, τότε η σχεδιαζόμενη στρατιωτική επέμβαση θα ακυρωθεί.

Η διευθύντρια του γερμανικού HSD, για την Ελλάδα και την ακροδεξιά

Το Hanns Seidel Foundation, είναι ένα πολιτικό ίδρυμα της Γερμανίας, που υποστηρίζει την Χριστιανοκοινωνική Ένωση (CSU). H Χριστιανοκοινωνική Ενωση είναι οι Χριστιανοδημοκράτες της Βαυαρίας και συγκυβερνούν στο Βερολίνο με το κόμμα της Καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ.

Τάβγαλε όλα η Miley για το νέο videoclip

Η μόλις 20 ετών Miley, είτε έχει τα guts είτε το παίζει συνεχίζει να προκαλεί.
Στο video του "Wrecking Ball", νέο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ "BANGERZ", η Miley Cyrus δεν μένει με τα εσώρουχα, όπως στο προηγούμενο

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Π. Καμένος. «Ο πρωθυπουργός χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη»

Με μία εξαιρετικά σκληρή δήλωση που αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, σχολίασε ο Πάνος Καμμένος την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη ΔΕΘ.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός χρειάζεται ψυχιατρική υποστήριξη!

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Εικαστικές « Ψηφίδες » από το XANIaRT

Συμμετέχοντας στις δράσεις του προγράμματος «ΧΑΝΙaRT 2013 – Εικαστικές Διαδρομές στο Νομό Χανίων»
η Περιφέρεια Κρήτης,
η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων,
ο Δήμος Κισσάμου,

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ ΣΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΡΗΤΩΝ

Οι Γενικοί Διοικητές της Κρήτης, οι πολιτικές αντιπαλότητες.


Το Νοέμβριο του 1877 διορίστηκε από την Υψηλή Πύλη ως Γενικός Διοικητής της Κρήτης ο Κωστής Αδοσίδης πασάς, ήταν μάλιστα ο πρώτος που ήταν Χριστιανός και διαδέχθηκε τον τότε διοικητή Χασάν Σαμίχ πασά. Ο Αδοσίδης έδειξε ενδιαφέρον για την ισονομία και για μία φιλελεύθερη διοίκηση στο νησί.

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ληγμένα τρόφιμα, γενόσημα και τα μυαλά στα κάγκελα


Από 1 Σεπτέμβρη, δίνει το δικαίωμα το σούπερ ελληνικό κράτος στα καταστήματα τροφίμων λιανικής και s/m, να διαθέτουν τα ληγμένα σε ράφια, με μειωμένες τιμές, για την κάλυψη των αναγκών-εδώ γελάμε και κλαίμε με  μαύρο δάκρυ-των φτωχοποιημένων από το υπερκράτος της κοινωνικής δικαιοσύνης και ασφάλειας, πολιτών.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Σοκ και δέος και μια πατρίδα στην εξορία της ιστορίας

Σ αυτή τη χώρα των θαυμάτων, των ομοιωμάτων και των στρεβλωμένων εννοιών, που λέγεται Ελλάδα και η καλή τύχη τόφερε να είμαστε ιθαγενείς μέχρι χθες τουλάχιστον, αφού δεν ξέρομε τι μας επιφυλάσσει το αύριο παρά την…απόλυτη πολιτική σταθερότητα και τη…μακροβιότητα των νόμων, μάθαμε εκτός των άλλων, να ζούμε το μεγάλο δίλημμα.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΠΑ – ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ ΕΙΣ ΣΑΡΚΑ ΜΙΑΝ

Του Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ
Τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, στο όνομα της «ελευθερίας» και της «δημοκρατίας», οι ΗΠΑ έπαιξαν το χαρτί του ισλαμικού φονταμενταλισμού. Ηταν τότε, τον Αύγουστο του 1981, που η «Ουάσιγκτον Ποστ» περιέγραφε τον τρόπο με τον οποίο οι Αμερικανοί «κατασκεύαζαν» τους «Μπιν Λάντεν» και τις «Αλ Κάιντα»:

Έτοιμο το σχέδιο για τους πλειστηριασμούς

Εντός του Σεπτεμβρίου θα παραδοθεί στους επικεφαλής της τρόικας το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης για τους πλειστηριασμούς. Καλά ενημερωμένες πηγές αναφέρουν ότι με το σχέδιο αυτό ανοίγει ο δρόμος για να βγουν στο σφυρί εξοχικά, δεύτερη κατοικία, εμπορικά και επαγγελματικά ακίνητα.

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Euronews:Ο Σύριος αν. ΥΠΕΞ απογυμνώνει ΗΠΑ και Ισραήλ

Έχουν αυτά τα φρικτά εγκλήματα στη Συρία θέσει τη χώρα σε δρόμο μη επιστροφής Μήπως αυτά τα γεγονότα απειλούν την ενότητα και την ίδια την ύπαρξη του κράτους της Συρίας;

Οι «Διάλογοι της Αριάδνης & της Πηνελόπης», παρέα με την « Αλλαγή; » από το XANIaRT

Συμμετέχοντας στις δράσεις του προγράμματος «ΧΑΝΙaRT 2013 – Εικαστικές Διαδρομές στο Νομό Χανίων»
η Περιφέρεια Κρήτης,
η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων,
το Μέγαρο Τριανόν,
η “Λέσχη Φωτογραφίας & Κινηματογράφου Χανίων” και
το “Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης – Ελαιουργείον”
παρουσιάζουν: 

Οι γυμνές θεές της Victoria Secret στο Interview

Φωτιές ανάβουν έντεκα διάσημα μοντέλα που φωτογραφήθηκαν για το νέο τεύχος του περιοδικού Interview

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ο διασυρμός της Ελλάδας στη Γερμανία και ο άκρατος ανθελληνικός λαϊκισμός


ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Του Γ. Δελαστίκ
Αυτό πραγματικά δεν έχει προηγούμενο: έγινε κεντρικό θέμα τηςπολιτικής αντιπαράθεσης στη Γερμανία πριν από τις βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν εκεί ύστερα από έναν μήνα… ποιο γερμανικό πολιτικό κόμμα θα φανεί πιο σκληρό εναντίον της Ελλάδας!