Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γκίκας στο δρόμο που χάραξε ο "Πινόκιο"


«Η Ελλάδα δεν χρειάζεται τρίτο πακέτο, έχει βγει στις αγορές και θα συνεχίσει», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, λίγο μετά την ομιλία του στο Bloomberg στο Σίτι του Λονδίνου.

«Αποκλείεται το τρίτο μνημόνιο. Αποκλείεται το τρίτο πακέτο. Δεν το χρειαζόμαστε»
Αυτά μας τα είπαν κι άλλοι τζάμπα μάγκες και τώρα πληρώνουμε την ευπείθια


μας στα δικά τους ψέματα κ Χαρδούβελα. Μας συνειθίσατε παραμονές των μνημονίων, να μας διαβεβαιώνετε μετά βδεληγμίας με αυτό το περίφημο «αποκλείεται». Τώρα που το επανέλαβες, τι αξιώνεις να υποθέσομε ;
Ενώ στο Bloomberg δήλωνε ότι «Η διαγραφή του ελληνικού χρέους δεν αποτελεί επιλογή».

Σαφώς, αφού έχομε το μαζοχιστικά αδρανοποιημένο πόπολο, να του φορτώνουμε όλες τις σαδιστικές ορέξεις των τοκογλύφων και των οικονομικών δολοφόνων της γης.

Επίσης, τόνισε πως οι ξένοι επενδυτές σε αυτό το συνέδριο ήταν πολλοί, έδειξαν έντονο ενδιαφέρον, θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα επειδή βλέπουν την προοπτική της ελληνικής οικονομίας.
Εδώ απαξίωσε να ομολογήσει τους αληθινούς λόγους που κάνουν τους ξένους να στριμώχνονται στην ουρά για να επενδύσουν στη χώρα της μπανανίας όπως την κατάντησαν οι ολετήρες υπάλληλοι του διεθνούς σιωνιστικού τραπεζικού συστήματος.
Όταν τους προσφέρουν τζάμπα εργατικά χέρια από τους ιθαγενείς δούλους που αλώθηκαν εργασιακά από τη λαθρομετανάστευση και τα μνημόνια, όταν οι δουλέμποροι των ΜΚΟ και των αρπακτικών έχουν ήδη έτοιμες στρατιές δούλων για τις γαλέρες των οικονομικών και όχι μόνο νεοαποικιοκρατών, γιατί να χάσουν τα κοράκια την ευκαιρία ; Αυτό άλλωστε ήθελαν όταν διόριζαν τους "σκυφτούληδες των Αθηνών" στα βουλευτικά έδρανα, μοιράζοντας την πίτα της εξουσίας στο Ελλαδιστάν στα υποταγμένα όργανα τους.
Έταξε και ένα 3% ανάπτυξη για το 2015. Τζάμπα είναι τα λόγια, γιατί να μην τα αμολάμε τον καιρό της λειψυδρίας ως νέοι βροχοποιοί ;
«Οι διαθρωτικές μεταρρυθμίσεις συνεχίζονται. Ο κόσμος θα τις υιοθετήσει επειδή θα δει και το εισόδημα του σιγά σιγά να αυξάνει. Ακόμη και τα rating agencies συνεχώς θα μας αναβαθμίζουν και φυσικά τα spreads θα πέφτουν».
Εδώ, λαλούσε μόνος του ερήμην του πόπολου που συμφωνεί μόνο στις ονειρώξεις του Χαρδούβελα. Ζηλεύοντας και τη δόξα του Νοστράδαμου, προέβλεψε και την αναβάθμιση και την πτώση των spreads, μόνο απέφυγε ως μάντης που σέβεται τη μαντική τέχνη, να δώσει το χρόνο επαλήθευσης των προφητειών του.
Ερωτηθείς αν θα υπάρξουν άλλα μέτρα που μπορεί να επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό της ελληνικής οικογένειας, ο κ. Χαρδούβελης απάντησε αρνητικά: «Όχι. Του χρόνου τα έσοδα του κράτους θα αυξηθούν επειδή το εισόδημα των πολιτών θα αυξάνεται. Όχι επειδή θα επιμείνουμε εμείς σε επιπλέον φόρους».

Νάτος πάλι ο Νοστράδαμος, σε συνεργασία εδώ με το Γιούρι Γκέλερ σε νέα κόλπα. Μίλησε για αύξηση εσόδων, χωρίς νέους φόρους. Πού; μα φυσικά στο Ελλαδιστάν, όπου τα έξοδα της δημόσιας διοίκησης και της βουλής των αχόρταγων δοσίλογων, αποτελούν ταμπού αυξανόμενα με γεωμετρική πρόοδο, όταν όλος ο λαός λιμοκτονεί και οι ντόπιες επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη. Έφτασε και στο σημείο το αναιδές τραπεζογραμμάτιο, να πει ότι το εισόδημα των πολιτών θα…αυξάνεται. Εδώ, έδρασε ως αναβαθμισμένος σε νέα βερσιόν Γιούρι Γκέλερ, που εκτός από τη στρέβλωση, επιδίδεται και στο θαύμα του πολλαπλασιαμού.

Το τελευταίο του, αποστόμωνε τη λογική και άφηνε να φανεί πίσω από το προσωπείο, όλη η δουλικότητα και η αναλγησία. «Σε όλα τα κράτη του κόσμου φορολογείται η ιδιοκτησία» είπε το κασετοφωνάκι, χωρίς να βραχυκυκλώσουν τα εγκεφαλικά κυκλώματα.
Φορολογείται, δεν υπερφορολογείται κατά ληστρικό τρόπο.
Όλα τα κράτη, δεν είναι Ελλαδιστάν με εξαθλιωμένους και άνευ ουδεμίας φοροδοτικής ικανότητας πολίτες.
Τα ντόπια φερέφωνα των τραπεζών, από τη μια σε φτωχοποιούν κι από την άλλη απαιτούν φόρους επι φόρων για το σπίτι που κατάφερες να χτίσεις με κάθε νομιμότητα και πληρώνοντας αδρά κάθε είδους φόρο και εισφορά.
Αναλαμβάνοντας το ρόλο των εκτελεστών των συμβολαίων θανάτου που τους παραδίδουν καθημερινά τα κοράκια της παγκοσμιοποιημένης σχιζοφρένειας.


Οι άνθρωποι αν μπορούμε να τους λέμε έτσι, έχουν λαλήσει περιφερόμενοι στα διεθνή φόρα ως γελοτοποιοί και μαιμουδιέρηδες των Εβραίων αφεντικών τους και των τραπεζών, σέρνοντας ένα λαό υποταγμένο στον ωχαδερφισμό του με το λουρί στο σβέρκο, στο ρόλο της αρκούδας.


Βυζαντινός Αντίλαλος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών