Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Μέσω facebook bachelor party με «ειδικές» υπηρεσίες


Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται δεκάδες επώνυμοι -κυρίως από τη βόρεια Ελλάδα- τα ονόματα των οποίων περιέχονται στο καυτό πελατολόγιο διαδικτυακού κυκλώματος που είχε στήσει στο facebook ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη με καλλίγραμμα μοντέλα από την ανατολική Ευρώπη πρόθυμα να
προσφέρουν κάθε είδους «υπηρεσίες» σε bachelor πάρτι ή ακόμη και σε... γάμους. 
Πρόσφατα μάλιστα γνωστός επιχειρηματίας πλήρωσε αδρά για τις αξέχαστες στιγμές που έζησε με τρεις αιθέριες υπάρξεις σε πολυτελές ξενοδοχείο!


Το μεγάλο κύκλωμα έπεσε στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από έρευνες που πραγματοποίησε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος
Σε συνεργασία που είχαν με τη διαχειρίστρια εταιρία του facebook, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τα ίχνη του 39χρονου Ελληνα «εγκέφαλου» και της 35χρονης συνεργού του, που είναι μόνιμοι κάτοικοι Θεσσαλονίκης. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται τα ονόματα των τριών καλλίγραμμων γυναικών από την ανατολική Ευρώπη (ηλικίας 43, 31 και 28 ετών), που έπειτα από καριέρα στο μόντελινγκ στις πατρίδες τους και αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις σε περιοδικά, βρέθηκαν κι αυτές στη Θεσσαλονίκη.
Ο Ελληνας μαστροπός είχε στήσει αριστοτεχνικά δύο διαφορετικά προφίλ στο facebook, στα οποία είχε αναρτήσει φωτογραφίες των τριών γυναικών σε καυτές πόζες. Μάλιστα το άλμπουμ των φωτογραφιών, το οποίο περιλάμβανε ακόμα και βίντεο με τις «ιδιαίτερες» ικανότητες των τριών «αμαζόνων» στο κρεβάτι, ήταν ελεύθερο προς το κοινό, με σκοπό βέβαια την άγρα πελατών.

Κοινώς, αποτελούσε τον «κράχτη» ώστε να ανοίξουν τα πορτοφόλια και να βγει «ζεστό» χρήμα, προκειμένου οι όμορφες κοπέλες να... ζεστάνουν και τα κρεβάτια των ευκατάστατων πελατών!
Σε έρευνα που έκανε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο σπίτι του 39χρονου οργανωτή και διαχειριστή των προφίλ βρέθηκε η ηλεκτρονική ροζ ατζέντα με το πελατολόγιο που είχαν οι τρεις καυτές αλλοδαπές. 

Ανάμεσα στα ονόματα των πελατών φιγουράρουν και γνωστά ονόματα της ελληνικής κοινωνίας, καθώς οι τρεις ξανθιές και εντυπωσιακές «συνοδοί» είχαν υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και δεν απευθύνονταν σε πελάτες με μικρό βαλάντιο. Μάλιστα, αν ο πελάτης που ήθελε να έχει μια ξέφρενη ερωτική βραδιά με κάποια από τις πολλά υποσχόμενες κοπέλες δεν διέμενε στη Θεσσαλονίκη, έπρεπε να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς έπρεπε να πληρώσει τα εισιτήρια για τη μετακίνησή της και βέβαια τα έξοδα διαμονής της.
Η απλή ερωτική συνεύρεση με μια εκ των τριών κυριών κόστιζε 800 ευρώ στον πελάτη, με τα έξοδα διαμονής και μετακίνησης να επιβαρύνουν τον ίδιο, στην περίπτωση που δεν ήταν μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης. 

Ο τιμοκατάλογος για τη συνοδεία κουμπάρου και ο επιχειρηματίας
Ωστόσο η... επιχειρηματική πρωτοτυπία που εφάρμοσε για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο φερόμενος ως οργανωτής του κυκλώματος ήταν ότι τις διέθετε ακόμη και στους... γάμους, ως «συνοδούς» καλεσμένων ή ακόμη και του κουμπάρου!

Γι' αυτή την έξτρα υπηρεσία που πρόσφεραν οι τρεις κοπέλες η ταρίφα έπαιρνε την ανηφόρα, καθώς η ημερήσια «απασχόληση» κόστιζε 2.500 ευρώ για καθεμία από αυτές, αφού κατέληγε σε αλησμόνητες βραδιές για τους «μυημένους».


Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα που διεξήγαν οι άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ανακάλυψαν ότι πριν από λίγο καιρό γνωστός επιχειρηματίας από τη βόρεια Ελλάδα είχε καταβάλει στο κύκλωμα ποσό ύψους 8.000 ευρώ για την απασχόληση και των τριών γυναικών στον γάμο του, που πραγματοποιήθηκε σε πολυτελές θέρετρο της Χαλκιδικής!

Γνωστός (από άλλες ιστορίες) της Αστυνομίας
Ο φερόμενος ως οργανωτής και διαχειριστής του διαδικτυακού κυκλώματος πορνείας είναι παλιός γνώριμος της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για μαστροπεία! 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 39χρονος είχε συλληφθεί πριν από περίπου τρία χρόνια μαζί με άλλα άτομα, μεταξύ των οποίων ήταν και αστυνομικοί, και παραπέμφθηκαν για τη συμμετοχή τους σε μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας.
Μάλιστα εκείνη την εποχή είχε αποδειχτεί από τις έρευνες ότι το κύκλωμα έφερνε γυναίκες από την ανατολική Ευρώπη, με σκοπό να τις εκδίδει στους οίκους ανοχής και στα κακόφημα μπαρ της Θεσσαλονίκης.
Ο 39χρονος είχε καταδικαστεί γι' αυτή τη δραστηριότητα και είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης.


Μοντέλα από την Ανατολική Ευρώπη
Οι τρεις καλλίγραμμες κοπέλες που αναστάτωναν τον αντρικό πληθυσμό στο facebook ήταν γνωστές στις χώρες τους στην ανατολική Ευρώπη από τις φωτογραφίσεις σε διάφορα περιοδικά και από τα περάσματά τους από τηλεοπτικές εκπομπές.
Μάλιστα η 31χρονη και η 21χρονη -η τρίτη είναι 43 ετών- στο προφίλ που είχαν στο facebook είχαν αναρτήσει και τα εξώφυλλα των περιοδικών που είχαν τις «καυτές» πόζες τους προκειμένου να «φουσκώσουν» την ταρίφα για τους πελάτες τους.
Πρόκειται για τρεις πραγματικά εντυπωσιακές και ψηλές γυναίκες με όμορφα πρόσωπα και πλούσιες καμπύλες, οι οποίες ήθελαν να κάνουν την τύχη τους στην Ελλάδα αποκτώντας περιουσία από την πορνεία και στη συνέχεια να φύγουν για τις χώρες τους, όπου θα άνοιγαν νόμιμες επιχειρήσεις με τα χρήματα που θα αποκόμιζαν από τις «ροζ» υπηρεσίες τους.


                                          --//--


Ηθικό δίδαγμα ; Η κρίση δεν είναι δυστυχώς μόνο οικονομική και πολιτική. Αλλά ευρύτερη κρίση θεσμών και αξιών, σε μια κοινωνία που ωδεύει ολοταχώς προς τον αφανισμό και το μόνο που τη νοιάζει λίγα καρέ πριν το τέλος του ρέκβιεμ της, είναι λίγες ακόμα πληρωμένες σταγόνες πλαστικής "ευτυχίας". Με κάποιους σαλταδόρους νταβατζήδες, να στήνουν τρελό χορό εκατομμυρίων πάνω στις πλάτες πρόθυμων ηλιθίων που έμαθαν να ζουν μόνο μέσα απο τη μυρωδιά του χρήματος, αγοράζοντας. Τραγικά ανίκανοι να αποκτήσουν, μέσα απο τη γενική απαξίωση των δικών τους πιθανών αξιών, που ούτε κι αυτές κατάφεραν ποτέ να βρούν χρόνο να γνωρίσουν και να αξιολογήσουν, "πριζομένοι" εσαεί στη ματαιοδοξία της μισαλλοδοξίας που παράγει το ζωώδες υποταγμένο τους "εγώ".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών