Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Μπροστά στη δουλικότητα των ανδρεικέλων


Εκφράζοντας την έντονη ανησυχία της για τις πολιτικές εξελίξεις και κάτω από την απειλή της επικινδυνότητας των διορισμένων κυβερνητικών ολετήρων και εκτελεστών των συμβολαίων θανάτου κατά της χώρας, του πολιτισμού και του λαού της, η ΔΗ.ΠΑ.Κ.(Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση) Χανίων εξέδωσε την
παρακάτω ανακοίνωση, που διένειμε με δελτίο τύπου προς τα ΜΜΕ και τον τοπικό τύπο.
Για το θέμα του σήριαλ της Αμφίπολης που αναφέρεται στο Δελτίο και που εξελίχθηκε σαν φωσκολιάδα από την κυβέρνηση και τα κανάλια της διαπλοκής, θα ασχοληθούμε σε επόμενο άρθρο μας με στοιχεία και ντοκουμέντα από ειδικούς επιγραφολόγους, κόλαφο για το Υπ.Πολιτισμού και τα παπαγαλάκια της καθεστωτικής ομερτάς.

ΔΗ. ΠΑ. Κ.
(Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση) Χανίων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων τονίζει την έντονη ανησυχία και την δυσαρέσκεια της μπροστά στην επικινδυνότητα των διορισμένων κατοχικών κυβερνητικών ανδρεικέλων του διεθνούς σιωνιστικού κεφαλαίου, που με τελευταία αφορμή την εξευτελιστική για τη χώρα μας σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία, απέδειξαν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο, το πόσο επικίνδυνοι είναι για την Ελλάδα και το λαό.
Χωρίς να διστάζουν μέσα στην σχιζοφρενή τυχοδιωκτική τους εξουσιομανία να μας ξεπουλάνε καθημερινά στις ορέξεις των επίδοξων αυτοκρατόρων του πλανήτη, έδωσαν ρεσιτάλ δουλικότητας και υποταγής στους ισχυρούς της γης, όταν η δυτική διπλωματία γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων της τη συμφωνία του Βουκουρεστίου το Μάιο του 2008 όσο αφορά το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, πέρασε από το παράθυρο την αναγνώριση από το Νατοϊκό οργανισμό του οποίου είμαστε ισότιμο μέλος ως χώρα, την ονομασία της ΠΓΔΜ ως Δημοκρατία της Μακεδονίας.
Με την αναγγελία από τον Βρετανό τελετάρχη της συνόδου, του υπ. εξωτερικών ενός κρατιδίου της πλάκας, ως Υπουργό Εξωτερικών της Μακεδονίας !
Προσπαθώντας να βάλουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ, με μια
de facto ενέργεια, παραβιάζοντας τη συμφωνία του Βουκουρεστίου και προσβάλλοντας με βάναυσο τρόπο τη χώρα μας.
Με τον παλιό «σκοπιανοφάγο» Σαμαρά και τον ΥΠΕΞ Ευ. Βενιζέλο όχι μόνο να μην αποχωρούν από τη σύνοδο εις ένδειξη διαμαρτυρίας, αλλά με μια ουρανομήκη υποκριτική δουλικότητα, να αποδίδουν την κατάφορη προσβολή κατά της χώρας μας και των διεθνών συμφωνιών, σε…«εκφραστικό λάθος» !
Ο αξέχαστος σταυροφόρος κατά των Σκοπίων Σαμαράς, που υποτίθεται ότι είχε ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για την στάση της στο θέμα των Σκοπίων, έκανε το όλο θέμα «γαργάρα», μαζί με το συνεργάτη του στην εθνοδιάλυση Βενιζέλο.

Την ίδια περίοδο, που η Θράκη είναι παραδομένη στις τουρκικές επεκτατικές ορέξεις, με ένα ελληνικό κράτος θλιβερά και καταστροφικά απόν από τα βόρεια σύνορα μας.
Την ίδια περίοδο που για εσωτερική κατανάλωση, σκηνοθέτησαν και έδωσαν προς αναμετάδοση από τα κανάλια της διαπλοκής, τη φωσκολιάδα του σήριαλ της Αμφίπολης, ενός ΝΑΟΥ της Αρτέμιδας και της Ρέας κατά τους ειδικούς επιγραφολόγους, που έγινε τάφος του Μεγαλέξανδρου και της γοργόνας, για τις ανάγκες εξυπηρέτησης των ολετήρων του Πολιτισμού και της χώρας και της αποχαύνωσης των ιθαγενών ψηφοφόρων και εν δυνάμει εξεγερμένων πολιτών.

Η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων, εκφράζει την έντονη ανησυχία της για τις εξελίξεις που αφορούν το μέλλον αυτής της χώρας και του λαού της, δεδομένου οτι αυτή τη φορά το σκοτάδι θα είναι απόλυτο και πιο μαυρο απο αυτό που γλύτωσε η ανθρωπότητα απο τις εκστρατείες των Περσών στους ελληνιστικούς χρόνους. Γιατί χρησιμοποιείται οτι πιο βάρβαρο και απάνθρωπο στοιχείο διαθέτει ο πλανήτης, αναβαθμιζόμενο σε κοινωνική δύναμη κρούσης, για τη διάλυση των κοινωνιών και των εθνών, με κυριαρχο θεό το χρήμα.
Ζούμε σε μια κόλαση, που δεν ξέρομε που θα το βγάλει και πότε.
Και ο απο μηχανής θεός πέθανε, οπότε μάλλον θα πρέπει να αναλάβομε τις ευθύνες μας ως λαός, κάτω απο το ιδιαίτερο βάρος της ιστορικότητας μας και των ευθυνών απέναντι στις επόμενες γενιές.



ΔΗΠΑΚ Χανιά 11/9/2014






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών