Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Lady Gaga «Αφού επιβίωσε η Ακρόπολη, θα επιβιώσετε κι εσείς» με την ελληνική σημαία στη σκηνή


Η εκκεντρική ντίβα της ποπ, Lady Gaga εμφανίστηκε το νράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ μπροστά στο ελληνικό κοινό που γέμισε το στάδιο για να δει το show της.
Η συναυλία, με τίτλο «ArtRave: The Artpop Ball Tour», είναι μέρος
παγκόσμιας περιοδείας της που ξεκίνησε στις 10 Σεπτεμβρίου από το Ντουμπάι και πραγματοποιείται με αφορμή το πλατινένιο νέο άλμπουμ της με τίτλο «Artpop», το οποίο ανέβηκε στο Νο1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας εβδομάδα κυκλοφορίας του.
Λίγο πριν τις 10 το βράδυ η διάσημη τραγουδίστρια  βγήκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το  υπερθέαμα της.


Η Lady Gaga βγήκε στη σκηνή κρατώντας την ελληνική σημαία και χαιρέτησε το πλήθος δηλώνοντας ότι θαυμάζει την Ελλάδα και ότι πρόκειται για μια χώρα που την εμπνέει.  Είπε επίσης ότι στα 15 της  δούλεψε σε τρία ελληνικά εστιατόρια στη Νέα Υόρκη.

               

«Αφού επιβίωσε η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας, θα επιβιώσετε κι εσείς!», είπε μεταξύ άλλων χαιρετώντας το ελληνικό κοινό, που την αποθέωνε μέσα από χειροκροτήματα και επευφημίες στο άκουσμα της δήλωσης της.
Οι υπεύθυνοι του επικοινωνιακού τιμ της τραγουδίστριας γνωρίζοντας καλά τους καημούς του ελληνικού λαού μέσα από την κατοχή που του έχει επιβληθεί και τα μνημόνια που επιβάλουν πάνω του οι δοσίλογοι πολιτικοί της χώρας, δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη, δίνοντας στην Lady το σχετικό σενάριο, που γνώριζαν τι υποδοχής θα τύχαινε από τα παρευρισκόμενα πλήθη, προς όφελος βέβαια της δημοτικότητας του προιόντος τους.

Μη…σαλτάρομε δηλαδή, θεωρώντας ότι το παρακάτω πρότυπο που μας δίνουν οι φωτογραφίες της επίσκεψης της έξω από το Μεγάλη Βρετανία, είναι δυνατόν να μας προκύψει…επαναστάτρια, φέροντας τη σημαία πάνω στους γυμνούς της κώλους…
Στη συναυλία βρέθηκε και η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.
Θυμίζοντας μας το «όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη». Εδώ βέβαια η Βασίλω της λαικής παροιμίας, μεταμορφώθηκε σε πρωθιέρεια του βραχιολοτουρισμού και των άφραγγων τουριστών που ηγείται μιλώτας με περίσιο θράσος για αύξηση του τουρισμού και λησμονώντας τη μαραζωμένη και χωρίς εισπράξεις τουριστική οικονομία, αφού ότι χρήμματα διαθέτουν τα βραχιόλια, μετά βίας φτάνουν για τα ταξιδιβτικά γραφεία και τους ξενοδόχους που υποχρεώνονται να χαμηλώσουν τον πήχη της ποιότητας προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις χαμηλές τιμές.

Δεν ήταν λίγοι αυτοί που είχαν στηθεί στις πύλες του Ο.Α.Κ.Α. από τις 7.30 το πρωί περιμένοντας να «πιάσουν» μια καλή θέση κοντά στη σκηνή, ενώ άλλοι, που δεν κατάφεραν να προμηθευτούν εισιτήρια για τη συναυλία την περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμενε στο κέντρο της Αθήνας, μόνο και μόνο για να την δουν πριν αναχωρήσει για τον χώρο της συναυλίας.
Η συναυλία ολοκληρώθηκε ένα τέταρτο μετά τις 23:00, ενώ το κοινό ζητούσε από τη μεγάλη ντίβα της ποπ να ανέβει ξανά στη σκηνή.

Μετά την Αθήνα, η Lady Gaga θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό κομμάτι της περιοδείας της ώς τις 24 Νοεμβρίου σε: Αμβέρσα, Άμστερνταμ, Χέρνινγκ (Νορβηγία), Όσλο, Στοκχόλμη, Αμβούργο, Πράγα, Κολωνία, Βερολίνο, Μπέρμιγχαμ, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Μάντσεστερ, Λονδίνο, Παρίσι, Βιέννη, Μιλάνο, Ζυρίχη, Βαρκελώνη, Λισαβόνα, Σέφιλντ και Νιούκαστλ.

22.18 Πλατεία Συντάγματος - Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια

Βλέπονας τα πλήθη των θαυμαστών που άφησαν τη ραστώνη του καναπέ, ξέχασαν την ανέχεια και την ανεργία, παράτησαν τα like και ξεχύθηκαν στους δρομους να προσκυνήσουν το «είδωλο», δεν μπορείς να μη σκεφτείς με λύπη, ότι αν τους καλούσες σε μια διαδήλωση κατά της σημερινής κατοχής, όλοι θα θυμόταν το ραντεβού με τη γκόμενα που δεν πρέπει να περιμένει και το σπίτι που θα μείνει ασκούπιστο αν τρέχουν σε διαδηλώσεις.
Χώρια που μπορεί να αρπάξουν και καμιά ροπαλιά από κανένα αφιονισμένο ματατζή. Αυτό που το βάζεις ?
Ενώ όταν προσκυνάς τα αρνητικά πρότυπα της υποκουλτούρας της show biz, όχι μόνο ροπαλιά δεν φοβάσαι να φας, αλλά ξεγελάς και την πείνα σου με τον «άρτον και θέαμα» που σου δίνουν οι σχεδιαστές της σκέψης σου, θεωρώντας το ως νέος μαο μαο για πολιτισμό.
Ζήτω λοιπό η επανάσταση των μαο μαο…(ακολουθεί σιωπη και νύχτα μετά το πέσιμο της αυλαίας- τα κεφάλια μέσα).








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών