Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Abuela Grillo... αλα ελληνικά


Ο έλεγχος του νερού παγκοσμίως, προ των πυλών


Ο έλεγχος του νερού παγκοσμίως, είναι προ των πυλών.

Αν εφησυχαστούμε και αδρανήσουμε σαν απλοί πολίτες αλλά και σαν συλλογικότητες μπροστά σε αυτά που έρχονται με το τραίνο της παγκοσμιοποίησης, θα βρεθούμε στη θέση που με ανατριχιαστικό τρόπο μας περιγράφει το παραπάνω βίντεο κινούμενων εικόνων.

Ένα βίντεο προφητικό για το αύριο που περιμένει και την Ελλάδα, αν δεν αντιδράσουμε άμεσα.

Δύο ύστατες φωνές αφύπνισης απο τη Μαρία Μπελιβάνη και το Δημήτρη Παυλάκη για την τύχη του πανάρχαιου φυσικού κοινωνικού αγαθού.

 


Την ιδιωτικοποίηση όπως ονομάζουν το ξεπούλημα ή κατάσχεση επι το ακριβέστερο των βασικών κοινωνικών αγαθών, απαιτεί η ατζέντα της παγκοσμιοποίησης,
όπως το νερό και η ενέργεια.
Ιδιωτικοποιήσεις  που όπου έγιναν, οδήγησαν στον οικονομικό και κοινωνικό μαρασμό αποτυγχάνοντας παταγωδώς το διήγημα της ιδιωτικοποίησης όλων στο βωμό του κέρδους των λίγων και εις βάρος της φυσικής επιβίωσης των πολλών.
Στην Ελλάδα κατάσχονται από τους δανειστές φίλους συμμάχους συνεταίρους και στρατηγικούς μας συμμάχους, μα πάνω απ όλα εθνικούς μας τοκογλύφους.
Και βάζουν λουκέτο οι δημόσιες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, προς όφελος πάντα των εισερχόμενων αρπακτικών των πολυεθνικών
Υγείας, εστίασης, μεταφορών, επικοινωνιών, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, νύχτας, γη, τουρισμός, νερό,
σε δεύτερο χρόνο και φορολογία για το εκπνεόμενο διοξείδιο του άνθρακα που μολύνει τον αέρα των περιούσιων της γης.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών