Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Σοκ υστερικής…αντισυριζίασης από την κυβερνητική ομερτά.


Παίρνοντας την πρόσφατη ειδησεογραφία, δεν μπορούμε να μην σταθούμε στον συντονισμένο πόλεμο λάσπης και απαξίωσης που τελευταία εξαπολύει όλη η κυβερνητική ομερτά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, έντρομη στην προοπτική εκλογών και στην απώλεια της «κουτάλας» όπως έμαθε ο λαός να ονομάζει την εξουσία και όχι άδικα.

Και ανεξάρτητα της δικής μας πολιτικής θέσης, είμαστε υποχρεωμένοι να στηλιτεύομε τη βρωμιά και να δείχνομε το δίκιο, από όπου κι αν αυτά προέρχονται.

Και στην προκειμένη περίπτωση, η κυβερνητική υποκρισία ο φαρισαισμός και η ωμή γκεμπελίστικη προπαγάνδα που εξαπολύουν τα κυβερνητικά φερέφωνα, ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Οι υποσχέσεις που μοίρασε ο Τσίπρας στη ΔΕΘ σε συνδυασμό με τις πιέσεις της τρόικας, δημιούργησαν κρίσεις υστερικής παράκρουσης στα επιτελεία της κυβερνητικής ομερτάς.
Γνωρίζοντας μάλιστα ότι το φθινόπορο που μας έρχεται θα είναι η πιο μαύρη περίοδος πιέσεων για λήψεις καθοριστικών αποφάσεων και δεσμεύσεων προς τους δανειστές και την τρόικα, έχουν ξαμολύσει λυτούς και δεμένους σε μια ολομέτωπη επίθεση προς τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ.
Ενώ γνωρίζουν ότι οι επόμενες εκλογές θα τους βρουν εκτός κυβερνητικής πρωτοκαθεδρίας, με την καλύτερη των περιπτώσεων να αναγκαστούν να συρθούν σε συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ για να κυβερνήσουν μαζί του, η επί δεκαετίες μονοπώληση της εξουσίας που γινόταν μπαλάκι από τον έναν στον άλλον με τους υπόλοιπους απλούς θεατές, τους κάνει να βγάζουν φλύκταινες και μόνο στη σκέψη ότι θα χάσουν την κουτάλα από ένα κόμμα του πρώην 4%.
Πόσο μάλλον στην ιδέα ότι οι δικοί τους ψηφοφόροι, ιδιαίτερα όσο αφορά το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη και του Βενιζέλου, είναι αυτοί που αηδιασμένοι απο την ανάλγητη κακουργία τους απέναντι στους ψηφοφόρους που παρέδωσαν βορά στα θηρία της σιών, στράφηκαν στο ΣΥΡΙΖΑ αναζητώντας μια σανίδα σωτηρίας από τον τυχοδιωκτικό δοσιλογισμό των δυο κυβερνοσυνεταίρων στο έγκλημα.

Γι αυτό λοιπόν, Σαμαράς και Βενιζέλος αποφάσισαν να χαράξουν μια άκρως επιθετική πολιτική απέναντι στον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ.


Οι δυο τους επισημαίνουν τον «κίνδυνο για τη χώρα» από μια ενδεχόμενη έλευση του Τσίπρα στην εξουσία, και γι’ αυτό ο Σαμαράς μίλησε για τα «γλυκά ψέματα των λαϊκιστών» και ο Ευ. Βενιζέλος γεμάτος αναλγησία και αμετροέπεια, αναφέρθηκε σε
«εθνικό διχασμό που υπάρχει στη χώρα λόγω της δημαγωγίας και της παροχολογίας του ΣΥΡΙΖΑ».

Αλλά και τα τσιράκια τους οι θλιβεροί σαλτιμπάγκοι της πολιτικής, παίρνουν ο ένας μετά το άλλον τη σκυτάλη στο δρόμο της λάσπης που άνοιξε το Σαμαροβενιζελικό δίδυμο κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του προέδρου του.


Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο γνωστός διάδοχος του Κουλούρη ως σταυροφόρος του καλαθιού της νοικοκυράς, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πρωί του Σαββάτου: «Θα τα φάει ο σκόρος τα κουστουμάκια που ράβουν στο ΣΥΡΙΖΑ»

Αυτόν, ας τον αφήσομε ασχολίαστο καλύτερα. Μας 'εχει "πήξει" κατά καιρούς στη μεγαλοστομία του απο το ρόλο του σταυροφόρου αλλά και πριν απ αυτόν, λόγω πολιτικής "κουλτούρας" και του ανάλογου στυλ.


Από την άλλη, η παρθενόπη της πολιτικής Εύη Χριστοφιλοπούλου, σε μια οξύτατη επίθεση στη Ρένα Δούρου, την κατηγορεί ότι
«Θέλει να καλύψει αυτούς που προσλήφθηκαν με καραμπινάτη παρανομία και πλαστά πιστοποιητικά», στο θέμα του νέου εφευρήματος της κυβερνητικής κακουργίας, της αποστολής των στοιχείων των δημοτικών υπαλλήλων προς έλεγχο νομιμότητας.
Και να θυμίσομε εδώ, ότι μαζί με τη Ρένα Δούρου, άλλοι δεκαεννέα(19) δήμαρχοι αρνήθηκαν να αποστείλουν στοιχεία, μεταξύ αυτών και ο Ηλίας Ψινάκης του Μαραθώνα.
Τιμή τους και καμάρι τους να μην ενδώσουν και μην υπακούσουν στην κάθε φρενοβλαβή εφεύρεση των υπαλλήλων της τρόικας, που μετά την αποτυχία του αξέχαστου μέτρου κατά των «επιόρκων», που είχε προκαλέσει σωρεία σατυρικών δημοσιευμάτων μαζί με το δικό μας που με σκηνοθετική διάθεση είχαμε δώσει και θα βρείτε ΕΔΩ
σκέφτηκαν να εφεύρουν τον έλεγχο των στοιχείων και δικαιολογητικών πρόσληψης.

Φροντίζοντας εκ των προτέρω, να βγάλουν στη "σέντρα" ζεσταίνοντας το θέμα, την υπόθεση με τον άντρα γνωστής βουλευτού, συγγενούς τους κόμματος.


Και να θυμίσομε εδώ, ότι όλη αυτή η γελειότητα στήνεται, προκειμένου να συνδράμουν σε απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και να φτάσουν αισίως στον αριθμό απολύσεων που απαιτεί επιτακτικά η τρόικα εδώ και τώρα.
Και μιας που είπαμε για τρόικα και ότι το φθινόπορο μας έρχεται μαύρο και δύσκολο, να θυμίσομε την άλλη βάρβαρη και αποικιοκρατική απαίτηση της προς τις κυβερνητικές μαριονέτες, να καταργηθεί με νόμο εδώ και τώρα το δικαίωμα της απεργίας.

Ένα μέτρο που όχι μόνο μας οδηγεί σε εργασιακό μεσαίωνα, αλλά ιστορικά, μόνο σε περιόδους κατάργησης των Συνταγματικών ελευθεριών, ή σε περιόδους κατοχής από ξένα στρατεύματα έχει εφαρμοστεί.


Εμείς ότι άλλο και να πούμε πάνω σ αυτό, είναι περιττό. Ο λαός που νοιώθει το βούρδουλα κάθε μέρα πιο βαθιά στο πετσί του, ας συνέλθει από τον ωχαδερφισμό και την digital revolution που κατά κόρον έχομε στηλιτεύσει μέσα από τις στήλες αυτού του ιστολογίου και ας αναλογιστεί τις ευθύνες του, ως προς το που μας οδηγούν αυτοί οι επικίνδυνοι και σχιζοφρενείς εκτελεστές συμβολαίων θανάτου. Και το λέμε επαναλαμβανόμενοι έτσι, γιατί έτσι είναι. Τι κι αν το ντύσομε ευπρεπώς και το ονομάσομε διαφορετικά ;

Να θυμηθούμε όμως και την ακατανόμαστη ατάκα του ακατανόμαστου και γνωστού γελοτοποιού της μαφιόζικης συμμορίας Adonis πριν δυο μέρες, που κι αυτός συντονιζόμενος στο κυβερνητικό παραλήρημα, άρχισε να λέει τα γνωστά δικά του ανέκδοτα μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ.
«Δεν έχω καμία αμφιβολία πως άμα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα αδειάσουν οι τράπεζες και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω».

Ξέχασε να πει ότι δεν θα έχομε φάρμακα και γιατρούς αφού τα κατάργησε όλα αυτός, δεν θα έχομε ήλιο πάνω από τη χώρα, δεν θα έχομε πια δρόμους, σπίτια, ούτε βουλή, αφού θα γίνει τεκτονικός σεισμός…κλπ κλπ. Ακριβώς πάνω στο μοτίβο των γκεμπελίστικων ειδησεογραφικών απειλητικών δελτίων, που μοίραζαν οι κυβερνητικοί ολετήρες με όλα τα κανάλια της διαφθοράς, όταν με ιδιαίτερο σαδισμό εκτελούσαν τα συμβόλαια θανάτου μέσα από τα μνημόνια των εντολοδοχων τους. Πάγια τακτική της κακουργίας τους, η δημιουργία φόβου και η λάσπη. Τι άλλο θα μπορούσε να σκαρφιστεί ένας Adonis;


Ο δε φρούραρχος των πραιτωριανών γνωστός και απόλυτος Δένδιας, παίρνοντας τη σκυτάλη στην κατά ΣΥΡΙΖΑ λάσπη, είπε κορδίζοντας και περιχαρής, τη δική του ατάκα, μιλώντας στα Παραπολιτικα 90,1.
«Με έχουν εντυπωσιάσει δυσάρεστα οι εξαγγελίες Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη» κάνοντας λόγο για τον απόλυτο λαϊκισμό. «Δεν είναι ώρα για να λαϊκίσουμε» σημείωσε χαρακτηριστικά. «Ο ΣΥΡΙΖΑ επαγγέλλεται γενική σεισάχθεια, δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».
Εδώ να θυμίσομε, ότι την αποκλειστικότητα στο λαικίζειν και στο ψεύδεσθαι, την έχει με ισόβια δικαιώματα από τους εβραιοσιωνιστές τραπεζίτες, η κυβερνητική ομερτά.
Τολμώντας να μιλήσουν για λαικισμό, οι αρχιερείς του λαικισμού, της αναλγυσίας και του ψεύδους.
Έγινε και ειδικός δημοσκόπος ο κ. Δένδιας, τονίζοντας ότι σε «καμία μέτρηση η αξιωματική αντιπολίτευση δεν υπερβαίνει το 20 και κάτι %». Δεν μας διευκρίνησε αν αυτό το είδε στον ύπνο του, ή στον ξύπνιο του.
Γιατί μας έβγαλε και το μικρό δικτατορίσκο από μέσα του, εκφράζοντας την απαίτηση των κυβερνητικών ανδρεικέλων, να καζικωθούν πάσει θυσία στην εξουσία μέχρι το 2016 και μετά όπως «μετριοπαθώς» δήλωσε, ο λαός(πού τον θυμήθηκε αυτόν;) θα αποφασίσει αν μας στείλει στο σπίτι μας(ξεχνώντας ότι για τους δοσίλογους και τις κατοχικές κυβερνήσεις, υπάρχουν οι φυλακές και όχι η θαλπωρή της οικίας).


Βγήκε όμως ο γνωστός Στρατούλης, αυτός που έλεγε «ας το διακινδυνεύσομε» για την απειλή της Τουρκίας, να μας χαλάσει τη σούπα και την όρεξη, δηλώνοντας στον Real Fm ότι «Προτεραιότητα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η διαγραφή του χρέους».
Δεν πήρε χαμπάρι τον κ. Τσίπρα που δήλωσε στις
Financial Times «Θέλω την Ελλάδα να παραμείνει στο ευρώ». Η ασυνενοησία πάει σύννεφο, με τον καθένα να στήνει δικό του μπαιράκι, με αποτέλεσμα να έχομε συνιστώσα και πολιτική.

Και για να μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας, διαγραφές και εθνικές πολιτικές, με ευρώ είναι ασύμβατοι όροι. Αυτοί που σε γονάτισαν προκειμένου να σκυλέψουν πάνω στο άψυχο σώμα σου, δεν πρόκειται να διαπραγματευτούν τα κέρδη τους και τη δική τους προοπτική, ούτε να διακινδυνεύσουν τη δική σου ανάπτυξη και ανεξαρτητοποίηση, αν δεν το κάνεις από μόνος σου, γράφοντας τους στα παλιά σου τα παπούτσια.
Γι αυτό ας σοβαρευτούν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ και ας αρχίσουν επιτέλους να συνενοούνται μεταξύ τους, γιατί πρέπει να το καταλάβουν ότι μόνη πια επιλογή του ματωμένου από την προδοσία και το μαστίγιο λαού, προκειμένου να απαλαχτεί από την διορισμένη από την εβραιοσιωνιστική τραπεζική ομερτά κυβερνητική κακουργία, είναι η δική του προοπτική.
Μην απογοητεύσει κι αυτός το λαό που δεν έχει άλλα περιθώρια, μπροστά στα αδιέδοδα μέσα στα οποία τον έχουν μαντρώσει οι εθνικοί ολετήρες.







Βυζαντινός Αντίλαλος







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών