Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Στη σκυτάλη της εθνοαποδόμησης ο Κούλογλου για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ


«Σας αποκαλώ "Μακεδονία" όπως ο υπόλοιπος κόσμος»

Νέο μέτωπο μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει, αυτή τη φορά με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο  Στέλιος Κούλογλου σε ενημερωτικό portal της ΠΓΔΜ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο telegraf.mk, η οποία αναπαράγεται από άλλα μέσα ενημέρωσης της ΠΓΔΜ, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου δηλώνει:
"Αυτή η εξωφρενική διαμάχη δημιουργήθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά. Στη δεκαετία του '90, ήμουν από τους λίγους δημοσιογράφους που ανέφεραν ότι το πρόβλημα σήμαινε πολιτική και εθνική αυτοκτονία. Δυστυχώς, αυτό έγινε πραγματικότητα, καθώς η Ελλάδα έχει ηττηθεί σε ό,τι αφορά το θέμα. Εχω μιλήσει για αυτό το πρόβλημα πολλές φορές σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις στα Σκόπια, καθώς και για τις δυνατότητες επίτευξης μιας ειρηνικής και αποδεκτής λύσης. Όμως, σήμερα, πληρώνουμε το τίμημα της πολιτικής Σαμαρά".
Ο Στ. Κούλογλου σημειώνει ακόμη: "Αποκαλώ την Μακεδονία με το όνομά της: Μακεδονία, όπως ο υπόλοιπος κόσμος".
Ο ίδιος σημειώνει ότι "η Ελλάδα θα πρέπει να βρει έναν τρόπο για να σώσει την τιμή της. Δεν νωρίζω σε ποια λύση θα πρέπει να φτάσουμε, ωστόσο από τη δική μου οπτική, αυτό το πρόβλημα ανήκει στο παρελθόν. Η Ελλάδα πρέπει να αντιμετωπίσει σημαντικότερες προκλήσεις σήμερα".
Η δική μας απάντηση στον εθνομηδενιστικό μικροκομματισμό

Κάποιος πρέπει να πει σε αυτούς του εθνικούς ολετήρες, τους νέους Νενέκους, ότι ΠΡΩΤΑ διασφαλίζεις την εδαφική ακεραιότητα και ανεξαρτησία της χώρας που ισχυρίζεσαι ότι είσαι πολίτης και μετά αντιμετωπίζεις τις «σημαντικότερες» όπως τις αποκαλεί προκλήσεις.
Διότι τι να διορθώσεις σε μια χώρα προδομένη και διαμελισμένη με επίδοξους ηγέτες, πιστά σκυλιά ξένων κέντρων επιρροής ;
Καταγγέλει ως υπεύθυνο το Σαμαρά, χρησιμοποιώντας την αλήθεια αυτή, για να δικαιολογήσει τη δική του σημερινή προδοτική στάση, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε ηλίθιους ψηφοφόρους. Εκτός αν όντως είμαστε και δεν το καταλάβαμε ακόμα.
Στις ανακοινώσεις της ΝΔ για το θέμα και στην αντιπαράθεση της με το ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε άλλη μια νέα δήλωση στελέχους της αντιπολίτευσης, του Δ. Χριστόπουλου
"Ο γνωστός υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Δ. Χριστόπουλος ζητάει σήμερα (ΒΗΜΑ) να αποκαλούνται ως "τουρκικά" τα σωματεία της μειονότητας στην Θράκη…".
Μετά και από την εξέλιξη και στην επιμονή των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της ηγεσίας του να σύρονται και να άγονται από μισελληνικά κέντρα, η λογική τελειώνει και σε δυο μόνο συμπεράσματα μπορούμε να καταλήξουμε.

-Ή ότι αυτή είναι βρε αδερφέ η πολιτική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, ως κόμμα μη ελληνικό, αλλά ξενοκίνητο, αφού και ο αρχηγός του για την προεκλογική του εκστρατεία και προκειμένου να προβει στις εκάστοτε δηλώσεις του, αντί να βγει στο λαό εδώ στη χώρα που υποτίθεται ότι θέτει το κόμμα του υποψηφιότητα, τρέχει από το ένα κράτος της Ευρώπης και της Αμερικής στο άλλο και βγάζει προεκλογικούς λόγους για να τον ακούσει ο λαός της μακρινής αποικίας.
-Ή ότι αντιλήφθηκε ότι ξεπέρασε τα όρια του με το 26% που του εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός και σπεύδει άρον άρον να τον στρέψει στις αγκαλιές της κυβερνητικής ομερτάς, αποποιούμενος τις ευθύνες μιας κυβερνητικής προοπτικής και αρκούμενος στο σίγουρο και σταθερό ρόλο του αριστερού δεκανικιού της εξουσίας σε συμπαράσταση και του ΚΚΕ. Που θέλει το λαό στις επικείμενες εκλογές κατά τον Κουτσούμπα, να στέλνει «μηνύματα» για ισχυρό ΚΚΕ και όχι να ψηφίσει για να αποτινάξει από πάνω του τη λέπρα της προδοσίας, στοχεύοντας στην ολοκληρωτική ανατροπή του σάπιου κυβερνητικού στρατοπέδου.
Σταθερός στην πολιτική των ίσων αποστάσεων και στην υποτίμηση του δικαιώματος του πολίτη στο εκλέγειν σαν μαντατοφόρο μηνυμάτων και όχι καταπέλτη πολιτικών ανακατατάξεων με στόχο τη δημοκρατία και την ελευθερία του.
Το ρόλο του ΚΚΕ, τον έδειξε ξεκάθαρα το ΠΑΜΕ στην σθεναρή υπεράσπιση της βουλής των λόρδων από το λαό, παλιότερα.
Το ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ, μας τον δίνουν καθημερινά, οι δηλώσεις και τα κατορθώματα των συνιστωσών του αλλά και της ηγεσίας του.
Το ρόλο του Κούλογλου για όσους δεν τον ξέρουν, απο το ΕΚΚΕ στους μιναρέδες των νταβάδων και απο τις copy past εκπομπές και τα αντιγραμμένα βιβλία, στο ρόλο του εθνοαποδομητή όπως μας περιγράφουν αναλυτικότατα τα δημοσιεύματα που βρήκαμε στους παρακάτω συνδέσμους.


Χρόνια και χρόνια κωλοτριβόταν με ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ κλπ.ενώ παράλληλα έκανε μπίζνες με την ΕΡΤ.
Πάει η ΕΡΤ,πάει και η ΔΗΜΑΡ κάπου πρέπει να πιάσει πόστο για το μέλλον.
Νάτος κι αυτός στο θάλαμο αναμονής. Περιέργως το μαγαζί του TVXS σφύζει από διαφημίσεις τραπεζών που λεηλάτησαν τη χώρα.


Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στις επικρίσεις της κυβέρνησης στο θέμα Κούλογλου, έρχονται σαν γνήσιος ξύλινος πολιτικός λόγος, να συνεισφέρουν ακόμα περισσότερο στην αγανάκτηση του απλού έλληνα πολίτη, αφού βγάζοντας τη μούγκα επί ταμπακιέρας συμφωνώντας σαφέστατα με τις δηλώσεις του στελέχους τους, κατηγορούν με κροκοδείλια δάκρυα τη δεξιά, για αποπροσανατολισμό από τα καθημερινά προβλήματα.

Αιδώς αργίοι !!!! Την εθνική προδοσία την κρύβουν κάτω από το χαλί των καθημερινών προβλημάτων, λες και αυτά δεν είναι δημιουργήματα της ίδιας πολιτικής ομερτάς που και οι ίδιοι στήριξαν επι χρόνια συμμετέχοντας σε ένα πραξικπηματικό κοινοβούλιο.

"Οι ασυνάρτητες ανακοινώσεις της ΝΔ εντάσσονται στην προσπάθεια αλλαγής της ατζέντας από τη συζήτηση για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και της απόκρυψης της συμφωνίας για τα νέα μέτρα και το νέο μνημόνιο που έχουν συμφωνήσει  κυβέρνηση και τρόικα", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:
"Είναι έκδηλος ο πανικός του κ. Σαμαρά, καθώς με ψέματα και φτηνούς αντιπερισπασμούς προσπαθεί να περισώσει ό,τι μπορεί, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται δεν πείθει ούτε την κ. Μπακογιάννη η οποία του επισημαίνει ότι πλέον η ΝΔ είναι ένα μικρό κόμμα. Η ώρα της κρίσης, όμως, πλησιάζει και ο λαός δεν θα επιτρέψει να συνεχιστεί η καταστροφική πολιτική για την κοινωνία και τη χώρα".

Τα συμπεράσματα δικά σας.



Βυζαντινός Αντίλαλος






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών