Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ...ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ !



Από το makeleio gr πήραμε το παρακάτω κείμενο…το οποίο βέβαια πιό κάτω στο κείμενο του, βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

“…ο κ. Βενιζέλος μπροστά σε ελάχιστο ακροατήριο κατηγόρησε όπως συνηθίζεται το ΣΥΡΙΖΑ για φασιστική νοοτροπία καθώς στο πνεύμα της ανακοίνωσης της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θεώρησε ότι πίσω από τις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας βρίσκεται το κόμμα της αντιπολίτευσης,…”

Γιατί επιμένει με τόση μανία να πριμοδοτεί το ΣΥΡΙΖΑ στη συνείδηση του

Ελληνικού λαού ο εκρόσωπος του διεθνιστικού κεφαλαίου στην Ελλάδα, σαν το κόμμα που διοργανώνει κάθε λαική εξέγερση και διαμαρτυρία ??

Πώς ονομάζεται και πως μεταφράζεται αυτό στη συνείδηση του ακαπέλωτου ανεξάρτητου Έλληνα αγανακτισμένου πατριώτη ??
Ας το κρίνει ο καθένας.

Από τη στιγμή που αν και καλέστηκαν μέλη του κόμματος να παρευρεθούν στη διαμαρτυρία, δεν φάνηκε κανένας απολύτως, την ώρα που από άλλους κομματικούς χώρους, παραμέρισαν την κομματική τους ιδιότητα και διαμαρτυρήθηκαν αρκετοί Χανιώτες δια της προσωπικής τους παρουσίας.

Η πρωτοβουλία ανήκε στη ΔΗΠΑΚ Χανίων και στο ΕΠΑΜ, που δεν έφερε κανένα σύμβολο του κόμματος του και αγκαλιάστηκε από εκατοντάδες Χανιώτες, απολυμένους, αγρότες, επαγγελματίες πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και άλλων χώρων, αλλά με μια μόνο έγνοια.
Το κοινό συμφέρον στην επιδιωκόμενη καταστροφή του τόπου και στην κάθε πρόκληση των διαφόρων λακέδων της παγκοσμιοποίησης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών