Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Ανέχεσαι και εσύ να σε χρησιμοποιούν ?

Κλικ για μεγέθυνση

ή "Η σκευοποίηση των ηλιθίων"

Θα μπορούσε να ήταν ένας αντικειμενικότερος τίτλος του άρθρου.
Προτίμησα να το δώσω λίγο πλαγιομετωπικά, ώστε να αφεθούν οι συνειδήσεις να αφυπνιστούν μέσα απο την ώριμη αυτοκριτική των πεπραγμένων μας ως έθνος, στην μετεπαναστατική μας νεότερη ιστορία.
Τι ΔΕΝ κάναμε για να κινδυνεύουμε όχι μόνο ότι άρχισαν οι "ξεβράκωτοι" κατά Βαρθολομαίο ή οι "αλήτες" κατα Πρετεντέρηδες να ΜΗΝ αποτελειώσουμε ποτέ μας,
αλλά να διακυβεύουμε σήμερα και αυτή την ύπαρξη του ελληνισμού των χιλιετιών,
απο τις φυλές των χαζαρομογγόλων και των βανδάλων, του σημερινού άξονα παγκοσμιοποίησης του κεφαλαίου?

Μήπως μια ανάταση και ένας επαναπροσδιορισμός των πολιτιστικών και πολιτισμικών αξιών που μας διέπουν και μας ταυτοποιούν ως έθνος, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ τώρα, έστω στο παρά πέντε, πριν αφεθούμε να μας καταπιεί η ιστορία στη μαύρη τρύπα της ανυπαρξίας και της οριστικής λήθης ???
Και για τους ινδιάνους, έγραψε η ιστορία σελίδες επι σελίδων και κινηματογραφικές ταινίες γυρίστηκαν.
Για μας, δεν θα γράψει κανείς γιατί μας μισούν αυτοί που επιδιώκουν τον αφανισμό μας, γι αυτό μας έπνιξαν στις φασιστικές ταμπέλες καθυπόταξης, κατηγορώντας μας με τις δικές τους αμαρτίες, ως ρατσιστές, φασίστες, τεμπέληδες και άλλα βρώμικα και ανήθικα νεοταξικά διανθίσματα.


Και χτυπούν ανελέητα το φέροντα οργανισμό, το σκελετό του οικοδομήματος του ελληνισμού και της ορθοδοξίας ταυτόχρονα, ως έννοιες ταυτόσημες και γενεσιουργές του ανθρώπινου πολιτισμού.

Κάποιοι έλληνες λογοτέχνες, ποιητές του λόγου ίσως και ως φαίνεται, δεν ενοχλούν ακόμα τη διάνοιξη των νεοταξικών λεωφόρων της πολυπολιτισμικής ονομαζόμενης ουτοπίας των ελίτ.
όπως την είδαμε και την αναλύσαμε πλήρως και διεξοδικώς σε προηγούμενα άρθρα μας
ΕΔΩ  και  ΕΔΩ

Όσοι αποτελούν αγκάθια, είτε ως μεταφέροντες αξιακούς κώδικες είτε ως συνδετήριοι κρίκοι της διαχρονικότητας του ελληνισμού, σαφώς έχουν στοχοποιηθεί σαν φασίστες, αναχρονιστές που εγείρουν αλυτρωτισμούς (ενώ οι επεκτατισμοί και όχι αλυτρωτισμοί των άλλων δεν ενοχλούν, είναι μάλιστα επιδοτούμενοι), ή πούστηδες, ή εβραίοι καταστροφείς της Ελλάδος.
Ταμπέλες και βρωμιά, έχει μπόλικα η φαρέτρα των εμπόρων των εθνών και των κατά τόπους δουλικών τους.
.
Όσο αφορά δε τους εκπροσώπους της ελληνιστικής περιόδου στο γιατί αυτούς δεν τους «παίρνει η μπάλα» της αποδόμησης, είναι ξεκάθαρη η θεωρία που ακολουθείται από την υπερεθνική ελίτ του νεοταξικού Αρμαγεδόνα.
Η οποία κατά διαβολική τύχη είναι ταυτόσημη της θεωρίας Χίτλερ, που και αυτή κατά άλλου διαβόλου τύχη, είναι ταυτόσημη αυτής του Φαλμεράηερ, του γνωστού ισραηλινού καθηγητή γεννήτορα της προπαγάνδας που προσπάθησε να εδραιώσει στις μάζες και η βερεμιάδα του ΣΚΑι(άλλη διαβολική σύμπτωση εδώ, πολλές διαβολικές συμπτώσεις).
.
Σε αυτό το κείμενο, γίνεται μια προσπάθεια να αναδειχτεί όλη η σαπίλα και ο εθνοδοσιλογισμός των πληρωμένων κονδυλοφόρων και εν γένει των ιερατείων της εκπόρνευσης των διεφθαρμένων συνειδήσεων κάθε επιπέδου, για την οριστική καθυπόταξη της κοινωνίας με την επιχειρούμενη παντίοις τρόποις αποδόμηση των δυο βασικών πυλώνων, Ελληνισμού και Ορθοδοξίας.
Με συνεχή και στοχευμένα χτυπήματα μια στο καρφί και μια στο πέταλο.
Και τη μέθοδο του χτυπώ το ένα για να αποδομήσω το άλλο και τ ανάποδο.
ΑΝ αυτοί οι δυο πυλώνες καταπέσουν, αλώθηκε ο άνθρωπος(γενικά και οχι μόνο η ελληνική κοινωνία) και εδραιώθηκε η σχιζοφρένεια της παγκοσμιοποίησης.

Το ιδιώνυμο «πολυπολιτισμική», θα καταπέσει φυσικά αμέσως μετά την εδραίωση της παγκόσμιας κυβέρνησης και οι χρήσιμοι ηλίθιοι θα εξαφανιστούν κάτω απο ανείπωτη βία.
Και το ζητούμενο σήμερα για μας, είναι ΑΝ θα ανεχτούμε να καταγραφτούμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στις ορδές των χρήσιμων ηλίθιων της εδραίωσης του νέου σκοταδισμού.
Είτε δια της συνεργίας, είτε δια της παθητικής αδρανείας.
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ! . 

Επιστρέφοντας επι της ταμπακιέρας μας, θυμίζομε οτι για τους επαγγελματίες και τα μίσθαρνα όργανα της διανόησης που αναχαράσουν την προπαγάνδα των αιώνιων καπηλευτών του ελληνικού πολιτισμού,Ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός και όλοι του οι εκπρόσωποι, ανήκουν στην ανθρωπότητα και όχι στους νεο-έλληνες όπως μας ονόμασαν, προκειμένου σκόπιμα να μας αποκόψουν από τους έλληνες, ως νέα ράτσα όπως ισχυρίζεται η θεωρία Φαλμεράηερ και όλα τα σημερινά της κομματόσκυλα και η συνομοταξία των εκπορνευόμενων κονδυλοφόρων της επιδοτούμενης διανόησης.
.

Αφού κατά Φαλμεράηερ, Βερέμηδες και τατσοπουλικά αδερφάτα, Άντολφ Χίτλερ μα και σημερινό νεοταξικό διαφωτισμό και διαπαιδαγώγηση, το «1821 ένα νέο έθνος γεννιέται».
Κατα τη βρώμικη τους και μάλιστα ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ(τυχαίο?) προπαγάνδα, όπως καθαρά το είπε ο Φάλμερ και το εφάρμοσαν ΟΛΟΙ οι επόμενοι,
το 1821
δεν απελευθερώθηκε ένα έθνος δημιουργώντας εκ νέου το κράτος του, αλλά !!!!
Το κράτος που δημιούργησαν οι μεγάλες δυνάμεις!!!!!!!!!! δημιούργησε έθνος αποτελούμενο από γύφτους, ασιάτες, αφρικανούς και...εξωγήινους που έτυχε να βρίσκονται στο χώρο, με μοναδικό κοινό, τη θρησκεία της ορθοδοξίας και οχι την εθνική ταυτότητα.
.
Εδώ θα πρέπει να θυμίσομε και να τονίσομε ότι η ορθοδοξία κατά τους χρόνους του οθωμανικού σκότους, αποτέλεσε την ταυτότητα του ελληνισμού και το ειδοποιό εκείνο στοιχείο, που τον κράτησε όρθιο παρέχοντας του όλους εκείνους τους αξιακούς κώδικες που μαζί με την πατροπαράδοτη κληρονομιά του Λαϊκού του Πολιτισμού, τον κράτησαν μακριά από την εκτούρκεψη και τον αφανισμό.
.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 1821 ΔΗΛΑΔΗ, ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΓΚΑΘΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΥ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΑΠΟΔΟΜΕΙΤΑΙ.
ΠΑΝΤΙΟΙΣ ΤΡΟΠΟΙΣ.
.
Αποδομώντας ήρωες, στοχοποιώντας πολιτικές προσωπικότητες, διαστρεβλώνοντας βάναυσα ιστορία, κλπ.
Χτυπάνε ελληνισμό και ορθοδοξία ταυτόχρονα.
Και γενικά, οτι αποτελεί το σκελετό και ότι μεταφέρει τους αξιακούς κώδικες επάνω στους οποίους στέριωσε ο ελληνισμός στους αιώνες.
.

Όπως και παλιότερα έχομε αναλύσει ότι «Δεν είμαστε μόνοι μας τελικά»
.
Τους ενδιαφέρει ο σκελετός, ο φέρων οργανισμός του οικοδομήματος
.
Κολοκοτρώνης, Καποδίστριας, η ιστορία, Βενιζέλος, θρησκεία, ποιητές και συγγραφείς που ύμνησαν τις εθνικές και θρησκευτικές αξίες και αποτελούν τα προπύργια της ελληνικής γραμματείας.
Να πούμε για τους Σικελιανό, Βρετάκο, Κόντογλου, Σεφέρη, Δέλτα και όλους τους γίγαντες της νεότερης Ελληνικής Γραμματείας ?
Τη μοναδική και δακτυλοδεικτούμενη στην παγκόσμια λογοτεχνία, για τον πηγαίο λυρισμό και τον ελληνικό τρόπο έκφρασης,
που πηγάζει, εκπορεύεται μα και καταλήγει, στο Φως, στον Ανθρωπο και στην Αγάπη για τη Φύση των πραγμάτων ?
Σε αντίθεση με την πεσιμιστική και κατηφή δυτική λογοτεχνία.
.
Όλοι λοιπόν οι μέγιστοι του ελληνικού πνεύματος, εξοστρακίστηκαν βάρβαρα από βάρβαρους και χαμερπείς, απο το υπουργείο διά βίου ηλιθιοποίησης και πολτοποίησης των συνειδήσεων.
Ξεκινώντας το ρέκβιεμ της ελληνικής παιδείας, από την εποχή της Αννούλας του Σημίτη και των πρώτων αποδομητών.
.
Ως και ο Εθνικός Ύμνος ενόχλησε κάποιους και έβαλαν το Γιανναρά το μέγα υποκριτή και φαρισαίο του ελληνισμού, να πει οτι είναι αναχρονιστικό εθνικιστικό τραγούδι που εγείρει εθνικισμό.
Ο «Ύμνος εις την Ελευθερία», του μεγίστου της ανθρωπότητας, Σολωμού.
.             
                 Απολαύστε παραλήρημα ακαδημαϊκού ανδρός

Και το είπε αυτός, που ύμνησε τον Τσίπρα του Αλαβάνου και του νεοταξικού άξονα ως μοναδική ευκαιρία για την Ελλάδα ως χαρισματικός τρομάρα τους ηγέτης, με όραμα ξανά τρομάρα τους των κάθε Γιανναροπουλέων.
Πρότεινε μάλιστα ο μέγας υμνητής του Αλέκου να αντικατασταθεί με ένα τραγούδι του Γκάτσου, ή άλλου νεότερου ποιητή.
.

Σε άρθρο του που έγραψε στις 17 Ιουνίου 2012 στην εφημερίδα «Καθημερινή» με τίτλο «Ποια τα σημάδια του καινούριου»,
γράφει:
«….Πέμπτο σημάδι του καινούργιου - τεράστιας συμβολικής και αυτό σημασίας:
Αλλαγή του Εθνικού Υμνου. O σολωμικός «Υμνος στην Ελευθερία» είναι από τα μετριότερα στιχουργήματα του μεγάλου μας ποιητή, θεματικά περιορισμένος στην απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό και με λεξιλόγιο κυρίως αφηρημένο, νοησιαρχικό. H μελοποίησή του από τον Μάντζαρο υπέταξε το ποίημα στις σκοπιμότητες εντυπωσιασμού που υπηρετεί η δυτική φανφάρα και ο Υμνος ταυτίστηκε με τον επαρχιώτικο εθνικισμό του μεταπρατικού μας κράτους. Το καινούργιο θα μπορούσε να είναι κάτι σαν τον «Τσάμικο» του Νίκου Γκάτσου, στη μουσική του Μάνου Χατζιδάκι..

.
Αυτά γράφει ο Γιανναράς, παραγνωρίζοντας τη μέγιστη αξία
του Ύμνου εις την Ελευθερία, ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και οχι μόνο μέσα στα στενά ελληνικά πλαίσια.
Δεν έχει καταταγεί τυχαία ο Σολωμός ανάμεσα στους πρώτους δέκα ποιητές της παγκόσμιας λογοτεχνίας.
Ας δούμε όμως ο μέγιστος Έλληνας δάσκαλος Λιαντίνης, τι μας είπε για τον εθνικό μας ποιητή Διονύσιο Σολωμό.
Και «την κόψη του σπαθιού την τρομερή».
   
                      
Για την επελαύνουσα υποκουλτούρα του πολυπολιτισμικού ουτοπικού ιδεολογήματος και τα ντόπια δουλικά της
Προέχει η διδασκαλία της gay υποκουλτούρας των παρα φύσιν θεωριών, μα και του κορανίου στα υπό διάπλαση παιδιά της Ελλάδας, αφού γέμισαν τις αίθουσες με παιδιά του ισλάμ κατ αποκλειστικότητα και στοχευμένα, αποκαλώντες φασίστες και ρατσιστές όλους τους γονείς των ελλήνων μαθητών προκειμένου να τους βουλώσουν με τον πιο χυδαία φασιστικό τρόπο τις όποιες αντιδράσεις, σε μια παρα φύση ομογενοποίηση εκ διαμέτρου αντίθετων κοσμοθεωριών, για την ΒΙΑΙΗ εξίσωση όλων προς τα κάτω, με οδηγό την Α-μάθεια και την οριζόντια δουλο-ποίηση στο επερχόμενο.
Γιατί έτσι πρόσταξαν οι ελίτ των τραπεζών και οι έμποροι των εθνών και των ψυχών.
Οι δημιουργοί και φορείς του νεοταξικού άξονα για την παγκόσμια διακυβέρνηση των ολίγων του χρήματος.
.

Οι αιώνιοι για να μην πούμε πρό-αιώνιοι θανάσιμοι εχθροί των ελλήνων, εκπρόσωποι σήμερα του ίδιου του σατανά και του αρμαγεδόνα που φέρνει στους λαούς μέσω της ουτοπίας της παγκοσμιοποίησης και του πολυπολιτισμικού μοντέλου μέσω του οποίου την επιβάλει.
Πατώντας πάνω σε κοινωνικά κόπρανα, ξεπουλημένους πολιτικούς τυχοδιώκτες, φτηνούς και ανίκανους εκπαιδευτικούς, χαμερπή και δουλοπρεπή κηφηναριά της δημόσιας διοίκησης όλων των κλάδων, από δικαστικούς μέχρι τον τελευταίο αυτοκρατορίσκο της τελευταίας βαθμίδας της δημόσιας διοίκησης, που παραφράζοντας τα καθήκοντα του, εκτελεί σκυμμένος στα τέσσερα τα συμβόλαια θανάτου που φτάνουν στο άθλιο και βρωμερό γραφείο του, από τα κέντρα ελέγχου και καναλιζαρίσματος των μαζών, ή των όχλων όπως ονομάζουν τους άλλοτε ελεύθερους πολίτες, τα αφεντικά τους.
«Ανθρωποκάμπλιες» τους έλεγε όλους αυτούς ο Κόντογλου.
Που ζουν κολλημένες η μια με τον κώλο της άλλης και μόλις τις ξεκολλήσεις, ψοφάνε όλες μαζί.
Καλώντας σε μια στερνή κραυγή αγωνίας τους Έλληνες να ξεριζώσουν αυτα τα βρωμοχόρταρα.
Όπως βλέπομε στο παρακάτω άρθρο μας.
ΕΔΩ


Γιατί λοιπόν βαρεθήκαμε φίλοι μου
να διαβάσομε ένα βιβλίο ιστορίας, με αποτέλεσμα να αναμασάμε πολλοί εξ ημών προπαγάνδα των εχθρών μας, που όπως η βερεμιάδα που αναπαρήγαγε το Φαλμεράηερ, μα και το Χίτλερ, αγωνίζονται να μας αποκόψουν ως έθνος από την ιστορία μας ?
Και αυτό, μαζί με την γενική αποδόμηση και λάσπη σε ότι αποτελεί σκελετό όπως είπαμε πιο πάνω θα το καταφέρουν, αν μας πείσουν οτι δεν έχομε σχέση και με το Βυζάντιο.
.
Ότι το Βυζάντιο ήταν εχθρός του ελληνισμού.
Ένα κοστούμι που φοριέται πολύ τελευταία, από αδιάβαστους και χρήσιμους ηλίθιους, συνήθως μέσα από τους κύκλους της ονομαζόμενης αριστερής υποκουλτούρας.
Διακαής πόθος και επιδίωξη όλων των νεοταξικών ιερατείων.
Και ο Φαλμεράηερ θα δικαιωθεί μαζί με τους Βερέμηδες οτι το 1821 δεν γέννησε το έθνος κράτος, αλλά το νέο κράτος δημιούργησε έθνος, απο αλβανούς, τούρκους, γύφτους, άραβες κλπ φυλές.
.

Και αυτομάτως φτάνουν στο διακαή στόχο τους που είναι οτι είμαστε ξένοι με την αρχαία Ελλάδα, με τον Αλέξανδρο, τον Πολιτισμό, τη φιλοσοφία κλπ κλπ.
Αρα, δεν δικαιούμαστε να διεκδικούμε τίποτα από αυτά, ούτε έχομε λόγο με την υπόθεση της Μακεδονίας.
Πρόσφατα επανέλαβαν τη γνωστή προπαγάνδα του ισραηλινού πράκτορα της μοσάντ καθηγητή Τζβή Άνκορυ, με ημερίδα που οργάνωσαν μέσω εθνοπροδοτών της τοπικής αυτοδιοίκησης με θέμα την ισραηλινή καταγωγή των Σπαρτιατών, μα και του Γεωργίου Γεμιστού Πλήθωνα.
Όπως και ότι ο μινωικός πολιτισμός δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, αφού είναι…ιουδαικής καταγωγής. Ιουδαίοι τον δημιούργησαν λέει και όχι Δωριείς Έλληνες. Οι Κουρήτες ήταν…εβραίοι.
Καταλαβαίνετε το αβυσσαλέο μίσος των όψιμων φίλων και «συμμάχων» μας ?
Θα βρείτε
το γεγονός της ημερίδας 
ΕΔΩ
  και

στο δεύτερο μέρος αυτού
ΕΔΩ  του δημοσιεύματος, θα βρείτε
όλο το ιστορικό της βρώμικης καθ όλα προπαγάνδας οικειοποίησης παντός ελληνικού από την ισραηλινή πολιτική ολόκληρου του 20ου αιώνα.
.
Αυτή είναι η πολιτική του Ισραήλ και της εβραιομασονίας και εννοείται οτι όπως κάθε προπαγάνδα, προσπαθεί να εδραιωθεί μέσω των αμόρφωτων ιστορικά έως αγράμματων χρήσιμων ηλιθίων.
.
Ανέχεσαι και εσύ να σε χρησιμοποιούν κατ αυτό τον τρόπο οι εχθροί της πατρίδας σου ?
.
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!


Βυζαντινός Αντίλαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών