Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Όταν η είδηση «συνπορπατεί» με την μαύρη προπαγανδα



Τέτοιου είδους εθνοδιασπαστικά σχόλια που έντεχνα «τρυπώνουν» κάποιοι επιτήδιοι επαγγελματίες στα κατά τα άλλα «ειδησεογραφικά» άρθρα τους, ΜΟΝΟ γνωστούς πρακτορίστικους κύκλους που επι δεκαετίες μοχθούν για αποσχίσεις και διαμελισμό του εθνικού κορμού της χώρας εξυπηρετούν, μέσα από το μίσος, τη διχόνοια και την απαξίωση ελληνικών περιοχών, με στόχο την ευόδωση των αποσχιστικών τους επιδιώξεων.

Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑΙ ΤΟ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ «ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ», ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ.

Πηγή “διανθίσματος”: http://attikanea.blogspot.gr/2014/10/blog-post_673.html


Τίτλος είδησης.
«ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ!!!!! ΠΟΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΧΙ»

Κατάλαβες τώρα, γιατί ότι τα πολιτικά ανθελληνικά μιάσματα που ψήφισες για την Ευρωβουλή, είναι πουλημένα;;;;
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΛΙΑ (ΠΑΣΟΚ) και ΠΟΤΑΜΙ, δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ πολιτικός βόθρός.

Πόπη Σουφλή

Υστερογραφικό διάνθισμα – η πραγματική αλλά υποδόρια είδηση-ένεση.
(Το υστερόγραφο, όπως μαρτυρεί και η ονομασία του, γράφεται στο τέλος του άρθρου. Αλλά εδώ, προτιμήθηκε να γραφτεί στην αρχή, για να το διαβάσουν όλοι, μην τύχει και ξεφύγει από κανένα μάτι.)


Υ.Γ. Να τους χαίρονται οι Κρητικοί τους Σταύρο Θεοδωράκη και Γιώργο Γραμματικάκη..(ως εδώ, καλά…)
Τ ε λ ι κ ά,  ε κ ε ί  σ τ η ν Κ ρ ή τ η,  ε κ τ ό ς  α π ό  ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (βλέπε ΕΛ. Β ε ν ι ζ έ λ ο,-και αυτόν πήρε η μπάλα- Μητσοτακαίικο, Κεφαλογιανναίικο, Θεοδωρακαίκο κολπ),  τ ι  κ α λ ό  β γ ά ζ ε τ ε ;;;
(εδώ βγαίνει στον αφρό ο πραγματικός στόχος του δημοσιεύματος, που αποτελεί το τυρί στη φάκα, που είναι το…προλογικό υστερόγραφο)

Πόπη Σουφλή


Αρνητική ψήφο για τις γερμανικές αποζημιώσεις, έδωσαν δυο Κρήτες βουλευτές στους εννέα σύνολο, οι υπόλοιποι των οποίων υπερτριπλάσιοι, ανήκουν στη λοιπή χώρα.

Προς τι το μένος και το μίσος σας κ. Σουφλή συντεταγμένα για την Κρήτη ;
Την απάντηση στην φρενήρη και δηλητηριώδη αντεθνική διχαστική προπαγάνδα αυτού του είδους της δημοσιογραφίας, τη δίνει η ιστορία και ο πατριωτισμός των Κρητών.
Εμείς, αφήνομε τους εκπροσώπους αυτής της προπαγάνδας, στο βούρκο τους, αφού πολλές φορές έχω αναφερθεί μέσα από άρθρα στο keritis, στην
digital revolution των δήθεν και της κουκούλας του πληκτρολογίου.


Η Κρήτη κατά την αρθρογράφο των Αττικών Νέων, βγάζει μόνο…εθνοπροδότες και μάλιστα καλεί τους Κρήτες, μέσα σε ένα χυδαίο παραλήρημα μίσους, να της καταθέσουν, τι το καλό βγάζουν.
Η Κρήτη και οι Κρητικοί δεν έχουν ανάγκη να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν.
Δεν επιτρέπουν, όμως, και σε κανέναν να προσβάλει την ιστορική μνήμη, τον πατριωτισμό, αλλά ούτε το δημοκρατικό από παράδοσης αίσθημα του λαού της.


Δεν γνωρίζει βέβαια η επαναστάτρια της είδησης μέσα στην ιστορική της ανέχεια, ότι η Κρήτη είναι:
 η γη των Τιτάνων, η πατρίδα του Δία, που στα χώματα της κυλίστηκε προς τέρψη του η Ευρώπη, πατρίδα των Κουρητών και των Ιδαίων Δακτύλων, πατρίδα των νυμφών της Αδράστειας, της Αμάλθειας και της Μέλισσας, «η Αέρια», «το Ιδαίο», «η Μακαρόνησος», η χώρα του Μίνωα, η πατρίδα του  Βιτσέντζου Κορνάρου, του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, του Ελ. Βενιζέλου, του Νίκου Καζαντζάκη, των πεσόντων της Μάχης της Κρήτης, της λεβεντιάς και της λύρας.
Η Μεγαλόνησος, που έχει ο κάθε κρητικός μέσα του!

Κατέταξε και τον Ελ. Βενιζέλο στους εθνοπροδότες η μεγάλη και μπαρουτοκαπνισμένη οπλαρχηγος της επανάστασης των κρίνων.
Πάνω στα γνωστά μοτίβα της νεοταξικής απαξίωσης και αποδόμησης όλων των ιστορικών μορφών της νεότερης ιστορίας μας και στα πλαίσια της συνέχειας της γνωστότατης ανθελληνικής Βερεμιάδας του ΣΚΑΙ και της μετατροπής σε gay του Θ. Κολοκοτρώνη.
Κάναμε και το Βενιζέλο…προδότη. Έτσι παρήγγειλε το ιερατείο.
Επειδή διπλασίασε τη χώρα και τόλμησε να βάλει στόχο τη Μεγάλη Ελλάδα.
Πατριώτες μήπως θεωρούνται οι «Καρδερινάκηδες» της κυρίας Ντορεμι, ή μήπως οι πολιτικοί αντίπαλοι του Βενιζέλου μαζί με την τότε αριστερά, που έκαναν ότι μπορούσαν για να σταματήσουν τον ανεφοδιασμό του ελληνικού στρατού και να τον αποκόψουν έρμαιο στα νύχια της τουρκικής λεπίδας, κατ απαίτηση και παραγγελία της «φίλης προστάτιδος»
αγγλικής διπλωματίας ;


Μήπως να θεωρήσομε πατριώτη και μέγα δημοκράτη τον αλησμόνητο Ιωάννη Μεταξά, που φρόντισε επάξια να αφοπλήσει την Κρήτη, με αποτέλεσμα να την βρεί η καταρακτώδης βροχή των αλεξιπτωτιστών του ομοιδεάτη του Χίτλερ άοπλη και να στήσει στο απόσπασμα το λαό της ?
 

Αυτός ο λαός που τόσο χυδαία φτήνει η ύπουλη δημοσιογραφική πένα, αφοπλίστηκε επειδή δυο φορές έκανε επανάσταση κατά του ολοκληρωτικού καθεστώτος του Μεταξά, με μια απόπειρα δολοφονίας του εδώ στα Χανιά, όταν όλη η χώρα τον ανεχόταν ως δικτάτορα. Ο δε τότε δήμαρχος της πόλης, στην υποδοχή του δικτάτορα στον τόπο μας, του δήλωσε με πατριωτικό πάθος και πλήρη αντιστοιχία του λόγου του με το λαικό αίσθημα, ότι είναι ανεπιθύμητος από το λαό των Χανίων.
Αυτοί είναι οι εθνοπροδότες που βγάζομε εδώ στην Κρήτη κυρία εκπρόσωπος της κίτρινης δημοσιογραφίας.


Της συνιστούμε να διαβάσει την ελάχιστη ιστορία και να μάθει για το αίμα των εθελοντών Κρητών Μακεδονομάχων στα βόρεια σύνορα μας, τους αγωνες των Κρητών στο πλευρό των αδελφών των Ελλήνων στη Μάχη της Ακρόπολης, αλλά και στον αγώνα της Πελοποννήσου.
Τις ανα δεκαετία Κρητικές επαναστάσεις του 19ου αιώνα για την απελευθέρωση και την Ένωση με την Ελλάδα, που τόσο αίμα στοίχησαν στο νησί.
Και μετά ήρθε η Μάχη της Κρήτης, που ύμνησε όλος ο ελεύθερος κόσμος.
Και έκτοτε, ποτέ η Κρήτη δεν ψήφισε συντήρηση, αλλά στάθηκε εσαεί, το προπύργιο της δημοκρατικής συνείδησης.
Αποτελώντας το μαύρο πρόβατο όλων των συντηρητικών κυβερνήσεων, με το Γ. Ράλλη να ξεσπά σε τοπικούς κομματάρχες του όταν επι πρωθυπουργίας του επισκέφθηκε το 1981 τα Χανιά.
«Εσείς εδώ στην Κρήτη, ποτέ δεν μας προτιμήσατε, ούτε μας στηρίξατε ως κυβέρνηση»
 
Όπως είπε κι ο Καζατζάκης(μήπως είναι εθνικός προδότης κι αυτός;)
«Δεν ήταν νησί. Ήταν θεριό που κείτουνταν στη θάλασσα»

Ο δε Παλαμάς έγραφε για την Κρήτη των κατά την κ. Σουφλή εθνοπροδοτών…

«Της αστραπής και της βροντής η Κρήτη
και των κελαϊδισμών και των αγώνων,
των αιμάτων και των τροπαίων η Κρήτη
των τυράννων ακοίμητη φοβέρα
η Κρήτη, η Κρήτη….».
Άκουσες κυρία της digital revolution ;
”…των τυράνων ακοίμητη φοβέρα, η Κρήτη”

Και των λογής Εφιαλτών και χρήσιμων ηλιθίων της διατεταγμένης προπαγάνδας και της έμμισθης πένας συμπληρώνομε εμείς, ενθυμούμενοι τα λόγια του Μανώλη Μπαντουβά το 1941, όταν Άγγλοι πράκτορες τον πλησίασαν στο βουνό όπου ηγούνταν στον αγώνα κατά των Γερμανων και του πρότειναν να συνδράμει στην ανεξαρτητοποίηση του νησιού, με αντάλλαγμα την πρωθυπουργία.
 «Αν δεν αποχωρήσετε άμεσα από την Κρήτη, θα σας συλλάβομε και θα σας ρίξομε στη θάλασσα»

Το παρακάτω σχόλιο αφήσαμε ως ιστολόγιο προς δημοσίευση, στην κατά τα άλλα επαναστατική δημοσιογράφο, χωρίς να είμαστε σίγουροι για την έγκριση του.

Ο/Η Keritis Bloger είπε...
Κυρία Σουφλή, πέρα απο την είδηση σαν είδηση, μάλλον βρήκες ευκαιρία να βγάλεις κάποιες εμπάθειες για την Κρήτη, ή να ζεστάνεις κάποια σούπα άσχημης ανθελληνικής προπαγάνδας, μιλώντας διχαστικά για ένα κομμάτι της χώρας, που πολλά έδωσε στην ιστορία της και οχι μόνο.
Να σου πω τι αλλο βγάζει η Κρήτη εκτός απο Μητσοτάκηδες και Θεοδωράκηδες;
 Προδότες και σκουλήκια, βγάζει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Ελλάδα, με άλλες περιοχές εκτός Κρήτης να έχουν τα πρωτεία αν κοιτάξεις την ιστορία, πρόσφατη και παλιότερη.
Αντιθέτως η Κρήτη έδωσε Θεοτοκόπουλο, Καζατζάκη, ένα σωρό νεότερους ποιητές και λόγιους, αλλά πάνω απ όλα, πολύ μεγάλη και ματοβαμένη ιστορία επαναστάσεων και ηρώων, πέρα και πάνω απο κάθε άλλο κομμάτι της Ελλάδας.
Αυτή η διχαστική αλλά και θανατηφόρα προσωπική σου μαχαιριά στη συνοχή της ενότητας και μάλιστα σε τέτοιες δίμουρες εποχές, τη θεωρώ ύποπτη και κακόβουλη.
Να είσαι καλά.
15 Οκτωβρίου 2014 - 10:54 μ.μ.




Βυζαντινός Αντίλαλος







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών