Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Σε ενωτικό αγώνα κατά των πλειστηριασμών καλεί η ΔΗΠΑΚ Χανίων


Μπροστά στο χάος που απλώνουν γύρω μας τα προδοτικά ανδρείκελα της συγκυβέρνησης με τους πλειστηριασμούς ακινήτων και μπροστά στο νέο καθεστως που μπαίνει σε εφαρμογή από 16 Νοεμβρίου, με την υπαγωγή μας στο Αγγλικό δίκαιο, η ΔΗ.ΠΑ.Κ. Χανίων εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου, καλώντας το Χανιώτικο λαό σε ένα παλαικό ενωτικό αγώνα κατά της
μαυρίλας και της κατοχής, κατά του ξεπουλήματος των περιουσιών μας και της χώρας στους ξένους και ντόπιους τοκογλύφους.

ΔΗ.ΠΑ.Κ.
Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων

Δελτίο Τύπου
20 Οκτωβρίου 2014

Η ΔΗ.ΠΑ.Κ. Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων στον μέχρι τέλους αγώνα κατά της εξαθλίωσης και της νέας κατοχής,
ΚΑΛΕΙ την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014 και κάθε Τετάρτη 4 εως 5 το απόγευμα στο Ειρηνοδικείο Χανίων, κάθε συμπολίτη και συμπολίτισσα, στον αγώνα προκειμένου να σταματήσομε τους πλειστηριασμούς των τραπεζών και της δοσίλογης κατοχικής κυβέρνησης.
ΚΑΝΕΝΑ σπίτι στα χέρια τραπεζίτη !
Όλοι ενωμένοι, πέρα και πάνω από κομματικές ταμπέλες και μικροκομματικές σκοπιμότητες, παίρνομε τις τύχες στα χέρια μας και δίνομε τέλος σ αυτή την ανελέητη φοροληστεία, προστατεύοντας τις ιδιοκτησίες μας από τα νύχια των ντόπιων και ξένων αρπακτικών.
Σ ένα ολομέτωπο αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσομε πίσω, τις ζωές μας, την αξιοπρέπεια και τις τύχες των επομένων γενεών.
Παραδίδοντας σε αυτές την πατρίδα και την πατρική κληρονομιά, όπως αυτά μας τα παράδοσαν οι προηγούμενοι, όπως έχομε ιερό χρέος και υποχρέωση να κάνομε.

ΔΗΠΑΚ ΧΑΝΙΩΝ
20 Οκτώβρη 2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών