Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ο «αντισιωνισμός» των σιωνιστών και ο φαρισαισμός των «προοδευτικών» ανδρεικέλων


Η ανάγκη και η αγανάκτηση στα όσα σήμερα συμβαίνουν, μας αναγκάζει να γινόμαστε "δημοσιογράφοι" στον ελεύθερο χρόνο μας, στη θέση των δημοσιογράφων, καλύπτοντας τα θανατηφόρα κενά της έμμισθης πουλημένης πένας, αλλά και προσπαθώντας να εξουδετερώσομε κατά το δυνατόν, την παραισθησιογόνο απάθεια που τροφοδοτούν το λαό, με την γκεμπελίστικη
προπαγάνδας τους υπέρ των εθνομηδενιστικών ιδεολογημάτων και των εγχώριων γκρουπόσκυλων τους, κυβερνητικών και μη κυβερνητικών(με την ευγενή χορηγία των εξωθεσμικών ΜΚΟ)
Κρατώντας με επιμονή το μέτρο της ιστορίας μας και της θρησκείας που αυτή μας κληροδοτεί, αλλά και των παραδόσεων, μαζί με τους αξιακούς κώδικες που αυτά μας κληροδοτούν, με μικρά ή μεγάλα δημοσιεύματα που αφορούν την πολιτιστική μας κληρονομιά σαν λαό.


Γι αυτό το λόγο παραμένομε πάντα πιστοί στις αξίες που οικοδομούν επι χιλιετίες το τρίπτυχο «άνθρωπος-τόπος-φύση» συνυφασμένα μέσα από τη λαική παράδοση,  
Κρατώντας σταθερά στην κορυφή των δημοσιευμάτων μας τους θεματικούς άξονες Παράδοση,  Ιστορία,  Πολιτισμός.

Καταπιανόμενοι παράλληλα και με τα σημερινά δρώμενα, για τη σύγκριση και το μέτρο της λογικής κριτικής και τον επαναπροσδιορισμό μέσα από την σύγκριση, της ταυτότητας μας και των ηθικών υποχρεώσεων απέναντι στο αύριο αυτού του τόπου.
Κι ας μας διαβάζουν λίγοι. ΠΡΕΠΕΙ να επιμείνομε στα κεφάλαια της ιστορίας, της παράδοσης και της αλήθειας που μάθαμε και να τα κάνομε συνεχώς άρθρα και δημοσιεύματα για να υπάρχουν έστω για όσους αναζητούν, αλλά και για να μη χαθούν αυτά μέσα στα πρότυπα αλλοτρίωσης που μας βομβαρδίζει συνέχεια η νεα τάξη της υποκουλτούρας και του μηδενισμού. 

Και το τελευταίο διάστημα, γινόμαστε μάρτυρες του πλέον φασιστικού ρατσιστικού και απάνθρωπου εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας που επιχειρεί με την ανοχή της διεθνούς κοινότητας το ισραηλινό ρατσιστικό σωβινιστικό κτήνος κατά το Παλαιστινιακού λαού.
Στα πλαίσια πάντα της ισχυροποίησης του "περιούσιου λαού", πριν την ολοκληρωτική τελείωση της επιχειρούμενης ουτοπίας της παγκόσμιας διακυβέρνησης. 
Που με τόσο πάθος προμοτάρουν τα διεθνή κτήνη, τα φερέφωνα ΜΜΕ και οι εγχώριοι λακέδες τους και τόσο σκληρά βιώνομε σαν λαός πάνω στο πετσί μας με τα εθνομηδενιστικά σχέδια τους τα τελευταία χρόνια.
Με περίσσιο θράσος και μια ανείπωτη χυδαιότητα, τα ισραηλινά κτήνη του σιωνιστικού σωβινισμού αποκαλούν «τρομοκράτες» τους νομίμως αμυνόμενους στη φρικώδη και στυγνή γενοκτονία που υφίστανται σαν έθνος και σαν λαός Παλαιστίνιους και τις οργανώσεις τους.
Κατά την ίδια σχιζοφρενή λογική, ας αποκαλέσουν τρομοκράτες και όλους όσους από τα βάθη της ιστορίας αγωνίστηκαν για την ελευθερία, την ανεξαρτησία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Με την πόρνη του πλανήτη Αμερική, που πρώτη υπέκυψε και αλώθηκε από το σιωνιστικό σωβινισμό του βασιλείου του Σατανά πάνω στη γη, αλλά και το παραπαίδι της την εβραιοναζιστική πλέον Ευρώπη, να σιγοντάρουν από κοινού το επιτελούμενο Μέγα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, είτε μέσω της γνωστής πολιτικής των ίσων αποστάσεων ανάμεσα σε θύμα και θύτη, είτε δια της απ ευθείας ενίσχυσης της εβαραιοσατανικής πολεμικής μηχανής στον θηριώδη αφανισμό αμάχων και παιδικών αθώων ψυχών.
Όταν όλοι αυτοί και οι φαρισαϊκοί, δήθεν της κοινωνίας των εθνών «ανθρωπιστικοί» μηχανισμοί τους, δεν διστάζουν να τους «δώσουν» την άδεια, για την εξόντωση λαών, στο όνομα της δήθεν επιβολής της δημοκρατίας, (της δικής τους δημοκρατίας του τρόμου), δολοφονώντας με τους ιδιωτικούς μισθοφορικούς στρατούς τους κυβερνήσεις, κατηγορώντας τους για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας». Βλέπε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Λυβύη, τώρα το επιχειρούν και στη Συρία.

Αυτά να τα βλέπουν τα αφιονισμένα αναρχοαυτόνομα των αναρχικών και μερίδα λοβοτομημένων του ΣΥΡΙΖΑ των χιλίων απόψεων(ο φούρνος του χότζα σε κομματική εκδοχή).
Που με περίσσιο θράσος και ένα ουρανομήκη διεθνιστικό αυτοκρατορικού τύπου παροπιδισμό, κόπτονται για τα...ίσα δικαιώματα των δυο λαών.
Του γενοκτονικά επιτιθέμενου επι δεκαετίες με τα πλέον σύγχρονα μέσα πολέμου και του νομίμως αμυνόμενου στο ιστορικό, ηθικό και ανθρώπινο δικαίωμα του της υπεράσπισης της ζωή και της ελευθερίας του, με σφεντόνες, μολότοφ και ότι πεπαλαιωμένο όπλο βρει μπροστά του.

Την ίδια ώρα, που η ιδεολογική ναυαρχίδα όλων των διεθνιστικών αυτών μπουμπουκιών, το κραγμένο πια απο κάθε ανεξάρτητο Έλληνα δημοκράτη INDYMEDIA, βγάζει υποκριτικούς τίτλους υπερ της συμπαράστασης δήθεν στον Παλαιστινιακό λαό, με κείμενα βρωμερά και τρισάθλια, που τολμάνε να μιλάνε για δυο στρατούς, σε εμπόλεμη κατάσταση.
Και τα αλλοπαρμένα απολολά ή επιδοτούμενα στίφη του εγχώριου διεθνισμού αλαλάζουν χειροκροτώντας, την ώρα που όλος ο υγιής ελληνισμός, έχει φτύσει κατάμουτρα την πολυεθνική αλυσίδα που γεννά indymedia και όλα τα πρακτορίστικα εντός Ελλάδας κέντρα τους.


Οι μάσκες τους κουρελιάστηκαν προ πολλού αφήνοντας τους ματωμένους κυνόδοντες του κτήνους γυμνούς στην κοινή θέα και τα κουρέλια της διεθνούς αθλιότητας επιμένουν να τραγουδάνε φάλτσα ακόμα.
Ξεχνώντας, οτι όταν η φύση εκδικείται, εκδικείται πολύ σκληρά.
Οι Ερινύες, τους περιμένουν αμείλικτες, στη γωνία της δικής τους ιστορίας.

- «Να βιαστούν οι μάνες κι οι αδερφές των τρομοκρατών αυτοκτονίας»
- «Να εκτελούνται όλες οι Παλαιστίνιες έγκυες»
Έχει λεχθεί κατά κόρον απο επίσημα ισραηλινά κτήνη, χωρίς να ευαισθητοποιείται η κατά τα άλλα ευαίσθητη κοινωνία των εθνών.
Όλοι φοβούνται το θεριό. Οι υπόλοιποι, του ακονίζουν και τα δόντια για μια θέση στην εξουσία του τρόμου.
Δυστυχώς, οι χιλιετηρίδες που ο κόσμος ήξερε τι εστί εβραίος και τον απόκοπτε σαν καρκίνωμα απο το σώμα του, κατάπεσαν μπροστά στη δύναμη του χρήματος των μυστικών στοών και του φόβου μπροστά στις μαφιόζικου τύπου μεθοδεύσεις του κτήνους προκειμένου να κάμψει και τις τελευταίες εναπομείνασες αντιρρήσεις στα σχιζοφρενή σχέδια του, μπροστά στα οποία ο μεσαίωνας και η ναζιστική θηριωδία, ωχριούν.


Και τώρα τα σιωνιστικά κτήνη, χρησιμοποιούν μια νέα τακτική, πιο πονηρή και ύπουλη από τις προηγούμενες προσπάθειες γενοκτονίας των Παλαιστίνιων.

(Από ανάρτηση σε τοίχο φίλου του φέισμπουκ)
«Τι άλλαξε άραγε και οι εφημερίδες των Rothschild δίνουν λεπτομερείς περιγραφές των νεκρών στη Γάζα;
Γιατί ξαφνικά κρατούν ίσες αποστάσεις ...και δείχνουν τα εγκλήματα των Ισραηλινών (με μέτρο πάντα) ;
Γιατί δεν είχαν δείξει τίποτα από την ακόμα πιο αιματηρή επιδρομή του Δεκέμβρη του 2008 ;
Γιατί δεν ανέδειξαν την γενοκτονία στο ΙΡΑΚ όταν ο ίδιος ο ΟΗΕ των Rockefeller-Rothschild σκότωσε 576.000 παιδιά ;

Ίσως δοκιμάζουν τις δυνατότητες της κοινωνίας να αντιδράσει. Να δουν αν οργανώθηκαν οι αντισιωνιστές και τι είναι έτοιμοι να κάνουν. Ίσως θέλουν να διαπιστώσουν την εξέλιξη του αντισιωνισμού και να καταγράψουν τις αντιδράσεις των εχθρών τους αλλά και να καταμετρήσουν τους "άπιστους" , δηλαδή τους αντισιωνιστές.

Ρίχνουν το δόλωμα και περιμένουν να δουν ποιοι θα τσιμπήσουν ή ποιοι και πως αντιδρούν. Πρόσφατα μέτρησαν τα επίπεδα του αντισιωνισμού στην Ευρώπη αλλά δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα ... Από τη στιγμή που έχουν εγκαταστήσει στις κυβερνήσεις όλων των χωρών...υπηρέτες του Ισραήλ ...δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Τα κέντρα αποφάσεων ελέγχονται από Σιωνιστές ...άρα και 500.000 διαδηλωτές να μαζευτούν έξω από το Σύνταγμα...δεν θα κουνηθεί ούτε φύλλο... όπως ακριβώς δεν κουνήθηκε φύλλο με τις διαδηλώσεις των αγανακτισμένων.

Ο Τσίπρας που διέγραψε τον Καρυπίδη στο δευτερόλεπτο...φόρεσε Παλαιστινιακή μαντίλα! Αυτός που δεν συλλάβισε ποτέ τη λέξη ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ παριστάνει τον φίλο των Παλαιστινίων.
Το ίδιο και οι κραγμένοι "αναρχικοί"-πράκτορες των "ίσων αποστάσεων" θυτών και θυμάτων, εισβολέων και κατεχόμενων, του Indymedia!
Απο το πρόσφατο αντιρατσιστικό φεστιβάλ στα Χανιά.
Εδώ αποφεύγουν ακόμα το "ορίτζιναλ" μάτι και...καλλιτεχνούν
Καπελώνουν μαζικά τους Παλαιστίνιους πριν προλάβουν να τους κάνουν φίλους οι πραγματικοί αντισιωνιστές.
Οι ίδιοι πράκτορες είχαν οργανώσει τα επεισόδια για το δήθεν σχισμένο Κοράνι , την μεταφορά (προσέξτε, μόνο μουσουλμάνων...) μεταναστών σε Δημόσιο Κτίριο, τη διαδήλωση κατά του ΙΡΑΝ, κατά του Σύριου Άσαντ κλπ
Οι ίδιοι ελέγχουν τη Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας και συνδέονται με τους αποκεφαλιστές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.
Τα δίκτυα του Soros... ενεργοποιήθηκαν να το παίξουν ...φίλοι των Παλαιστινίων. Οι ίδιοι που στηρίζουν τους αποκεφαλιστές στη Συρία που σκότωσαν 100.000 ανθρώπους ... ανησύχησαν ξαφνικά για τους 500 νεκρούς της Παλαιστίνης.
Υποκρισία μέχρι εκεί που δεν φτάνει ο νους μας!
Ίσως το σύστημα αποφάσισε να οργανώσει έναν χειραγωγημένο από τον σιωνισμό "αντισιωνισμό", να προβάλλει και να μας σερβίρει έτοιμους και τους αρχηγούς αυτού αντισιωνισμού ... ώστε να καπελώσει και να ελέγξει τυχόν οργανωμένες αντιδράσεις.

Να κατευθύνουν τους αντισιωνιστές σε κούφιες ενέργειες κι άσκοπες αριστερίστικες μπουρδο-διαδηλώσεις ...αλλά να μην τους ενθαρρύνουν να κάνουν εμπορικό μποϊκοτάζ κλπ .
Ενδεικτική είναι η αγωνία του Νετανιάχου για τις ακυρώσεις πτήσεων.
Το σύστημα είναι πολύ μπροστά και τίποτα δεν αφήνει στην τύχη.
Ίσως απλά να θέλουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση του Ισραήλ για τους δικούς τους λόγους και θέλουν να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα ώστε αυτό να συμβεί "αυθόρμητα".
Ο καθόλου αυθόρμητος αντισιωνισμός των ΜΜΕ και των πολιτικών τύπου Τσίπρα... δεν είναι τυχαίος αλλά προσχεδιασμένος.
Μένει να δούμε που ακριβώς πάνε το πράγμα».


Σε ένα χαρακτηριστικό τρανό παράδειγμα φαρισαϊκού αντισιωνισμού και ελεγχόμενης λαϊκής δράσης-αντίδρασης που έλαβε χώρα στον επιχειρούμενο αποκλεισμό των νατοϊκών βάσεων στα Χανιά θα αναφερθούμε, από τις αναρχικές δήθεν ομάδες, που ενώ φαρισαϊκά τάσσονται αλληλέγγυα με τον Παλαιστινιακό λαό,
την ίδια ώρα βγάζουν φλύκταινες με ότι προσβάλει ευθέως τα σύμβολα και τη σημαία του σιωνιστικού ρατσιστικού σωβινισμού. επειδή τάχα μου το σύμβολο(άστρο της σιών) συμβολίζει λαό και θρησκεία.
Οι ελληνικές σημαίες που γεμάτα επαναστατική έπαρση καίνε, δεν συμβολίζουν ένα λαό και μια θρησκεία.
Χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για την Παλαιστίνη, βγάζοντας σπυράκια στη σύγκριση από ομάδες πολιτών του αστεριού του Δαυίδ με τον αγκυλωτό σταυρό.

Σε πανό ομάδας πολιτών με συνθήματα κατά των χημικών και της γενοκτονίας των Παλαιστινίων, υπήρχε ο συμβολισμός αστέρι = σβάστικα.

Αυτό, εξόργισε με εκδηλώσεις αμόκ να το ξεσκίσουν, ομάδες αναρχοαυτόνομων, που κόπτονταν κατά τα άλλα για τα αντισιωνιστικά τους αισθήματα.
Τους πείραζε, γιατί το αστέρι συμβόλιζε τάχα όχι το ρατσιστικό δολοφονικό κράτος του Ισραήλ, αλλά τον λαό του ή τη θρησκεία !
Και όταν ρωτήθηκαν πώς το προφασίζονται αυτό όταν οι ίδιοι ή ομοϊδεάτες τους καίνε ελληνικές σημαίες, εφόσον συμβολίζουν αυτές, όπως λένε και για το Ισραήλ, τον ελληνικό λαό και τη θρησκεία με τον σταυρό, απαντούσαν ..."πειστικότατα", πως αυτό είναι ...άλλο θέμα!!!
... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!... Αλλά και μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ που παρευρίσκετο στο σημείο, σιγόνταρε δια της σιωπής!!!!
Προτείνοντας μάλιστα, να αποκοπεί με ψαλίδι το μέρος του πανώ όπου υπήρχε ο επίμαχος συμβολισμός !!!
Όπου ο κόσμος διαδηλώνει, ο συμβολισμός είναι παρόν

Το ίδιο έγινε με την πορεία που έγινε στα Χανιά από τους πολιτικούς φορείς και κινήσεις, πριν το ξεκίνημα της αυτοκινητοπομπής προς την βάση, όπου αναρχικοί και ΣΥΡΙΖΑ παρέμειναν στην πλατεία της αγοράς, ...κατηγορώντας κι από πάνω όσους ήθελαν την πορεία, προκειμένου να φανεί στους Χανιώτες και στους τουρίστες η κινητοποίηση, πως ...καθυστέρησαν μισή ώρα τον επιχειρούμενο "3ήμερο αποκλεισμό" της βάσης!!! 
Ενώ υπήρχε σχετική για την πορεία απόφαση του συντονιστικού.
Αναιρέθηκε από τις «ευαίσθητες» ομάδες, τελευταία φαίνεται στιγμή.
Επί πλέον στο χώρο της κατάληψης, επικαλέστηκαν οι ίδιες «ευαίσθητες» ομάδες μια ανύπαρκτη απόφαση του συντονιστικού, για τη μη χρήση σημαιών στην κατάληψη, ενώ η απόφαση μίλαγε για κομματικές σημαίες και πολύ σωστά.
Εκεί στήριξαν την απαίτηση να κατέβει η αστερόεσσα, σαν σημαία κράτους. Τους έτσουζε η στηλίτευση του «ιερού συμβόλου».
Το λάθος των ανένταχτων πολιτών που έλαβαν μέρος στη διαμαρτυρία, ήταν ότι δεν σκέφτηκαν να φέρουν ελληνικές σημαίες, ως ώφειλαν, για ένα καθαρά εθνικό αγώνα, εκτός από πανανθρώπινο που ήταν ο αγώνας κατά των χημικών.
Σε μια τέτοια περίπτωση, το ξεμπρόστιασμα που ούτως ή άλλως υπέστησαν οι «προοδευτικοί πολίτες του κόσμου», θα ήταν ουρανομήκες.
 

Αφού έτσι λοιπόν σκέφτονται και δρουν, ας μείνουν μόνοι τους οι αναρχικοί και κάποιοι ελάχιστοι από τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ...
Των προοδευτικών διεθνιστικών απόψεων.
Το λαϊκό κίνημα για όλα τα μεγάλα επίκαιρα προβλήματα σίγουρα θα εκφραστεί, όπως το εγγυάται η ιστορία του, με άλλες, πολύ πλατύτερες, ενωτικές, μη χειραγωγούμενες κινήσεις και διαδηλώσεις, γνήσια δημοκρατικές, γνήσια αντικατοχικές, αντιρατσιστικές, αντιπολεμικές και αντιιμπεριαλιστικές!

Τόσο επαναστάτες είναι, τόσο αντιφασίστες και αντιρατσιστές.
Η πολιτική λοιπόν των διεθνών φασιστών άλλαξε άρδην.
Ενώ παλιότερες δεκαετίες φόραγαν τη γνωστή κουκούλα, σήμερα χρησιμοποιούν μασκαρέματα, κυκλοφορούν ανάμεσα μας ως φίλοι και φλογεροί επαναστάτες.
Μόνο αν τους θίξεις τα ιερά σύμβολα του επι της γης θηρίου του σατανά, αφιονίζονται και παθαίνουν υστερικά αμόκ, σαν βρικόλακες στη θεα του φωτός.

Η αντίσταση των λαικών ακαπέλωτων και ανένταχτων στα μαντριά της εξουσίας και της ξένης προπαγάνδας(των επιδοτούμενων ΜΚΟ των Soros faountations) αγώνων, Συνεχίζεται…



Βυζαντινός Αντίλαλος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών