Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Η μυθολογία της «φασιστικής απειλής» και η μαυρες κρατικές κουκούλες


Μαύρισαν τις τελευταίες μέρες οι οθόνες των τηλεοράσεων, αλλά και η ψυχή μας, όταν σε μιά ατέρμονη επανάληψη έδειχναν και ξανάδειχναν την προσαγωγή των συλληφθέντων οπαδών και μελών του ακροδεξιού κόμματος.
Όχι βέβαια από στενοχώρια, αλλά..
..από τις κουκούλες!


Σε κάθε προσαγόμενο αντιστοιχούσαν τουλάχιστον δύο κρατικοί κουκουλοφόροι!


Πρόκειται προφανώς
 για τις ''νόμιμες'' κουκούλες του συστήματος, αυτές που μας εμποδίζουν να διαπιστώσουμε..
.. αν είναι οι ίδιες ''κουκούλες'' που κυκλοφορούν ανάμεσα στους κανονικούς διαδηλωτές στα συλλαλητήρια διαμαρτυρίας, ή..
.. αν είναι οι ίδιες κουκούλες που τα κάνουν ''μπάχαλο'' και διαλύουν ειρηνικές πορείες και συγκεντώσεις, ή..
.. αν είναι οι ίδιες κουκούλες που βάλανε φωτιά στην Μαρφίν πριν δύο χρόνια, ή που πετάγανε πέτρες πίσω απ' τους αστυνομικούς προχθές στην Αμφιάλη!

Χρήσιμες κουκούλες! 
Κρατικές, του…συνταγματικού τόξου.

Είναι οι ίδιες κουκούλες που αύριο-μεθαύριο θα συλλάβουν όλους μας με κατηγορητήρια περί ''συστάσεως εγκληματικής οργάνωσης'', εννοώντας ότι δεν πιστεύουμε στην πολιτική και δεν ψηφίζουμε τα κόμματα των κυβερνητικών ανδρεικέλων!

Και είναι μάλλον οι ίδιες κουκούλες, που ο ''πρωθυπουργός'' δεσμεύονταν ότι θα τις κατεβάσει, όταν προεκλογικά εξαπέλυε εκείνον τον χυδαίο ορυμαγδό ψεμάτων προκειμένου να εξαπατήσει τον λαό!

Και είναι σίγουρο ότι είναι τα απομεινάρια, αλλά και η συνέχεια εκείνων των κουκούλων-καταδοτών της Κατοχής, όχι ίσως κάθε μία ''κουκούλα'' ξεχωριστά, ως άτομο, αλλά σαν ιδέα και πρακτική.

Φυλαχτείτε απ' τις μαύρες κουκούλες..

Μαύρες σαν τις ψυχές των φασιστοειδών που μας κυβερνούν..
 

Και να έρθομε στη θεωρία της φασιστικής απειλής, που τόσο έντεχνα προωθείται από  την κυβερνητική συμμορία από τη μία και από τους μαρξίζοντες, σοσιαλίζοντες, «κομμουνιστές» (της σταλινικής σκέψης) και από τους επαγγελματίες (επιδοτούμενους) του «αντιφασισμού» και «αντιρατσισμού»…πιστά εξαπτέρυγα και υποχείρια της Νέας Τάξης και των παγκοσμιοποιητικών στερεότυπων κενών ουσίας συνθημάτων της.

Είναι αυτονόητο ότι σήμερα, σε καθεστώς Παγκοσμιοποίησης (της κυριαρχίας των πολυεθνικών) δεν μπορεί να υπάρξει ΦΑΣΙΣΜΟΣ σε «εθνικό πλαίσιο», αλλά σε πλανητικό.
Και αυτός υπάρχει και επελαύνει. Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ της Νέας Τάξης, με τα «εθνικά» δωσίλογα ανδρείκελά της: Τους κυβερνητικούς διαχειριστές της το κράτος-προτεκτοράτο της, τη Βουλή της, τα κόμματά της, τα ΜΜΕ και CIA… 

Οι ακροδεξιές, «φασιστικές» και «ναζιστικές» ομάδες και συμμορίες που υπάρχουν αποτελούν τα «κλούβια αυγά» του παλιού παρωχημένου φασισμού, απλά εκτελεστικά και διατεταγμένα πιόνια («ομάδες κρούσης») του νέου πολυεθνικού φασισμού και των «εθνικών» μηχανισμών του.

Η «εξάρθρωση» της Χρυσής Αυγής, αποτελεί το πλέον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ και κατηγορηματικό γεγονός που αποδεικνύει ότι η συμμορία αυτή δεν «διέθετε» τα ΟΥΣΙΩΔΗ κοινωνικά και πολιτικά χαρακτηριστικά της «φασιστικής απειλής».

Ποια είναι αυτά: Το μαζικό, σαρωτικό, ψυχωτικό ΚΙΝΗΜΑ της μικροαστικής ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ (κοινωνικό χαρακτηριστικό) ΚΑΙ η ΟΡΓΑΝΩΣΗ αυτής της ψυχωτικής, μικροαστικής απελπισίας (πολιτικό χαρακτηριστικό).

Αν υπήρχαν αυτά τα ΚΕΝΤΡΙΚΑ χαρακτηριστικά του φασισμού, καμία μαζική «εξάρθρωση» της Χρυσής Αυγής δεν θα μπορούσε να γίνει.

Ούτε οι ηγέτες της θα πήγαιναν μόνοι τους να …παραδοθούν… 

Το πιο σημαντικό: ΔΕΝ θα βλέπαμε αυτή τη θλιβερή εικόνα έξω από τη ΓΑΔΑ και τα δικαστήρια: 200 ή 300 άτομα να συγκεντρώνονται, αμήχανα «κουρέλια» διαμαρτυρίας, για τη σύλληψη του αρχηγού τους και των ηγετών τους… 
Η πλέον μικρή «αριστερίστικη» σέχτα συγκεντρώνει πολλαπλάσιο αριθμό ατόμων, «δια ασήμαντον αφορμήν»…

Αυτός ο μίζερος και θλιβερός θίασος των συγκεντρωμένων χρυσαυγιτών αποκαλύπτει περίτρανα ότι η παρακρατική αυτή συμμορία ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχει με τα ΟΥΣΙΩΔΗ και ΣΑΡΩΤΙΚΑ χαρακτηριστικά (κοινωνικά και πολιτικά) του φασισμού.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ είναι ΚΙΝΗΜΑ ψυχωτικής υστερίας και ΟΧΙ μια οργάνωση-ΑΠΟΘΗΚΗ ψηφοφόρων…

Μια παρακρατική «ομάδα κρούσης» του καθεστώτος και των μυστικών υπηρεσιών, κατασκευασμένη για να συλλέγει ψηφοδέλτια διαμαρτυρομένων και για να τη χρησιμοποιούν τα αφεντικά τους, ανάλογα με τη συγκυρία και τα συμφέροντά τους…

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ δεν είναι μια εκλογική «σαμπρέλα» που τη «φουσκώνουν» ή την «ξεφουσκώνουν» οι σπόνσορές της ανάλογα με τις ανάγκες τους και τα πολιτικά τους παιχνίδια… 

ΟΛΗ αυτή, συνεπώς, η «αντιφασιστική» υστερία είναι μια ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ: Είναι ο ΜΥΘΟΣ του πλανητικού φασισμού που ανάγει σε «Φασισμό» τα θλιβερά υποχείριά του, τους παρακρατικούς μπράβους του…

Βεβαίως, ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του 4ου Ράιχ και τα ανδρείκελά τους κάνουν τη δουλειά τους…

Το πολιτικό παράδοξο και επικίνδυνο είναι άλλο: 
Να ανάγουν σε «φασιστική απειλή» τη Χρυσή Αυγή, εκείνοι που μιλούν στο όνομα της Αριστεράς και του Μαρξισμού, καρατομώντας βάρβαρα τη μαρξιστική ΘΕΩΡΙΑ και την ΙΣΤΟΡΙΚΗ γνώση περί ΦΑΣΙΣΜΟΥ: Να ανάγουν σε «ΦΑΣΙΣΜΟ» μια πυώδη φουσκάλα του ΦΑΣΙΣΜΟΥ που ζούμε, δίνοντας, έτσι, ισχυρό άλλοθι στα δωσίλογα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ και ξεπλένοντάς τα κυριολεκτικά… 

Φυσικά δεν υπάρχει καμία παραδοξολογία για τον απλό λόγο ότι αυτή η «αριστερά» αποτελεί πλέον εξαπτέρυγο του καθεστώτος. 
Ένα εξαπτέρυγο που ΕΞΑΠΑΤΑ και διαβρώνει τα λαϊκά κινήματα και τους αγωνιστές τους, με το να δίνει κύρος στα νέα φασιστικά («αντιφασιστικά») ιδεολογήματα, να τα αναπαράγει και να τα «τεκμηριώνει» με συνθηματολογικά «αντιφασιστικά» στερεότυπα και παρωχημένη εκλογική ρητορεία…

Και ακόμα. Να προλειαίνει το έδαφος του «αντιφασιστικού» και «αντιρατσιστικού» εμπορίου: Το έδαφος των επιδοτούμενων εστιών και παραρτημάτων της Νέας Τάξης, αποδομώντας κάθε τι εθνικό, στο όνομα του διεθνιστικού παγκοσμιοποιημένου ομογενοποιητικού επεκτατικού μοντέλου που εξυπηρετεί τα σχέδια μιας οικονομικής ολοκληρωτικής παγκόσμιας δικτατορίας.

Ο «αγώνας» και της «αριστεράς», τώρα δικαιώνεται… 





Πηγή resalto








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών