Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ανακοίνωση της ΔΗΠΑΚ Χανίων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Με αφορμή την επέτειο του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου και της παρέλασης στην Θεσσαλονίκη και με τη θύμηση των προηγούμενων παρελάσεων της νεοκατοχικής περιόδου, που έγιναν μέσα σε κλίμα
απομόνωσης και τρομοκρατίας των πολιτών, με τις γνωστές σιδερόφρακτες πλατείες της ντροπής και του αίσχους, η ΔΗΠΑΚ Χανίων, προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση, που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.



Την Δευτέρα η πατρίδα μας γιορτάζει την επέτειο του ΟΧΙ στους ξένους κατακτητές. Μία επέτειο στην ηρωϊκή άρνηση των Ελλήνων στην ξένη εισβολή το 1940 αλλά η οποία έρχεται εκ διαμέτρου αντίθετα με την θλιβερή σημερινή πραγματικότητα το 2013 όπου έχουμε μία συγκυβέρνηση απάτριδων δοσίλογων οι οποίοι λένε ΝΑΙ σε όλα. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι «επίσημοι» κυβερνητικοί θα έχουν το θράσος για άλλη μία φορά να ανέβουν στις εξέδρες για να τους αποτίσουν φόρο τιμής οι μαθητές, οι ήρωες πολέμου, οι ένστολοι και οι ένοπλες δυνάμεις όλης της χώρας με τους «επισήμους» στην Αθήνα να έχουν γυρισμένη την πλάτη εις τον Άγνωστο Στρατιώτη. Τον ανώνυμο ήρωα που έδωσε την ζωή του για να αποκτήσει η πατρίδα μας την ελευθερία της, την οποία αυτοί σήμερα, ειρωνικά  και απροκάλυπτα καταπατούν εις βάρος της αξιοπρέπειας και της εθνικής μας ανεξαρτησίας. Προτείνουμε στους Χανιώτες μαθητές να δείξουν την δυσαρέσκεια για το μαύρο μέλλον που τους έχει ήδη εξασφαλίσει η κυβέρνηση και, με πλήρη αξιοπρέπεια να μην χαιρετίσουν αλλά να γυρίσουν το κεφάλι τους στην αντίθετη πλευρά της εξέδρας  σεβόμενοι όμως τους Έλληνες ήρωες, συμμετέχοντας στην παρέλαση και δηλώνοντας ότι θα είμαστε εδώ και στις επόμενες παρελάσεις που θα τιμούν το έθνος και το γένος μας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών