Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Η φωσκολιάδα και τα εγκληματικά σχέδια μιας θλιβερής ομερτάς

Θα ήταν λάθος να υποτιμήσομε τη σοβαρότητα και τον ύπουλο πολιτικό σχεδιασμό που κρύβονται επιμελώς από τον σχεδιασμό όλης της εγκληματικής ομερτάς που κυβερνά με την επίφαση της δημοκρατίας τον τόπο, οδηγώντας τον στον πλήρη μηδενισμό.

Θα ήταν λάθος να κοιτάμε την απίθανα στημένη Φωσκολιάδα των όψιμων και ξαφνικά εγερθέντων αντιναζιστών, πολιτικών, ΜΜΕ, δικαστικού κυκλώματος, κολλημένοι στο ποιος είναι ο ένοχος και ποιος ο αθώος, ποιος ο χαμένος, ποιος ο νικητής.

Μεταξύ τους, ΟΛΟΙ είναι νικητές. Με μόνο χαμένο, έναν αποχαυνωμένο λαό που πολυβολείται ακατάπαυστα από το πρωί ως το βράδυ, με τη φωσκολιάδα της Χρυσής Αυγής και τους ψευτοαντιναζιστές του υπόλοιπου αντισυνταγματικού πολιτικού βόθρου. Κόμματα, αποκόμματα, ΜΜΕ και λοιπό παρακράτος.
Με ένα πρωθυπουργεύοντα Σαμαρά, να σηκώνει τη σημαία του αντιναζισμού, όπως ο Μητσοτάκης παλιότερα τη σημαία της κάθαρσης και της αντιτρομοκρατίας. Όπως ο Χίτλερ πιο παλιά όταν χρησιμοποίησε το κάψιμο της Βαιμάρης που ο ίδιος έκαψε, για τα σκοτεινά του σχεδια.
Και η ιστορία επαναλαμβάνεται, με τους δίδυμους πύργους από τους Αμερικάνους, το δήθεν κίνδυνο του ναζισμού σήμερα στην Ελλάδα.
Πάντα, ένας μπαμπούλας ή ένα θρίλερ συνήθως πολιτικό ανεβαίνουν επί σκηνής, στις οθόνες των δύστυχων ιθαγενών, προκειμένου να τους αποσπάσουν από τα εξελισσόμενα στο παρασκήνιο φοβερά εγκλήματα κατά του ίδιου και της πατρίδας του.



Είναι τραγικό να βλέπομε δελτία ειδήσεων αφιερωμένα εξ ολοκλήρου και επί σειρά πολλών ημερών στην δήθεν εξάρθρωση του φασισμού της Χρυσής Αυγής, με πλήθος τυμπανοκρουσιών και αλαλαζόντων δημοσιογραφίσκων ξεπλυμένης συνειδησιακής υπόστασης, να ανακηρύσομε αρχάγγελο της κάθαρσης το Δένδια και το παρακράτος του της διαπλοκής όταν ο φασισμός και ο ολοκληρωτισμός, έχει γίνει το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα σε μια χώρα που τελεί υπό την κατοχή ξένων δυνάμεων.

Του διεθνιστικού τραπεζικού κεφαλαίου και της σύγχρονης ναζιστικής γερμανικής θηριωδίας, που επιστρέφει στον τόπο μετά από 68 χρόνια για την ρεβάνς και την επικράτηση, μέσα στα πλαίσια της παγκοσμιοποίησης και του σιονιστικού ισοπεδωτικού ολοκληρωτισμού.

Από μια Γερμανία διοικούμενη από το πρώην ανατολικό μπλόκ, από εκπροσώπους των Εβραικών κεφαλαίων που το έθρεψαν και το προόρισαν μέσα από την πτώση του τείχους του Βερολίνου που όλοι ζητωκραυγάσαμε, στο να διοικεί ολόκληρη την Ευρώπη και να εφαρμόσει τα σκοτεινά σχέδια των σατανόμορφων σιονιστικών εγκεφάλων στην διάλυση των εθνικών κρατών και την ομογενοποίηση λαών, πολιτισμών, συνειδήσεων.
Για το μεγάλο σκοπό. Το όνειρο του βιασμού της φύσης και της ιστορίας, την μεγάλη ουτοπία του πολυπολιτισμού και της παγκοσμιοποίησης.
Με όλα τα αριστερά και αριστερίζοντα κόμματα, να έχουν αναλάβει εργολαβικά το promotion, μέσα από σκοτεινές ΜΚΟ των επιδοτήσεων, της εξαγοράς συνειδήσεων και πολτοποίησης ιδεολογιών και εννοιών.
Έχοντας από τη μια μεριά τον τοπικό φασισμό της Χρυσής Αυγής και από την άλλη το διεθνιστικό φασισμό των «αντιφα» και των «αντιρα», που αυτοαναγορεύονται σε εργατοπατέρες και φορείς του εκσυγχρονισμού, κόβοντας και ράβοντας τις έννοιες στα δικά τους μέτρα.
Πολεμάμε το φασισμό και το ρατσισμό από όπου κι αν προέρχεται, αλλά όποιος τολμήσει να μιλήσει για τον διεθνιστικό φασισμό της εξ ολοκλήρου ισοπέδωσης όλων, του πετάμε την ταμπέλα του φασίστα και του ρατσιστή και τον βάζομε στο περιθώριο.
Δίπλα στον διεθνιστικό φασισμό, τοπικοί φασισμοί ΔΕΝ χωράνε. Μόνο χρησιμοποιούνται.
Αμ δεν είναι αυτό δημοκρατία, δεν είναι αριστερισμός, είναι πιστό κακάρισμα του
unity in diversity και του globalization κύριοι της “αριστεράς”. Αλλάξτε όνομα τουλάχιστον.

Οι τοπικοί φασισμοί, εξακολουθούν να φοράνε το παλιό ξεφτισμένο κοστούμι τους και δεν ισχυρίζονται ότι είναι παρθένες. Εσείς, φορέσατε την προβιά του προοδευτισμού και ακολουθήσατε πιστά το νέο αφεντικό του κεφαλαίου και της διεθνιστικής παγοσμιοποιημένης απειλής.


Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν, από τη μια η αποβλάκωση των ΜΜΕ και από την άλλη το θέατρο και αλλοτρίωση που μας επιβάλουν τα κόμματα μέσα από τα μονόπρακτα τους και τα κοροιδιλίκια, την ώρα που ο πρωθυπουργεύων ταγματασφαλίτης πραγματοποιέι ταξίδι στη μεγάλη πόρνη Βαβυλώνα την Αμερική για συνάντηση με το εβραικό λόμπυ και το διεθνιστικό κεφάλαιο, ξεσπά στην ψωροκώσταινα η φωσκολιάδα της Χρυσής Αυγής.

Ολοήμερα ειδησεογραφικά δελτία. Οι εφημερίδες γεμάτες με τίτλους και φωτογραφίες από τις προφυλακίσεις και τις αποφυλακίσεις της ακροδεξιάς συμμορίας.
Η τρόικα ήρθε, έφυγε και κανείς δεν μίλησε. Μας αποχαύνωσαν στη φρενήρη εξέλιξη της φωσκολιάδας τους.
Και τα μέτρα που επέβαλε η τρόικα στην αποικία, θα τα νοιώσομε αύριο στο πετσί μας, βαριές βουρδουλιές από τα χέρια των σωτήρων μας και των παπαγάλων τους των ξεπλυμένων και γελοίων δημοσιογραφίσκων, υπαλλήλων των εργολάβων και του παρακράτους. 

Μούγκα για την ταμπακιέρα της εκπορνευόμενης πολιτικής ομερτάς.
Και ακολουθεί το ταξιδάκι και οι χαμογελαστές συμφωνίες στο Ισραήλ με τους μεγαλύτερους φασίστες και ρατσιστές του πλανήτη, των σφαγέων του Παλαιστινιακού λαού και όχι μόνο, που εμάς επιμένουν μέσω των ΜΚΟ τους, να μας θέλουν αντιφασίστες και αντιρατσιστές.
Και η φωσκολιάδα να συνεχίζεται μαζί με το γράσο στα μάτια των ιθαγενών ηλιθίων.
Και πίσω από τις μεγάλες θεατρικές παραγωγές της πολιτικής, πάντα κρύβονται μεγάλες εθνικές προδοσίες.

Σ αυτό, υπάρχει απόλυτη συνεργασία κομμάτων και ΜΜΕ, αλλά και κάθε άλλης εξουσίας, όπως της δικαστικής εν προκειμένω.
Ναζιστών και αντιναζιστών

Μνημονιακών και αντιμνημονιακών. 
Συνταγματικού και αντισυνταγματικού τόξου.
Κανένας δεν μιλάει για την ταμπακιέρα.
Όλοι κουρντίζουν τα βιολιά τους πάνω στο μακάβριο ρέκβιεμ που σκηνοθέτησε ο διεθνιστικός φασισμός και εκτελούν τα ντόπια ανδρείκελα του.

Ανατριχιάζομε όταν σκεπτόμαστε τις συμφωνίες για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο, τους αγωγούς Ισραήλ-Κρήτη-Κύπρος-Ευρώπη, την ύπαρξη προδοτών και πίσω από όλα αυτά, ανασύρομε τα παλιά σχέδια των Ισραηλινών για την Κύπρο και την Κρήτη, με τις αιωνόβιες προπαγανδιστικές τους κινήσεις, που πάντα προσέκρουαν στην αρραγή ενότητα και αντίσταση των Ελλήνων αλλά και των κυβερνήσεων τους.
Τώρα η ενότητα είναι παρελθόν και οι κυβερνήσεις, μαριονέτες δεμένες στα δικά τους σιονιστικά σκοινάκια.

Ο κίνδυνος είναι μεγάλος και απόλυτος στον διαμελισμό της χώρας και στην πραγματοποίηση των πιο ανίερων σχεδίων των ισραηλινών αλλά και κάποιων ντόπιων μεγαλοεπιχειρηματιών.
Μην ξεχνάμε ότι μαζί του ο πρωθυπουργεύων, έφερε και διαλεκτούς εκπροσώπους του κεφαλαίου από την Κρήτη.
ΟΙ καιροί δεν είναι μόνο ύπουλοι, αλλά ειδικά τώρα, έχομε να κάνομε με ένα εχθρό πιο ύπουλο και πιο καταχθόνιο από ποτέ, ένα εχθρό που εντέλεται κατ ευθείαν από τα σατανά και μας ανοίγει το δρόμο του πλήρους αφανισμού, το δρόμο που δεκαετίες τώρα προσπαθούσε να ανοίξει χωρίς αποτέλεσμα.
Ας αφυπνιστούμε κι ας αφήσομε τον κάθε καραγκιόζη, μόνο του στο δικό του μπερντέ. Το δικό μας τσαντίρι πρέπει να σώσουμε και μάλιστα μόνοι μας, χωρίς προστάτες και χωρίς να περιμένομε κανένα μόσκοβο. Αυτοι, δουλεύουν όπως πάντα για πάρτυ τους.

Όλο το ιστορικό του ισραηλινού ονείρου και της προπαγάνδας, 
θα το βρείτε ΕΔΩ


Βυζαντινός Αντίλαλος





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών