Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Οι ABBA επιστρέφουν φέτος, ανοίγοντας τη Eurovision

Η φετινή Eurovision θα μας γυρίσει δεκαετίες πίσω τις μνήμες, σε χρόνια αξέχαστα με την επάνοδο των ΑΒΒΑ στο σημείο απ όπου ξεκίνησαν τη μεγάλη τους καριέρα με τη μεγάλη επιτυχία WATRLOO.

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλασσαν στους fan της Eurovision οι Σουηδοί διοργανωτές καθώς το επίσημο τραγούδι του φετινού μουσικού διαγωνισμού θα ερμηνεύσουν 2 μέλη του θρυλικού συγκροτήματος ΑΒΒΑ!

Συγκεκριμένα, οι Benny Andersson και Bjorn Ulvaeus έγραψαν το κομμάτι «We Write the Story», το οποίο θα ακουστεί στην έναρξη του 58ου μουσικού διαγωνισμού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 18 Μαίου.
 Το δίδυμο έχει συνθέσει στο παρελθόν τεράστιες επιτυχίες όπως το «Mama Mia», «The Arrival», «Knowing Me, Knowing You», « Money, Money, Money », « Voulez-Vous »,  «Dancing Queen» και τόσα άλλα, ενώ χάρισε στη χώρα του την πρώτη θέση στη Eurovision το 1974 με το «Waterloo».

 Όσο για μας τους πενηντάρηδες εξηντάρηδες σήμερα, πόσα πάρτυ δεν κάναμε και πόσα βερμούτ δεν καταναλώσαμε κάνοντας καμάκι κάτω από τους ήχους και το ρυθμό των ΑΒΒΑ…
 
Στο «We Write The Story», τα πρώην μέλη των ABBA συνεργάστηκαν με το Σουηδό μουσικό παραγωγό Avicii και μιλώντας για την εμπειρία τους την χαρακτήρισαν «διασκεδαστική και μεγάλη έμπνευση».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου