Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013

Στο βωμό της Εξουσίας και του Χρήματος.Το Πορνό στην υπηρεσία της Καθολικής ΕκκλησίαςΠως θα σας φαινόταν αν κυκλοφορούσε η εκκλησία της Ελλάδας βιβλία με τους παρακάτω τίτλους ;
- Τσούλα για επιβίβαση
- Σκύλα σκύψε για μένα
- Το μπαρ των πουλιών
- Εισαγγελέας πόρνη
- Σεξ για πολυμήχανους
Ηρεμήστε !
 Όπως είναι φυσικό, η εκκλησία μας δεν επιδίδεται στην έκδοση παρόμοιων βιβλίων, άσχετα αν κουβαλάει άλλα αμαρτήματα στην πλάτη της, αφου αποτελείται απο ανθρώπους και όχι θεούς. Με αδυναμίες, προτιμήσεις, 
ιδιαιτερότητες, συμφέροντα πολυποίκιλα και προ πάντων, φιλοδοξίες.
Σεξ για πολυμήχανους
Η Γερμανική ιστοσελίδα welt.de φιλοξενεί εκτενέστατο άρθρο που αναφέρεται στις πορνογραφικές δραστηριότητες των εκδοτικών μηχανών της καθολικής εκκλησίας, για όσους γνωρίζουν γερμανικά και επιθυμούν περισσότερα.

Τεράστια περιουσία με πορνογραφήματα

Η εταιρία «Weltbild» (παγκόσμια εικόνα) είναι ο μεγαλύτερος διακινητής βιβλίων στο γερμανόφωνο χώρο και ανήκει κατά 100% στην καθολική εκκλησία της Γερμανίας. Mπήκε όμως η εταιρία στο μικροσκόπιο των ερευνητών, αφού το ειδικό έντυπο του εκδοτικού χώρου «buchreport» ανακοίνωσε ότι μεγάλο μέρος των διακινούμενων βιβλίων είναι πορνογραφικού περιεχομένου.

Προσωπικά, δεν έχω καμία αντίρρηση να διακινούνται και τέτοια βιβλία, εφόσον δεν προτρέπουν σε παράνομες πράξεις (π.χ. παιδεραστία κ.λπ.) Αυτό που ενδιαφέρει εδώ είναι όμως η υποκρισία των «άγιων πατέρων», οι οποίοι αναθεματίζουν από άμβωνος τα πορνογραφικά έντυπα, τα οποία ταυτόχρονα διακινεί η εταιρία τους. Θα μου πείτε, κάτω από τον άμβωνα κάθονται πλέον μόνο γερόντια, τα οποία, ακόμα κι αν ακούν και βλέπουν,  είναι επιδεκτικά για αναθεματισμούς και καταγγελίες της δήθεν κοινωνικής παρακμής.

Εισαγγελέας πόρνη
Η πρώτη δικαιολογία που ψέλλισαν οι υπεύθυνοι του καθολικού βιβλιοπωλείου ήταν, ότι το φίλτρο απομόνωσης πορνογραφικών εντύπων που είχαν τοποθετήσει στα προγράμματα του υπολογιστή τους απέτυχε κι έτσι πέρναγαν χωρίς δυσκολία οι παραγγελίες πορνογραφημάτων. Φυσικά, ουδέποτε τοποθετήθηκε φίλτρο διαχωρισμού, αφού εξ αρχής η μονάδα είχε σαφείς κερδοσκοπικούς στόχους.
Τσούλα για επιβίβαση

Όμως, ομάδες ταλιμπανών καθολικών δηλώνουν ότι βγάζουν ανακοινώσεις εδώ και 10 χρόνια για να καταγγείλουν τη διακίνηση πορνογραφικών βιβλίων από τον βιβλιοπωλείο τους, το οποίο «μόνο το λόγο του θεού θα έπρεπε να διακινεί». Στην πραγματικότητα, τα τελευταία χρόνια έχει επενδύσει η καθολική εκκλησία μερικές εκατοντάδες εκατομμμύρια € για να αναπτύξει τις εργασίες αυτού του βιβλιοπωλείου και θα ήταν τρελός όποιος διακινδυνέψει να πέσουν αυτά τα χρήματα στον έλεγχο θεόπληκτων ηθικολόγων.
Τίτλος. Σκύλα σκύψε για μένα. Υπότιτλος, Το καλό κορίτσι ευχαριστεί το αφεντικο με 1000 καυτες λεξεις ψιθυριστά,

Έτσι εξηγείται πανεύκολα, γιατί αναδεικνύονται και σ' αυτή την εκκλησία σε ανώτατες θέσεις θρησκευτικά αδιάφοροι άνθρωποι, οι οποίοι πρεσβεύουν τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά που λένε στις θείτσες στο ακροατήριό τους. Κύρια δουλειά τους είναι η διαχείριση του πλούτου με πάσης μορφής εμπόριο, κατασκευές και υπηρεσίες. Το ότι αναγκάζονται να φοράνε όλη μέρα μαύρες κελεμπίες και να μουρμουρίζουν προσευχές, ελάχιστα τους ενοχλεί... Το βράδυ φοράνε το κουστούμι τους και πάνε με τις κυρίες του φιλόπτωχου ταμείου σε νυχτερινά κλαμπ για ψυχαγωγία - με το «χρήμα του θεού» στην τσέπη, εννοείται!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου