Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Την ανάγκη να σπάσει ο καθεστωτικός κομματισμός επισήμαναν Κοντογιώργης και Τράγκας


Μέσα από δυο πρόσφατα βίντεο, το ένα από την «εκπομπή αε» και το άλλο από τη ραδιοσυχνότητα του Real fm, ο καθηγητής Γ. Κοντογιώργης και ο δημοσιογράφος Γ. Τράγκας, αναλύουν ο καθένας από τη δική του πλευρά, το
σημερινό πολιτικό αδιέξοδο και το γιατί μέσα από τη συμμετοχή στις εκλογές, πρέπει να σπάσει ο λαός το καθεστωτικό κομματικό τέρας, ώστε να θέσει τις προϋποθέσεις για μια νέα πραγματική αναγέννηση της δημοκρατίας.

Μέσα από την «Εκπομπή ΑΕ» της 8ης Μαΐου 2014 ο καθηγητής και τ.Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργος Κοντογιώργης, εξέφρασε αναλυτικά τις απόψεις του για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα και ο λαός της και πρότεινε διεξόδους με τις οποίες η ανατροπή θα πάρει σάρκα και οστά και θα σημάνει το τέλος της μαύρης περιόδου κατοχής της Πατρίδος μας από τους ξένους οικονομικούς δολοφόνους και τους ντόπιους δωσίλογους.
                
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο καθηγητής,

-ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ
-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ
ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ
-Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
-ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
-ΟΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΛΕΙΠΕΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ

Ο Γιώργος Τράγκας, μέσα από τη συχνότητα του Real FM 97.8, αφού κατακεραύνωσε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και προσωπικά τους Σαμαρά, Βενιζέλο και Τσίπρα, κάλεσε τους Έλληνες να επιλέξουν με την ψήφο τους κάποιο από τα 46 «μικρά» κόμματα, τα οποία στη μεγάλη τους πλειοψηφία είναι αντιμνημονιακά και τα οποία συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές.


                   
Εκτός του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.), ανέφερε το νεότευκτο κόμμα του Βύρωνα Πολύδωρα, τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το ΚΚΕ, αποτρέποντας τους ταυτόχρονα να επιλέξουν με την ψήφο τους τη Χρυσή Αυγή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια αναγνωστών